![]() |
#811 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dot.: Zagroda babuszki cz.6
Herbatko
![]() Lenifa ![]() ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: Dzisiaj o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Ja mam specjalną szafke na garnki, mam narożną szafkę w tym, mam szafki na rzadziej używane rzeczy i mam otwarte półki też. Lodówka wchodzi w zabudowę. Tak że jak ktoś nie wie gdzie ona, to niekoniecznie trafi na moją lodówke
![]() A i ja też jestem niska, i montowanie górnych szafek, odbywało się na zasadzie - mam dosięgnąć . Malutki stołeczek jest w kuchni co służy w razie co jako stołeczek na najwyższą półkę, ale to tam rzadziej używane są rzeczy. Miałam też wysoki stołek barowy, taki drewniany. Ale on to miałam od początku właściwie. Okazał się praktyczny bardzo w kuchni, bo po prostu czasem robiąc coś, siedze sobie na nim, albo służy jako domowa drabina absolutnie do wszystkiego. Edytowane przez lenifa Czas edycji: Dzisiaj o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Wtajemniczenie
|
Górne szafki są potrzebne jak się ma mieszkanie w bloku. A w domku to zawsze można gdzieś wynieść.
Emmi ,a nie rozważałaś kuchni osobnej dla młodych? Dom masz wielki. Moja kuchnia jest wąska i długa. To błąd . Bo zawsze nie ma porządnego miejsca na stół. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.