|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niedopasowanie czy norma?
Hej, mam pytanie.
Wielkość mojego penisa jest typu europejskiego, z tego górnego przedziału. ![]() Poprzedni partner mojej obecnej partnerki był hojniej obdarzony. Podobno powodował jej tym ból i wolała inne formy przyjemności niż penetracja. Ze mną przeżyła pierwszy w życiu orgazm pochwowy, podczas zbliżeń doświadcza ich 2-3 razy (nie mam podstaw by twierdzić, że udaje - gdy ich nie ma, to o tym mówi, a ja nie mam z tym problemu). Ostatnio zaczęliśmy się interesować zabawkami erotycznymi, jej wybór padł na nakładkę na penisa, która zwiększa jego rozmiar. Powiedziała, że możemy spróbować, kobiecy organ w fazie miesięcznej przechodzi różne cykle, raz jest ciaśniej, a raz trochę szerzej. I bywają takie dni w które moje gabaryty są idealne, a czasem brakuje wypełnienia. Gdy jestem w środku nie czuję, by było luźno, czy za luźno. I teraz pytanie - czy to nie jest po prostu niedopasowanie seksualne, czy nie potrzebuje kogoś innego w sensie fizjologii, czy może tak to już jest z kobiecym organem, i już? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niedopasowanie czy norma?
To norma, ja też bywam luźniejsza lub ciaśniejsza. U mnie super działa korek analny - fajnie zacieśnia pochwę, a poza tym daje dodatkowe efekty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.