![]() |
#4741 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
poka poka ![]() ![]() uh ale ja tu nie wytrzymam ![]() Cytat:
![]() chociaż teraz zaczynam mieć wątpliwości gdyż ponieważ zacyna mi sie podobać praca w szkole ... no też jestem ciekawa jak to będzie po Monzie ![]() a ja właśnie lubie być w takim biegu, ciągle coś robić ![]() więc kara jest bezsprzeczna i tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() takie niecodzienne uczucie ![]() fakt, narazie sobie siedze z tyłu klasy i obserwuje co lepsze ciastka ( chodze też na lekcje technikum więc niektórzy nie są aż tak młodsi ode mnie ![]() to gratuluje kompa ![]() dziś ide na 16.45 do 2 klas zawodówki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Raczkowanie
|
No właśnie-co tam cicho???
Ja wybieram się do pracy, okazało się wczoraj,że kończe tydzień wcześniej ![]() ![]() ![]() Czekam na Mozne ![]() Ja chyba nie przepadam za byciem w biegu,nie jeśli łączy się to z duzym stresem/odpowiedzialnością. Marzy mi się praca w domu ![]() ![]() Luna tylko żeby Cię w tej szkole o pedofilię nie oskarżyli ;p
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stres torche napędza do działania ![]() ![]() ![]() oj też sie tego obawiam więc najmłodszych nie tykam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Myślę, że jednak BMW trochę rozumu ma i nie wywali Kubka, bo właściwie to najwięcej punktów dla nich zdobył on, a nie Nick. Właściwie to jakoś Alonso w BMW mi się nie widzi, przyzwyczaiłam się do Nicka + Boba.
![]() Ciekawe co będzie z naszym Kleinem w przyszłym sezonie. Na ile ma kontrakt na testera? ![]() Cytat:
![]() Kurtkę pokażę, ale za jakiś czas, bo teraz się relaksuję po szkole (4 lekcje miałam ![]() ![]()
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Maj lof
![]() /espeszaliti for ju dodałam też moje zacne stopy gratis ![]() Oj wiem, wiem, post pod postem. ![]() EDIT: Na żywo, jest czarna. ![]()
#4746 |
Zadomowienie
|
fajnaaaaaaaaa
![]() wróciłam do domu po 13 z zamiarem zabrania się do lekcji o 14 i cóż, jakoś mi nie idzie ![]() nie wiecie jaka Fanta world wychodzi po tej hiszpańskiej ? ![]() mnie jakoś nie zachwyciła Hiszpania i Nowa Zelandia to czekam na inne ![]() ( to już choroba, jak mam coś do roboty zawsze przychodzą mi do głowy jakieś rzeczy, nad którymi nigdy bym się nie zastanowiła , tudzież nagle przed samym uczeniem mam niesamowitą potrzebę iść poukładać bieliznę w szafce, sprawdzić czy wszystkie zapasowe długopisy piszą, pooglądać album i te sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
Hej ho.
![]() Lunek spełniasz się. ![]() ![]() Kaś, śliczna. ![]() Angelku, mam dokładnie tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() NIE UWIERZYCIE!!! PRZYPOMNIAŁAM SOBIE!! Mam boskiego, cudownego, nieprzeciętnego, przeuroczego, wybitnego, zniewalającego, zdumiewającego, niepowtarzalnego, magicznego studenta z niemieckiego. Jest dość niski, tak mojego wzrostu (tzn albo troche niższy, bo ja mam 172cm) (to jedna z cech które czynią go zniewalającym, gdyż.. to dalej), ma blond włosy, niebieskie oczy, cudowne ciuchy i jak stanie profilem to.. WYGLĄDA JAK KIMI RAIKKONEN ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4748 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a wydało sie ![]() relaks wskazany po każdych lekcjach ![]() Cytat:
ja nie wiem ![]() hehe zawsze są setki rzeczy do zrobienia ![]() Cytat:
oj spełniam sie ![]() ![]() ![]() sugerujesz że ja też moge zaostrzyć pazurki na jakiegoś uczniaka i to wypali ? ![]() oj tak bo to wszystko nigdy nie może poczekać ![]() gratuluje z całego serca i ciesze sie razem z Tobą ![]() już masz gadke żeby zagadać ... ![]() kurna co za lekcje dziś miałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() druga klasa to też była zawodówka, zupełne podstawy i kurna widze coraz ostrzejszy obraz i siebie w roli nauczycielki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Heloł!
Wpadłam tak na moment, bo jakaś zabiegana jestem nieco. Przyjaciółka wrócila z urlopu i trzebe było się spotkać i pyszne wędzone rybki prosto z Jastarni zjeść. Przyjaciel wrócił z Majorki i jedzie do Anglii znowu do pracy i trzeba było się przywitać i pożegnać, oczywiście przy Kujawiaczku ![]() No i mam spódnicę nareszcie uszytą ale fotę walnę potem, bo mam lenia ![]() W pracy nieco spokojniej, tylko ludzie nie potrafią zrozumieć, czemu już niektórych podręczników nie ma a przecież były. A że się sprzedały to nie jest ważne, bo miały na nich czekać ![]()
#4750 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak podsumowując, to oprócz mnie i Jo, która ma męża, żadna z Was nie ma chłopa??? ![]() Cytat:
![]() a jakie seksi stopy i skarpetki! ![]() Cytat:
![]() ale jak podobny do Kimasa to ja nawet nie chcę sobie wyobrażać jak ten biedak się męczy z takimi "napalonymi" uczennicami ![]() czekamy na fotkę ![]() a kiedy masz to wesele? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Plot ma/będzie mieć ratownika ![]() dobrze że ja sie jako tako z dala trzymam od uczniów ![]() co laski, w domu wszyscy zdrowi ? ![]() ![]() ![]() kurcze i byłam na poczcie, tylko wyszłam i tak sie rozlało strasznie, do tego burza, a ja wracam do domu w taką pogode, przemoczona całkowicie ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że w ogóle nie zaglądam na Wizaż, nie mam kompletnie czasu i jakoś do niedzili mieć go nie będę
![]() ![]() PS. Opracowuję plan na mega ciacho z mojej klasy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie Plot, co z tym fagasem z branży basenowej? ![]() Cytat:
![]() ![]() Aha, za kurtkowe komplementy dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#4754 | |
Zadomowienie
|
jako tako
![]() czyli jednak nie tak stanowczo z daleka? ![]() Cytat:
![]() to życzę sukcesu w realizacji planu ![]() wiecie co? aż Wam trochę zazdroszczę takich planów i czajenia się na jakieś ciacha ![]() ![]() a teraz, jestem 6 lat z TŻ i wiecie, że żaden(!), po prostu żaden facet mi się nie podoba (tak jak to kiedys bywało ![]() ![]() ![]() moje Wy biedactwa ![]() ale przynajmniej możecie se poszaleć teraz a ja już nie tak bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja tylko na chwilke, bo musze pomagac mamie. Eh wkurzylam sie... Ogladam sobie 2trening a tu nagle Sokol i Borowa mowia, ze Kimi i Massa podpisali umowe z Ferrari do 2010 ;/ A tak liczylam na to, ze moze zechca Kubice ![]() Ferrari przedłużyło kontrakt z obecnym mistrzem świata Kimim Raikkonenem do końca sezonu 2010, kończąc tym samym spekulacje na temat dołączenia do zespołu Fernando Alonso. "Ferrari ogłasza, że przedłużono umowę z Kimim Raikkonenem do końca sezonu wyścigowego 2010. Tym samym skład kierowców Scuderii Ferrari Marlboro pozostanie bez zmian przez kolejne dwa sezony" - czytamy w obwieszczeniu prasowym ekipy. Partner Kimiego Raikkonena, Felipe Massa, podpisał kontrakt ze Scuderią do końca 2010 roku w zeszłym sezonie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
![]() w zasadzie nie ma już dobrego rozwiązania ![]() ALO+KUB = ALO miszczu, pomoc zespołu dla miszcza ALO+HEI = KUB w jakimś gównie w środku stawki gaaaasz, może Honda ? niby coś gadali, że skupiają się na przyszłym sezonie itd, ale jakoś tego nie widzę. nienawidzę BMW, po prostu nienawidzę ich. najbardziej parszywy team w całej stawce, teraz pomagają naprawdę kiepskiemu Nickowi, to pomyśleć jak tylko będą pomagać ALO. W koncu to miszcz, a nie jakiś tam Polak, którego chwali cały świat i jeździ bardzo szybko gównianym bolidem, phi, po co mu pomagać zdobyć mistrzostwo, phi. z cyklu czarny humor: kto od dziś kibicuje HAMowi ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
Oj to bylo ostre
![]() ![]() Kurcze, ale jestem zadowolona po 2treningu ![]() ![]() I dlugo nikt nie mogl go przegonic, no ale w koncu Kimasowi sie udalo. Tak mi sie marzy jutro PP, a w wyscigu 1sze miejsce ![]() Rodzice wyjechali i teraz pozostaje mi uzeranie sie z moimi bracmi do niedzieli... Milo ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze że masz dobry początek szkoły ![]() Cytat:
![]() hehe mam już plan ![]() a kto tu ostatnio mówił że nie facetów nie ma problemów ? ![]() no, jeszcze byś nam przywaliła i co wtedy ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz już z daleka ![]() to musi być fajne tylko tak jednemu być wierną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bożu a ja nawet nie wiedziałam że masz więcej niż jednego brata ![]() łoł ma plan który musi wypalić ![]() ![]() ale to jest to, to co chce w życiu robić - uczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
Hejoooooooo,kurde ja nie wiem ile w końcu tam będe pracować...
Dziewczynyyyyyyy-tez licze na PP,ale troche watpliwe ![]() Tass-nie mow mi tu takich pierdół,ja tez chce jednego fajnego panoczka,ale kurde ja to sie chyba nigdy tak porzadnie z wzajemnoscia nie zakocham! ![]() Choooć musze wspomniec ,ze mamy tam takiego jednego fajnego robotnika ![]()
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Z wieści parafialnych: dzwonila do mnie kierowniczka, że inna mnie chce do innej księgarni na cały etat i mam się zastanowić. Po zastanowieniu stwierdziłam, że pójdę tam na ten cały etat. Szkoda mi tylko obecnej księgarni bo ludzie mili i była bliżej domu. Teraz będę chodziła jakieś 10 minut dalej ![]() Przyszła jesień i zimno jak cholera a jutro pożegnanie sezonu na działce i ostatni grill, no chyba że deszcz lunie. Mam nadzieję, że Robert będzie miał jutro PP ![]() Zakupiłam sobie książkę o F1, szkoda, że dopiero pod koniec sezonu ale jest kilka ciekawych rzeczy
#4761 | |||||
Wtajemniczenie
|
[quote=$Luna$;8964542]
Plot ma/będzie mieć ratownika ![]() Nie będzie już mieć. ![]() ![]() Teraz z kumplem opracowujemy pewien mega plan który musi wypalić w zdobyciu mojego byłego kumpla z ławki. No nevermind - nie mówię nic o moim sercowym aspekcie życia gdyż ponieważ codziennie się coś zmienia. ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj jak czytałam Lalke, to znalazłam słowo FAGAS i było nawet wyjaśnienie, że jest to służący, lokaj, sługus, pochlebca i pogard (jako o kochanku). Ale się zaczęłam z tego śmiać, bo od razu mi się z Tobą skojarzyło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To moje skromne dywagacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie, ze jest fajne ![]() ![]() tylko jak tak czasem Was poczytam to wracają wspomnienia z dawnych lat i tak jakoś trochę Wam tego zazdroszczę ![]() nie mówiąc nawet o jakichś chłopach,ale tak wracając do szkolnych lat, do szkół średnich, tak jak Wy jesteście.... jest czego pozazdrościć ![]() ![]() a tyle zawsze się z nimi działo! Cytat:
![]() ja znalazłam mojego męża (bo nie wątpię, że nim będzie) w wieku...16 lat! ![]() hehe, śmiesznie to brzmi, znaleźć męża w wieku 16 lat ![]() a ostatnio mój Tż powiedział, że w Święta Bożego Narodzenia............... . chce mi się oświadczyć! ![]() Jo, fajnie, że Ci w życiu zawodowym poszczęściło ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko musisz znaleźć tego odpowiedniego ![]() Edytowane przez tass822 Czas edycji: 2008-09-13 o 10:21 Powód: dopis |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też czasami tęsknie, zwłaszcza za liceum. Na szczęście, mimo że minęły juz dwa lata,dalej co jakiś czas się spotykamy ![]() Ale nie umiem się doczekać wyscigu! Zazdroszcze książki Jo, musisz nam coś przytoczyć ![]()
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Who's your daddy?
![]() ![]() Vetteeell ![]() ![]() ![]() Stawiam malibu i wychodzę. ![]() ![]()
#4765 |
Raczkowanie
|
Kurcze,duzo by mowic o kwalifikacjach,powiem tak- ciesze sie,ze PP zdobył Vettel,uważam ,ze jest bardzo zdolny, na poziomie [jeśli chodzi o talent] Kubicy czy Hamiltona. Ciekawe,że STR tak świetnie zaczęło jeździc! Choc to na pewno także wpływ ustawien. Byłam załamana,że Kubek nie dostał się do 3 cze. kwalifikacji :/ ALe trzeba to przeboleć. Miejmy nadzieje,że jutro będzie sucho i da czadu. Jedynym pocieszeniem jest,że Ham był 15
![]()
#4766 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() robotnik dobra rzecz ![]() ![]() Cytat:
![]() niech oni wszyscy sie martwią gdzie kto pójdzie ![]() hehe narazie nie masz czego zazdrościć bo jedynie tylko planuje, nie wiem co mnie tam czeka ![]() jak sie postarasz to Cie nie wyrzucą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() rozumiem ![]() ![]() ![]() gratuluje ![]() a ja sie jakoś nie ciesze że Fetel wygrał PP ![]() ![]() zakręt parabolika skojarzył mi sie z Plot i jej tańczącymi parabolami ![]() i chciałabym takiego zegarka z Vervy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
Ja też chce go mieć! Musze zmusić mame, zeby zatankowała verve;p Albo sama zatankuje ]:-> Ale na razie mam pełny bak :/
W ogóle to u was tez jest tak zimno? Ja wymiękam...
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Wtajemniczenie
|
parabole tańczą, tańczą, tańczą, tańczą
tańczą, tańczą, tańczą parabole ![]() ![]()
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oł je stare dobre czasy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.