|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Różnica wieku
Hejka, mam takie pytanie co myślicie o różnicy wiekowiej prawie 10 lat? Ja 20 on 30? Spokojny, ułożony, taki flegmatyczny facet, ja bardziej imprezowa ale świetnie się z nim dogaduje, czuję taki spokój przy nim. Jak myślicie, ktoś był w takiej relacji coś powie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Różnica wieku
Nie podobają mi się takie relacje, 20 lat to jeszcze mentalnie bycie dzieckiem (i nie ma sie co oburzac, ledwie mature napisałaś), jeżeli jakis 30-latek jest zainteresowany takim układem to brzmi dla mnie jak ogromny red flag.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że w tym wieku to sporo, z czasem się zaciera. Ale też nie ma co demonizować tych 10 lat, myślę że dobry związek jest możliwy, choć uważałabym na niepokojące sygnały.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Byłem w takim związku. Ona zaczynała studia, ja już pracowałem. Fajnie nam się rozmawiało, grało w sypialni, ale na dłuższą metę ją interesowało jeszcze imprezowanie, życie studenckie, a ja już miałem to za sobą. Rozstaliśmy się, a właściwie to ja zerwałem tę relację.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
10 lat działa w przypadku związku typu 40-30 lat i więcej, jeżeli mówimy o osobach typu 20 lat i młodszych to jest to co najmniej podejrzane.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czym innym jest 10 lat różnicy między dojrzałymi ludźmi z ustabilizowanym życiem, a czym innym związek starego chłopa z osobą która ledwie przestała być nastolatką. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Świetnie sie z nim dogadujesz bo znacie się tyle o ile się znacie i nie mieliście etapu wspólnego życia, pomijajac różnicę wieku to już widze dogadywanie się imprezowiczki z flegmatykiem domatorem.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie, on zaraz będzie myślał o dzieciach a Ty dalej o imprezowaniu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.