|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Duży penis i wysokie libido
Drogie Panie na wstępie zaznaczę że nie mam dużego doświadczenia z kobietami,mam wysokie libido i częste wzwody ,posiadam też dużego i grubego penisa długość 21cm i obwód 17 cm.
Osobiście jestem z tego zadowolony, bo lubię jak podczas seksu z kobietą pochwa ciaśniutko otula penisa. Uważam też że wysokie libido nie jest problemem w związku jeśli jest odpowiednia komunikacja i zrozumienie. Chciałem Was zapytać czy dla kobiet duży penis i wysokie libido partnera jest pociągające i kiedy należy powiedzieć dziewczynie że mam wysokie libido i chciałbym często uprawiać seks najlepiej codziennie? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Duży penis i wysokie libido
Czekaj, zapytam wielkiego rójumysłu kobiet czy każda preferuje to samo.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
A w tej bajce były smoki?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o relację to była dziewczyna często odmawiała mi po pierwszym razie i mówiła że jest zmęczona. Na początku było jej miło gdy widziała jak bardzo jestem napalony, ale z czasem miała mniejszą ochotę na seks mimo że starałem się by było jej jak najlepiej. Dla niej częsty seks był męczący.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Komunikacja jest ważna zarówno w związku jak i w łóżku, nie wymagam aby kobieta codziennie pozwalała mi na wejście w siebie, jestem też otwarty na inne formy seksu np. handjob. Tak jak wspomniałem na wstępie od młodzieńczych lat mam wysokie libido i częste erekcje przy moich rozmiarach erekcja rzuca się w oczy więc staram się unikać basenów, latem plaż, miałem też zwłaszcza latem przygody gdy zakładałem dresowe spodenki które lubię nosić ,że pojawiał się namiot w sytuacji gdy na przystanku lub w pociągu spotkałem atrakcyjną dziewczynę. Próbowałem też trochę wstrzemięźliwości seksualnej,ale potem w relacji z kobietą dochodzę zbyt szybko.Jeśli chodzi o wielkość penisa to wydaje mi się że jeśli chodzi o stały związek to dla większości zwłaszcza młodych dziewczyn wystarczy trochę więcej niż średnia krajowa.Duży penis może być atrakcyjny do jednorazowych przygód,kobiet typu MYLF i branży dla dorosłych.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Absolutnie nie jest to pociągające i idź do lekarza a kobieta to nie przedmiot który musi cię zaspokajać kiedy ty chcesz
Znam takiego faceta i on mi mówił że seks musi być codziennie i też taki „ugodowy” że wystarczy się na chwilkę wypiąć albo ręką zrobić jak się nie ma siły. Najbardziej zaburzona osoba jaka w życiu poznałam. Wstyd było nawet gdzieś z nim wyjść bo tak reagował Jeśli nawet nie możesz spokojnie pójść na basen to jest to problem dla lekarza |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Staram się zawsze szanować kobiety i nie przymuszam do seksu kiedy widzę że nie są chętne. Jestem osobą aktywną fizycznie,prowadzącą zdrowy tryb życia i dbającą o zdrowie fizyczne i psychiczne. Nie traktuje seksu jako lekarstwa na stres, problemy czy nudę jestem zdrowym fizycznie i emocjonalnie,nie palę i nie piję, poza seksem mam też inne zainteresowania które rozwijam. Libido można obniżyć farmakologicznie głównie przez stosowanie psychotropów takie leki może przepisać psychiatra w przypadku zaburzeń psychicznych, a obniżenie libido jest jednym ze skutków ubocznych. To że lubię seks i mam duże potrzeby ma podłoże genetyczne i nie oznacza że jestem kompulsywnym seksoholikiem. Tak jak pisałem wyżej próbowałem trochę życia we wstrzemięźliwości seksualnej, tylko że potem doświadczałem negatywnych konsekwencji takich jak bóle jąder i całego podbrzusza trudności w zasypianiu czy zbyt szybki wytrysk. Aktualnie jestem sam napięcie seksualne rozładowuje głównie drogą masturbacji, nie chodzę po żadnych agencjach, ale okazjonalnie umawiam się z dziewczynami do towarzystwa na prywatne spotkania.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na miejscu twojej partnerki bym wiała bo brzmisz jakbyś miał absolutnie gdzieś jej uwagi.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Staram się zrozumieć kobiecą seksualność, ale uwierz że gdy leżę w łóżku z kobietą to jestem podniecony i nie mogę zasnąć bez jakiejś formy zaspokojenia seksualnego. Jeśli nie mogę liczyć na seks klasyczny, zabawy rączką, hiszpana, oral czy stosunek między udami kobiety to pozostaje jedynie masturbacja, jednak w przypadku masturbacji ważne jest aby kobieta to akceptowała że mężczyzna w takiej sytuacji wychodzi z łóżka i sam drogą masturbacji rozładowuje napięcie seksualne. Zrozumienie jest ważne z dwóch stron. Podsumowując mogę powiedzieć że za młodu gdy nie znalem współżycia z kobietą byłem zadowolony ze swoich ,,atutów'' i myślałem że będzie dobrze bo dam kobiecie dużo seksu. Gdy zacząłem współżycie z kobietą to zrozumiałem że kobiety raczej nie szukają takich mężczyzn do stałego związku. Facet z dużymi możliwościami przydaje się wtedy gdy kobieta ma chcicę lub podczas niezobowiązujących spotkań. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Na miejscu twojej partnerki bym wiała bo brzmisz jakbyś miał absolutnie gdzieś jej uwagi.