|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher - cz. 24
Dziewczyny, orientujecie się może co jest teraz prezentem urodzinowym?
Edytowane przez lawendowa1 Czas edycji: 2025-11-13 o 09:51 Powód: duplikat |
|
|
|
|
#3812 |
|
Przyczajenie
|
Rzadko piszę ale cały czas Was czytam ![]() Spróbujcie kod BF25 wskakuje -50% na wszystko od cen wyjściowych Pozdrówka |
|
|
|
|
#3813 |
|
Raczkowanie
|
No nie na wszystko, tylko na "wybrane" , no i produkty do włosów odpadają, dodatkowo muszę płacić za przesyłkę i mam słabe prezenty do wyboru. Nie chce mi się wydawac na YR chociaż do niedawna się nie oszczędzałam. Zabrali mi status Vip to się przeniosłam na Rituals i Pulpe de Vie, a za niektóre kremy, perfumy czy kosmetyki kolorowe wolę nieco dopłacic i kupić w Guerlain, przynajmniej płacę za faktyczną jakość.
Edytowane przez tssuy Czas edycji: 2025-11-17 o 10:53 |
|
|
|
|
#3814 | |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, mam podobnie. Czasami będę wracać po niektóre kremy dla siebie i bliskich, ale znalazłam rewelacyjne perełki naszych polskich marek, głównie od Bielendy z serii SUPREMELAB (w tym roku z okazji Black Friday przez cały miesiąc jest mnóstwo atrakcyjnych promocji na oficjalnej stronie House of Beauty Brands i się obkupiłam po szyję
), a także od Pariens, marki stworzonej przez Gosię Smelcerz - jej Wonder Eye Cream to już viral wszędzie, totalny hit i w tym momencie to mój ulubiony krem pod oczy, treściwy, po prostu genialny! Po niektóre perfumy YR będę wracać tylko od czasu do czasu z sentymentu, skoro nie ma już programu lojalnościowego, który naprawdę zachęcał do zakupów. Znalazłam piękne arabskie zapachy i nie tylko. W wielkim skrócie tak to u mnie obecnie wygląda. Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

), a także od Pariens, marki stworzonej przez Gosię Smelcerz - jej Wonder Eye Cream to już viral wszędzie, totalny hit i w tym momencie to mój ulubiony krem pod oczy, treściwy, po prostu genialny!