![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
A ja mysle, ze Ska dobrze robi. Przejscie na trojke a dla niektorych na dwojke juz jest powodem do blogiej beztroski i ignorowania IG. NIe zaszkodzi wybrac lepsze jedzonko i zawsze miec swiadomosc co sie je. Zeby nie bylo, ze za pol roku albo rok znowu sie wraca z 10kg do przodu. Znam wiele osob na SB ale praktycznie nikogo kto jest na trojce. Zazwyczaj trojka konczy sie powrotem do punktu wyjsciowego bo latwo sie zapomina zasady. Na trojce wdrazamy w zycie to czego nauczylysmy sie na jedynce i dwojce a nie wracamy do starych nawykow. I na trojce pilnowanie sie jest wlasciwie jeszcze wazniejsze bo juz nie ma jako takich zakazow. NIc nas nie ogranicza wiec hulaj dusza piekla nie ma
![]() ![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie wstałam, już analiza wiersza w ręku i zaczynamy naukę. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Rozeznanie
|
Wracam do Was
![]() ![]() Tak pięknie przetrwałam prawie całą I faze, a tu nagle wdarła mi się choroba ![]() i pod nakazem lekarki i mamusi <.< musialam przestawić się na normalne jedzenie ; < chleb, cukier, bleeh ale już jestem zdrowa i zaaczynam znowu ![]() nie nadrobie tego co napisałyście bo piszecie jak szalone ![]() buziaki ![]()
#394 | ||
Konto usunięte
|
Myslałam że bede pierwasza a tu Marzenka mnie wyprzedziła
![]() Czesc i odrazu miłej nauki ![]() ![]() Cytat:
Do osobników okazujacych uczucia nie nalezy ale wiem ze ucieszyło go to ze nie poszłam do pracy. Bronił się przed dłuższym urlopem rekami i nogami,wiec teraz będzie siedział na chorobowym a ja doczekam do konca wrzesnia i biorę 2 tygodnie wolnego ![]() ![]() Co do diagnozy to zaczełam brać leki wczoraj. Oczywiście najpierw wyczytałam wszystkie skutki uboczne, tak zeby nie czuc sie zbyt pewnie ![]() Cytat:
![]() Ja juz dawno po pierwszym sniadaniu - owsianka na mleku sojowym z truskawkami, po 10 pewnie zabiore sie za drugie, tyle ze mam do wyboru wiesniaka ze szczypiorkiem albo kalafiora w serze topionym i koperku.To drugie bardziej podchodzi pod obiad wiec pewnie zostanie na pozniej. Milego dnia kobietki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Cykado spokojnie będziesz miała malutkie bobaski w domciu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
dziendobry
![]() nareszcie wylezalam sie w lozeczku ![]() ![]() dzisiaj jednak na wage nie weszlam bo sie poprostu balam po tym moim grzeszkowym tygodniu.no ale zaraz tylko posprzatam i zabieram sie za jakies cwiczonka ![]() mniam mniam jeszcze tylko sniadanko musze dokonczyc ![]() milego dnia marzenko nie ucz sie tyle od tego glowa boli ![]()
#397 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Na 2 sniadanie wpadł jednak wiesniak ze szczypiorkiem ![]() A teraz wracam do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny a ja tak sie cieszylam ze zgubilam tyle i co? i dupa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzymajcie się dziewczynki buziaki ![]() ![]() ![]() ![]()
#399 |
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8982820]Marzenko dziekuje
![]() ![]() Na 2 sniadanie wpadł jednak wiesniak ze szczypiorkiem ![]() A teraz wracam do pracy ![]() ![]() A kogoż to moje oczy widzą? Ahcaczek nas pdogląda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Marzeniątko nie odebrałam jako atak Twoje wypowiedzi.
i uważam, że wcale nie przesadzam, bo taką wiedzę nabywa się na całe życie. a jesli chcę na stałe utrzymać wagę to muszę takie rzeczy wiedzieć po prostu. chyba od tego jest to forum? ![]() przecież nie robię tragedii jak się najem śliwek czy zjem lody ![]() dobrze jednak, że stawiacie do pionu. i tutaj zgadzam się z paprak. co to właściwie III faza? zbilansowana dieta złożona z produktów poniżej 60 IG. jesli się już zdecydowałam na SB i teraz jestem na III fazie to muszę się pilnować. nie ma przeproś ![]() nie chcę stracić tego co już osiągnęłam, stąd moje - czasami głupie - pytania. ___just_me witamy z powrotem! a co Cię dopadło? w Warszawie strasznie mroźne powietrze, łatwo o chorobę. jennuś głowa do góry! skoro raz Ci się udało to następnym razem będzie tak samo ![]() a do wyjazdu jedz na co masz ochotę tylko w mniejszych ilościach i częściej, a łatwiej będzie Ci wrócić do zdrowego odżywiania ![]() powodzenia!
#402 |
Konto usunięte
|
U mnie tez dzis powietrze chłodne, ale za to słońce pieknie swieci.
