|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dużo rzeczy mnie kusi z 14-tki!
* krem na noc rejuvenate+ krem pod oczy i żel do mycia twarzy za 60 zł-opust! Super się opłaca! Myślicie, że można używać Rejuvenate w wieku 21 lat?(chociaż, zanim zużyję zapasy to będę mieć ze 22-23 )* Szminka Anew +woda Rouge 40 zł maseczka błotna MM * True Glow 22,90 * Make me Wonder 29,90 Muszę już zacząć zbierać kasę!
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie się zorientowałam, że w k14 są bardzo atrakcyjne ceny maseczek spa
teraz muszę się tylko zdecydować na którąś konkretną...
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie to jest ból, że oferty i promocje bardzo korzystne dla klientek, dla nas konsultantek są mało opłacalne.. ja zazwyczaj idę na rękę i jeśli ktoś chce tylko ten produkt z promocji to sprzedaje mimo, że oferta działa przy zakupie jakiegoś produktu z katalogu.. tak to przynajmniej sprzedam i może zyskam wierniejszą klientkę, bo teraz jest coraz trudniej o klientów.. co druga ma przyjaciółkę, córkę, ciotkę konsultantkę i tak powoli się rozchodzą.. kiedyś miałam naprawdę bardzo fajne zamówienia, w okresie świątecznym bywało nawet koło 2000zł, a teraz to czasem ledwo zbieram to 150zł.. ale mnie na refleksje wzięło
![]() hehe, no ja akurat na częstszych katalogach straciłam.. gdyby chociaż progi KR zostały takie jak kiedyś, tzn 13000zł na biały poziom, to jeszcze by się coś na tym skorzystało, a tak to jest totalna klapa... ech.. może faktycznie jak wejdą te zmiany, że netto, demo i oferty internetowe będą się wliczały do bazy będzie lepiej, ale to tez okaże się dopiero w praniu..
|
|
|
|
#2826 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem zła, że nadal nie dostałam zamówienia
![]() Z katalogu 13 to mało będe zamawiać bo nie jest dosć ciekawy, za to 14 faktycznie bardzo fajne oferty
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że sobie kogoś innego już znalazła a tu miłe zaskoczenie Domyślam się, że jest tak dlatego że daje klientkom 10% rabatu i są mi wierne
|
|
|
|
|
#2829 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też jestem bardzo zadowolona ![]() Wiedząc co jest w brakach przy składaniu zamówienia zawsze można skonsultować z klientką czy nie chce czegoś w zamian A w k.13 w brakach tylko Miniaturka Anew/Złoty krem na noc. Wszystkie pozostałe miniaturki będą. Zamówiłam dla siebie kolczyki ZOE - mam nadzieję, że moje wrażliwe uszy to przeżyją (podobno biżuteria avonowa nie zawiera niklu, ale nie raz się na tym przejechałam )
|
||
|
|
|
#2830 |
|
Konto usunięte
|
super info o wliczaniu sie netto
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja mama ma straszne uczulenie na nikiel, a bizu z avonu nosi bez zadnego problemu! |
|
|
|
|
#2833 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
a wiecie dziewczyny od kiedy będzie ten nowy katalog obowiązywał? bo ja sobie oglądam katalog na stronie avonu a jest jeszcze ten 13 a kiedy będzie 14?
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Zadomowienie
|
nie wiedziałam bo ten k13 to ja dostałam od mojej konsultantki na początku września. a wy juz opowiadacie o 14k i już też bym chciała go obejrzeć...
|
|
|
|
#2836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zajrzyj do wątku ze zdjęciami
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym zakupić sobie fluid ale zupełnie nie wiem jaki... chodzi mi o to żeby dobrze kryl drobne zaczerwinenia i krostki oraz nadawał się do cery tłustej... prosze poradzcie mi cos
|
#2838 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.... no mam pyatnie odnoscie tego trendsetteru (o te katalogi chodzi) jestem na rzie konsultantka i nie wiemk czy moze sobie zamowic i co przyjdzie?
|
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam parę dni temu krem pod oczy z tej serii Liiv. Zaaplikowałam parę razy dopiero bo nie jestem przyzwyczajona do tego typu kosmetyków i zapominam poprostu
![]() Bez zapachu, nie podrażnia mnie, nie odczuwam żadnego pieczenia itp. Dosyć gęsta konsystencja . Zobaczymy czy zadziała coś na moje lekkie opuchnięcia
|
|
#2841 |
|
Raczkowanie
|
no chodzi mi o to ze na ulotkce tps jest 2 rodzaje katalogow gratis do wyboru i nie wiem co to ten trendsetter tzn nie wiem co mi przyjdzie jak go zamowie i czy zwykła konsultantka moze zamowic to
|
|
|
|
#2842 |
|
Wtajemniczenie
|
a o jakiej ulotce tps mówisz mozna wiedzieć?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#2843 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz zamówić katalogi tylko dla "normalnych" okręgów. Ulotki są zarówno dla nas jak i dla ogręgów ttrendujących stąd te 2 rodzaje katalogów |
|
|
|
|
#2845 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Konto usunięte
|
mam alternatywny na fakturze tusz unoszacy rzesy black
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio moja fryzjerka się przeraziła stanem moich wlosów - są przesuszone, mimo iż przetłuszczające ...
Możecie mi polecić z własnego doświadczenia jakąś odżywkę lub maskę do włosów przesuszonych? Zastanawiam się nad śródziemnomorską maseczką z planet spa, a odbudowującą maseczką z advance techniques. No chyba, że jakąś odżywkę bez spłukiwania bardziej polecacie niż te maski, albo inne maski, które przeoczyłam.
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale myślę, że jaką byś nie wybrała z tych dwóch to powinnaś być zadowolona.
|
||
|
|
|
#2850 |
|
Konto usunięte
|
co mam zrobic? wkurzylam sie bo bylam na 3 poziomie TPS musialam zlozyc zamowienie na 250 zl obliczalam 3 razy i wyszlo mi dobrze patrze na fakturze- nie ma kremow
co mam zrobic by odzyskac ta nagrode na tym poziomie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

)
teraz muszę się tylko zdecydować na którąś konkretną...
hehe, no ja akurat na częstszych katalogach straciłam.. gdyby chociaż progi KR zostały takie jak kiedyś, tzn 13000zł na biały poziom, to jeszcze by się coś na tym skorzystało, a tak to jest totalna klapa... ech.. może faktycznie jak wejdą te zmiany, że netto, demo i oferty internetowe będą się wliczały do bazy będzie lepiej, ale to tez okaże się dopiero w praniu..

)