|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziewczyna zerwała....
Witam wszystkich....
mając nadzieję, że pisząc kilka słów zrobi mi się lepiej. 7 lat związku, 6 mieszkania razem... koniec. Powód? finanse Razem wynajmujemy mieszkanie, rachunkami dzieląc się po pół. Stawiałem wyjścia na miasto, wyjazdy wakacyjne w 90% (te 10% to jakieś lody i inne bzdety - i tak dowiedziałem się, że za mało). Dostałem odpowiedź, że tak życie nie może dalej wyglądać, ma dość... Wczoraj jeszcze raz rozmawialiśmy i postawiła warunki: 1. Kupuję dom dla nas 2. Utrzymują ten dom 3. Stawiam 2 razy wakacje w roku Jestem osobą uczuciową i czuję się po prostu skrzywdzony emocjonalnie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyna zerwała....
Niewykluczone, że po 7 latach dziewczyna chciała też stabilizacji i czegoś wspólnego. Skoro była mowa o kupnie domu, to chyba taki plan był w Waszym zasięgu?
A na przyszłość miej też trochę szacunku do siebie i sam coś wymagaj od drugiej strony. Fundując wakacje i rozrywki nie kupisz sobie miłości i lojalności innej osoby o czym właśnie boleśnie się przekonałeś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dlaczego ty miałbyś kupować i utrzymywać dom sam?
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- I stawiać wakacje? Przecież ona czarno na białym próbuje Cię wykorzystać. Więc chyba dobrze, że się rozstaliście, bo ona szuka sponsora - nie partnera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wątek trollowy, ale odpowiedź jest tylko jedna: to Twoja decyzja, albo się dostosowujesz albo nie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Też myślę, że watek trollowy tym bardziej, że coś tu brakuje informacji o tym, kto w większości robił obowiązki domowe, opłacał jedzenie, kto ile zarabiał itd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Trollowy wątek na fali red pilla i kobiecych wymagań “z dupy” a może nawet ostatniego filmu Mody Wysokiej. Niektórzy panowie nie umieją zaakceptować że całościowo są nieatrakcyjni dla kobiet i nie chodzi tu o mieszkanie bo wielu jest takich co ma mieszkania i nie ma partnerki. Po prostu kolejna próba racjonalizacji “ja jestem super, problem leży w nich”. Mój narzeczony jakoś nie ma mieszkania tylko wynajmujemy, ciężko teraz o samodzielne kupno mieszkania. Proponuje rozejrzeć sie czy każdy młody mężczyzna w związku ma mieszkanie a może coś ci się przejaśni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.