|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Infekcja a pieszczoty
Hej dziewczyny,
jestem w swiezym (pół rocznym) związku, niestety juz po lekko ponad 1 miesiącu przytrafiła sie infekcja intymna która trzyma mnie przez 4 miesiące (częste pieczenie) a finalnie okazało sie ze tez mam HPV i teraz zaczynam naświetlanie (pierwsze bylo bardzo nie przyjemne, ale po paru dniach jest progres), czeka mnie jeszcze 4-6 takie zabiegi w odstępach 2 tygodnie czyli jeszcze jakies 12 tygodni takiego leczenia. Mam problem, bo nie czuje sie komfortowo, wiec o ten tego nie ma nawet mowy, jednak moj parnet ostatnio pierwszy raz upomniał sie o innego typu piesczoty i troche wsiadłam na niego że mecze sie niesamowicie, nie mam ochoty na znajomych i inne rzeczy a on mi wyjezdza jeszcze z pieszczotami. Liczyłam ze poczeka az do pelnego wyleczenia ale jak widać zaczelo sie upominanie. Doradźcie coś |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Infekcja a pieszczoty
A nie możesz po prostu zamrozić nadżerkę, co to za dziwne motody leczenia tego u Ciebie, jesteś z Warszawy?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Są inne sposoby by mieć przyjemność z kochania się, ale pytanie czy ty byłabyś w stanie je robić. Wiesz jak choćby zaspokojenie partnera ustami, czy po prostu anal już tak dobitniej doradzając.
Domyślam się, że ma jakieś swoje potrzeby, i może mu być trudno wytrzymać taki okres czasu w celibacie. No ale jak nie masz z tego przyjemności, bo Cię piecze/boli, to trzeba poszukać innego rozwiązania, by się między wami przez to kwas jakiś nie zrobił. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie było nie bez kozery. Warszawka to stan umysłu wynikający z picia wody z Wisły, czyli ścieku. Wirus HPV powoduje nadżerkę i masz do stąd, że kiedyś bzyknęłaś się z facetem bez prezerwatywy. Nosicielami tego wirusa są tylko mężczyźni, stąd państwowa akcja darmowego szczepienia chłopców, niestety moi synowie rocznikowo się nie łapią na tę akcję, więc To go tym wirusem nie zarazisz, on go ma. Trafiłaś w ręce zadżumionego kałowatą wodą z Wisły, który drze z Ciebie kasęa Ty pijąca te wodę łykasz ten kit, jak pelikan kluchy. Znajdź normalnego lekarza, byle nie z Warszawy (parafrazując "Jedzie pociąg z daleka") i on Ci to ogarnie. Problem polega na tym, że potem bzykanko tylko w gumie chyba, że partner się zaszczepi ( w jego roczniku szczepionka kosztuje kilka stów), oral tylko bez połyku.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Twój facet jest po prostu zdrowym mężczyzną,dla którego jesteś pociągająca.
Dla zdrowego faceta taki długi okres wstrzemięźliwości też jest nie komfortowy. Ogólnie mężczyzna został tak zaprogramowany przez naturę aby przekazywać życie. Częste wytryski 21 i więcej w miesiącu zmniejszają ryzyko raka prostaty o 30%. Powstrzymywanie się od wytrysku powoduje ból jąder i podbrzusza,a także jest przyczyną pojawienia się przedwczesnego wytrysku. Po za tym dobrze też w związku próbować innych form seksu dla większego urozmaicenia aby nie popaść w rutynę i zniechęcenie, w innych formach seksu jest inna stymulacja penisa np. podczas seksu oralnego można mocniej i lepiej stymulować główkę i wędzidełko penisa. Jeśli nie jesteś obecnie otwarta na inne formy seksu to poleć swojemu facetowi aby podczas tego trudnego również dla niego okresu napięcie seksualne rozładowywał drogą masturbacji. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O jakiego rodzaju pieszczotach masz na myśli? ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- O jakiego rodzaju pieszczotach myśli Twój partner? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.