Duży penis i wysokie libido - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-09-29, 23:30   #1
Matxxx
Przyczajenie

Duży penis i wysokie libido

Drogie Panie na wstępie zaznaczę że nie mam dużego doświadczenia z kobietami,mam wysokie libido i częste wzwody ,posiadam też dużego i grubego penisa długość 21cm i obwód 17 cm.
Osobiście jestem z tego zadowolony, bo lubię jak podczas seksu z kobietą pochwa ciaśniutko otula penisa. Uważam też że wysokie libido nie jest problemem w związku jeśli jest odpowiednia komunikacja i zrozumienie. Chciałem Was zapytać czy dla kobiet duży penis i wysokie libido partnera jest pociągające i kiedy należy powiedzieć dziewczynie że mam wysokie libido i chciałbym często uprawiać seks najlepiej codziennie?
Matxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-09-30, 09:53   #2
Drini_Martini
Raczkowanie

Dot.: Duży penis i wysokie libido

Czekaj, zapytam wielkiego rójumysłu kobiet czy każda preferuje to samo.
Drini_Martini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-10-30, 13:37   #3
Ranita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matxxx Pokaż wiadomość
Chciałem Was zapytać czy dla kobiet duży penis i wysokie libido partnera jest pociągające i kiedy należy powiedzieć dziewczynie że mam wysokie libido i chciałbym często uprawiać seks najlepiej codziennie?
To tak nie działa w dłuższej relacji. Na raz może wystarczy...
Ranita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-10-31, 09:27   #4
Nylonlover
Przyczajenie

A w tej bajce były smoki?
Nylonlover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-11-01, 00:45   #5
Matxxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ranita Pokaż wiadomość
To tak nie działa w dłuższej relacji. Na raz może wystarczy...
Jeśli chodzi o relację to była dziewczyna często odmawiała mi po pierwszym razie i mówiła że jest zmęczona. Na początku było jej miło gdy widziała jak bardzo jestem napalony, ale z czasem miała mniejszą ochotę na seks mimo że starałem się by było jej jak najlepiej. Dla niej częsty seks był męczący.
Stary 2025-11-04, 13:49   #6
Arisu_H
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli chodzi o relację to była dziewczyna często odmawiała mi po pierwszym razie i mówiła że jest zmęczona. Na początku było jej miło gdy widziała jak bardzo jestem napalony, ale z czasem miała mniejszą ochotę na seks mimo że starałem się by było jej jak najlepiej. Dla niej częsty seks był męczący.
Czyli piszesz o prawidłowej komunikacji i zrozumieniu, ale jak partnerka komunikuje ci zmęczenie to źle bo przecież ty sie starasz ją zachęcić? No rzeczywiście super ta komunikacja i zrozumienie
Arisu_H jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-11-04, 18:20   #7
Matxxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Arisu_H Pokaż wiadomość
Czyli piszesz o prawidłowej komunikacji i zrozumieniu, ale jak partnerka komunikuje ci zmęczenie to źle bo przecież ty sie starasz ją zachęcić? No rzeczywiście super ta komunikacja i zrozumienie
Komunikacja jest ważna zarówno w związku jak i w łóżku, nie wymagam aby kobieta codziennie pozwalała mi na wejście w siebie, jestem też otwarty na inne formy seksu np. handjob. Tak jak wspomniałem na wstępie od młodzieńczych lat mam wysokie libido i częste erekcje przy moich rozmiarach erekcja rzuca się w oczy więc staram się unikać basenów, latem plaż, miałem też zwłaszcza latem przygody gdy zakładałem dresowe spodenki które lubię nosić ,że pojawiał się namiot w sytuacji gdy na przystanku lub w pociągu spotkałem atrakcyjną dziewczynę. Próbowałem też trochę wstrzemięźliwości seksualnej,ale potem w relacji z kobietą dochodzę zbyt szybko.Jeśli chodzi o wielkość penisa to wydaje mi się że jeśli chodzi o stały związek to dla większości zwłaszcza młodych dziewczyn wystarczy trochę więcej niż średnia krajowa.Duży penis może być atrakcyjny do jednorazowych przygód,kobiet typu MYLF i branży dla dorosłych.
Stary 2025-11-04, 19:37   #8
MisiekBydyniowy
Raczkowanie

Absolutnie nie jest to pociągające i idź do lekarza a kobieta to nie przedmiot który musi cię zaspokajać kiedy ty chcesz

Znam takiego faceta i on mi mówił że seks musi być codziennie i też taki „ugodowy” że wystarczy się na chwilkę wypiąć albo ręką zrobić jak się nie ma siły. Najbardziej zaburzona osoba jaka w życiu poznałam. Wstyd było nawet gdzieś z nim wyjść bo tak reagował

Jeśli nawet nie możesz spokojnie pójść na basen to jest to problem dla lekarza
MisiekBydyniowy jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary Wczoraj, 00:33   #9
Matxxx
Przyczajenie

Staram się zawsze szanować kobiety i nie przymuszam do seksu kiedy widzę że nie są chętne. Jestem osobą aktywną fizycznie,prowadzącą zdrowy tryb życia i dbającą o zdrowie fizyczne i psychiczne. Nie traktuje seksu jako lekarstwa na stres, problemy czy nudę jestem zdrowym fizycznie i emocjonalnie,nie palę i nie piję, poza seksem mam też inne zainteresowania które rozwijam. Libido można obniżyć farmakologicznie głównie przez stosowanie psychotropów takie leki może przepisać psychiatra w przypadku zaburzeń psychicznych, a obniżenie libido jest jednym ze skutków ubocznych. To że lubię seks i mam duże potrzeby ma podłoże genetyczne i nie oznacza że jestem kompulsywnym seksoholikiem. Tak jak pisałem wyżej próbowałem trochę życia we wstrzemięźliwości seksualnej, tylko że potem doświadczałem negatywnych konsekwencji takich jak bóle jąder i całego podbrzusza trudności w zasypianiu czy zbyt szybki wytrysk. Aktualnie jestem sam napięcie seksualne rozładowuje głównie drogą masturbacji, nie chodzę po żadnych agencjach, ale okazjonalnie umawiam się z dziewczynami do towarzystwa na prywatne spotkania.
Stary Wczoraj, 10:35   #10
Arisu_H
Raczkowanie

Cytat:
Komunikacja jest ważna zarówno w związku jak i w łóżku, nie wymagam aby kobieta codziennie pozwalała mi na wejście w siebie, jestem też otwarty na inne formy seksu np. handjob.
O kurczę, ale łaskawy pan z ciebie Na miejscu twojej partnerki bym wiała bo brzmisz jakbyś miał absolutnie gdzieś jej uwagi.
Arisu_H jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary Wczoraj, 18:06   #11
Matxxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Arisu_H Pokaż wiadomość
O kurczę, ale łaskawy pan z ciebie Na miejscu twojej partnerki bym wiała bo brzmisz jakbyś miał absolutnie gdzieś jej uwagi.
Rozumiem Cię. Przeciętny mężczyzna ma większe potrzeby seksualne od przeciętnej kobiety. Lepiej jest gdy w stałym związku kobieta ma wysokie libido, a mężczyzna na średnim poziomie. Najtrudniej jest się dopasować seksualnie gdy to mężczyzna ma wysokie libido i duże potrzeby seksualne.
Staram się zrozumieć kobiecą seksualność, ale uwierz że gdy leżę w łóżku z kobietą to jestem podniecony i nie mogę zasnąć bez jakiejś formy zaspokojenia seksualnego. Jeśli nie mogę liczyć na seks klasyczny, zabawy rączką, hiszpana, oral czy stosunek między udami kobiety to pozostaje jedynie masturbacja, jednak w przypadku masturbacji ważne jest aby kobieta to akceptowała że mężczyzna w takiej sytuacji wychodzi z łóżka i sam drogą masturbacji rozładowuje napięcie seksualne.
Zrozumienie jest ważne z dwóch stron.
Podsumowując mogę powiedzieć że za młodu gdy nie znalem współżycia z kobietą byłem zadowolony ze swoich ,,atutów'' i myślałem że będzie dobrze bo dam kobiecie dużo seksu. Gdy zacząłem współżycie z kobietą to zrozumiałem że kobiety raczej nie szukają takich mężczyzn do stałego związku.
Facet z dużymi możliwościami przydaje się wtedy gdy kobieta ma chcicę lub podczas niezobowiązujących spotkań.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości