|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#481 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 92
|
Dot.: Poszukuje zdjêæ! D³ugie rude w³osy :)
Eyna dziêkujê za linka- nie zauwa¿y³am takiego w±tku przepraszam
|
|
|
|
#482 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 46
|
ahh rudy.
uwielbiam ten kolor. wcze¶niej mia³am bardziej marchewkowy odcieñ ale teraz planujê ufarbowaæ w³osy na bardziej ognisty. i tu jest pies pogrzebany - jak± farbê wybraæ? czy która¶ z was mog³aby mi doradziæ - Garnier 100% kolor - czerwona mied¼ czy z³ocisto miedziany blond? ![]() nie chcê ¿eby kolor wyszed³ czerwony b±d¼ pomarañczowy - co¶ po¶redniego. pomozecie?
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
zalezy od w³osów wyj¶ciowych
na moich miedzianych w³osach czerwona miedz da³a czerwieñ,moze na ciemniejszych efekt bêdzie subtelniejszy
|
#484 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 46
|
mam teraz do¶æ jasne, po prostu z³ote. tak siê spra³y po Castingu Bursztynowy Blond. dlatego boje siê, ¿e farba zbyt intensywnie z³apie, a nie chce czerwonego.
czyli lepiej wybraæ z³ocisto miedziany blond? eh, boje siê znowu marchewki.
|
#485 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 512
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 619
|
ja bym wybrala miedziany blond, jest subtelniejszy i pewnie taki efekt da.
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie mo¿e czy rudy mo¿na uzyskaæ szamponeta by zobaczyæ czy jest do twarzy w tym kolorze?BTW wspanile zdjêcia ahh
|
|
|
|
#488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem naturalna blondynka z rudym polyskiem na wlosach i w gimnazjum zrobilam sobie kolor marionem na 4-8 myc, odcien "tycjan", kolor wyszedl u mnie ladny, intensywny
|
|
|
|
|
#489 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 512
|
Chcia³am za³±czyæ tu zdjêcie swoich po tycjanie ale kolor wychodzi przek³amany na fotce
|
|
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 085
|
Ashlee-Simpson-shape.jpgJakimi farbami b±dz szamponami moge uzyskac takie kolorki?? monika_brodka_1638.jpg
|
|
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 510
|
Ufff obejrza³am ca³y w±tek od pocz±tku ale jak ju¿ zaczê³am ogl±dac te rude piêkno¶ci to siê oderwaæ nie mog³am
od zawsze podoba³ mi siê rudy kolor, sama chcia³am mied¼ ciemny miedziany ale ba³am siê troszkê...bo mam jasn± ale zaró¿owion± cerê.. do oczu by mi pasowa³ bo mam zielone ale nie wiem czy nie bêde jednolita (ubóstwiam blad± cerê i rude w³oski ) no a jak mam zaró¿owion± to nie wiem![]() i widzia³am hennê kolor- papryka..bardzo mi siê podoba..teraz mam w³osy z³oty br±z ale "na wierzchu" s± z³ote bo wyp³owia³y od s³oñca..I mam pytanie czy kto¶ mo¿e mia³ styczno¶c z tym kolorem- papryk± na ¿ywo? Tj na w³osach? bojê siê ¿e tam gdzie mam ja¶niejsze wyjd± mi czerwone albo takie pomarañczowe bardzo ale kusi mnie okropnie
|
#492 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 660
|
Witam
Przeczyta³am wszystkie posty, obejrza³am zdjêcia.. cudowne. Macie naprawdê piêkne te w³osy. A ja urodzi³am siê z czarn± szop± na g³owie, jednak z czasem mi 'zrudzia³y' i jestem g³êboko ruda, choæ nie wiem jak to siê sta³o (mo¿e listonosz? :P) . I wiecie co.. nie wiem jak wy, ale ja czujê siê wyj±tkowo, gdy id±c ulic± nagle kto¶ mówi mi np 'jakie piêkne w³osy' a zdarza siê coraz czê¶ciej, chyba przez to, ¿e zapu¶ci³am i teraz jeszcze bardziej siê rzucaj± w oczy. Ostatnio jakie¶ dzieci krzycza³y za mn± "ruda Gra¿yna, ty jeste¶ extra klasa", ale mia³am ¶miechu:P. Czêsto zdarzaj± siê te¿ pojedyncze 'ruda' , ale mi to nie przeszkadza, wrêcz utwierdza mnie w przekonaniu, ¿e trochê siê rzucam w oczy. Pozdrawiam wszystkie rudow³ose (sych) Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-11 o 09:55 |
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 416
|
moje kud³y
przepraszam za to, ¿e te zdjêcia takie poharatane ;P
|
|
|
|
#494 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 441
|
Dziewczynki, piiiiiiêêkne w³osy
![]() Weronika112, te¿ zapuszczam w³osêta me, marz± mi siê takie na d³ugo¶æ jak Twoje, tylko, cholera, trochê siê krêc± (nawet bardziej ni¿ trochê) i i pooowoli rosn± Te¿ mi siê wydaje, ¿e d³ugie rude w³osy robi± jeszcze wiêksze wra¿enie Podobaj± mi sie takie jak Ty masz - lekko falowane, bo loczki niestety, ale siê pusz±.
|
|
|
|
#495 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 987
|
podobaj± mi siê cholernie d³ugie, rude w³osy, o kolorze miedzi, bardziej marchewkowe, bardziej czerwone, kasztanowe.. (¯mudy czy Moniki z Na wspólnej
1. mam oczy ciemny br±z 2. mam ziemist±, szar± cerê 3. w³osy póki co za ramiona, cienkie, delikatne i rzadkie bojê siê, ¿e bêdê bardziej szara ni¿ jestem, a na g³owie mia³a ³yse placki. naturalne mam blond, w lecie jasny, nawet bardzo, zim± - mysi, wtedy robiê ja¶niejsze pasemka. du¿o eksperymentowa³am z farbami - mia³am czekoladê (nie), orzech (nie), karmel (wyszed³ ¿ó³to-pomarañczowy, okropny-nie!), raz blond-miedziany (nie najgorszy..). a. i buziê mam okr±g³±, twarz du¿± i wielkie policzki. ![]() my¶licie, ze rudy jest dla mnie?
"The sun sets in the west Representing a new dawn Continue do your best and life goes on and on." G. licencjuszka resocjalizacji. przysz³a pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen ![]() bo mi³o¶æ jest silniejsza ni¿ ¶mieræ. http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/ |
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 387
|
To moje w³osy , trochê sianowate
![]() To chyba ajbrdziej odpowiednie zdjêcie, bo nie lubiê jak kto¶ ogl±da moj± twarz z bliska
|
|
#497 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Poszukuje farby koloru rudego zblizonego do odcienia aktorki Katarzyny Walter! Jesli ktoras z Was moglaby mi doradzic bede wdzieczna
|
|
|
|
#498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez bylam "ruda grazyna" )))
|
|
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Witam bardzo bym chcia³a uzyskaæ czerwony kolor w³osów. Planujê w³osy pomalowaæ farb± wellaton 'wulkaniczna czerwieñ' lecz niestety nie jestem pewna czy na moich w³osach wyjdzie mi czerwony kolor. Proszê Was o radê poniewa¿ z tego co wyczyta³am to Wy ju¿ specjalistki od czerwonych w³osów
do³±czam zdjêcie koloru moich w³osów. dodam, ¿e w³osy od spodu mia³am malowane na czerwono lecz niestety ten czerwony jest ju¿ wyblakniêty. Wiec górê mam br±zow± a spód wyblakniêty czerwony ;P
|
|
|
|
#500 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 432
|
Cytat:
Sama czêsto u¿ywam tej farby a odrosty mam w kolorze Twoich w³osów i mi wszystko ³adnie, równo pokrywa piêkn± czerwieni±
|
|
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
Ja zawsze pragnê³am mieæ rude w³osy i do tego jeszcze loki. W przysz³ym roku planuje zafarbowaæ sobie w³osy szamponetk± na okres wakacji w³a¶nie na rudo tylko nie wiem czy bêdzie mi ten kolor pasowa³, bo mam jasn± karnacje, w okresie zimowym mo¿na powiedzieæ, ze jestem blada. Weronika112 cholernie zazdroszczê ci tego koloru, przynajmniej jeste¶ oryginalna i masz swój w±tek w piosence. A ja co? Ciemna blondynka, których na ¶wiecie jest mnóstwo.
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 878
|
Dodaje zdjêciach Christiny Aguilery w rudych w³oskach o wiele lepiej jej w rudo¶ciach ni¿ platynie
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 601
|
a ja siê nie zgodzê
|
|
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest z³ocista skóra a nie hebanowa a mi siê w³a¶nie podoba takie po³±czenie a co do platyny to dopiero wygl±da sztucznie w po³±czeniu z opalenizna i z tym tandetnym wizerunkiem ale ka¿dy ma prawo do swojego zdania
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 279
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 601
|
Cytat:
. zarówno platyna z opalenizn± jak i rudy z opalenizn± wygladaj± sztucznie, bo po prostu w naturze s± nie do zrealizowania. zgadzam siê z tob±, ¿e ka¿dy ma prawo do w³asnego zdania. |
|
|
|
|
#509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 165
|
Oko mi przywar³o do monitora na amen! Jakie piêkne w³osy! Od czerwca jestem po uszy zakochana w tym kolorze!
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

uwielbiam ten kolor. wcze¶niej mia³am bardziej marchewkowy odcieñ ale teraz planujê ufarbowaæ w³osy na bardziej ognisty. i tu jest pies pogrzebany - jak± farbê wybraæ? czy która¶ z was mog³aby mi doradziæ - Garnier 100% kolor - czerwona mied¼ czy z³ocisto miedziany blond? 

od zawsze podoba³ mi siê rudy kolor, sama chcia³am mied¼ ciemny miedziany ale ba³am siê troszkê...bo mam jasn± ale zaró¿owion± cerê..

. I wiecie co.. nie wiem jak wy, ale ja czujê siê wyj±tkowo, gdy id±c ulic± nagle kto¶ mówi mi np 'jakie piêkne w³osy' a zdarza siê coraz czê¶ciej, chyba przez to, ¿e zapu¶ci³am i teraz jeszcze bardziej siê rzucaj± w oczy. Ostatnio jakie¶ dzieci krzycza³y za mn± "ruda Gra¿yna, ty jeste¶ extra klasa", ale mia³am ¶miechu:P. Czêsto zdarzaj± siê te¿ pojedyncze 'ruda' , ale mi to nie przeszkadza, wrêcz utwierdza mnie w przekonaniu, ¿e trochê siê rzucam w oczy. Pozdrawiam wszystkie rudow³ose (sych)