|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomysły na prezenty na święta
Dawajcie swoje polecajki na pomysły na święta.
Może macie jakieś swoje ulubione kosmetyki, których używacie od lat i nigdy nie zmieniacie bo tak cudownie działają? Szukam czegoś głównie dla mamy - kosmetyki, perfumy, myślę nad parownicą do prasowania albo air fryerem. Może jakieś kreatywne rzeczy, coś fajnego razem do porobienia? Myślę też nad zestawem świec do samodzielnego robienia. Chętnie przyjmę polecajki z sekcji zdrowie i uroda. Mam też problem z młodszym kuzynem - lvl 20, nie mam pojęcia co mu kupić. Całe życie kupowałam mu lego. Ostatnio jakieś anime, ale chyba nie trafiłam w jego gusta i już nie wiem co wziąć żeby był zadowolony. Interesuje się rysowaniem, mangą, anime, ostatnio ogrodnictwem. Przyjmę jakiekolwiek polecenia waszych ulubionych, fajnych rzeczy. Albo coś co wy byście chcieli dostać/dostaliście i było praktyczne, super się przydało. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomysły na prezenty na święta
Kuzyn to jeszcze ok - ile ma lat?
A mama nie za stara na prezenty pod choinką, w tym wieku ma się praktycznie wszystko... My z żona już dawno nie robimy sobie takich marketingowych świąt. Kupujemy sobie jak czegoś potrzebujemy, a nie czekamy na "okazję". Jak dzieci były małe to kupowaliśmy sobie pod choinkę misia z TVN, teraz po prostu kupujemy bo chcemy, a nie dla picu. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z kuzynem to byłoby łatwiej gdyby było wiadomo jakie anime lubi. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
U nas od kiedy mamy piekarnik z trybem szybkiego nagrzewania to fryer wylądował w piwnicy bo po prostu się kurzył.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
A co lubi twoja mama?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze możesz kupić kuzynowi np. karte prezentową do Empiku i sam sobie wybierze jakieś mangi albo gre.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Air jest szybszy i oszczędniejszy od piekarnika. Kwestia budżetu, jak dalej bawicie się w prezenty pod chonkę.
Kuzynowi może Lego Adults welcome. |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Podbijam temat kosmetyków dla mamy jeśli szukasz czegoś, co cudownie działa, to zerknij na kremy marki Dr Irena Eris (seria Authority jest genialna) albo klasyczne perfumy typu Estée Lauder Youth-Dew (bardzo eleganckie, mamine).
Dla kuzyna artysty zamiast kolejnego anime kupiłabym porządny szkicownik z grubym papierem i zestaw markerów profesjonalnych. Skoro rysuje, to takich rzeczy nigdy za wiele, a na pewno mu się przydadzą bardziej niż nietrafiona figurka czy tomik mangi. Edytowane przez ala98789 Czas edycji: 2025-12-18 o 18:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.