|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'
na 1 utrzymuję temperaturę jak mam coś jeszcze do zrobienia albo sofija jeszcze śpi
![]() a w ogóle wczoraj mieliśmy fajne zajęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam podgrzewacz tt i tez mam 1,2 i 3 i ja mam go ciagle wlaczony i jak woda w butli jest na jedynce to jest takie w sam raz do jedzenia ![]()
![]() |
#3633 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Co do dziwnych wyczynów, to mój brat wstając w nocy na karmienie syna miał dodać espumisan do mleka, ale niestety nie zauważył, że to nie to i dodał czego???! krople do nosa...śmialiśmy się później, że Zoltan nie miał już kataru przez następne miesiące dzięki tatusiowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kobietki.
Mój brat dzisiaj do Anglii wrócił i strasznie pusto u mnie w domu. tęskno mi za nim. A ja ciągle pije herbatke mlekopędną bo coś zaczyna brakować mojej Ali. ona coraz więcej pije.
#3636 |
Zakorzenienie
|
dziewczęta czym jeszcze brzuchy smarujecie ? oprócz tego wspomnianego serum Soraya ? muszę coś sobie kupić na mą galaretkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Wtajemniczenie
|
Jolu uśmiałam się z drugirj histori...Chcialabym widzieć mine twojego męża
![]() A ja dzisiaj miałam dość cieżki dzień...Sprzątanie całego mieszkania...dobrze ze tata mi pomógł i jeszcze w dodatku pierogi musialam robić... wyrobilam sie z wszystkim do 16 pozniej na 18 do koscioła,pozniej jeszcze zakupy itd...wlasnie dopiero sie wykapalam...mialam jeszcze paznokcie robic ale juz nie dam rady...zrobie z rana...No i najgorsze to ze jutro przy chrzcie nie bedziemy mogli przystapic do komuni bo ksiadz powiedzial z gory ze rozgrzeszenia nie dostaniemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Leonko powodzenia jutro.
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
Leonko a czemu nie masz niby dostać rozgrzeszenia... no przecież to jakas paranoja... to mnie by ksiądz musiał chyba utłuc bo samotna matka i bez ślubu dziecko mam... normalnie nie mogę... przecież to takie antyrodzinne... moze lepiej by było wg nich by dziecko usunąć co?? mogłas sie zapytac tego ksiedza
#3640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=4858 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
Ja nie dostałam rozgrzeszenia na pogrzeb taty i ksiądz mi jescze powiedział, żeby najlepiej podczas mszy pogrzebowej stać gdzieś z boku, żeby nikt nie widział, że nie idę po ofiarę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
Dzidziole Wasze boskie!!!
Ja dolaczam sie do galerii - zwroccie uwage na piekne zdjecie ulewania ![]() Anisiu w koncu i ja przyszpililam mezusia do zrobienia mi pare fotek ![]() ![]() Asiula, ja w koncu tez rozpoczelam zycie seksualne i wydawalo mi sie, ze jestem nie tak zszyta, ale wszytko ok, tylko musialam kupic nawilzacz, bo przez karmienie cierpie na straszliwa suchosc pochwy. Moze i Tobie by pomogl? Leonko, normalnie padlam..hahaha. Wlasnie opowiedzialam malzowi i tez sie niezle posmial ![]() ![]() Wersta, slicznosci sukieneczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Leonka ja mam takie schizy czesto, jak wrocilam ze szpitala najgorszą moja paranoją bylo szukanie główki małej w wałku do spania, myslalam ze to rozek i mala jest tak zawinięta ze sie udusi. Straszne to bylo
Marti sliczne zdjęcia ![]() ![]() wiec jak to jest z uszkami podczas kapieli? mozna zamoczyc czy nie? ostatnio martwie sie wyglądem główki mojej niunki ![]() ![]()
#3645 |
Zakorzenienie
|
Marticia czyżby nowa fryzura?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Malad, nie ma co w ten sposób dramatyzować. Taka jest nauka Kościoła, że małżeństwo jest sakramentem. Ty nie żyjesz w związku nieskaramentalnym, więc to dwie różne sytuacje. Trudne to wszystko jest, ale nie widzę sensu w potępianiu księży. Każda religia ma swoje zasady... i każdy ma prawo wybrać czy im podlega, czy nie... Leonka, powodzenia jutro! ![]() A ja zmykam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moj tz bedzie chrzestnym Lilianki (tylko tak na odleglosc bo nie wyrobilibysmy sie z wyjazdem do polski na czas) no a my mamy slub cywilny tylko... chyba ze leonka zapomniala o tym poinformowac ksiedza haha..... ja mam za soba kolejny ciezki wieczor bo malemu skoczyla temperatura i zadzwonilam do lekarza z pytaniem co robic gdy temperatura przekroczy ustalony wczesniej pulap (nie wiem ile to stopni celcjusza ale 100.4 farenheita) ... a ze mialy mial prawie 100 juz kazala nam kontrolowac sytuacje i w razie wzrostu natychmiast jechac do szpitala... na szczescie temperatura juz sie nie podniosla tylko dzisiaj musielismy ja odwiedzic w jej gabinecie.... no i wg niej maly ma sie juz lepiej..... mam nadzieje ze ma racje (dotychczas nie mylila sie ani raz) ale maly caly czas spi .... i zaczyna mnie to delikatnie martwic.... a poza tym poklocilam sie dzis z moja mama o chrzest malego... bo wciaz naciska zebysmy ustalili date...a ja na to, ze nie mam zamiaru ustalac daty bo mi sie wcale nie spieszy a poza tym smieszy mnie ze wszyscy sie niecierpliwia.... i to ja ormalnie doprowadzilo do szalu... uspokoil jej tz jak jej napisal (bo rozmawialam z nia na gg) ze niby chrzest bedzie w listopadzie haha...ciekawe ze ja o tym nic nie wiem....nawet chrzestnych wybral... ![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2008-09-13 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie sie dowiedzialam ze brat TZ nie bedzie chrzestnym bo nie dostanie ulopu i nie przyjedzie z UK. Super! 3 tygodnie do chrztu a my nie mamy chrzestnego
![]()
#3649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3650 |
Wtajemniczenie
|
no i wykrakalam...tz zaczal myslec o organizacji chrztu (po wizycie u swojej mamusi oczywiscie) ...no i uklada pracowicie liste itd..i stwierdza ze mam ustalic date bo on juz chce wszystkich zapraszac...i rezerwowac sale w restauracji ....i nastapila miedzy nami taka konwesacja:
Ja: "Nie zapomniales o czyms? ..o czyms bardzo waznym?.... On:"O czym" Ja: "O tym, ze musisz porozmawiac z ksiedzem.... i z nim skonsultowac date chrztu?" On: "O qrwa...zapomnialem" tak wiec poinstruowalam tzta gdzie moze znalezc kosciol (ja sie nigdzie nie wybieram..... ![]() ![]()
#3651 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że rodzice wszędzie cisną, żeby robić chrzest...U nas to samo, a ja poprostu nie mogę się wybrać do kościoła jak otwarta jest kancelaria, co się obudzę że miałam iść to już zamknięta- otwarta jest tylko po 1 godzinie 2 razy w tyg
![]() Pozatym też nie mamy kościelnego i w sumie to jak mnie ksiądz zapyta dlaczego? to co odpowiem? że mężowi nie chce się chodzić na nauki i że obraził się na instytucję kościoła? Idziemy dziś na jakiś pokaz siostrzeńca tz do decatlonu, więc sobie wymyśliłam, że ożenię mężowi wózek a ja pójde na jakieś zakupki. Nie mam ostatnio się w co ubrać, tzn ciuchów jest dużo ale jak przyszło mi się ubierać na kolację z pracy to poprostu po 30min przeszukiwania szafy stwierdziłam, że chyba nigdzie nie pójde bo nie mam w czym... |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
Konczymy dzis 2 miesiace
![]() ![]() ![]() I SOFIJKA tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() przedewszystkim Zofiu i Edwardzie wszystkiego dobrego z okazji drugiej miesięcznicy!!!! ![]() ![]() ![]() Tymcio od wieczora ma prblemy brzuszkowe, rurka już była dwa razy w dupci bo nie wiadomo czemu mały nie umiał sobie poradzić z kupą ![]() ![]() chcę wyciągnąć tz na spacer z małym ale jakoś nie ma odwagi ![]() ![]()
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
U nas w nocy jakos zimno bylo brrr...tez musze jakis spiworek do spania zakupic i kurteczke na wyjscia i rajstopki
![]() Moj maly z kolei nie spal ld 4, brzusio go chyba meczyl, bo po moich masazach dopiero zobil mega 2 kupy. U nas co rano ta sama spiewka. odzina 4 czy 5 i maly chlipie bo brzuch mu dokucza ![]() A ja siedze z farba na glowie i czekam na rezultat. Ma byc granatowa czern, hehe, ciekawe czy sie poznam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
doradźcie mi który kupić...
![]() http://www.allegro.pl/item435574860_..._promocja.html http://www.allegro.pl/item432226333_...na_stoper.html http://www.allegro.pl/item431362095_...ka_deluxe.html
#3656 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]()
#3658 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3660 | ||||
Zadomowienie
|
No to w takim razie żeby Tymusiowi cieplusio było i wygodnie
![]() Ja dla Lenki mam po mojej siorze i dzis go przetestujemy ale na zimę cosik grubszego muszę mieć bo ten typowo jesienny jest
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.