Formuła 1 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-10, 10:02   #4741
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Czesio baby.
Na zakupach byłam, kurtkę kupiłam (i to jaką fajną sasasasa ), z wyścigu widziałam tylko ostatnie okrążenie + miałam relację sms'ową od koleżanki.
Ale to tylko tyle, kto jest na jakim miejscu, więc o wszystkich 'procesach' nic nie wiem.

To z Alonso w BMW to pewniak?

PS. Nie czytałam Was, ale musicie mi wybaczyć.
Lunek - dobrze, że dobrze () z tymi praktykami. (TO NIE WYJEŻDŻAJ! )

poka poka
uh ale ja tu nie wytrzymam

Cytat:
Napisane przez Gapul Pokaż wiadomość
Właśnie! Luna przecież nie musisz wyjeżdżać I fajnie,że praktyki w szkole idę dobrze
Wydaje mi się,że Alonso w BMW to zaden pewniak Teraz jest ten silly season czy-jak-to-się-tam-nazywa i ciągle ploty chodzą o transferach. Myślę,że duzo sie wyjaśni najwcześniej po Monzy! Na którą czekam z utęsknieniem
Ja jak chodzę do pracy to czuję się jak w kieracie! Ale, na szczęście, jest już spokojniej

I o tej karze Hama jeszcze raz- faktycznie po ścięciu szykany Ham przepuscił Kimiego, należy jednak zwrócić uwagę także na to, że wyjechał z niej z większą prędkością niż Kimi i łatwiej mu było go później wyprzedzić. Tak mi się wydaje,ale nie jestem specjalistką. Idąc tym tokiem myślenia- dobrze,że dostał karę. Wielu ludzi ze światka f1 oburzało się, że decyzja była polityczna. Ale- po pierwsze fia niejednokrotnie "pomagała" Hamowi, po drugie trzeba się zastanowić, czy ten swiatek sam nie jest stronniczy! Bo moim zdaniem wszyscy, którzy zabrali głos w sprawie kary Hama, są stronniczy.
Oj ale ja to moje marzenie, nie widze tu dla siebie przyszłości, jeśli miałabym mieć kiedyś dzieci to chciałabym żeby od małego mówiły po angielsku, żeby miały angielskie imiona, a mój facet żeby był obcokrajowcem jeśli nie anglikiem
chociaż teraz zaczynam mieć wątpliwości gdyż ponieważ zacyna mi sie podobać praca w szkole ...

no też jestem ciekawa jak to będzie po Monzie

a ja właśnie lubie być w takim biegu, ciągle coś robić

więc kara jest bezsprzeczna i tyle

Cytat:
Napisane przez tass822 Pokaż wiadomość
Luna, fajnie, że podoba Ci się na praktykach.
A to, że kolega młodszy to chyba nie znaczy, że od razu jest na przegranej?
hehe no niby nie ale ja sie z tym kolegą praktycznie wychowałam, później poszliśmy swoimi drogami i teraz nie wyobrażam sobie go w innej roli niż kumpla

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
O to fajnie Dziwnie chyba tak troche jest jak sie siedzi z nauczycielami, ktorzy wczesniej Cie uczyli
No no E tam, to nic, ze mlodszy. Najwazniejsze, ze fajny

Bożo bedzie miec najprawdopodbniej jeszcze w tym tyg swojego kompa, ha
I bedzie tak jak dawniej ;]
Jezu strasznie dziwnie najlepiej jest na długiej przerwie, wszyscy sie schodzą, gadają o swoich sprawach a ja sobie siedze na legalu i przysłuchuje sie im albo gadam tak zwyczajnie z tymi nauczycielami którzy dopiero co mnie uczyli
takie niecodzienne uczucie

fakt, narazie sobie siedze z tyłu klasy i obserwuje co lepsze ciastka ( chodze też na lekcje technikum więc niektórzy nie są aż tak młodsi ode mnie

to gratuluje kompa

dziś ide na 16.45 do 2 klas zawodówki a i wczoraj spotkałam sie z Anką chyba zaczyna sie urywać ze smyczy albo to koleś sie zmienił, nie wiem i nawet nie pytam, żeby niczego nie popsuć
Stary 2008-09-10, 10:20   #4742
Gapul
Raczkowanie

No właśnie-co tam cicho???
Ja wybieram się do pracy, okazało się wczoraj,że kończe tydzień wcześniej Więc będę mieć czas,żeby troche odpocząć przed studiami i powtórzyć sobie coś niecoś z czeskiego i rosyjskiego,bo nic nie pamietam Więc zostało mi do przerobienia półtorej tygodnia

Czekam na Mozne

Ja chyba nie przepadam za byciem w biegu,nie jeśli łączy się to z duzym stresem/odpowiedzialnością. Marzy mi się praca w domu A wieczorami wio na spotkania

Luna tylko żeby Cię w tej szkole o pedofilię nie oskarżyli ;p

Gapul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 10:39   #4743
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
No właśnie-co tam cicho???
Ja wybieram się do pracy, okazało się wczoraj,że kończe tydzień wcześniej Więc będę mieć czas,żeby troche odpocząć przed studiami i powtórzyć sobie coś niecoś z czeskiego i rosyjskiego,bo nic nie pamietam Więc zostało mi do przerobienia półtorej tygodnia

Czekam na Mozne

Ja chyba nie przepadam za byciem w biegu,nie jeśli łączy się to z duzym stresem/odpowiedzialnością. Marzy mi się praca w domu A wieczorami wio na spotkania

Luna tylko żeby Cię w tej szkole o pedofilię nie oskarżyli ;p
a ja sobie conieco powtarzam przy uczniach
stres torche napędza do działania ja strasnzie lubie jak ciągle sie coś dzieje, jak wracam do domu zmęczona i czuje że zrobiłam kawał dobrej roboty, że zasypiam bo pracowitym dniu zwłaszcza na studiach

oj też sie tego obawiam więc najmłodszych nie tykam
Stary 2008-09-10, 14:21   #4744
kas!a
Zakorzenienie

Myślę, że jednak BMW trochę rozumu ma i nie wywali Kubka, bo właściwie to najwięcej punktów dla nich zdobył on, a nie Nick. Właściwie to jakoś Alonso w BMW mi się nie widzi, przyzwyczaiłam się do Nicka + Boba.
Ciekawe co będzie z naszym Kleinem w przyszłym sezonie. Na ile ma kontrakt na testera?

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
fakt, narazie sobie siedze z tyłu klasy i obserwuje co lepsze ciastka ( chodze też na lekcje technikum więc niektórzy nie są aż tak młodsi ode mnie
I się wydało co praktykantki/nauczycielki na lekcjach robią.

Kurtkę pokażę, ale za jakiś czas, bo teraz się relaksuję po szkole (4 lekcje miałam ).

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 15:35   #4745
kas!a
Zakorzenienie

Maj lof :
/espeszaliti for ju dodałam też moje zacne stopy gratis /

Oj wiem, wiem, post pod postem.
EDIT: Na żywo, jest czarna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00984.JPG (42,3 KB, 11 załadowań)

wymiana książek:

Stary 2008-09-10, 16:07   #4746
*angel1710**
Zadomowienie

fajnaaaaaaaaa

wróciłam do domu po 13 z zamiarem zabrania się do lekcji o 14 i cóż, jakoś mi nie idzie

nie wiecie jaka Fanta world wychodzi po tej hiszpańskiej ?
mnie jakoś nie zachwyciła Hiszpania i Nowa Zelandia to czekam na inne

( to już choroba, jak mam coś do roboty zawsze przychodzą mi do głowy jakieś rzeczy, nad którymi nigdy bym się nie zastanowiła , tudzież nagle przed samym uczeniem mam niesamowitą potrzebę iść poukładać bieliznę w szafce, sprawdzić czy wszystkie zapasowe długopisy piszą, pooglądać album i te sprawy )
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:07   #4747
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Hej ho.

Lunek spełniasz się. Mój profesor od polskiego właśnie rozwiódł się ze swoją żoną, która była jego uczennicą, a mój były nauczyciel geografii miał już 3 żony które były jego uczennicami. Też bedziesz tak przebierać w uczniach?

Kaś, śliczna.

Angelku, mam dokładnie tak samo Tzn akurat nie myślę o Fanta world, bo generalnie mi też żaden smak nie smakował Ale obiecałam sobie że się zacznę chemii uczyć, bo chodzę na koło chemiczne i co tydzień mamy 7 kartek zadań i ja się dziś ocknęłam że na jutro cza je zrobić, a najpierw wypadałoby się pouczyć coś, ale to jeszcze mecz dziś, to zastrugam kredki, to pójdę do sąsiadki pożyczyć lakier do paznokci, to se popodkreślam tematy z biologii

NIE UWIERZYCIE!!! PRZYPOMNIAŁAM SOBIE!!
Mam boskiego, cudownego, nieprzeciętnego, przeuroczego, wybitnego, zniewalającego, zdumiewającego, niepowtarzalnego, magicznego studenta z niemieckiego. Jest dość niski, tak mojego wzrostu (tzn albo troche niższy, bo ja mam 172cm) (to jedna z cech które czynią go zniewalającym, gdyż.. to dalej), ma blond włosy, niebieskie oczy, cudowne ciuchy i jak stanie profilem to.. WYGLĄDA JAK KIMI RAIKKONEN Juto mam z nim lekcje, całe 45 minut, a w piątek kolejne 45, a we wtorek kolejne 45...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 18:24   #4748
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Maj lof :

bardzo ładna choć ja preferuje coś dłuższego, płaszcze itd

Cytat:
Ciekawe co będzie z naszym Kleinem w przyszłym sezonie. Na ile ma kontrakt na testera?

I się wydało co praktykantki/nauczycielki na lekcjach robią.

Kurtkę pokażę, ale za jakiś czas, bo teraz się relaksuję po szkole (4 lekcje miałam ).
może go zabraknąć ?

a wydało sie

relaks wskazany po każdych lekcjach

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
fajnaaaaaaaaa

wróciłam do domu po 13 z zamiarem zabrania się do lekcji o 14 i cóż, jakoś mi nie idzie

( to już choroba, jak mam coś do roboty zawsze przychodzą mi do głowy jakieś rzeczy, nad którymi nigdy bym się nie zastanowiła , tudzież nagle przed samym uczeniem mam niesamowitą potrzebę iść poukładać bieliznę w szafce, sprawdzić czy wszystkie zapasowe długopisy piszą, pooglądać album i te sprawy )

ja nie wiem

hehe zawsze są setki rzeczy do zrobienia

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Hej ho.

Lunek spełniasz się. Mój profesor od polskiego właśnie rozwiódł się ze swoją żoną, która była jego uczennicą, a mój były nauczyciel geografii miał już 3 żony które były jego uczennicami. Też bedziesz tak przebierać w uczniach?

Angelku, mam dokładnie tak samo Tzn akurat nie myślę o Fanta world, bo generalnie mi też żaden smak nie smakował Ale obiecałam sobie że się zacznę chemii uczyć, bo chodzę na koło chemiczne i co tydzień mamy 7 kartek zadań i ja się dziś ocknęłam że na jutro cza je zrobić, a najpierw wypadałoby się pouczyć coś, ale to jeszcze mecz dziś, to zastrugam kredki, to pójdę do sąsiadki pożyczyć lakier do paznokci, to se popodkreślam tematy z biologii

Mam boskiego, cudownego, nieprzeciętnego, przeuroczego, wybitnego, zniewalającego, zdumiewającego, niepowtarzalnego, magicznego studenta z niemieckiego. Jest dość niski, tak mojego wzrostu (tzn albo troche niższy, bo ja mam 172cm) (to jedna z cech które czynią go zniewalającym, gdyż.. to dalej), ma blond włosy, niebieskie oczy, cudowne ciuchy i jak stanie profilem to.. WYGLĄDA JAK KIMI RAIKKONEN Juto mam z nim lekcje, całe 45 minut, a w piątek kolejne 45, a we wtorek kolejne 45...

oj spełniam sie kurna żebyś wiedziała że będe przebierać
sugerujesz że ja też moge zaostrzyć pazurki na jakiegoś uczniaka i to wypali ?

oj tak bo to wszystko nigdy nie może poczekać

gratuluje z całego serca i ciesze sie razem z Tobą
już masz gadke żeby zagadać ...

kurna co za lekcje dziś miałam byłam w klasie zawodówki, było 2 nawet nawet kolesi, jeden cały czas nadawał, albo sie do mnie odwracał aż mu nauczycielka powiedziała, cytuje " Łukasz, you're showing off because here is sitting a beautiful women " myślałam że sie tam zleje z niego nie zaprzeczył czemu ja nie jestem młodsza ale słodkie to było

druga klasa to też była zawodówka, zupełne podstawy i kurna widze coraz ostrzejszy obraz i siebie w roli nauczycielki chyba jednak pisane jest mi być nauczycielem
Stary 2008-09-10, 20:38   #4749
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Heloł!
Wpadłam tak na moment, bo jakaś zabiegana jestem nieco. Przyjaciółka wrócila z urlopu i trzebe było się spotkać i pyszne wędzone rybki prosto z Jastarni zjeść.
Przyjaciel wrócił z Majorki i jedzie do Anglii znowu do pracy i trzeba było się przywitać i pożegnać, oczywiście przy Kujawiaczku
No i mam spódnicę nareszcie uszytą ale fotę walnę potem, bo mam lenia
W pracy nieco spokojniej, tylko ludzie nie potrafią zrozumieć, czemu już niektórych podręczników nie ma a przecież były. A że się sprzedały to nie jest ważne, bo miały na nich czekać

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 09:52   #4750
tass822
Zadomowienie

Cytat:
hehe no niby nie ale ja sie z tym kolegą praktycznie wychowałam, później poszliśmy swoimi drogami i teraz nie wyobrażam sobie go w innej roli niż kumpla
szkoda....
a tak podsumowując, to oprócz mnie i Jo, która ma męża, żadna z Was nie ma chłopa???

Cytat:
Maj lof :

fajniuśka!
a jakie seksi stopy i skarpetki!

Cytat:
Hej ho.
o kochana.... ale Cię wzięło! tylko, że praktyki mu się niedługo skończą i co wtedy Plot zrobi?
ale jak podobny do Kimasa to ja nawet nie chcę sobie wyobrażać jak ten biedak się męczy z takimi "napalonymi" uczennicami
Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
czekamy na fotkę
a kiedy masz to wesele?
tass822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 18:23   #4751
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Heloł!
Wpadłam tak na moment, bo jakaś zabiegana jestem nieco. Przyjaciółka wrócila z urlopu i trzebe było się spotkać i pyszne wędzone rybki prosto z Jastarni zjeść.
Przyjaciel wrócił z Majorki i jedzie do Anglii znowu do pracy i trzeba było się przywitać i pożegnać, oczywiście przy Kujawiaczku
W pracy nieco spokojniej, tylko ludzie nie potrafią zrozumieć, czemu już niektórych podręczników nie ma a przecież były. A że się sprzedały to nie jest ważne, bo miały na nich czekać
łooooo, to ja często miałam taki tok myślenia aż mnie w domu nie uświadomili żeby wcześniej sie za to zabrać

Cytat:
szkoda....
a tak podsumowując, to oprócz mnie i Jo, która ma męża, żadna z Was nie ma chłopa???

fajniuśka!
a jakie seksi stopy i skarpetki!

o kochana.... ale Cię wzięło! tylko, że praktyki mu się niedługo skończą i co wtedy Plot zrobi?
ale jak podobny do Kimasa to ja nawet nie chcę sobie wyobrażać jak ten biedak się męczy z takimi "napalonymi" uczennicami
nie ten to następny

Plot ma/będzie mieć ratownika

dobrze że ja sie jako tako z dala trzymam od uczniów

co laski, w domu wszyscy zdrowi ? ja dziś miałam lekcje w samych żeńskich klasach ( zero facetów ) więc dzien bez ekscesów
kurcze i byłam na poczcie, tylko wyszłam i tak sie rozlało strasznie, do tego burza, a ja wracam do domu w taką pogode, przemoczona całkowicie
Stary 2008-09-11, 18:27   #4752
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Przepraszam, że w ogóle nie zaglądam na Wizaż, nie mam kompletnie czasu i jakoś do niedzili mieć go nie będę Wybaczcie

PS. Opracowuję plan na mega ciacho z mojej klasy Wysoki brunet, ciemna karnacja i coś mi mówi, że powoli, powoli się udaje[będzie mieć u mnie korki z angielskiego i może idzie jutro ze mną na ognisko całonocne] Ok nie zamęczam Was już moimi pierdołami, nauka cczeka cium
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 18:40   #4753
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze żadnej nie piłam. O matko, kiedy ja ostatni raz piłam fante.

Cytat:
Poka go, ma konto na nk?

Cytat:
kurna co za lekcje dziś miałam byłam w klasie zawodówki, było 2 nawet nawet kolesi, jeden cały czas nadawał, albo sie do mnie odwracał aż mu nauczycielka powiedziała, cytuje " Łukasz, you're showing off because here is sitting a beautiful women " myślałam że sie tam zleje z niego nie zaprzeczył czemu ja nie jestem młodsza ale słodkie to było
Oj tak, bez chłopaków bym zasypiała na każdej lekcji.

Cytat:
druga klasa to też była zawodówka, zupełne podstawy i kurna widze coraz ostrzejszy obraz i siebie w roli nauczycielki chyba jednak pisane jest mi być nauczycielem
O!

Cytat:
Heloł!
Jo, Tobie to tylko te Kujawiaki w głowie.

Cytat:
Ni.

Cytat:
Plot ma/będzie mieć ratownika
No właśnie Plot, co z tym fagasem z branży basenowej?

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
PS. Opracowuję plan na mega ciacho z mojej klasy Wysoki brunet, ciemna karnacja i coś mi mówi, że powoli, powoli się udaje[będzie mieć u mnie korki z angielskiego i może idzie jutro ze mną na ognisko całonocne] Ok nie zamęczam Was już moimi pierdołami, nauka cczeka cium
To dlatego nie masz dla nas czasu, jaka tam nauka, siedzisz pewnie tylko i myślisz, jak się dobrać do tego ciacha. Powodzenia.

