Panny Młode 2009 cz. V - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-14, 12:44   #2161
mala2241
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
biedulka, co ci się w tę nogę stało?
ciekawa jestem co to za wiadomość się kroi
oj u mnie zas z ta krwia i mi takie plamki czerwone jakbym sie popazyla wyskakuja i mnie to piecze swedzi i boli wszystko na raz i nie moge chodzic a dzis do pracy moze wyblagam zebym siedziala na bocznej kasie albo na informacji
a co do informacjii zobaczycie za miesiac przepraszam ze was tak torturuje ale nie chce zapeszyc
Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
nasz dzień - 30.05.2009r. na razie mamy załatwioną salę, termin w kosciele, samochód oraz fotografa
witamy
martucha gratuluje
anfas sala piekna
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 13:36   #2162
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki 3 dni mnie nie bylo i troszke zaleglosci jest

Cytat:
nasz dzień - 30.05.2009r. na razie mamy załatwioną salę, termin w kosciele, samochód oraz fotografa
Witaj z nami

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ja dorwalam liste i musze sie pochwalic ze dostalam sie na studia magisterskie - uzupelniajace, (w dmu wszyscy mowia - super, fajnie ale to bylo wiadome.. i sie smieja a ja sie ciasze jak glupia a co )
Gratuluje i dodtakowo zazdroszcze- ale tak pozytywnie pczywisicie ja tez po powrocie mam zamiar isc na mgra a jak na razie od wtorku zaczynam nauke tutaj z jdenej strony sie ciesze z drugiej troche stresuje..ehh mam nadzieje, ze podolam poziomowi na ktory mnie przyjeli strasznie bym chcialabo po koncowym egzaminie i dyplomie moge juz w pl wykladac angielski nio ale do tego jeszcze daleka droga obym jakos przetrwala

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Misqa jestem takiego samego zdania jak dziewczyny.Skoro masz takie przekonania to lepiej zamieszkać dopiero po ślubie i na spokojnie wyremontować to mieszkanko

Tylko TZ nawet nie utrzymuje kontaktu z ojcem...chodziło mi raczej o to jak sformułowac te podziekowania dla rodzicow ...skoro TZ tylko ma praktycznie mamę

A my dziewczynyki zaczynamy przeprowadzkę Znalezlismy sliczne mieszkanko.I teraz bedziemy mieszkac na wsi Stwierdzilismy ze jak mamy sie przeprowadzac to moze sporbujemy kilka mil od miasta bo zawsze jest taniej.No i udało sie znalezc cos odpowiedniego dla nas a co najwazniejsze sporo tanszego niz teraz.Tylko chyba bede musiala kupic jakies autko ,bo komunikacja "miejska "jest tam kiepskaale to sie okaze.Byc moze wystarczy nam jedno.
Misqa z jednej stroony ja tez zgadzam sie z dziewczynami, ale z drugiej ja jestem po slubie cywilnym i jest mi z tym super i z takim samym entuzjazmem przezywamy z tz przygotowania do slubu koscielnego jakos nie zaluje ze bierzemy slub dwa razy wrecz na odwrot ciesze sie, ze moge przezyc ta udna chwile podwojnie
atomufka gratuluje mieszkanka czekamy na fotki z nowego gniazdka

annafas super sala, sliczna

nio a mi dzis onczy sie wolne i jutro do pracy niestety spedze dzionek samabo tz w pracy ehhh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 14:06   #2163
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Oooo tak, zapiekać to ja potrafię wszystko w sumie mogłabym jeść tylko meksykańskie i włoskie potrawy i wszelkie wariacje na ich temat, więc tak też gotuję no, może czasem chińskie, bo uwielbiam ten sposób smażenia, że mięso pozostaje w środku wilgoitne i jędrne!
Ale ogólnie- ziemniakom, schaboszczakowi i kapuście mówię nie! a pomidora z kolei zjadłabym w każdej formie i mogę go do wszystkiego dodawać i lubię NA OSTRO! papryka, pieprz i czosnek są obowiązkowe, poza tym fasolożerna jestem. Ale najważniejsze- mięcho, dużo dużo mięska, najlepiej wołowinka, bo z bizona w Polsce jest upiornie drogie i w 1sklepie tylko mają w Poznaniu.Więc krówka lub kurczaczek
ooooo dokladnie makarony na ostro mekyk i wlochy to jest to

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
ja to mogłabym się odżywiać tylko makaronami z różnymi sosami i czekoladą pod każdą postacią
taaa i czekolada kurde jak u mnie;D

[
Stary 2008-09-14, 14:11   #2164
agnes208
Zakorzenienie

Haha a się zaczol temat o gotowaniu Ja uwielbiam ryż na dziko, sosy z makaronami no i obowiazkowo ryz z sosami słodko kwaśnymi pycha zwłaszcza z duża iloscia papryki. Ostatnio znalazłam przepis na udka kurczaka zapiekane z cukinia i marchewka i chyba sie stane tez fanem tej potrawy. Ale jestem też tradycjonalistka ziemniaczki + schabowy + mizeryjka to też bardzo smaczne połączenie czy rybka z piekarnika z sałatka z kiszonej kapusty
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 14:54   #2165
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez betinka6 Pokaż wiadomość
A w jakim to lokalu jeśli mozna wiedziec? My płacimy 165 zł za osobe z ciastem , napojami ale bez alkoholu 20 km od Krakowa
To u nas tez właśnie 20 km za Krakowem- za Liszkami i Kryspinowe, przed Czernichowem. Ale lokal mało rozreklamowany, początkujący w organizacji wesel. Pewnie stąd ta cena rewelacyjna. Ale znam właścicieli także jestem absolutnie o wszytsko spokojna.
Stary 2008-09-14, 15:14   #2166
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
O zgadzam sie ja tez moglabym zyc tylko czekolada

Ja tez uwielbiam wszelakie eksperymenty, ale najlepiej wychodza mi jednak slodkosci
chociaz moj tradycjonalizm objawia sie tym, ze w niedziele musi byc rosolek, a najlepiej z domowymi kluseczkami - i najlepiej u babci

Ale z racji tego, ze dzis w pracy do 20, bedzie jutro i chyba nawet klusie zagniote

Chociaz chodzi za mna calzone
makaron...mniam pod każda postacią, chociaż ostatnio moja ulubiona makaronowa potrawa jest zapiekana własnie z makaronu
a co do słodyczy to nigdy nie omieszkam odmówićchoć nie wszystkie słodkości lubię, ale czekolada Milka i orzechy laskowe w czekoladzie moge jeść na śniadanie, obiad i kolację...

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
To u nas tez właśnie 20 km za Krakowem- za Liszkami i Kryspinowe, przed Czernichowem. Ale lokal mało rozreklamowany, początkujący w organizacji wesel. Pewnie stąd ta cena rewelacyjna. Ale znam właścicieli także jestem absolutnie o wszytsko spokojna.
My wybraliśmy sobie menu za 150 zł/os. włascicielka powiedziała nam jednak, że w przyszłym roku to menu będzie droższe. A w menu mamy wliczone ciasto na stoły i soki. O alkohol, tort i ciasto na wynos dla gości sami musimy zadbać ale sala blisko domu, więc zaoszczędzimy an dowozie gości

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 15:50   #2167
Ana***
Zakorzenienie

Witam w niedzielne popołudnie . Byłam wczoraj z rodzicami u tż na małej imprezce . Było bardzo sympatycznie i śmiesznie. Mówicie tu o jedzeniu, a ja dzisiaj jestem taka pełna po wczorajszym wieczorku, że chyba pęknę!

Jutro zaczynam kurs, trzeba wcześnie iść spać . Pobudka o 5 . Masakra, ale cieszę się, że w koncu nie będę siedzieć w domu, bo zwariować można...

Aha i pytanie do wszystkich, kogo bierzecie za świadków...?? Ja jak napisałam kilka linijek niżej, mam brata, a tż ma braci i siostre, ale ona za młoda... no i w związku z tym co tu zrobić?? skoro welon ma ściągać świadek, to nie wyobrażam sobie, żeby to był mężczyzna .

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
jakby co dowiecie sie wszystkie jako pierwsze
Już nie mogę się doczekać .
Bidulka, mam nadzieje, że w pracy przymknęli troszkę oko, że nie jesteś w pełni dyspozycyjna... Oby nóżka jak najszybiej się zagoiła .

Cytat:
(...)
poradzisz sobie, trzymam kciuki
Co do świadka to my będziemy mieć świadków płci męskiej tylko będą to nasi bracia. Będą siedzieć niedaleko nas, ale na pewno nie przy tym samym stole, u nas z młodymi siadają zawsze rodzice. Sciągać welon zapewne będzie moja kuzynka, albo narzeczona mojego brata, się zobaczy jeszcze, nie myślałam o tym szczerze mówiąc, ale na pewno nie będzie problemu żadnego

no ma racje

fajnie a kobiecie nigdy nie dogodzisz, jak nie przytula źle, jak przytula za długo też nie dobrze

popisuje się pod tym co napisały dziewczyny, jeśli chcesz zamieszkać z Tż po ślubie to teraz powolutku, ze spokojem remontujcie wasze gniazdko, tak aby było gotowe do waszego ślubu. Nie ma chyba sensu brać tego cywilnego tylko po to żeby razem zamieszkać.
(...)
To u mnie jest troszkę inaczej w czasie oczepin świadkowa (świadka nie widziałam!) zdejmuje Młodej welon, a świadek Młodemu krawat/muszkę ... no i tu mam dylemat bo ja mam brata, tż ma braci i siostre, ale ona za młoda.
Aaa i świadkowie siedzą przy Młodych .

Cytat:
Martucha, Baja, Motylku- częstujcie się tortillami
(...)
Ja też poproszę, ale smakowicie wyglądają .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 19:11   #2168
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Aha i pytanie do wszystkich, kogo bierzecie za świadków...?? Ja jak napisałam kilka linijek niżej, mam brata, a tż ma braci i siostre, ale ona za młoda... no i w związku z tym co tu zrobić?? skoro welon ma ściągać świadek, to nie wyobrażam sobie, żeby to był mężczyzna .
Z racji tego że ja jestem jedynaczką a Tż ma coprawda młodsza siostre ale już mężatke to mnie świadkować bedzie kolezanka a co do mojego Tż to on sam jeszcze nie wie kogo wezmie za swiadka powiem szczerze ze mnie to troszke denerwuje bo pasowało by sie zdecydowac. No ale moje Misio jest absolutnie bezstresowe
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 19:18   #2169
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Z racji tego że ja jestem jedynaczką a Tż ma coprawda młodsza siostre ale już mężatke to mnie świadkować bedzie kolezanka a co do mojego Tż to on sam jeszcze nie wie kogo wezmie za swiadka powiem szczerze ze mnie to troszke denerwuje bo pasowało by sie zdecydowac. No ale moje Misio jest absolutnie bezstresowe
co do swiadkow to ja mam podbnie tzn. tez jestem jedynaczka i moja swiadkowa bedzie moja przyjaciolka natomiast tz wzial sobie za swiadka najstarszego brata
Stary 2008-09-14, 19:49   #2170
atomufka
Zakorzenienie

U mnie jako świadek będzie moja młodsza siostra i TZ -ta przyjaciel.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 20:20   #2171
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha, Baja, Motylku- częstujcie się tortillami
dziękuje ślicznie, pysznie wyglądają

Cytat:
witaj zapraszamy do częstego wypowiadania się

Cytat:
oj u mnie zas z ta krwia i mi takie plamki czerwone jakbym sie popazyla wyskakuja i mnie to piecze swedzi i boli wszystko na raz i nie moge chodzic a dzis do pracy moze wyblagam zebym siedziala na bocznej kasie albo na informacji
a co do informacjii zobaczycie za miesiac przepraszam ze was tak torturuje ale nie chce zapeszyc
ojej dziwnie to brzmi, oby to nie było nic groźnego.
Trzymam kciuki za tę wiadomość, którą chcesz nam przekazać

Cytat:
To u mnie jest troszkę inaczej w czasie oczepin świadkowa (świadka nie widziałam!) zdejmuje Młodej welon, a świadek Młodemu krawat/muszkę ... no i tu mam dylemat bo ja mam brata, tż ma braci i siostre, ale ona za młoda.
u nas niby też tak jest, ale nie zamierzam lamentować nad tym faktem, cóż to za różnica. Zdejmie mi ten welon ten kto będzie najbliżej nie mam nic przeciwko żeby był to ktoś zupełnie inni niż świadek
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 20:32   #2172
Ana***
Zakorzenienie

A czy świadkami będą panny/kawalerowie? czy zamężne/żonaci?

Dobranoc wszystkim, przed 5 pobudka nie wiem jak to przeboleje .
Pierwszy dzień i mam stresik do tego i wogóle nie wie czy tam trafie .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 20:40   #2173
baja_86
Zakorzenienie

U nas akurat będą to kawalerowie, ale nie wybieraliśmy ich pod kątem stanu wolnego, tak się po prostu trafiło.

Dobranoc Ana trzymam kciuki za jutrzejszy dzień
Stary 2008-09-14, 20:43   #2174
betinka6
Rozeznanie

GG do betinka6

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Czy to moze sala w Wolowicach? Słyszałam ze tam jakas nowa sale otworzyli ale my juz mielismy Dworek zarezerwowany wiec nawet nie bylismy ogladac
Stary 2008-09-14, 20:44   #2175
sas
Wtajemniczenie

Ana ja również trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek napewno wszystko pojdzie po twojej mysli
co do świadków u mnie bedzie panna i zonaty ale u mnie to jakos nie ma wiekszego znaczenia
a moj tezus jszcze z pracy nie wrocil juz jedzie ok 2 godzin prze ukochane londyske metro ehh normalnie teskni mi sie za nim strasznie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-14, 20:46   #2176
betinka6
Rozeznanie

GG do betinka6

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
No to super powiedz jadze to Cie dopisze do kalendarza a o której godzinie ślubujecie?

Jupik przepis zapisany

atomufka no to super się zapowiada aa no i życze też miłych sąsiadów
Jeszcze nie bylismy u ksiedza bo narazie ma kalendarz tylko do kwietnia 2009 r . ..... ale chcielibysmy na 16 jesli sie nie uda to 15
Stary 2008-09-14, 20:57   #2177
martucha84
Zakorzenienie

Ana*** u nas moja swiadkowa bedzie przyjaciolka (mimo ze mam siostre wybor padl na nia bo przyjaznmy sie juz od 20 lat i obiecalysmy sobie to bardzo dawno temu - siostra tez nie ma nic przeciwko - wlasnie czesciej w moim ktregu wybiera sie przyjaciol niz rodzenstwo) a swiadek tz to jego przyjaciel (tz za to ma 3 braci i tez ich niewybral, bo woli przyjaciela) zreszta wszyscy wiedza ze rodzenstwo bedzie chrzestnymi wiec swiadkami moga byc przyjaciele i oboje sa stanu wolnego wiele slyszalam o przesadzie ze nie moze to byc para bo niestana pozniej przed oltarzem czy nie moze byc tez osoba po slubie bo to pech, ale niebralam tego pod uwage.. ale tak sie zlozylo ze oboje sa wolni (tz przyjaciel ma panne z ktora sie rozstaje i wraca systematycznie od 5 lat, i nieplanuja slubu a moja przyjaciolka.. hmm co miesiac ma nowa wielka milosc )

aaa i powodzenia jutro

a ja jak dostane fotki od tz to wam cos pokaze.... efekt pracy moj i iwonki ale to jak dostane fotki
Stary 2008-09-14, 21:06   #2178
jaga_2001
Zakorzenienie

Mimo, żę zarówno ja jak i TŻ oboje mamy rodzeństwo płci męskiej to oboje decydujemy się na znajomych jako świadków. U mnie będzie to koleżanka ze studiów a u TŻ jego dobry kolega. Oboje stanu wolnego bez partnerów.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 21:14   #2179
martucha84
Zakorzenienie

Pamietacie iwonke u ktorej bylam swiadkiem na wesleu, kupili swego czasu mieszkanie, i powololi je robia... (uroki mieskzania w trakcie remontu - wszysto jest rozwalone no ale coz..) wracaja do tematu - kupila sobie dekor - szablon do namalowania ns sciane (160 cm wiec jej pomagalam i troche puscilysmy wodze fantazji...) oto co nam wyszlo z tej naszej wczorajszej wieczornej pracy id dzisiejsej godzinki poprawiania - czesc elementow z dekoru czesc z inwencji (tzn elementy gotowe docinane tworzone )

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

nie moge sie na to napatrzec;D
Stary 2008-09-14, 21:18   #2180
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Jutro zaczynam kurs, trzeba wcześnie iść spać . Pobudka o 5 . Masakra, ale cieszę się, że w koncu nie będę siedzieć w domu, bo zwariować można...

Bidulka, mam nadzieje, że w pracy przymknęli troszkę oko, że nie jesteś w pełni dyspozycyjna... Oby nóżka jak najszybiej się zagoiła .
niestety nie przymkneli siedzialam na kasie i zeszlam ostatnia ale przezylam chociaz teraz leze i sie nie ruszam
powodzenia jutro i ja tez nienawidze rano wstawac
Cytat:
ojej dziwnie to brzmi, oby to nie było nic groźnego.
Trzymam kciuki za tę wiadomość, którą chcesz nam przekazać
ja tez mam taka nadzieje i dziekuje za kciuki bo jak wy trzymacie to prawie zawsze wychodzi??

martucha a jak tam z twoim prawkiem??
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-09-14, 21:18   #2181
baja_86
Zakorzenienie

Martucha rewelacja bardzo mi się podoba
swego czasu myślałam żeby sobie walnąć jakiś element dekoracyjny na ścianę w pokoju, ale na myśleniu się skończyło no może kiedyś

Edit
a gdzie się popscene podziewa? utknęła między pralką a szuszarką i wydostać się nie może czy co? mówiła, że jak się ogarnie po urlopie to do nas zajrzy z relacją, a tu już tyle czasu minęło i jej nie ma
Stary 2008-09-14, 21:20   #2182
sas
Wtajemniczenie

martucha ślicznie
Stary 2008-09-14, 21:22   #2183
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie przymkneli siedzialam na kasie i zeszlam ostatnia ale przezylam chociaz teraz leze i sie nie ruszam
powodzenia jutro i ja tez nienawidze rano wstawac

martucha a jak tam z twoim prawkiem??
no coz... grunt ze przezylas, a co do prawka jescze nie mialam egzamu (4 podejscie bedzie 23 wrzesnia) taki urok zdawania na prawo jazdy czekasz na egzamin poltora miesiaca... a nawet iwecej

Cytat:
Martucha rewelacja bardzo mi się podoba
swego czasu myślałam żeby sobie walnąć jakiś element dekoracyjny na ścianę w pokoju, ale na myśleniu się skończyło no może kiedyś
dziekuej jak cos to chetnie doradze jak i co zrobic, bomy sie uczylysmy na zywca i czesc zroobilibysmy troche inaczej

a wogole wyswietlaja wam sie fotki bo mi nie...
Stary 2008-09-14, 21:23   #2184
jaga_2001
Zakorzenienie

A dla mnie za bardzo kolorowo. :P No i za dużo jakby szablon na szablon nałożone. Ale ogólnie lubię takie wzory na ścianie. Ale w bardziej stonowanych barwach.

EDIT: Mi po raz pierwszy od dawna w końcu foty się wyświetlają. Ale żeby powiększyć muszę kilkakrotnie na nie kliknąć. Martucha może usuń ciasteczka?

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-14, 21:29   #2185
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
A dla mnie za bardzo kolorowo. :P No i za dużo jakby szablon na szablon nałożone. Ale ogólnie lubię takie wzory na ścianie. Ale w bardziej stonowanych barwach.

EDIT: Mi po raz pierwszy od dawna w końcu foty się wyświetlają. Ale żeby powiększyć muszę kilkakrotnie na nie kliknąć. Martucha może usuń ciasteczka?
usuwam czesto i wczoraj usuwalam wiec jest oki... jak klikne to widze nie wiem czemu malych ikonek nie..
a my wlansie lubimy energetyczne kolory zywe itd.. wogole oni beda mieli bardzo kolorwe cieple mieszkanko ja tez takie chce.. duzo zolcie pomaranczy super a to byl taki dekor - cztery elementy do nakladania na siebie (czteryy podwojne bo jeden skladal sie z 2 arkuszy) no i ogolnie kazdy z tych 4 elementow (tak jak kolory) moze byc samemu jako szablon ale wygladaly by kijowo.. calosc jest peikna
Stary 2008-09-14, 21:33   #2186
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
no coz... grunt ze przezylas, a co do prawka jescze nie mialam egzamu (4 podejscie bedzie 23 wrzesnia) taki urok zdawania na prawo jazdy czekasz na egzamin poltora miesiaca... a nawet iwecej

dziekuej jak cos to chetnie doradze jak i co zrobic, bomy sie uczylysmy na zywca i czesc zroobilibysmy troche inaczej

a wogole wyswietlaja wam sie fotki bo mi nie...
wiem a czasami nawet dluzej sie czeka a dalej tak jest ze jak w ciagu pol roku nie zdasz praktycznego to teoria ci przepada??

a co do szablonu to fajnie polaczylyscie kolory a jakimi farbami malowalyscie czy spreyem?? bo bardzo fajnie to wyglada
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-09-14, 21:36   #2187
jaga_2001
Zakorzenienie

Martucha, jeszcze ze 2 kolory bym przeżyła, ale nie 4. Podoba mi sie połączenie śliwki i pomarańczu. (osobiście nie lubię ani żółtego ani pomarańczowego; działają na mnie jak płachta na byka )

AV by jaga_2001

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-14, 21:39   #2188
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Witam w niedzielne popołudnie . Byłam wczoraj z rodzicami u tż na małej imprezce . Było bardzo sympatycznie i śmiesznie. Mówicie tu o jedzeniu, a ja dzisiaj jestem taka pełna po wczorajszym wieczorku, że chyba pęknę!

Ja też poproszę, ale smakowicie wyglądają .

U mnie Koleżanka, u TZ ta kolega. (TZ ma siostre, ale ja niebardzo chcialam - fajna jest ale wolałam przyjaciółkę, ja mam brata, ale niestety ma dopiero 13 lat, tak wiec odpada) - zreszta u nas jest w zwyczaju brać znajomych - ponoć rodzeństwo przynosi pecha(tak slyszalam - ale wierzac w te wszystkie przesody slubne - to az strach slub brac)

Cytat:
Napisane przez betinka6 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie bylismy u ksiedza bo narazie ma kalendarz tylko do kwietnia 2009 r . ..... ale chcielibysmy na 16 jesli sie nie uda to 15
O, a u mnie mial juz normalny kalendarz na 2009, nawet jedna para byla juz zapisana na ten sam dzień.

Ale mnie rozłożyło, grypa jakas czy cos, smarkam, kaszle, kicham - o nie jutro z łóżka nie wychodzę.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 21:51   #2189
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
wiem a czasami nawet dluzej sie czeka a dalej tak jest ze jak w ciagu pol roku nie zdasz praktycznego to teoria ci przepada??

a co do szablonu to fajnie polaczylyscie kolory a jakimi farbami malowalyscie czy spreyem?? bo bardzo fajnie to wyglada
tak u mnie tak jest, i to wlansie bedzie ostatnie podejscie.. bo watpie zebym sie w 2 tygodnie z terminem wyrobilam.. mam nadzieje ze to ostatnie podejscie.. jak nie to trudno.. az do skutku...

malowalysmy farbami - pigmentami - ktore mozna wlac do farby bialej i nadac jej kolor (sila intensywnosci zalezy od ilosci bialej farby)ale my mialysmy pigmenty ktore mozna stoswac jako zwykla farbe i tak tez zrobilysmy - jak juz pisalam obie uwilbiamy mocno kolorowy swiat wiec zostawilysmy bez rozrabiania

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Martucha, jeszcze ze 2 kolory bym przeżyła, ale nie 4. Podoba mi sie połączenie śliwki i pomarańczu. (osobiście nie lubię ani żółtego ani pomarańczowego; działają na mnie jak płachta na byka )
wiem wiem, ty nawet mamie awanture zrobilas o kolorowe reczniki wiec tak sczezrze to niewytrzymalabys w moim przyszlym mieszkaniu - bo pokoj dziecka chemu zrobic w kolory laki ( z iwonka namalujemy kwiatuy motylki i inne takie) w sypialni che miec mocny fiolet z rozem i czerwienia lacznie z dywanami poduchami ciezkimi zaslonami) a w salonie pomarancz.. uwielbiam te kolory... a polaczenie sliwka pomarancz? niewidzialm - do szblonu wybralysmy pomarancz turkus zolc i braz - i teraz nie wiem czy to widac bo nie wiem czy tak poprostu podoba ci sie polaczenie sliwka pomarancz ale pomaranczy nie lubisz czy poprostu takie polaczenie ci pasuje..

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ale mnie rozłożyło, grypa jakas czy cos, smarkam, kaszle, kicham - o nie jutro z łóżka nie wychodzę.
mnie tez cos lapie.. boli mnie glowa mam katar bola mnie oczy.. ale jutro do pracy.. pozarazac dzieci
Stary 2008-09-14, 22:03   #2190
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
tak u mnie tak jest, i to wlansie bedzie ostatnie podejscie.. bo watpie zebym sie w 2 tygodnie z terminem wyrobilam.. mam nadzieje ze to ostatnie podejscie.. jak nie to trudno.. az do skutku...

malowalysmy farbami - pigmentami - ktore mozna wlac do farby bialej i nadac jej kolor (sila intensywnosci zalezy od ilosci bialej farby)ale my mialysmy pigmenty ktore mozna stoswac jako zwykla farbe i tak tez zrobilysmy - jak juz pisalam obie uwilbiamy mocno kolorowy swiat wiec zostawilysmy bez rozrabiania

bezsensu tak jest ze czlowiek musi po pol roku jeszcze raz sie stresowac a oni to chyba specjalnie takie terminy daja sadysci

ja tez lubie kolorowy swiat wlasnie taki mocny pomarancz mi sie podoba i ciemna czerwien az takie bordo za gowniaza to mialam dwu kolorowy pokoj ale niestety mama sie nie zgodzila na mocne kolory to mialam niebieski i zolty
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości