|
|
#2581 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
ja np. nie ide na studia, bo sie nie dostałam na moje wymarzone (dzienne).. ale nie zostaje w mojej mieścinie tylko wyjeżdzam do Gdańska, i tam sie bede uczyc w szkole policealnej (tryb weekendowy) pracować (jeszcze nie wiem gdzie ), mieszkać i zyć po prostu. Ponadto w maju planuje poprawic maturke. W Gd. zamierzam chodzic na kurs tanca, albo jakies zajecia sportowe..mi ten rok jest potrzebny.. poznam miasto.. poznam nowych ludzi, moze czegos sie dowiem.. moze za rok mi sie odwidzi o 180 stopni i bede chciala np wyjechac sobie do afryki ![]() a zamierzasz studiowac w swoim miescie?? co na to rodzice??
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... tż się nie odzywa... chyba już nie jesteśmy razem... heh.
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
PaoDeAcucar89 Ja zrobiłam sobie rok przerwy. Na razie nie żałuję i myślę, że nigdy nie będę tego żałować
Mogłam iść na studia, maturę zdałam, koleżanka z wynikami gorszymi ode mnie dostały się na AE w naszym mieście. Ale nie chciałam. Najważniejsze jest dla mnie w tej chwili zrobienie prawka, żeby móc się jakoś wydostać w godzinach wieczornych z mojej miejscowości ![]() Do szkoły policealnej też się zapisałam ![]() Właśnie, napisz coś więcej o sobie, na jakie studia się dostałaś i w ogóle.
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie będzie post pod postem, ale wiecie jak nie lubię edytować
![]() Przymierzam się do zakupu jakiegoś fajnego stanika, z tych bardziej profesjonalnych pomiarów (-> http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/) wyszło mi, że powinnam nosić rozmiar 70G. Gdzie ja taki znajdę ![]() Do tej pory kupowałam 75C / 80B.
|
#2585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
omg! wg tej stronki ja powinnam nosic 65G a nosilam 75 D/DD..
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
a ja 75D.. hahaha niemożliwe!
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie możliwe (mój rozmiar). Mam 79 cm pod biustem i staniki, które obecnie kupuję, 75 i 80 w obwodzie, podciągają mi się do góry, co znaczy, że ich obwód jest za duży. Zobaczę jak będzie na mnie leżało to 70G o ile je gdzieś znajdę...
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
Tak piszecie o zmianie stylu na bardziej poważny i kobiecy, a ja ostatnio się dowiedziałam od studentek, że jak poszły na studia to się przestały przejmować strojem. Czasem chodzą nawet w dresiku na zajęcia, niepomalowane, "niezrobione". Może to dlatego, że maja mało dziewczyn wokół siebie? Bo podobno kobiety się stroją dla innych kobiet...
Wspomniały też, że z daleka widać kto jest z I roku, bo im się jeszcze chce dbać o siebie przed zajęciami.
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
heh no bardzo możliwe, że tak jest
..
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do staników w dobrych rozmiarach to ja naprawde polecam kupic dobrze dobrany stanik! Odkąd kupiłam pierwszy w dobrym rozmiarze wiem, że już nigdy nie kupie takiego jak dawniej!
odpowiednio ciasny pod biustem powoduje, że nic się nie podciaga do góry i jest super wygodnie! Po prawie roku noszenia dobrego stanika widzę różnice w wyglądzie moich piersi! Są bardziej uniesione niz wcześniej. wolę mieć 3 dobrze dobrane staniki i za 20 lat ładny biust niż 20 super kolorowych w złym rozmiarze i za 20 lat biust jak moja babcia
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
a ja według tego przelicznika powinnam mieć 65 F
![]() ale dziś widziałam śliczny czerwony płaszcz
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia a miałaś kiedyś na sobie stanik 65F? jak nie to polecam chociaz isc do sklepu i przymierzyć, wtedy zobaczysz co to znaczy "idealnie dopasowany"
![]() aaa i polecam dobrze zebrać piersi przez założeniem stanika zebrać całe spod pachy itd. wtedy się okazuje, że kobieta ma duży biust jak go "zbierze" z klatki piersiowej dobrze
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Hula ale to F wydaje mi się kosmiczne...
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
kosmiczne F jest przy obwodzie 80 albo 85 wtedy miseczka jest duza jak... garnek a miska w 65F nie jest wcale duzo wieksza od tej 75B |
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już kupiłam na jesień złotą kurteczkę i morski płaszczyk, ale marzy mi się jeszcze jeden, taki w krateczkę
![]() Ale na razie oczyściłam swoje konto i kupiłam...42szt ciuszków Już nie mogę się doczekać jak przyjdą
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Tesiaczek 42 sztuki
![]() na allegro kupowałaś czy normalnie w sklepach? pokaż swoje zdobycze ![]() ile wogóle na to wszytsko wydałaś jak moge spytać? |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mówiłam rozkręcam swój mały interes
. Ale znając sibie połowę zatrzymam ( w sumie to brałam to, co chciałam dla siebie,a co mi się nie spodoba to pójdzieSzkoda tylko, że mój tata nie ma zapisanej firmy jako międzynarodowej, bo w Niemczech taką fajną hurtownię znalazłam
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
aaa mówiłaś
![]() i będziesz na all sprzedawać tak? |
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Wen sie melduje po stronie angielskiej
![]() Jak na razie imprezuje, pracy jeszcze nie szukam, bo nie mam parcia finansowego. Sprawilam sobie telefon, takze po malu sie wprowadzam. Wuj Tz ma zapytac kogos o prace na uni. Zobaczym.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2600 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() ja mam parcie na pracę, na mieszkanie (muszę... niestety..) jutro powrót, chyba nie pojde do tej pracy
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli nie zostawie wszystkiego dla siebie
Zamówiłam jeszcze sukienkę, co mamie mogłaby się spodobać, żeby mnie nie wyklnęła z domuHula a jak tam twoje kolczyki? ciotka ci je sprzedała? robisz coś nowego? Myslicie, że mogłabym spokojnie wyjść w takich z domu http://www.allegro.pl/item434124988_...ie_sztuki.html. Strasznie mi się podobają , ale nie chciałabym wyjść na dziwoląga (moje miasto nie jest zbyt duże )
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Blackus ![]() No Ty masz troszke inna sytuacje. Ja tez nie bede nadwyrezac goscinnosci rodzicow M. i jak pojde do pracy, to zwroce im akse za mieszkanie tutaj (nie jakies tam duze pieniadze), nawet jesli nie beda chcieli. Mogloby w sumie wypalic z ta praca na uni, bo to taka porzadna posadka by byla. Ale z wujem to nigdy nie wiadomo, wiec sie nie bede podniecac. A co nie tak z praca? Bo dluugo mnie tu nei bylo
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
ale zmulaszcza sobota..
jeszcze w szlafroku siedze ![]() chyba pora sie ubrac.. i glowa mnie boli..
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciocia sprzedała trochę, część wzięła dla siebie ![]() cały czas coś robię nowego, obecnie zrobiłam naszyjnik dla cioci i jeszcze mam zrobić dla niej kolczyki i mam zamówienie na cały komplet (naszyjnik, branzoletka kolczyki) z ametystów, onyksu i srebra czyli jakieś 200-250zł to będzie mojego kupca kosztowało
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Adwokat diabła
|
Wen dużo by mówić, przeszłam dwa szkolenia i doszłam do wniosku że nie nadaję się do tej roboty. Trzeba być pozbawionym skrupułów, a ja taka nie jestem..
Nie wiem, nie wiem.. Jestem pełna wątpliwości... dobrze, że tż znalazł pracę.. idę się ogrzać, bo trzącham się i trzącham nie miłosiernie..
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
no zimno strrrrrasznie
![]() ja idę na imprezkę do znajomego, więc trochę się rozgrzeję ![]() Tesiaczek... bez urazy ale one mnie się w ogóle nie podobają... |
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Blackuś a próbowałaś na hostessę? Ale nie taką w markecie tylko na targach lub bankietach. czasami przez weekend można zarobić nawet 500zł.
Tak to jeszcze osobiście próbowałam tylko jako sprzedawca, ale to u dziadków, więc się nieliczy, bo inne warunki zatrudnienie
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
taki naszyjnik zrobiłam cioci
|
|
|
|
#2609 | |||||
|
Zakorzenienie
|
rewelacyjna
![]() Cytat:
a te drugie to chyba tylko do chodzenia po stancji:P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wen ojojoj.. juz tam ;( niedlugo wszystkie sie rozjedziemy.. Cytat:
ja po pracy. dzis byl swietny dzien, wiec dobrze zarobilam w ogole odwiesilam sobie dwie pary spodni i spodnice taka sliczna z kokardka i nie wzielam ;( |
|||||
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
no przecież nie zakładasz stanika tak po prostu, że przykładasz i zapinasz tylko musisz tak jakby "wsadzić" piersi do miseczek. Żeby to zrobić dobrze należy je zebrać od strony pach i od dołu
polecam lekture: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...489571&v=2&s=0 http://besame.blox.pl/2007/02/Stanik...radnikowo.html http://stanikomania.blox.pl/html -zwłaszcza seria: biust tygodnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

do tego ta pogoda okropna..
), mieszkać i zyć po prostu. Ponadto w maju planuje poprawic maturke. W Gd. zamierzam chodzic na kurs tanca, albo jakies zajecia sportowe..

a nosilam 75 D/DD..

..

Już nie mogę się doczekać jak przyjdą
, ale nie chciałabym wyjść na dziwoląga (moje miasto nie jest zbyt duże