Aha, za kurtkowe komplementy dziękuję Spróbowałybyście napisać co innego.

wymiana książek:

Stary 2008-09-12, 10:38   #4754
tass822
Zadomowienie

Cytat:
dobrze że ja sie jako tako z dala trzymam od uczniów
jako tako
czyli jednak nie tak stanowczo z daleka?

Cytat:
Przepraszam, że w ogóle nie zaglądam na Wizaż, nie mam kompletnie czasu i jakoś do niedzili mieć go nie będę Wybaczcie

ja wybaczam

to życzę sukcesu w realizacji planu
wiecie co? aż Wam trochę zazdroszczę takich planów i czajenia się na jakieś ciacha ach... to były czasy jak się latało za jakimiś przystojniakami
a teraz, jestem 6 lat z TŻ i wiecie, że żaden(!), po prostu żaden facet mi się nie podoba (tak jak to kiedys bywało ). No nie wliczam w to oczywiście "wirtualnych chłopów"-np.Kimasa chodzi mi o tych z KRWI I KOŚCI

Cytat:
Ni.
moje Wy biedactwa
ale przynajmniej możecie se poszaleć teraz a ja już nie tak bardzo
Stary 2008-09-12, 13:18   #4755
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Hej
Ja tylko na chwilke, bo musze pomagac mamie.
Eh wkurzylam sie... Ogladam sobie 2trening a tu nagle Sokol i Borowa mowia, ze Kimi i Massa podpisali umowe z Ferrari do 2010 ;/ A tak liczylam na to, ze moze zechca Kubice

Ferrari przedłużyło kontrakt z obecnym mistrzem świata Kimim Raikkonenem do końca sezonu 2010, kończąc tym samym spekulacje na temat dołączenia do zespołu Fernando Alonso.
"Ferrari ogłasza, że przedłużono umowę z Kimim Raikkonenem do końca sezonu wyścigowego 2010. Tym samym skład kierowców Scuderii Ferrari Marlboro pozostanie bez zmian przez kolejne dwa sezony" - czytamy w obwieszczeniu prasowym ekipy.
Partner Kimiego Raikkonena, Felipe Massa, podpisał kontrakt ze Scuderią do końca 2010 roku w zeszłym sezonie.
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 14:28   #4756
*angel1710**
Zadomowienie

w zasadzie nie ma już dobrego rozwiązania

ALO+KUB = ALO miszczu, pomoc zespołu dla miszcza
ALO+HEI = KUB w jakimś gównie w środku stawki

gaaaasz, może Honda ? niby coś gadali, że skupiają się na przyszłym sezonie itd, ale jakoś tego nie widzę.
nienawidzę BMW, po prostu nienawidzę ich. najbardziej parszywy team w całej stawce, teraz pomagają naprawdę kiepskiemu Nickowi, to pomyśleć jak tylko będą pomagać ALO. W koncu to miszcz, a nie jakiś tam Polak, którego chwali cały świat i jeździ bardzo szybko gównianym bolidem, phi, po co mu pomagać zdobyć mistrzostwo, phi.

z cyklu czarny humor:
kto od dziś kibicuje HAMowi ?
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 15:37   #4757
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
z cyklu czarny humor:
Oj to bylo ostre

Kurcze, ale jestem zadowolona po 2treningu Robert w pewnym momencie mial taka dobra serie, ciagle pobijal swoje rekordy, az milo bylo popatrzec
I dlugo nikt nie mogl go przegonic, no ale w koncu Kimasowi sie udalo.
Tak mi sie marzy jutro PP, a w wyscigu 1sze miejsce

Rodzice wyjechali i teraz pozostaje mi uzeranie sie z moimi bracmi do niedzieli... Milo ;/
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 18:18   #4758
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

ok ale to grozi czytaniem i nadrabianiem :-]

widze że masz dobry początek szkoły

Cytat:

Oj tak, bez chłopaków bym zasypiała na każdej lekcji.

O!

Ni.

Aha, za kurtkowe komplementy dziękuję Spróbowałybyście napisać co innego.
otóż to

hehe mam już plan

a kto tu ostatnio mówił że nie facetów nie ma problemów ?

no, jeszcze byś nam przywaliła i co wtedy

Cytat:
jako tako
czyli jednak nie tak stanowczo z daleka?

to życzę sukcesu w realizacji planu
wiecie co? aż Wam trochę zazdroszczę takich planów i czajenia się na jakieś ciacha ach... to były czasy jak się latało za jakimiś przystojniakami
a teraz, jestem 6 lat z TŻ i wiecie, że żaden(!), po prostu żaden facet mi się nie podoba (tak jak to kiedys bywało ). No nie wliczam w to oczywiście "wirtualnych chłopów"-np.Kimasa chodzi mi o tych z KRWI I KOŚCI
istnieje coś takiego jak etyka zawodowa
teraz już z daleka

to musi być fajne tylko tak jednemu być wierną

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
Hej
Ja tylko na chwilke, bo musze pomagac mamie.
Eh wkurzylam sie... Ogladam sobie 2trening a tu nagle Sokol i Borowa mowia, ze Kimi i Massa podpisali umowe z Ferrari do 2010 ;/ A tak liczylam na to, ze moze zechca Kubice

Ferrari przedłużyło kontrakt z obecnym mistrzem świata Kimim Raikkonenem do końca sezonu 2010, kończąc tym samym spekulacje na temat dołączenia do zespołu Fernando Alonso.
"Ferrari ogłasza, że przedłużono umowę z Kimim Raikkonenem do końca sezonu wyścigowego 2010. Tym samym skład kierowców Scuderii Ferrari Marlboro pozostanie bez zmian przez kolejne dwa sezony" - czytamy w obwieszczeniu prasowym ekipy.
Partner Kimiego Raikkonena, Felipe Massa, podpisał kontrakt ze Scuderią do końca 2010 roku w zeszłym sezonie.
ja żałuje że nie moge oglądać treningów

Cytat:

gaaaasz, może Honda ? niby coś gadali, że skupiają się na przyszłym sezonie itd, ale jakoś tego nie widzę.
nienawidzę BMW, po prostu nienawidzę ich. najbardziej parszywy team w całej stawce, teraz pomagają naprawdę kiepskiemu Nickowi, to pomyśleć jak tylko będą pomagać ALO. W koncu to miszcz, a nie jakiś tam Polak, którego chwali cały świat i jeździ bardzo szybko gównianym bolidem, phi, po co mu pomagać zdobyć mistrzostwo, phi.

z cyklu czarny humor:
i tak źle i tak niedobrze

Bożu a ja nawet nie wiedziałam że masz więcej niż jednego brata

łoł ma plan który musi wypalić przecież moge wyjechać powiedzmy do Niemiec i tam uczyć anglika
ale to jest to, to co chce w życiu robić - uczyć
Stary 2008-09-12, 21:00   #4759
Gapul
Raczkowanie

Hejoooooooo,kurde ja nie wiem ile w końcu tam będe pracować...
Dziewczynyyyyyyy-tez licze na PP,ale troche watpliwe

Tass-nie mow mi tu takich pierdół,ja tez chce jednego fajnego panoczka,ale kurde ja to sie chyba nigdy tak porzadnie z wzajemnoscia nie zakocham!

Choooć musze wspomniec ,ze mamy tam takiego jednego fajnego robotnika [śliczny dobrze go odzwierciedla,a dodajcie do tego fakt,ze czasem jest bez koszulki i b. często jest brudny od smaru itd. ,chyba jest mechanikiem na 'fabryce'] Bo muszę wspomniec,ze pracuje w miejscu,gdzie jest mnóstwo facetów! Kierowców itp. ;p

Stary 2008-09-12, 21:49   #4760
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Heloł !
Z wieści parafialnych: dzwonila do mnie kierowniczka, że inna mnie chce do innej księgarni na cały etat i mam się zastanowić. Po zastanowieniu stwierdziłam, że pójdę tam na ten cały etat. Szkoda mi tylko obecnej księgarni bo ludzie mili i była bliżej domu. Teraz będę chodziła jakieś 10 minut dalej
Przyszła jesień i zimno jak cholera a jutro pożegnanie sezonu na działce i ostatni grill, no chyba że deszcz lunie.
Mam nadzieję, że Robert będzie miał jutro PP
Zakupiłam sobie książkę o F1, szkoda, że dopiero pod koniec sezonu ale jest kilka ciekawych rzeczy

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 10:08   #4761
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

[quote=$Luna$;8964542]
Plot ma/będzie mieć ratownika /quote]

Nie będzie już mieć. Przeszła mi fascynacja aczkolwiek zaproszę go na moją 18nastke.
Teraz z kumplem opracowujemy pewien mega plan który musi wypalić w zdobyciu mojego byłego kumpla z ławki. No nevermind - nie mówię nic o moim sercowym aspekcie życia gdyż ponieważ codziennie się coś zmienia.

Cytat:
Jaaa, Natuś

Cytat:
No właśnie Plot, co z tym fagasem z branży basenowej?
A ja wczoraj jak czytałam Lalke, to znalazłam słowo FAGAS i było nawet wyjaśnienie, że jest to służący, lokaj, sługus, pochlebca i pogard (jako o kochanku). Ale się zaczęłam z tego śmiać, bo od razu mi się z Tobą skojarzyło

Cytat:
Wczoraj z jednym z kumpli na jednej imprezie nie mogłam 10 minut wytrzymać, nie wiem czy z kimkolwiek wytrzymałabym aż 6 lat Zazdraszczam

Cytat:

z cyklu czarny humor:
A ja myślę, że tak: w nowym sezonie będą różne nowości prawda? I dlatego Ferrari nie chciało brać Kubka gdyż ponieważ chcą aby tych nowowści uczył się w swoim starym zespole, bo musiałby w SF uczyć się totalnie WSZYSTKIEGO od zera. Więc wydaje mi się też że nawet Alonso zostanie też tam gdzie jest i wszyscy pozostawają uczyć się nowych ustawien w starych teamach gdzie przynajmniej ludzi i sprzęt znają, a potem jak już się nauczą to wio do SF (Kub i Alo ).

To moje skromne dywagacje

Cytat:
łoł ma plan który musi wypalić przecież moge wyjechać powiedzmy do Niemiec i tam uczyć anglika
ale to jest to, to co chce w życiu robić - uczyć
Tobie też zazdraszczam że wiesz co chcesz robić w życiu, weś. Ja wiem że chciałabym jakieś przyjemne studia żeby mnie nie wyrzucili po 1 roku

Cytat:
Zakupiłam sobie książkę o F1, szkoda, że dopiero pod koniec sezonu ale jest kilka ciekawych rzeczy
Zacytuj
Stary 2008-09-13, 10:18   #4762
tass822
Zadomowienie

Cytat:
istnieje coś takiego jak etyka zawodowa
teraz już z daleka

to musi być fajne tylko tak jednemu być wierną
a... to sorry, nie mam więcej pytań

pewnie, ze jest fajne jest się pewnym i czuje się tak bezpiecznie człowiek (no, przynajmniej ja).
tylko jak tak czasem Was poczytam to wracają wspomnienia z dawnych lat i tak jakoś trochę Wam tego zazdroszczę
nie mówiąc nawet o jakichś chłopach,ale tak wracając do szkolnych lat, do szkół średnich, tak jak Wy jesteście.... jest czego pozazdrościć moje wszystkie koleżanki ze szkolnej ławki pouciekały do innych miast
a tyle zawsze się z nimi działo!

Cytat:
Tass-nie mow mi tu takich pierdół,ja tez chce jednego fajnego panoczka,ale kurde ja to sie chyba nigdy tak porzadnie z wzajemnoscia nie zakocham!
znajdziesz
ja znalazłam mojego męża (bo nie wątpię, że nim będzie) w wieku...16 lat!
hehe, śmiesznie to brzmi, znaleźć męża w wieku 16 lat

a ostatnio mój Tż powiedział, że w Święta Bożego Narodzenia............... . chce mi się oświadczyć!

Jo, fajnie, że Ci w życiu zawodowym poszczęściło

Cytat:
Wczoraj z jednym z kumpli na jednej imprezie nie mogłam 10 minut wytrzymać, nie wiem czy z kimkolwiek wytrzymałabym aż 6 lat Zazdraszczam
Plot, Ty kochana jedynaczko, wytrzymasz
tylko musisz znaleźć tego odpowiedniego

Edytowane przez tass822
Czas edycji: 2008-09-13 o 10:21 Powód: dopis
Stary 2008-09-13, 11:34   #4763
Gapul
Raczkowanie

Gratuluję Tass Super!!

Ja też czasami tęsknie, zwłaszcza za liceum. Na szczęście, mimo że minęły juz dwa lata,dalej co jakiś czas się spotykamy

Ale nie umiem się doczekać wyscigu!

Zazdroszcze książki Jo, musisz nam coś przytoczyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-13, 14:04   #4764
kas!a
Zakorzenienie

Who's your daddy?

Vetteeell

Stawiam malibu i wychodzę.

wymiana książek:

Stary 2008-09-13, 14:08   #4765
Gapul
Raczkowanie

Kurcze,duzo by mowic o kwalifikacjach,powiem tak- ciesze sie,ze PP zdobył Vettel,uważam ,ze jest bardzo zdolny, na poziomie [jeśli chodzi o talent] Kubicy czy Hamiltona. Ciekawe,że STR tak świetnie zaczęło jeździc! Choc to na pewno także wpływ ustawien. Byłam załamana,że Kubek nie dostał się do 3 cze. kwalifikacji :/ ALe trzeba to przeboleć. Miejmy nadzieje,że jutro będzie sucho i da czadu. Jedynym pocieszeniem jest,że Ham był 15 Ogólnie czołówka MŚ była daleko, wiec nawet jesli po wyscigu ustawineie sie bardzo nie zmieni to w generalnej klasyfikacji Kubica nie powinien duzo stracic.

Stary 2008-09-13, 15:50   #4766
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Choooć musze wspomniec ,ze mamy tam takiego jednego fajnego robotnika [śliczny dobrze go odzwierciedla,a dodajcie do tego fakt,ze czasem jest bez koszulki i b. często jest brudny od smaru itd. ,chyba jest mechanikiem na 'fabryce'] Bo muszę wspomniec,ze pracuje w miejscu,gdzie jest mnóstwo facetów! Kierowców itp. ;p
me too

robotnik dobra rzecz choć ja po moim ostatnim byłym, robotniku, mam wstręt do robotników

Cytat:
Nie będzie już mieć. Przeszła mi fascynacja aczkolwiek zaproszę go na moją 18nastke.
Teraz z kumplem opracowujemy pewien mega plan który musi wypalić w zdobyciu mojego byłego kumpla z ławki. No nevermind - nie mówię nic o moim sercowym aspekcie życia gdyż ponieważ codziennie się coś zmienia.

A ja myślę, że tak: w nowym sezonie będą różne nowości prawda? I dlatego Ferrari nie chciało brać Kubka gdyż ponieważ chcą aby tych nowowści uczył się w swoim starym zespole, bo musiałby w SF uczyć się totalnie WSZYSTKIEGO od zera. Więc wydaje mi się też że nawet Alonso zostanie też tam gdzie jest i wszyscy pozostawają uczyć się nowych ustawien w starych teamach gdzie przynajmniej ludzi i sprzęt znają, a potem jak już się nauczą to wio do SF (Kub i Alo ).

To moje skromne dywagacje

Tobie też zazdraszczam że wiesz co chcesz robić w życiu, weś. Ja wiem że chciałabym jakieś przyjemne studia żeby mnie nie wyrzucili po 1 roku

Ty to jesteś zmienna

niech oni wszyscy sie martwią gdzie kto pójdzie

hehe narazie nie masz czego zazdrościć bo jedynie tylko planuje, nie wiem co mnie tam czeka
jak sie postarasz to Cie nie wyrzucą

Cytat:
a... to sorry, nie mam więcej pytań

pewnie, ze jest fajne jest się pewnym i czuje się tak bezpiecznie człowiek (no, przynajmniej ja).
tylko jak tak czasem Was poczytam to wracają wspomnienia z dawnych lat i tak jakoś trochę Wam tego zazdroszczę
nie mówiąc nawet o jakichś chłopach,ale tak wracając do szkolnych lat, do szkół średnich, tak jak Wy jesteście.... jest czego pozazdrościć moje wszystkie koleżanki ze szkolnej ławki pouciekały do innych miast
a tyle zawsze się z nimi działo!

a ostatnio mój Tż powiedział, że w Święta Bożego Narodzenia............... . chce mi się oświadczyć!

nooooo dobra znalazłam profil tego gościa z pon na nk więc jako tako sie nie tykam młodszych
rozumiem ale popatrz, coś za coś Ty za to masz kogoś bliskiego na stałe, nie jesteś sama kiedy masz problemy czy jesteś szczęśliwa, masz z kim dzielić życie ... a my tylko możemy kombinować jak zdobyć kolesi

gratuluje

a ja sie jakoś nie ciesze że Fetel wygrał PP tzn ciesze sie bo to jego pierwsze i wogóle ale to było kosztem Heikkiego więc sie jednak nie ciesze

zakręt parabolika skojarzył mi sie z Plot i jej tańczącymi parabolami
i chciałabym takiego zegarka z Vervy
Stary 2008-09-13, 16:16   #4767
Gapul
Raczkowanie

Ja też chce go mieć! Musze zmusić mame, zeby zatankowała verve;p Albo sama zatankuje ]:-> Ale na razie mam pełny bak :/
W ogóle to u was tez jest tak zimno? Ja wymiękam...

Stary 2008-09-13, 16:22   #4768
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ja też chce go mieć! Musze zmusić mame, zeby zatankowała verve;p Albo sama zatankuje ]:-> Ale na razie mam pełny bak :/
W ogóle to u was tez jest tak zimno? Ja wymiękam...
jakbym miała czym zatankować to bym zatankowała

też siedze zubierana bo zimno chulernie jesień idzie
Stary 2008-09-13, 18:13   #4769
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
zakręt parabolika skojarzył mi sie z Plot i jej tańczącymi parabolami
parabole tańczą, tańczą, tańczą, tańczą
tańczą, tańczą, tańczą parabole
Stary 2008-09-13, 18:15   #4770
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
parabole tańczą, tańczą, tańczą, tańczą
tańczą, tańczą, tańczą parabole

oł je stare dobre czasy

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości