|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak być kochanką.
Cytat:
gadki typu ona ma dom moze do niego wrocic nie znajac jej rodzicow podejscia do tego tematu sa bez sensu nie mozesz jej zagwarantowac ze rodzice przyjma ja spowrotem i domu nie ma to jest dom jej rodzicow swoj dom bedzie miala jak sobie kupi albo wynajmie za swoje pieniadze dla mnie patola jest robienie glupot i siedzenie rodzicom na karku .kiedy wedlug ciebie zaczyna sie dorosle zycie i branie odpowiedzialnosci za wlasne decyzje?
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem w ogóle po co ten dodatkowy akapit, ma 24 lata, rodzice są zadowoleni że jeszcze się nie wyprowadziła, to czemu ma się wyprowadzać na siłę. Nawiązywałam jedynie do tego, że skoro on umożliwia wynajęcie kawalerki, a ja być może czułabym się lekko dziwnie wychodząc 2x w tyg na schadzki plus nie podobałaby mi się idea bujania się po hotelach, że można mieć kawalerkę i spędzać w niej połowę tygodnia, nie cały tydzień. |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Może jestem dziwna, ale jeżeli ktoś w wieku 24 lat bardzo potrzebuje rodziców żeby się usamodzielniać (czego nie widać za bardzo w działaniach autorki) to cos tu jest nie halo. Zwłaszcza, że jeżeli nie ma jakiejś super płatnej pracy żeby wrzucić kilkaset tysiecy wkładu własnego + zdolności kredytowej to kupienie mieszkania będzie i tak wiecznie poza jej zasięgiem.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo każdy 24latek ma zdolność kredytową tym bardziej singiel
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.