Do pracy przyjechałam jak zwykle na rowerze i wiecie co chyba jutro wezme rekawiczki ![]() A w poniedzialek w koncu otworza mi basen, gdy czlowiek sobie pocwiczy nie ma czasu i sily na smutki ![]() just tylko sie wykuruj do konca ![]() Ska chciałabym mieć taka 2 faze jak ty 3 ![]() Zmierzylam sie wczoraj w koncu, nic porazajacego, a zwarzajac na moje grzechy, brak ćwiczeń i okresowe zalamania ale zawsze to cos: Bylo --->jest Waga 62,5 -->56 Biust : 86 --> 82 Biodra: 99 --->93 Talia:?? --> 70 udo:59 --> 55 obwod pod pępkiem:79 --> 76 |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
cykada gratuluje
![]() ![]() a ja nareszcie jakies cwiczonka zrobilam znaczy narazie to tylko 22minuty hula-hop ale pozniej napewno cos jeszcze bedzie ah no i obuylo sie bez slodyczy jak narazie mimo ze paczki drozdzowki i jagodzianki tak na mnie slodko patrzyly no i te czekoladki ciasteczka cukiereczki oj koniec koniec bo jeszcze ochota mnie najdzie.
#404 |
Zadomowienie
|
hmm a ja myślałam, że imprezowałaś i przytyłaś przez to 1,5 kg
![]() ![]() Ja właśnie po obiadku : naleśnikiiii ![]() ![]() ![]()
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cykado gratuluje wyników! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Konto usunięte
|
Dziekuje Marzenko i Morelko
![]() A ja tez czytam inny watek i wg niego mam biust 70B, czyli wszystkie staniki w domu źle dobrane bo zawsze kupuje 75A ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8985538]Dziekuje Marzenko i Morelko
![]() A ja tez czytam inny watek i wg niego mam biust 70B, czyli wszystkie staniki w domu źle dobrane bo zawsze kupuje 75A ![]() Dla mnie podobne najlepszy jest 75B więc się tego trzymam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Konto usunięte
|
Kosztowna ta nasza dieta jezeli chodzi o wymiane garderoby :-P
Patt odezwij się jak nas podgladasz, co u Ciebie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cieszę sie że udało mi sie pozegnać kilogram tłuszczyku ![]() ![]() Piję właśnie chińska pu-erh w kostkach, nawet przyzwyczailam sie do jej smaku, początkowo wykręcało mi buźke ![]() Ostatnio systematycznie uzywam do ciała oliwkę nuxe, bardzo przypadła mi do gustu. Stosuję z ogromną przyjemnoscią. Szkoda, że nie jest tańsza... Pozdrawiam Was serdecznie ![]()
#410 |
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8985538]Dziekuje Marzenko i Morelko
![]() A ja tez czytam inny watek i wg niego mam biust 70B, czyli wszystkie staniki w domu źle dobrane bo zawsze kupuje 75A ![]() witam ![]() Ja tez swego czasu popadlam w paranoje, ze mam zle dobrane staniki. Niby 70D czy 65 DD powinam miec a ja 70c kupuje. Do D sie nawet nie przymierzam bo z pustego nie naleje ![]() ![]() ![]() ![]() Cykado ebook powedrowal do Ciebie ![]() NIedawno wstalam i zaraz pje kawke na dzien dobry. Troche czasu spedzilam na innych forach bo mi szwankuje modul BT w telefonie wiec musze sie spieszyc z ta kawka i sniadaniem. Serdecznie pozdrawiam ![]() EDIT: Waga dzis odnotowala pomimo okresu troszke ponad 52,5kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2008-09-13 o 16:43 Powód: dodanie informacji |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
Hej
Ale dzis dzien...buuuu Cykado gratuluje spadku cm, a Wioli i paprak wagi ![]() ![]() ![]() Jennuś nie martw sie, będzie dobrze ![]() ![]() Miłego wieczoru wszystkim życze, a Tobie paprak miłego dnia ![]()
#412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2008-09-13 o 17:04 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Domi to ile ważysz? 69? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Przyczajenie
|
witam wszystkie Wizazanki ; )
od poniedzialku zaczynam SB moje drugie podejscie :P trzymajcie kciuki ; ) i oby nastepny tydzien byl cieplejszy ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile ważysz? wzrost? wiek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Przyczajenie
|
wzrost: 165 waga: 60 przyda sie co nieco zrzucic :P |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
no to powodzenia
jjku no jak czytam o waszych osiagnieciach to powinno mnie to oywowac ie?a ja taka glupia jestem ze sobie mysle ze wszystkim sie tu udaje tylko mi nie ![]() ![]()
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vincita nie przesadzaj, ważne sa wymiary. W av to Ty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie moglm sie powstrzymac i wezlam na wage....czego jz komentowac nie muszebo widac w podpisie.kurcze am dsc zamiast chudna to ja tyje.i co najdzwniesze nigdy nie "grublam"w talii a teraz jakos wlasnie nabrzucuh to sie wszystko odkada ![]() ![]() naleza mi sie solidne ![]() ![]()
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.