Maturzyści 2009 - cz. II :) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-13, 19:17   #2161
Renia90
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)

ok ja ide na dyske z kuzynka weekend trzeba oblać dobrej nocki

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 19:26   #2162
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja jeszcze pół roku temu myślałam na geografią Ale skończyło się na myśleniu.
Czytałam ten WOS i niezbyt mi się chce uczyć o rodzajach prawa.. Ech.. ale wolę zacząć teraz, bo za dwa-trzy tygodnie będzie pewnie kartkówka ze znacznie większej ilości materiału niż ta, którą mamy przygotować na następną lekcję ;|
Poza tym muszę jutro zrobić zadanie z matmy, ściągnąć nowy plan lekcji, zrobić zadanie (pytania do fragmentów z Nietschego)... zacząć angielski. Ech, życie takie jest...
Stary 2008-09-13, 21:14   #2163
201704240951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Yyy... zobaczymy w maju.
Ale to bez sensu, i tak duży popyt jest na maturę podstawową z geo a nie rozszerzoną...

No własnie.. zastanawiam się nad po ziomem. A to rozszerzony zdajesz? Masz jakies porównanie poziomu podstawoweggo z rozszerzonym ?
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 21:18   #2164
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nika135 Pokaż wiadomość
No własnie.. zastanawiam się nad po ziomem. A to rozszerzony zdajesz? Masz jakies porównanie poziomu podstawoweggo z rozszerzonym ?
Szczerze mówiąc, podstawowego arkuszu nigdy nie robiłam. Ale chyba to spróbuję w najbliższym czasie nadrobić.

Obejrzałam "Bartona Finka". Świetny!

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 21:28   #2165
angelkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ha, zrobiłam maturę z geo R z 2007(ale próbna) i miałam 55%. Wydaje mi się, że to dobrze, jak na moje ogromne braki w wiedzy geograficznej. Oby tylko nie podnieśli poziomu trudności.
ee 55% to bardzo dobrze ja jak sobie jakoś w czerwcu robiłam rozszerzoną (kompletnie nic sie wcześniej nie uczyłam) to miałam 31% hehe ale babka z geografii powiedziała że to i tak sukces .. a podstawowa maturka z geo wydaje sie bardzo banalna szczegolnie mapka

dzisiaj sie strasznie zdenerwowałąm na tż i pojechałam sobie to sklepu bo drinka i własnie sobie go popijam i chumorek od razu lepszy

angelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 21:31   #2166
paula007
Zakorzenienie

http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,...nku_pracy.html
-> to tak gdyby ktoś się zastanawiał, jakie kierunki są "przyszłościowe"

Stary 2008-09-13, 21:32   #2167
afri
Raczkowanie

Obejrzałam "Mam talent"... Myślałam, że to będzie kiczowate widowisko i rzeczywiście momentami wiało tandetą, ale ogólnie wrażenie pozytywne. Przyznam też, że do oglądania zachęciła mnie też obecnośc Agnieszki Chylińskiej, której jestem wielką fanką. Niesamowici akrobaci i przede wszystkim.. ta mała Klaudia, która śpiewała "Dziwny jest ten świat". Na początku byłam pod wrażeniem ale jakoś mnie to nie ruszyło... chwile potem zalewałam się łzami i nie mogłam się uspokoic przez kolejne 2 występy. Nie sądziłam, że wzbudzi we mnie takie emocje....
Stary 2008-09-13, 21:35   #2168
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
Napisane przez afri Pokaż wiadomość
Obejrzałam "Mam talent"... Myślałam, że to będzie kiczowate widowisko i rzeczywiście momentami wiało tandetą, ale ogólnie wrażenie pozytywne. Przyznam też, że do oglądania zachęciła mnie też obecnośc Agnieszki Chylińskiej, której jestem wielką fanką. Niesamowici akrobaci i przede wszystkim.. ta mała Sylwia, która śpiewała "Dziwny jest ten świat". Na początku byłam pod wrażeniem ale jakoś mnie to nie ruszyło... chwile potem zalewałam się łzami i nie mogłam się uspokoic przez kolejne 2 występy. Nie sądziłam, że wzbudzi we mnie takie emocje....
Klaudia

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 21:37   #2169
paula007
Zakorzenienie

A ja przed chwilą włączyłam wybory miss i akurat jedna babkę pytali, jaki jest jej ideał kobiety. A ta, że Sandra Bullock, bo ładnie zagrała w "Miss Agent" Druga z kolei przekonywała, jak to uczciwość jest najważniejsza.

Stary 2008-09-13, 21:41   #2170
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Invissible, nie jesteś sama
Cytat:
Napisane przez justyna453 Pokaż wiadomość
o Matko! Tak sobie spędzam sobotnie popołudnie przeglądając forum, trafiam na ten wątek i jestem przerażona! Bo powtarzacie już wszystko do matury, a ja odkładam to z dnia na dzień, zawsze znajdę coś ważniejszego do roboty niż siedzenie nad książką. Jak Wy to robicie, że się uczycie? Jak się motywujecie? Ja pewnie będę tak odwlekała, aż 3 dni przed maturą próbną wezme się do roboty, ((
Straszne to
Cieszę się. Ale na serio, muszę się w końcu wziąć.

Cytat:
http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,...nku_pracy.html
-> to tak gdyby ktoś się zastanawiał, jakie kierunki są "przyszłościowe"
Nie będzie dla mnie pracy...
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 21:48   #2171
wszełka
Zakorzenienie

Ja również oglądnełam 'Mam talent' i mimo że nie jest to bardzo zachwycający program to niektóre osoby pokazywały naprawdę talent Głos tej dziewczynki niesamowity

Nic dziś się nie uczyłam Tylko dlatego że mama była w domu i mogłyśmy spędzić razem trochę czasu

Dziewczyny nie wiem co mam zabrać na tą wycieczkę żeby ubrać do opery- pasuje jakoś tak elegancko ale nie mam nic takiego. Myślałam o jakiejś spódnicy, ale wydaje mi się że będzie zimno Eh może uda mi się wyciągnąć w poniedziałek mamę na zakupy i coś znajdę...

Idę chyba spać już Dobranoc

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-13, 21:56   #2172
paula007
Zakorzenienie

Rozwalają mnie te misski.

- W przyszłym roku obchodzimy osiemdziesięciolecie konkursu Miss Polonia. W którym roku odbył się pierwszy konkurs i kto wygrał.
- Niestety nie wiem, kto wygrał, ale obliczyć będzie łatwo. Jako studentka politechniki łatwo obliczę, że to rok 1928.

Jedna była dobra - zapytali ją, na co przeznaczyłaby milion dolarów (wygrane). Była to chyba pierwsza misska, która nie wspomniała o celach charytatywnych, tylko przyznała, że podróż dookoła świata a za resztę ciuchy.

Stary 2008-09-13, 22:01   #2173
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

hehe ja też oglądałam Mam Talent oczywiście Klaudia najlepsza była i faktycznie ten podkład muzyczny był masakryczny xD tylko nie mogę zrozumieć czemu dalej przeszedł ten Snake... On był obleśny..... aAa i fajna była żonglerka kontaktowa

dzisiaj nie uczyłam się nic. NIC. :/

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 22:05   #2174
Anuu
Zakorzenienie

a mnie chyba jesienna chandra dopadła
nic mi się nei chce
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 22:06   #2175
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

A mi się podobał zespół Audiofeel, czy jakoś tak

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 22:13   #2176
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Co do programu "Mam talent" (niestety, obejrzałam tylko pół, bo mój sierściuch chciał na spacer iść), to muszę przyznać, że niektórzy przedstawiali żenujace rzeczy (np. "Jadą Polacy autostradą...", którzy dostali 3x tak... :/), ale niektórzy powalili mnie na kolana (np. akrobaci)...
Myslę, że może być fajny ten program.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 07:53   #2177
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Konto usunięte

program "mam talent" to brdzo fajna sprawa...
zajmuje sie kuglarstwem (zonglerka,taniec z ogniem itp.) i bardzo duzo ludzi dobrych w tym co robią z moich kręgów moga się pokazac. Niestety niektórzy mimo rozgłosu wokół tego programu nie mają zamiaru brac udziału w takich komercyjnych przedsięwzięciach i siedza pochowani po kątach. mam nadzieje,że kiedys punkt widzenia im sie zmieni i pokarza swoje talenty.
Zdecydowanie jestem zadowolona z faktu,ze Dzielny przeszedł do kolejnego etapu. brawo dla niego!!!!!! nie znam chyba osoby rónie mocno poświęcającej się kuglarstwu. pare godzin dziennie to standar,a akryl zawsze w dłoni albo.... na głowie ;D mysle,że zaskoczy ludzi robiąc pokaz na clubsach, diabolu i nieskończonej ilosci akrykli jest to osoba gólnie uzdolniona cyrkowo więc może byc ciekawie

W szok wprowadziła mnie ta malutka dziewczynka z głosem tak mocnym,że ciary miałam na całym ciele.....
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 07:57   #2178
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość

dzisiaj nie uczyłam się nic. NIC. :/

ja tez nie ;D
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 08:51   #2179
wszełka
Zakorzenienie

soldus- witam koleżankę po fachu ja też zajmuję się kuglarstwem- szczególnie tańcem z ogniem

A tak wogóle to dzień dobry

Wczoraj nic się nie uczyłam więc dzisiaj muszę to nadrobić Angielski i łacina to moja zmora dzisiejszego dnia

Miłego dnia

Blogowo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-14, 08:52   #2180
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez afri Pokaż wiadomość
Obejrzałam "Mam talent"... Myślałam, że to będzie kiczowate widowisko i rzeczywiście momentami wiało tandetą, ale ogólnie wrażenie pozytywne. Przyznam też, że do oglądania zachęciła mnie też obecnośc Agnieszki Chylińskiej, której jestem wielką fanką. Niesamowici akrobaci i przede wszystkim.. ta mała Klaudia, która śpiewała "Dziwny jest ten świat". Na początku byłam pod wrażeniem ale jakoś mnie to nie ruszyło... chwile potem zalewałam się łzami i nie mogłam się uspokoic przez kolejne 2 występy. Nie sądziłam, że wzbudzi we mnie takie emocje....
Chylińska miażdży
A co do tej małej dziewczynki... nie sądzicie , że piosenka trochę na wyrost? Jedenastolatka śpiewa o dziwnym świecie, o tym, jak człowiekiem gardzi człowiek... trochę mi nie "pasowało"
Ale trzymam kciuki za tę młodą

Cytat:
Ha, zrobiłam maturę z geo R z 2007(ale próbna) i miałam 55%. Wydaje mi się, że to dobrze, jak na moje ogromne braki w wiedzy geograficznej. Oby tylko nie podnieśli poziomu trudności.
gratki, gratki, Paula
Coś mi się wydaje, że jeśli chodzi o geo to jesteśmy w podobnej sytucaji Jak dobrze pamiętam, pisałaś wcześniej, że w poprzednim roku miałaś godz w tygodniu, a w tym roku już nie masz wcale, tak?

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
Ja również oglądnełam 'Mam talent' i mimo że nie jest to bardzo zachwycający program to niektóre osoby pokazywały naprawdę talent Głos tej dziewczynki niesamowity

Nic dziś się nie uczyłam Tylko dlatego że mama była w domu i mogłyśmy spędzić razem trochę czasu

Dziewczyny nie wiem co mam zabrać na tą wycieczkę żeby ubrać do opery- pasuje jakoś tak elegancko ale nie mam nic takiego. Myślałam o jakiejś spódnicy, ale wydaje mi się że będzie zimno Eh może uda mi się wyciągnąć w poniedziałek mamę na zakupy i coś znajdę...

Idę chyba spać już Dobranoc
To już trzeba się codziennie uczyć?
Wszeła, nie wiem, czy przeoczyłam, czy nie pisałaś, ale gdzie jedziecie do opery? I na jaką?

ALE ZIMNO
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 09:08   #2181
wszełka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
To już trzeba się codziennie uczyć?
Wszeła, nie wiem, czy przeoczyłam, czy nie pisałaś, ale gdzie jedziecie do opery? I na jaką?

ALE ZIMNO
Ajj bo zaplanowałam sobie wczoraj naukę i nic z tego nie wyszło
Jedziemy na wycieczkę do Wrocławia i tam idziemy do opery na balet "Rękopis znaleziony w Saragossie" ale co to jest dokładnie to nie wiem Okaże się w środe

Zimno strasznie jest, aż nie chce mi się na zewnątrz wychodzić

Blogowo

Stary 2008-09-14, 09:13   #2182
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Jedziemy na wycieczkę do Wrocławia i tam idziemy do opery na balet "Rękopis znaleziony w Saragossie" ale co to jest dokładnie to nie wiem Okaże się w środe

ooo, balet
baleciarze są fajni xD
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-09-14, 09:18   #2183
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ech, mnie też dopadła jesienna chandra. Muszę się zakochać, bo wpadnę w doła xD Tylko gdyby to było takie łatwe...
Stary 2008-09-14, 09:20   #2184
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ech, mnie też dopadła jesienna chandra. Muszę się zakochać, bo wpadnę w doła xD Tylko gdyby to było takie łatwe...
Kochana, nie chcę Cię martwić, ale czasem, jak się człowiek zakocha, to dopiero są doły
Lepiej, żeby ktoś się w Tobie zakochał
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-09-14, 09:34   #2185
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Kochana, nie chcę Cię martwić, ale czasem, jak się człowiek zakocha, to dopiero są doły
Lepiej, żeby ktoś się w Tobie zakochał
Mam głupie "myślenie", że jak się zakocham to zapomnę o poprzedniej miłości, naprawdę dużej A jak ktoś się we mnie zakochuje to zwykle jest to niewypał i lata tylko taki za mną aż mam ochotę zamknąć się w szafie, byleby nie słuchać kto i jak bardzo się mną fascynuje i dlaczego to właśnie ja jestem kobietą jego życia
No chyba, że zakochałby się pewna osoba, o której właśnie pomyślałam ;-)
Stary 2008-09-14, 09:35   #2186
paula007
Zakorzenienie

Cytat:

Ja oglądałam film "Rękopis..." i był genialny. Książkę zaczęłam czytać ale mi się odechciało.

Cytat:

gratki, gratki, Paula
Coś mi się wydaje, że jeśli chodzi o geo to jesteśmy w podobnej sytucaji Jak dobrze pamiętam, pisałaś wcześniej, że w poprzednim roku miałaś godz w tygodniu, a w tym roku już nie masz wcale, tak?
Taak, dokładnie. ksh, a zaczęłaś już się coś z geo uczyć?

Stary 2008-09-14, 09:39   #2187
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Mam głupie "myślenie", że jak się zakocham to zapomnę o poprzedniej miłości, naprawdę dużej A jak ktoś się we mnie zakochuje to zwykle jest to niewypał i lata tylko taki za mną aż mam ochotę zamknąć się w szafie, byleby nie słuchać kto i jak bardzo się mną fascynuje i dlaczego to właśnie ja jestem kobietą jego życia
No chyba, że zakochałby się pewna osoba, o której właśnie pomyślałam ;-)
Ale to jest prawda, że najlepszym lekarstwem na starą miłość jest nowa Bo zapomina się baaardzo ciężko... Mi też w głowie jeszcze siedzi coś, co już nie powinno i myślę, że jeszcze długo będzie siedzieć... Choć nie ma szans na związek, ale za dobrze się z nim dogaduję i za dużo razem przeżyliśmy, żeby wykluczyć go ze swojego życia
Ale Oby jak najszybciej wszystko się Tobie poukładało
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-09-14, 09:42   #2188
zanetka007
Wtajemniczenie

dzień dobry w ten zimny brrr dzień

'Mam talent' to coś nowego; podoba mi się ogólnie zasada programu. Na początku bardziej zamierzałam oglądać ze względu na to, żeby zob jak Chylińska i Wojewódzki będą razem współpracować. Ale później pokazało się pare talentów i antytalentów. Ta mała co śpiewała Niemena jakoś mnie nie zachwyciła, ale trzeba przyznać, że głosiwo to ma. Starsi od autostrady może i śmieszni ale po co ich wzięli? Akrobatów widziałam wcześniej na regionalnej i już wtedy opadła mi kopara. Człowiek snake to nie wiem po co i jeszcze obleśnie syczał i wymachiwał językiem.
8 chłopaków mnie rozweseliła.

Cytat:
A ja przed chwilą włączyłam wybory miss i akurat jedna babkę pytali, jaki jest jej ideał kobiety. A ta, że Sandra Bullock, bo ładnie zagrała w "Miss Agent" Druga z kolei przekonywała, jak to uczciwość jest najważniejsza.
Ta z Miss Agent dobra była a z tym czy wybrałaby wesołego łajdaka czy uczciwego nudziarza to sama bym nie widziała. Jeden i drugi w jakiś tam sposób ma coś w sobie... Ale chyba bezpieczniejsza wersja to uczciwy nudziarz, bo można go jakoś rozkręcić
A jak mam tak liczyć jak tamta to chyba zrezygnuje ze składania papierów na polibude

Kurde tak zimno się zrobiło, a ja nie mam za bardzo kurtki na taką pogodę.
Chyba trzeba będzie pobuszować po sklepach.

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 09:46   #2189
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość

Ta z Miss Agent dobra była a z tym czy wybrałaby wesołego łajdaka czy uczciwego nudziarza to sama bym nie widziała. Jeden i drugi w jakiś tam sposób ma coś w sobie... Ale chyba bezpieczniejsza wersja to uczciwy nudziarz, bo można go jakoś rozkręcić
A jak mam tak liczyć jak tamta to chyba zrezygnuje ze składania papierów na polibude

Kurde tak zimno się zrobiło, a ja nie mam za bardzo kurtki na taką pogodę.
Chyba trzeba będzie pobuszować po sklepach.
Mnie się nawet wydaje, że ta od tego liczenia studiowała oprócz tego na SGH!

ZImno faktycznie... Kurtki mam co prawda, ale gorzej z butami. Byłam w piątek u nas w ccc, ale to co mi się podoba, to nie ma rozmiaru 35.

Stary 2008-09-14, 09:48   #2190
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Taak, dokładnie. ksh, a zaczęłaś już się coś z geo uczyć?
No, to ja miałam tak samo z geografią
Troszkę tam zaczęłam Ale na razie wybieram te tematy, które mnie interesują Kawałek geografii społeczno-ekonomicznej, czy jak to tam można nazwać, dzisiaj rano poczytałam sobie o wybrzeżach
Ale jak widzę te tematy o dziejach ziemi, o klimatach, to...

A, może sobie zrobię jakąś maturkę, tak na próbę
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości