![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zagroda babuszki cz.6
Hejka ja przyszłam w odsiecz
![]() Chodź no tu Georg ![]() Ato zaraza jedna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
BAN stały
|
My Sites
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Pisałam U dziewczyn, że dalej mi nie chodzi wersja na telefon. Ta na komputer jest mi niewygodna.
Cicha widziałaś rolnika? Oj biedne te dziewczyny, jak ich krowa ogonem machnie to będą uciekać. Co innego uprawy a co innego hodowle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
BAN stały
|
Sites
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Emmi włączyłam wersję na komputer na telefonie. Inaczej nie działa. Lanolinko pewnie że oglądałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dobrze, że jakoś udaje Wam się wejść. Nie znam się to niewiele mogę doradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
BAN stały
|
Sites
skaskanew.ru visit the site gratiavitae learn more about this slame-rp.ru link agrorubo.ru click here flamandrose this website fantastikmir.ru here pavel3333.ru pavel3333.ru vladgate.ru site vr-point here homeimprovementstore.ru visit the site for details craftingmaterials.ru the article modernlighting.ru page
---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- кНиокОНиНиŃĐ˝ŃŃОМинŃиСапиСапииŃĐżŃПаŃĐľŃоНоŃайОпŃиП ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- skaskanew.rugratiavitae.ruslame-rp.ruagrorubo.ruflamandrose.rufantastikmir.rupavel3333.ruvladgate.ruvr-point.ruhomeimprovementstore.rucraftingmaterials.rumodernlighting.ru ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- ПоŃĐžŃоПОŃиŃŃОйŃоОпŃŃСапивкŃŃĐ´ĐľŃакОННПиŃОниŃĐľĐžĐżĐľŃ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
BAN stały
|
Sites
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dzień dobry
![]() Od rana wróblowate pięknie trelują. To jest ten czas, kiedy znów wychodzą na plan pierwszy i nie sposób ich nie zauważyć. Wierni przyjaciele, którzy są z nami o każdej porze roku. Dobrego dnia życzę wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
BAN stały
|
Sites
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sites
Emmi, też rozmyślałam rankiem o ptaszkach. O ptaszku georguscostam nie rozmyślałam, a może powinnam. Zawsze mi żal osobliwości co one boty stawiaja. Toż to musi być okropna jakaś samotność czy coś, aby boty hodowaćzamiast mieć spotkania z ptaszkami pierwszego stopnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
BAN stały
|
My Sites
ĐżŃĐžŃинвоŃŃŃопŃĐžŃкаŃŃСапиСапиŃĐżŃĐžŃиŃĐşŃОйŃвпоŃĐžŃŃĐľ
---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- skaskanew.ru gratiavitae.ru slame-rp.ru agrorubo.ru flamandrose.ru fantastikmir.ru pavel3333.ru vladgate.ru vr-point.ru homeimprovementstore.ru craftingmaterials.ru modernlighting.ru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Georginia a ty oglądasz rolnika? 😁
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
BAN stały
|
Sites
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
4 pory roku i ja piąta
|
Witanko
![]() Właśnie skończyłam pracę w domu... chyba... - to taki sarkazm, bo my ,,specjalni" nigdy pracy nie kończymy. Myślę sobie, że wiele zawodów tak ma, że ciągle z tyłu głowy coś tam się kręci. Ja bym proponowała ów obiekt olewać. Nie wiem czemu nadal to trwa. U mnie dość ładna pogoda, słoneczna. Aż chciałoby się coś porobić, a tu papierologia. Ale teraz muszę wyjść na dwór i załatwić kilka spraw na podwórzu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
BAN stały
|
My Sites
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
BAN stały
|
My Sites
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Marnie teraz się pisze. Co ja dzisiaj robiłam ,tak się zastanawiam. Przebąkałam dzień. Wieczorem chciało mi się coś słodkiego, zrobiłam Brownie na patelni. Potem polałam pilewą czekoladową ,z dodatkiem soli. Taką miałam czekoladę,
Wyszło bardzo dobre.Na obiad zupa pomidorowa z kluskami niby kładzionymi, ale przez durszlak do klusek. Takie duże dziurki ma ,żeby ciasto się przelewało, prosto do zupy Na kaczce ,a raczej szkielecie. Potem naleśniki z dżemem 🥰bo po zupie zaraz człowiek głodny. Wczoraj machnęłam ,czyli uszyłam podkoszulek do spania. Kiedyś kupiłam na Olx 12 kg dzianiny bawełnianej, trochę takie resztki ale duże bo szyć można spodnie i bluzę .piżamowe. Mam jeszcze dużo. Więc co jakiś czas szyję coś. Trochę niezbyt dokładnie ,ale to do spania. Nikt nie ogląda. Wcale nie patrzę na tego bota co się wpycha. Georgina ,czy jakoś tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dzień dobry
![]() Już szarość wbija się w ciemność nocy i zwróciłam uwagę jak pięknie wyróżnia się kora brzózek. Łapią słabiutkie światło brzasku i lekko błyszczą tą poświatą wyróżniając się wśród reszty drzew. Nie wiedziałam a tyle lat mieszkam wśród nich. Herbatko ![]() ![]() Dziś już środa. Postanowiłam celebrować chociaż w myśli każdy dzień tygodnia, bo u mnie tydzień składał się z poniedziałku i weekendu. Albo z czwartku i weekendu. W sensie pamiętania jak to dzień tygodnia. Najgorzej jak leciały mi miesiące składające się z samych weekendów. Rany!! To było straszne. I chciałabym każdego dnia, coś zrobić, co zapisze się trwale w pamięci, bo to ona poprzez wspomnienia tworzy nasz czas odczuwalny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
BAN stały
|
Best Sites
skaskanew.ru read more gratiavitae gratiavitae.ru slame-rp.ru here agrorubo.ru go to flamandrose.ru flamandrose fantastikmir link pavel3333 click here vladgate here vr-point.ru page homeimprovementstore more info on this page craftingmaterials page modernlighting.ru here
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Best Sites
Emmi o brzózkach i świetle mam dwa wspomnienia. A to co widziałam było dośc niesamowite. Jedno wiele lat temu to była diamentowa brzoza. Wieczorem, w blasku ulicznej latarni, po deszczu, wyglądała tak jakby ją ktoś diamentami obsypał. Tak to wyglądało że stanęłam i mnie zamurowalo. A drugie co widziałam to w ubiegłym roku. Nad ranem. Wschodziło słońce i było po deszczu, i brzoza obsypała się jak rubinami. Brzozy same w sobie są piękne. Mam za sobą kilka spotkań 3 stopnia z brzozami. To jest lecznicze drzewo tak w ogólności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
BAN stały
|
Best Sites
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Georginia chyba nie ogląda rolnika tylko same ruskie strony.
😁 Cześć,jeny kiedy to się naprawi i będzie normalny widok. Herbatko, wróciłaś do szycia a do malowania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.