|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak być kochanką.
Sama nie wiem jak to ocenić i jestem gotowa falę pomyj, ale prosiłabym o szczere oceny i opinie w związku tą sytuacją.
Ja 24, on 48, mocno ustawiony, piękna żona, dwie córki, mieszka w innym mieście, ale z przyczyn zawodowych ma jedną-dwie noce w tygodniu mnie. W obecnym sytuacji, nie chcę problemów emocjonalnych z rówieśnikami, mam jakieś potrzeby i wpadłam w ten "układ". Nie mieszkam samodzielnie i w końcu musiałam powiedzieć rodzicom. Wkurzyli się straszliwie. Nie żebym musiała się wyprowadzić, ale w grę może wejść możliwość wynajęcia kawalerki, tzn ja bym wynajęła on by płacił. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak być kochanką.
Prosty przepis na spieprzenie sobie życia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem w jakim celu ten watek? nie chcesz problemow emocjonalnych z rowiesnikami a ze starymi dziadami chcesz? zastanow sie czego oczekujesz po tym zwiazku? jesli marzysz ze on sie zakocha zostawi zone i bedziesz zyla ustawiona w jego luksusie to raczej masz bardzo marne szanse na realizacje tego planu
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Choćbym chciała powiedzieć, że będzie dobrze, to pytanie czy robisz to dla seksu i pewnej wygody finansowej, czy wiążesz z nim jakieś uczucia? Jeśli wiesz, że wpadniesz w emocjonalną karuzelę zwaną miłością, to bardzo na tym ucierpisz. Zdecydowanie facet chce mieć kochankę - czego nie popieram, bo to oznacza że to bardzo zamknięty typ, patrzący jedynie na swoje zachcianki - więc tak jesteś jego zachcianką, dopóki się Tobą nie znudzi, albo jego żona nie zacznie czegoś podejrzewać.
Jeśli masz zamiar robić to czysto praktycznie, to w to wchodź jak tak czujesz, jeśli jednak emocjonalnie jak mówiłam to możesz spodziewać się złamanego serca na 200%. On nie porzuci rodziny, dla dziewczyny, która może być jego córką. |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem dlaczego pytasz obcych ludzi o ocenę, do tego asekurujesz się że jesteś gotowa na falę pomyj, czyli świetnie rozumiesz jak ta sytuacja wygląda i jest odbierana.
Dla faceta to wygodny układ - wynajmie mieszkanie dla kochanki i ma Cię dostępną parę nocy w tygodniu, żeby odpocząć od żony i dzieci. Dla Ciebie to pewnie też korzystne - nie musiałabyś mieszkać z rodzicami. Jeśli wiążesz z tą relacją jakieś plany, to nie łudź się. Gdyby on się Tobą znudził lub sprawa się rypła i np. jego żona poznała prawdę, zostajesz z niczym, jesteś na jego łasce. Jeśli deklarujesz że nie szukasz problemów emocjonalnych z rówieśnikami a ładujesz się w taki układ, to niestety chyba sama nie wiesz czego chcesz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.