|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Od 4godzin oglądam filmiki na youtube z kolekcjami perfum
szukam inspiracji.Jednak spora część flakonów jest podobna w różnych kolekcjach, powtarza się PInk Sugar, Fantasy B.Spears, V. Secret mgiełki, LAMB G. Stefani.. Śmigam na Allegro, Truskawę szukać spisanych nowości
|
|
#3183 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tam nie mam głowy do perfum, czekam na paczkę z tru,a raczej z UC ![]() Widziałam w gazetach nowe zapachy Burberry i Escady Czemu ta jesień przylazła Muszę szukać kurtki i butów. Wczoraj musiałam wyjść, a 10 stopni na zewnątrz, dawaj szukac kurtki jesiennej, i nie wiem gdzie jest tylko kaptur w szafie..a kurtka..no nie wiem.Moze znajdę, tak czy siak chcę nową i buty jakieś. |
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie poglądałabym takie filmy, polskie kolekcje. Nie widziałam w kolekcjach Desnudy, Tigre, OI, Belle de Minuit, Thoeremy, Innocenta też nie. Większość na jedno kopyto, dużo B. Spears, P. Hilton. Nawet Hypnose czy Wish nie widziałam. No cóż może wyszperam jakieś inne kolekcje.
|
|
|
#3185 | ||
|
BAN stały
|
Nie wierzę
![]() Cytat:
Myślicie, że osiedlowe wypożyczalnie DVD mają, oprócz tego całego chłamu, ambitniejsze pozycje? (czego ja wymagam ).Favkes, wszystkiego dobrego dla Kubusia ![]() ![]() Tak ![]() Cytat:
buty z Quelle - szkoda tylko, że wierzch z syntetyku). Dwie kurtki (na jesień i zimę) kupiłem miesiąc temu w Cubusie, każda za 50 zł. (przecenione ze 199 i 299). Jestem z nich bardzo zadowolony (obie czarne, ale czerni nigdy za wiele ). A co najśmieszniejsze, wszedłem tam przypadkowo.
|
||
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jesteś, jam jest w sumie dziecko wiejskie
i szyneczka sklepowa w ząbki gryzie, wole zimne mięsko mamusinej roboty A chleb tylko żytni, razowy i na zakwasie Blue zarzuć jakimś linkiem chętnie bym pooglądała
|
|
#3187 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do faktu czy mają go wypożyczalnie DVD to się nie wypowiadam, bo nie mam pojęcia. Tulipku, ja "Nieznośną..." nagrałam i kiedy tylko wrócę do domu to zabieram się oglądanie Jestem go bardzo ciekawa
|
||
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek przysiądę znowu i porzucam linki. W domu net za wolno mi chodzi.
Dużo jest filmików typu 5 najlepszych zapachów, kilka pokazujących całe kolekcje. Jakiś czas temu już je oglądałam, ale teraz jest ich zdecydowanie więcej. Tylko nie dotarłam do jakiś szczególnych kolekcji, powtarzają się Fantasy B. Spears, P. Hilton w różnych odsłonach, dużo Victoria Secret, Gap, Curve, G Stefani LAMB, Guess. Będę tropić dalej w poniedziałek to rzucę link do ciekawszych. Niektóre trwają po 10 minut, i w sumie prawie każdy zapach jest podsumowany jako Fajny ![]() Niektóre filmiki mają opisy nut, ale tylko niektóre. W poniedziałek powrzucam.
|
|
#3190 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny rozpaczliwie szukam czarnej torby Pumy badz Nike ze skóry bądź skóry ekologicznej, czy któraś widziała może gdzieś na allegro? bom ślepa chyba
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Favkes, najlepsze życzenia dla Kubusia i oczywiście dla Mamy ![]() Właśnie wróciłam z grzybobrania. O szóstej rano w lesie było 6 stopni Żałowałam, że nie wziełam rękawiczek.
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Muszę obejrzeć, jeśli go rekomendujesz "Nieznośna lekkość bytu" intryguje mnie "od zawsze", ale to chyba ze względu na piękny tytuł ![]() A tak poza tym to do czeskiej literatury nic a nic mnie nie ciągnie
|
|
|
|
|
#3194 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyśl sobie że w tym dniu obie będziemy się pocić, bo ja za kolei mam za tydzień obronę Favkes gratulacje Ivanno, Ty to się zawsze poobijasz gdzieś Niedawno wróciłam z pracy, jest okropnie zimno, brzuch mnie boli i w ogóle jakiś taki dzień smętny. Powinnam się uczyć ale mi się nie chce
|
|
#3196 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję wszystkim za jednak trzymane kciuki przed i po i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia, mam nadzieję, że tak będzie.
Siedzę znowu w okularach słonecznych, ale tak mi się nudzi, że nie wiem co robić, pewnie nie mogę jeszcze dzisiaj, także zaraz sobie pójdę. Dzisiaj widzę trochę gorzej niż wczoraj, ale już oczy nie bolą, tylko czasem sucho mam. Antybiotyk biorę już tylko 4x dziennie, bo wcześniej to co 2 godziny. Najgorsza jest kąpiel, bo woda nie może się dostać do oczu, a ja codziennie myję włosy :/ Pół dnia dzisiaj znowu przespałam, więc będę napewno wypoczęta. Szkoda, że jutro nie mogę iść na wrocławską wystawę zwierząt i kaktusów do Hali Ludowej ![]() Ze spraw przyjemnych, przyszły mi w końcu sandałowe Pumy. No i z powodu "choroby" mam pyszne pierogi ruskie W sumie chorobą można to nazwać, bo mam pewnie zapalenie oczu po tym laserze i dlatego mam antybiotyk.Malować się nie mogę przez 2 tygodnie, na siłownię (ogólnie wysiłek) i solarium nie można przez 4 tygodnie, wody do oczu nie wlewać przez tydzień, alkoholu nie pić 4 tygodnie , no a komp, TV i czytanie - to można powoli po kilku dniach i niedługo. Co do perfum to nie wiem, bo nie mogłam się perfumować w dzień zabiegu, bo to źle wpływa na laser, a teraz już chyba mogę, ale nie mam ochoty.Kalectwo. |
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris najważniejsze by wszystko się wygoiło i wyleczyło. A i wzrok się poprawił
można ścierpieć brak solarium, organiczony tv i internet ale najważniejsze że to Ci pomoże
|
|
|
|
#3199 |
|
BAN stały
|
Czy ktoś juz niuchał secret obsession CK?
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie zapomnę wszystkiego i się pomylę Fenris, rzeczywiście nieciekawie masz zaraz po operacji, jednak pomyśl że później będziesz mogła żyć bez soczewek i okularów Zazdroszczę Ci
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=278805
SO i ja jakoś się nie polubiliśmy. Nie czuję śliwki, nie czuję róży, nie czuję irysa Na mnie rozwija się w duszące nie-wiadomo-co z tuberozą i chyba kwiatem pomarańczy w roli głównej. Podbite nieciekawym wydaniem wanilii.
|
#3202 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Jak mi się nudzi :/ Mój wspieracz poszedł na mecz i na wielką imprezę po, a ja nawet Karmi łyknąć nie mogę ;(
Głupie te oczy, nawet popłakać nie mogę. Mam dość leżenia. |
|
|
|
#3203 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Te "dobre" też
Cytat:
![]() Ale te 48 godzin... Brrr... Autentycznie mnie dreszcze przeszły Aż mnie korci, żeby w poniedziałek się przejść do sklepu medycznego, kupić imadełko i nić chirurgiczną i podwiązać sobie jajowody ![]() Cytat:
Dobrze będzie ![]() Cytat:
Pewnie przedtem pracowała w Sephorze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#3204 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Na obu oczach. Ma to zejść do 3 tygodni, a wygląda paskudnie.Czekam do 23:30, żeby wziąć antybiotyk i idę spać, bo jakoś tak do d... jest. Impreza, a mnie nie ma. |
|
|
|
|
#3205 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To było w czasach kiedy rodzącym jeszcze podawano "głupiego jasia" , który niestety zamiast przyspieszyć akcję porodową i znieczulić, powodował jedynie tyle, ze kręciło mi się w głowie, nie było postępu i chodziłam po ścianach. Czasami myslę sobie, ze to cud, ze udało mi się urodzić go żywego ... był troszkę podduszony ![]() Cytat:
![]() Do szpitala 10 min drogi spacerkiem - szliśmy 30min - bo co chwila przykucałam O 9:15 było już po zawodach a Alusia ślicznie uśmiechała się do mnie ciumkając z mlekodajni ![]() Cytat:
Bez przesady ![]() Jak patrze na to z perspektywy 12 lat - to warto było się pomęczyć te dwa dni Oj. Oby jak najszybcieej mu przeszło - teraz jest tak łatwo o przeziębienie
|
||||
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po przeżyciu takiego porodu 21 lat temu mam do dziś dzień pamiątke po "szkolonej" pielęgniarce
|
|
|
|
#3207 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Post factum byłam tak wykończona, że przez dwa dni mdlałam przy próbie stanięcia na nogach. ![]() I rzeczywiście - nigdy więcej. Cytat:
Ja czytałam, że bywają nawet porody bezbolesne. Kurczę, do końca miałam nadzieję, że mój taki będzie. W sumie naprawdę parchawy temat. Szczególnie o poranku po przeimprezowanej nocy. Właśnie we trzy z Madziczką i Sałatką zakończyłyśmy wczorajsze spotkanie.
|
|
#3208 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moja koleżanka rodziła bezboleśnie i w sumie sam poród trwał pół godziny. Ale widać takie przypadki to raz na ileś...niestety. Ja póki co w ciąży nie jestem ale jakoś się nie łudzę, że będzie to miłe przeżycie i bezbolesne ![]() Czy u was też taki ziąb? Dobra idę sobie makaronu na mleku ugotować na śniadanie...
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest zimno, nie ruszam się z domu dziś ani na krok, nie ma mowy
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, Truskawko, kciuki się bardzo przydadzą
Cytat:
zazdroszczę udanej imprezy w takim gronie (widziałam na pierwszym zdjęciu kawałek Twoich nóg, bardzo zgrabnych nóg )Cytat:
![]() Zuziu, makaron na mleku pamiętam z lat przedszkolnych
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

zmieniłaś av, bardzo mi się podoba

tylko kaptur w szafie..a kurtka..no nie wiem.
Uwielbiam książkę, jestem świeżo po kolejnym jej pochłonięciu, ale ten film... no nie chciało mi się go oglądać...

Żałowałam, że nie wziełam rękawiczek.

można ścierpieć brak solarium, organiczony tv i internet ale najważniejsze że to Ci pomoże 
Dobrze będzie