Wymarzony pierścionek - część X - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-13, 09:57   #4981
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Po co się powstrzymywać Delikatne pocałunki na pierwszej randce to jest to

Aczkolwiem ja podczas pierwszego spotkania z TZ pozwoliłam sie tylko trzymac za rękę. Ale u nas to był inna sytuacja bo w tym czasie chodziłam na randki z jego kumplem.
Więc najpierw sprawy z kumplem trzeba było wyjasnic.
I się udalo bo owy kumpel jest teraz naszym przyjacielem

Co do ciuszków...normalnie się ubierz. Jak na codzień.
Tak naprawdę faceci w ogóle nie kojarzą w co kobieta była ubrana szczegolnie na pierwszej randce.
Najwazniejsze zeby ciepło Ci było skoro macie spacerować. Szkoda by bylo aby zmarznięte ręce i nosek nie pozwolily wam milo spędzic czasu.

Takze na cebulkę. Spodnie bluzeczka z długim rękawem, sweterek, płaszczyk tudziez kurteczka, chusta na szyję i rękawiczki.

Wspomnienia powrocily z moich pierwszych randek z TZ.

Smiesznie było na pierwszym spacerze...bo ubralismy sie identycznie.
Zielone spodnie bojowki, do tego zielone kurki takie z kapturem z misiem, okulary przeciwsloneczne (bo bylo zimno jak cholera a do tego swiecilo bardzo ostre slońce)
A pod kurtką czarne swetry.

Wiadomo ja w wersji kobiecej wszystko, TZ w bardzo męskiej
Gdy pierwszy raz spotkałam TŻ-a to on dużą wagę przyłożył do tego jak byłam ubrana . Mówi, że gdy zobaczył moją twarz to mu się spodobałam, ale jeszcze przeleciał wzrokiem na dół żeby zobaczyć czy w jakiejś mini nie jestem albo coś. Na szczęście byłam w bokserce, dzinsach i trampkach i taki zestaw mu się spodobał . Na pierwszej randce miałam bluzkę z odkrytymi ramionami i do dzisiaj o tym mówi bo też mu się bardzo spodobało . A całowaliśmy się od początku .
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 10:04   #4982
kaska87
Zakorzenienie

myslałam, że rano będzie już nowa część

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 10:12   #4983
Madlen__18
Zakorzenienie

Hej!
Nie było mnie bo byłam trochę zapracowana,
A teraz jestem choraaa
co mi nie przeszkadza w pójściu do fryzjera na obcięcie bo na oczy nie widzę
Małż się mną opiekuje i tuli od rana, mrau
Fabę też muszę zrobić (ale nie w tym salonie gdzie się obcinam bo drogoo)
bo włosy się spierają i są autentycznie czewone, pod światło w róż wchodzą.

Jadę na warsztaty ze szkołą 5.10 nad morze, a nie mam prawie jesiennych ciuchów...(bluzek z ddlugim rękawem) nie wiem w czym będę chodzić.

Od razu mówię, że mam zaległości, mogę nie kumać co się dzieje
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 10:33   #4984
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Gdy pierwszy raz spotkałam TŻ-a to on dużą wagę przyłożył do tego jak byłam ubrana . Mówi, że gdy zobaczył moją twarz to mu się spodobałam, ale jeszcze przeleciał wzrokiem na dół żeby zobaczyć czy w jakiejś mini nie jestem albo coś. Na szczęście byłam w bokserce, dzinsach i trampkach i taki zestaw mu się spodobał . Na pierwszej randce miałam bluzkę z odkrytymi ramionami i do dzisiaj o tym mówi bo też mu się bardzo spodobało . A całowaliśmy się od początku .
No czyli normalnie trzeba się ubierać. Jak na co dzień.
Podczas naszej pierwszej dluuugiej rozmowy byłam w zwyklej bluzce na ramiaczkach, starych, za szerokich dzinsach, czapce na glowie (bo wlosy tluste a do knajpy miałm iśc tylko na chwilę sprawę jedną zalatwic więc nie bylo sensu się odstawiac ). Oczywiście bez mejkapu, skrtopiona perfumami których TZ nienawidzi (takze zapachem go nie uwiodlam
Zresztą dziś się nimi psiknęłam i jak rano całowałm TZ na do widzenia, przez sen wymamrota "boze znowu Very Valentino!")
Jak zamienilismy kilka zdan wpadłam jak sliwka w kompot i przegadalismy kilka ładnych godzin.

Aczkolwiek TZ zakochał sie we mnie juz kilka tygodni wczeniej. Jak pierwszy raz mnie zobaczył miałam - jego slowa" piękne zbuntowane oczy i dziwne ubranie). Jakie dokladnie nie pamięta, ale podejrzewam ze szerokie spodnie i na to sukienkę bo miałam wtedy fazę na zakładania na wszystkie spodnie spodnic czy sukienek.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
myslałam, że rano będzie już nowa część
Nom ja tez..a tu cisza i spokój.

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Hej!
Nie było mnie bo byłam trochę zapracowana,
A teraz jestem choraaa
co mi nie przeszkadza w pójściu do fryzjera na obcięcie bo na oczy nie widzę
Małż się mną opiekuje i tuli od rana, mrau
Fabę też muszę zrobić (ale nie w tym salonie gdzie się obcinam bo drogoo)
bo włosy się spierają i są autentycznie czewone, pod światło w róż wchodzą.

Jadę na warsztaty ze szkołą 5.10 nad morze, a nie mam prawie jesiennych ciuchów...(bluzek z ddlugim rękawem) nie wiem w czym będę chodzić.

Od razu mówię, że mam zaległości, mogę nie kumać co się dzieje
Co do ciuchów....
Ja dziś rano poplakałam się przy szafie...jest zle. Idziemy po pracy kupic choć jedną bluzkę.

To kuruj się bidulko...aczkolwiek taką biedulka to nie jestes skoro mąż tak pięknie opiekuje sie swą królową

I jak praca..OK? Zadowolona jesteś?
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 10:43   #4985
DianaM
Zadomowienie

Cześć dziewczynki,
ale dziś zimnooooo, chlip!

Pytałam Was kiedyś o koktajle SlimFigura, chyba nie doczytałam jakiś odpowiedzi... Miała któraś z Was z tym doczynienia?

A tak poza tym płakać mi się chce. Dostałam uczulenia na twarzy i nie jestem pewna od czego, wyglądam jak... Dzieci mogę straszyć
Stary 2008-09-13, 10:44   #4986
twin--maid
Zakorzenienie

Brr ale zimno znowu

Właśnie jedziemy z TŻem na zakupy, żeby uzupełnić jesienną garderobę obym coś znalazła, bo nie mam w czym do pracy chodzić
Stary 2008-09-13, 10:47   #4987
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Brr ale zimno znowu

Właśnie jedziemy z TŻem na zakupy, żeby uzupełnić jesienną garderobę obym coś znalazła, bo nie mam w czym do pracy chodzić
Trzymam kciuki
Ale z tym raczej nie będzie problemu Ostatnio byłam w centrum handlowym i jest tak dużo fajnych ciuchów, że oby tylko mieć pełen portfel. Bo te ceny niektóre...
Stary 2008-09-13, 10:54   #4988
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki
Ale z tym raczej nie będzie problemu Ostatnio byłam w centrum handlowym i jest tak dużo fajnych ciuchów, że oby tylko mieć pełen portfel. Bo te ceny niektóre...

Kciuki się przydadzą, bo ja wybredna jestem
Stary 2008-09-13, 10:56   #4989
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

chyba ja też pojadę dziś po jesienną garderobę.. chociaż kurtkę i jedne spodnie..bo zupełnie nie mam :/

podobno gdzieś w Polsce było -6 stopni. czad

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 11:01   #4990
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Czarna nocko, biżuteria w moim stylu. niestety ceny nie na moja kieszeń. pierścionek, który mi się podoba..kosztuje ponad 2,5 tys :/
Oj, naprawde? Juz sprawdzilas, ile koszuje? Jak ja tam byla ostatnio to podobalo mi sie bardzo wiele modeli, i z przeroznego przedzialu cenowego.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Oglądałam wczoraj "Warszawę". Bardzo mi się podobał ten film. Już myślałam, że nie dotrwam, na chwilę przysnęłam (jeszcze przed włączeniem tv). Wiadomo, w TVP zawsze ciekawe filmy puszczają po 23

Edit: Tak dla kontrastu: http://www.pardon.pl/artykul/6177/ko...cyjnego_zobacz

Czy ktoś mi to wytłumaczy? Pewne rzeczy po prostu nie mieszczą mi sie w głowie...
Tez ogladalam Warszawe, juz 2gi raz, ale tym razem z TZ. Tez sie wciagnal

a ten link -> nie mam slow.
CZesc wszystkim.
Ja znow zamiast ubran wolalabym sie wybrac do IKEI czy innej i kupic meble, dodatki, wazoniki,koce, lampy etc. Kocham kupowac rzeczy do domu ostatnio juz kupilismy pare rzeczy ale ciagle mi malo
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 11:10   #4991
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Oj, naprawde? Juz sprawdzilas, ile koszuje? Jak ja tam byla ostatnio to podobalo mi sie bardzo wiele modeli, i z przeroznego przedzialu cenowego.

Tez ogladalam Warszawe, juz 2gi raz, ale tym razem z TZ. Tez sie wciagnal

a ten link -> nie mam slow.
CZesc wszystkim.
Ja znow zamiast ubran wolalabym sie wybrac do IKEI czy innej i kupic meble, dodatki, wazoniki,koce, lampy etc. Kocham kupowac rzeczy do domu ostatnio juz kupilismy pare rzeczy ale ciagle mi malo

Ja też wolałabym kupić do mieszkania rzeczy, ale siła wyższa i muszę kupić koszule, marynarki i grubsze spodnie, bo nie pójdę do pracy w swetrze i jeansach przecież:/
Stary 2008-09-13, 11:16   #4992
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja też wolałabym kupić do mieszkania rzeczy, ale siła wyższa i muszę kupić koszule, marynarki i grubsze spodnie, bo nie pójdę do pracy w swetrze i jeansach przecież:/
Niee no, oczywiscie, ja mowilam o sobie, bo ja juz mam prawie wszystko na jesien Natomiast jak wchodze do sklepow z meblami, czuje jakis spokoj i wewnetrzne zadowolenie zadne zakupy ciuchowe nie sprawiaja mi takiej radosci
wlasnie kupilam lampe podlogowa i nie moge wyjsc z podziwu, jak to zmienia pokoj. A jeszcze przy wlaczonym z niej swietle.. inne zrodlo swiatla i pokoj jak inny!
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 12:20   #4993
kaska87
Zakorzenienie

idę grać w simsy

Stary 2008-09-13, 12:34   #4994
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
idę grać w simsy
A ja za 30 min do domku
Gotowac spagetti bolonese
Stary 2008-09-13, 12:35   #4995
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A ja za 30 min do domku
Gotowac spagetti bolonese
nienawidzę Cie ja kocham wszystko co zawiera makaron

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-13, 12:41   #4996
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
nienawidzę Cie ja kocham wszystko co zawiera makaron
Jakby tylko dało się teleportowac na pewno talerzyk dla Ciebie i Tadzika bym wysłała.

A zresztą...... nie denerwuj mnie Ty wczoraj mialas lasagnie....i jeszcze pierogi ruskie.
Stary 2008-09-13, 12:47   #4997
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby tylko dało się teleportowac na pewno talerzyk dla Ciebie i Tadzika bym wysłała.

A zresztą...... nie denerwuj mnie Ty wczoraj mialas lasagnie....i jeszcze pierogi ruskie.
no jeszcze została lasaa u Tadzika i pierogi też są muszę zatelefonować do Tadka by wracał z roweru i idziemy na lasagne

Stary 2008-09-13, 12:48   #4998
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
no jeszcze została lasaa u Tadzika i pierogi też są muszę zatelefonować do Tadka by wracał z roweru i idziemy na lasagne
Kurcze moze i ja bym zrobiła..w sumie wszystko mam. Od bolonese do lasagni nie daleko w koncu

EDIT Jeszcze 2 posty
Stary 2008-09-13, 12:56   #4999
asiuk
Zakorzenienie

Zajadam właśnie krokieta z kapustą i grzybami i popijam barszczykiem

Na pierwszej randce z TŻ ubrałam się seksownie, nawet spódniczkę założyłam Pozwoliłam się pocałować, ale to był delikatny buziak w usta. Na drugi dzień całowaliśmy się już "normalnie" Zresztą my już od pierwszej randki postanowilismy być ze sobą Ja miałam 16 lat, a on 20. Wtedy wydawał mi się taki mega dojrzały, męski, dorosły. Teraz często ja odnoszę wrażenie, że jestem starsza mentalnie od niego

Co do zakupów, chciałabym sobie sprawić kilka fajnych ciuszków. Zresztą, mam ochotę na małą rewolucję w sposobie ubierania się Spodnie noszę raczej nieco szersze w tyłku, sportowe buty. Góry bywają różne, czasem jest to bluza z kapturem, czasem coś bardziej kobiecego. Chciałabym znaleźć jakieś fajne, dopasowane dżinsy (byle nie za ciasne), w miarę wygodne buty na obcasie. Tomkowi podobam się w wersji nieco bardziej eleganckiej (wystarczy, że do dżinsów włożę koszulę, a sznurowane półbuty zamienię na baleriny, a już mu się oczy świecą ).

No i uwielbiam marynarki Ostatnio kupiłam jedną w Orsayu i okazało się, że w tym sklepie, jesli chodzi właśnie o marynarki, noszę romiar 40 W życiu nie miałam ciucha w takim rozmiarze!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 13:03   #5000
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Dziewczyny dziękuję za rady Na razie oglądam mecz, potem sprzątanie i już zaczne się powoli szykować Maseczki i takie tam

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 13:46   #5001
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Zajadam właśnie krokieta z kapustą i grzybami i popijam barszczykiem

Na pierwszej randce z TŻ ubrałam się seksownie, nawet spódniczkę założyłam Pozwoliłam się pocałować, ale to był delikatny buziak w usta. Na drugi dzień całowaliśmy się już "normalnie" Zresztą my już od pierwszej randki postanowilismy być ze sobą Ja miałam 16 lat, a on 20. Wtedy wydawał mi się taki mega dojrzały, męski, dorosły. Teraz często ja odnoszę wrażenie, że jestem starsza mentalnie od niego

Co do zakupów, chciałabym sobie sprawić kilka fajnych ciuszków. Zresztą, mam ochotę na małą rewolucję w sposobie ubierania się Spodnie noszę raczej nieco szersze w tyłku, sportowe buty. Góry bywają różne, czasem jest to bluza z kapturem, czasem coś bardziej kobiecego. Chciałabym znaleźć jakieś fajne, dopasowane dżinsy (byle nie za ciasne), w miarę wygodne buty na obcasie. Tomkowi podobam się w wersji nieco bardziej eleganckiej (wystarczy, że do dżinsów włożę koszulę, a sznurowane półbuty zamienię na baleriny, a już mu się oczy świecą ).

No i uwielbiam marynarki Ostatnio kupiłam jedną w Orsayu i okazało się, że w tym sklepie, jesli chodzi właśnie o marynarki, noszę romiar 40 W życiu nie miałam ciucha w takim rozmiarze!
Smacznego
W Orsay jak w Orsay, ale ubierała się któraś z Was kiedyś w Tally Wejl? Błagam, nie wiem czy tam dla mnie w ogóle jakiś rozmiar by się znalazł

Wczoraj kupiłam sobie w Douglasie szampon i odżywkę z Toni&Guy za w sumie 80zł, a że jest promocja mogłam sobie wybrać dowolny kosmetyk z serii Model.Me, więc wybrałam sobie suchy szampon w spray, który normalnie kosztowałby mnie 60zł. Zastanawiam się jak powiedzieć Tż, że wydałam 80zł na szampon Umorduje mnie jak nic
Stary 2008-09-13, 14:40   #5002
Ines1985
Zakorzenienie

Wy pamiętacie w co byłyście ubrane na pierwszych randkach . Wow!

Ja nie pamiętam, bo u nas nie było pierwszych randek wszystko inaczej się rozgrywało. Poza tym to było tak dawno, że na pewno bym nie pamiętała.

Żadna z Warszawianek nie była na Ecco walkathonie ?

My strasznie zmarzliśmy, ale nie żałujemy . Teraz tylko trzeba wypić hektolitry herbaty z cytryną

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 14:46   #5003
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
W Orsay jak w Orsay, ale ubierała się któraś z Was kiedyś w Tally Wejl? Błagam, nie wiem czy tam dla mnie w ogóle jakiś rozmiar by się znalazł

Wczoraj kupiłam sobie w Douglasie szampon i odżywkę z Toni&Guy za w sumie 80zł, a że jest promocja mogłam sobie wybrać dowolny kosmetyk z serii Model.Me, więc wybrałam sobie suchy szampon w spray, który normalnie kosztowałby mnie 60zł. Zastanawiam się jak powiedzieć Tż, że wydałam 80zł na szampon Umorduje mnie jak nic
Jakoś w Tally Wejl nie widziałam nic ciekawego na siebie. Wydaje mi się, że w większości są tam ciuszki dla młodszych dziewczyn

Nieźle z tym szamponem Ja sobie kiedyś kupiłam samą odżywkę za 85 zł i strasznie żałowałam (bo mogłam kupić na allegro).
Musisz w ogóle mężowi o tym mówić?

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Wy pamiętacie w co byłyście ubrane na pierwszych randkach . Wow!

Ja nie pamiętam, bo u nas nie było pierwszych randek wszystko inaczej się rozgrywało. Poza tym to było tak dawno, że na pewno bym nie pamiętała.
Ja właśnie pamiętam takie rzeczy, mimo, że to było ponad 8 lat temu. Nawet pamiętam, jak T. był ubrany, z butami włącznie

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 15:09   #5004
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

No i chyba po ptokach K. ma inwentaryzację w pracy Pinknie Czyli uda nam sie spotkac dopiero za 2 tygodnie, bo ja wyjeżdżam Chyba się zapłaczę A miałam sie nie pakowac w nic na odległość cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! K. Dzwonił jeszcze do kierowniczki, ale coś mi się nie wydaje Bede płakać

Pani Magister

OPENER 2010
Stary 2008-09-13, 15:10   #5005
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Jakoś w Tally Wejl nie widziałam nic ciekawego na siebie. Wydaje mi się, że w większości są tam ciuszki dla młodszych dziewczyn

Nieźle z tym szamponem Ja sobie kiedyś kupiłam samą odżywkę za 85 zł i strasznie żałowałam (bo mogłam kupić na allegro).
Musisz w ogóle mężowi o tym mówić?

Ja właśnie pamiętam takie rzeczy, mimo, że to było ponad 8 lat temu. Nawet pamiętam, jak T. był ubrany, z butami włącznie
Kurka no muszę, bo miałam nie wydawać kasy ze względu na to, że w poniedziałek odbieramy auto z naprawy po moim wypadku i kasa potrzebna. Dziś dzwonił mechanik i powiedział, że 2700zł nas ta przyjemność będzie kosztowała. Trochę sporo, ale myślałam, że będzie więcej...

Melodio nie rycz, będzie dobrze
Stary 2008-09-13, 15:15   #5006
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Niech mnie ktoś przytuli

Pani Magister

OPENER 2010
Stary 2008-09-13, 15:22   #5007
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Niech mnie ktoś przytuli
:przytu l:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-13, 15:34   #5008
kaska87
Zakorzenienie

Melodio tulam

Stary 2008-09-13, 16:02   #5009
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Melodio..nawet jak będzie to za dwa tygodnie..to Wam nie ucieknie, no!
ale tulam mocno..

Ines, my mieliśmy iść, ale niestety - gardło mnie tak boli, ze nie mogę przełykać..

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 16:03   #5010
kaska87
Zakorzenienie

a wogóle to juxz powinna byc kolejna część

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości