|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Otwarty związek co robić?????
Nic nie rob, nie mieszkacie razem, nie musisz spedzac z nim weekendow. Nie masz co robic w czasie wolnym czy innych znajomych? Zaraz Ci cos doradzimy - moze basen, wycieczka kino.
Co do pracy to jak nie jest Twoim szefem to wrzuc na luz, moze w ogole nie pracujecie razem? Poza tym chyba jestescie kwita skoro mogl u Ciebie mieszkac szukajac pracy. |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego troll? I to, ze sie zakochalam to znaczy, ze jestem scierka? No sorry ale chyba nie :/ facet mnie teraz nie ma w czym wykorzystac, on jest zalamany, ze corki przy sobie nie ma! Po alkoholu plakal z tego powodu!
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie powiedziałam, że jesteś ścierką, ale że dajesz się tak traktować, tj pomiatać sobą. Ale skoro Ci to pasuje, bo przecież misiaczek taki dobry, taki wrażliwy, nawet płacze jak się nasra- to w czym problem? On Ci zakomunikował, że jesteś dla niego zapchajdziurą. Ty musisz tylko zdecydować, czy na taki układ się zgadzasz, czy nie. Tyle w kwestii "co masz zrobić", trzeciej drogi nie ma. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
taki #zwiazek# to nie zwiazek. strasznie nisko sie cenisz autorko.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Envoyé depuis mon GT-S5839i avec Tapatalk |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha i nie pil wodki tylko whisky i wino
Edytowane przez Zagubionalili Czas edycji: 2014-09-23 o 15:34 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Proponuję zamknąć ten wątek, bo nic do Ciebie nie dociera. On Cię nie chce, rozumiesz? Nie chce Cię. Może być najlepszym ojcem na świecie (taaaa) i inteligentem pijącym wyłącznie czterdziestoletnią whisky, ale to nie zmienia faktu, że dalej Cię nie chce.
A przynajmniej nie chce tworzyć z Tobą związku. Bo przespać się to chętnie, jak sądzę. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najgorsze to ze mi naprawde na nim zalezy. Nie wiem czemu tylko takich facetow przyciagam
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
w momencie kiedy slyszysz slowa * otwarty zwiazek* powinnas sie odwrocic i odejsc. nie chodzi o to ze przyciagasz zlych facetow, tylko o to ze pozwalasz im zostac
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojoj, bieduś, a ex taka zła. One wszystkie są takie złe i podłe i nienormalne! nie znasz chyba jego przeszłości, a jeśli- to tylko z jego ust. Myślę że gdybyś poznała ją ze strony jego byłej kobiety to wyglądałoby to zgoła inaczej. Może jej też zaproponował ''otwarty związek'' to się wcale nie dziwię że go delikatnie mówiąc, lekko nie trawi. Gdyby miał do Ciebie szacunek to by nie zaproponował bzykanka od czasu do czasu bez zobowiązań zakochanej w nim dziewczynie.
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Zagubionalili Czas edycji: 2014-09-23 o 20:29 |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli najpierw go zdradzilas a potem zaproponowal otwarty zwiazek. U Was malo kobiet tam gdzie mieszkacie?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
W sumie czytając Twoje wypowiedzi i zawarte w nich tłumaczenia kolejny raz upewniam się, że swój swojego zawsze znajdzie, prędzej czy później. A dlaczego przyciągasz takich facetów, niepozbieranych i nieogarniętych życiowo, którzy są "ważni" poprzez sam fakt posiadania penisa i gaci? Bo sama jesteś taką nieposkładaną do końca marionetką, która posiada wprawdzie ważne, ludzkie organy, ale coś jakby nie do końca one dobrze funkcjonowały... No cóż, nie ma jakiegoś przymusu dojrzewania do jakiegoś określonego wieku, niektórzy umierają niezdążywszy nawet poznać znaczenia tego słowa. Twój i ich wybór. Ale skoro już masz pewne wątpliwości co do otaczającej Cię rzeczywistości i "życzliwych" ludzi to Ci napiszę, że to Ty kreujesz swoją własną rzeczywistość i jeżeli to co stworzyłaś Ci odpowiada, to w czym problem? Cokolwiek Ci tu nie napiszemy, to Ty już podjęłaś decyzję i jak widzę bardziej zadawalają Cię opinie na "tak" niż te na "nie". Bronisz tego gościa i tłumaczysz jego zachowania, uważasz, że poprzednio źle ulokował uczucie i chcesz mu to wynagrodzić. Jednocześnie go oszukujesz na całej linii, kłamiesz w żywe oczy i uważasz, że koleżanka, która mówi prawdę o Twojej zdradzie chce rozbić Wasz " związek". Moim zdaniem trochę to poparane wszystko i nielogiczne, no i mało dojrzałe. Poza tym, jeżeli ten facet faktycznie wcześniej umoczył, to i teraz nie lepiej trafił - z deszczu pod rynnę. No napiszę jeszcze coś, co może Ci się nie spodoba, ale sama się o to prosisz. Takie kobiety jak Ty faktycznie nie nadają się do stałego związku, bo nie mają bladego pojęcia na czym taka relacja polega. I właśnie dlatego trafiają się im tacy " niedzielni" kochankowie, jak Twój gość, ten z którym się przespałaś w trakcie jego nieobecności i inni, których na pewno jeszcze spotkasz w życiu wielu. Faceci nie są głusi i ślepi, i wiedzą z kim mają do czynienia, praktycznie po pierwszej godzinie znajomości. I wykorzystają okazję, bo niby dlaczego nie, skoro panienka jest otwarta, chętna i nie stawia wymagań. Nikt nie lubi być samotny, no i za seks nie trzeba płacić, bo jest za free i bez zobowiązań. Ale jeżeli facet szuka partnerki na poziomie i na życie, to ma dużo większe wymagania i jeżeli sam sobą coś reprezentuje,to nie zwiąże się na poważnie z kimś, kto nie szanuje siebie, jego, a do tego haftuje mu niezłe poroże na boku. Tak więc możecie sobie tak fukcjonować w takim układzie do usranej śmierci, ale niczego poważnego Wam nie wróżę z takiej relacji, po prostu jak ktoś wcześnie napisał "fuck friends", chociaż dla mnie bardziej "fuck acquaitances", bo przyjaźń też powinna się opierać na pewnych zasadach, których Wam zupełnie brakuje. I tyle w tym temacie.
Edytowane przez green way Czas edycji: 2014-09-24 o 13:22 |
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
ja tam bym nie sypiał z inna kobieta gdybym był w związku ale jeśli kobieta by chciała to by mogła sypiać z innymi to zależy od danej osoby czego chce i jakiego związku szuka
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Wypowiadasz się w wątku który jest sprzed 11 lat
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

najgorsze to ze mi naprawde na nim zalezy. Nie wiem czemu tylko takich facetow przyciagam