![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
#1442 |
Raczkowanie
|
Bo wszystko czego pragnę to, Ja z Tobą w chłodnym deszczu <3 Moje i Twoje oczekiwania. odrobina szczęścia . okropkuję Twoje przestworza wyobraźni. i zdiagnozuj to, co czuję ;* wyparowało szczęście. z czasem wszystko niknie.
#1443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wielka zmiana do odwołania.
Ja - Dawna Ja = nowy image. bo czasem chodzi o to, by móc pozwolić sobie na zmiany. przeobrażona na nowo. i nareszcie kropki przybrały barwę. ^^ w całej istocie. pnę się w górę. ja rosnę. ^^
![]() |
#1444 | |
xoxo
|
Cytat:
wiem na swoim przykładzie kiedys siedzialam na kompie u brata i tam tez wyświetlała mi się miniaturkowa czcionka a u mnie na kompie już była większa. Kochasz mnie? Tak! A dlaczego? Bo zdechł mi pies..
![]() |
#1445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() biOrę pArę dNi woLnyCh oD żYcia Nie Dajmy Nic Zabierzmy Wszystko ![]() W zaprzepaszczonej ciszy serc doczekaliśmy wrzasku dnia...
![]() |
#1446 |
Raczkowanie
|
Czy masz w sobie tyle sił by moim mężczyzną być?
Czy masz w sobie taką moc by chronić mnie przede mną? wciąż za mało zakochana nic nie pachnie mi tak jak twoje cało nocą... Pragnę życia, które mnie zaskoczy. nawet jeśli most zarwie się pod tobą... każda łza jest święta, każda miłość pierwsza Wszystko nam się śni - ja tobie, a ty mi. Wcale nie ma nas, nie dziejemy się. On przyszedł z jesienią. Może miłość przyjdzie z wiosną?
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
Łatwo się zgubić gdzieś między marzeniami.
Tam gdzie muszka sobie sra. Zagubiona w teatrze życia. Małolata.? Yhy. Jak Ci mało lata to sobie rozchuśtaj.! ![]() Ciasteczkowy chłopczyk. Od oglądania latawców nocą robią się dziury w zielonych swetrach. Wybornie. ^^ Każdego dnia inna. Dziurawe szczęście.
![]() |
#1448 |
Zadomowienie
|
![]()
☺ ADIDAS- All Day I Dream About Sex!
☺ Kupiłam deskę do krojenia... Ale ona wcale nie kroi! ![]()
#1449 |
Raczkowanie
|
Kochane, mogę prosić o opisy o tym, że jestem zawiedziona tym, że przez jedno niepowodzenie przestał walczyć o nas. i coś bardzo subtelnego że go potrzebuję. PILNE ; c
Taplam się w życiu o smaku błotka z truskawkami. tysiącem odcieni różu domalować sobie uśmiech. pokolorować tę cholerną rzeczywistość. W oczach wciąż rysują mi się litery poukładane w twoje imię. Kiedyś w końcu dowiem się, czy wiosna z każdym kolejnym rokiem pachnie Tobą, czy zwyczajnie wtedy Ty pachniałeś wiosną. Kawy, panie Strach? nie spuszczaj powiek, chcę widzieć w Twych oczach ten wstydliwy lęk. Znów zrobię z siebie idiotkę. Znów wyjdę na tym najgorzej. Czasami tak trzeba. Nie otaczaj mnie barierą zapomnienia. Z tamtych chwil pozostał mi tylko odruch wymiotny. Codziennie rano wstając z łóżka, potykam się o twoje bezwładne ciało. Nie tak miałeś odejść. Denerwują mnie wspomnienia twoich słów. Przyjaciółka? Raczej Dziwka! Miłość Życia? Pomyłka.. posiadam downa w zaawansowanym stopniu xD nie zawacham się go użyć xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wielkie dzięki wszystkie są super ![]() ![]() Żeby nie było ; *Motor jest Bogiem, prędkość-nałogiem,silnik-podstawa, jazda-zabawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zadomowienie
|
* I'll Be Dreaming Of You Tonight Till Tomorrow and For All of My Life! <3
Będę śnić o Tobie tej nocy aż do jutra i przez całe moje życie <3 * When you look into my eyes.. I go out of my mind.. Gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów... * Czułym słowem rozpętać burzę uczuć .. * Potrzebuję cię... po prostu potrzebuję... * Za chwilę lekarz smutno powie: ''Nie dało się jej uratować'' * Uśpić swą pamięć, zmysłom czujność odebrać, by jakoś jesień tę przetrwać... * Dajesz mi niepokorne myśli, niepokoje... * Wmawiaj mi że szczęście mam ... * A neverending dream, a dream of you... Niekończący się sen, sen o Tobie * Jeszcze bliżej, chce dosięgnąć Twoich warg, Chcę przypomnieć sobie znów Ich kształt i smak... * Będziesz miał szansę gdy w wibratorze wysiądzie Energizer * Nie ma mnie ![]() latam za chłopakami ![]() wrócę jak jakiegoś złapię ![]() * Urodziłam się po to, by stworzyć piekło * Zanim zasnę...chciałabym usłyszeć, że jestem najważniejsza... * Mogę zapomnieć Ciebie, lepiej uwierz mi... * Wymienianie się jest fajne! Wymieńmy się sobą! Ja będę Twoja a Ty mój...;* * So I'll just hang around and find some things to do To take my mind off missing you Więc tylko się tu pokręcę i znajdę sobie coś do roboty żeby odciągnąć moje myśli od tęsknoty za tobą * Ja wezmę klej i posklejam serce, Ty weź kredki i dorysuj mi uśmiech * Razem.. by nasze usta nie tęskniły, by dłonie wciąż słodko grzeszyły;* * Więcej grzechów nie pamiętam, żadnego nie żałuję. * Ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia... .<3 _________________________ ___ Może ktoś coś wybierze ![]() ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Raczkowanie
|
* - Wiesz gdzie leży niebo?
- Wiem, on jest moim niebem. * Patrz na mnie jak na gwiazde i poparz się od tego slońca. * Podaruj mi wszystko. Daj siebie bez końca. ;] * Jego miłość do mnie była większa niż jego miłość do samego siebie. * Dziś już nie znaczy nic, to wszystko, co było... * I choćbym musiała czekać tysiąc lat, chce dostac Ciebie jeszcze raz. * - Czy marzenia się spełniają? - Czy to ważne? * oszukana przez własne przeznaczenie * - Wieszysz w cuda? - Wyłącznie. * - Kocham cie ! - A ja ucze się miłości od Ciebie ! * czegokolwiek nie powiem on zawsze będzie wypełniał moje życie.. * napisze Ci. kiedyś napisze Ci. jak bardzo żal tych pieknych chwil... * Dziś wiem. Ty się nie zmienisz. * Nienawidze Cie za zdeptaną imitacje uczucia. Za ten strach. * Bo ona tak patrzy tylko na niego, wiesz? * Kochać, zwyczajnie, za nic, na zawsze. * Podwyższony poziom fenyloetyloaminy i dopaminy [ objawy zakochania] ![]()
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam dziewczyny, ze tak zaczynam od prosby ale to dosc pilna sprawa! A chodzi o to, ze dzis z moim chlopakiem mamy rocznice i on zapomnial o tym kompletnie. Moglybyscie jakies opisy dac do tej sytuacji? Ale takie subtelne nie obrazliwe i nie wprost najlepiej
![]() ![]()
#1454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za wymienienie, postaram się pomóc... ![]() * Jest dla mnie jak kolejna kropla deszczu, nieistotne. * Jesteś dla mnie nikim, kolejnym epizodem. Zapomnieć o Tobie, prosta rzecz. * Jest dla mnie jak ktoś obcy, nie znaczy już nic. * Nic dla mnie nie znaczy i nie chwyta za serce. * Bez Ciebie słońce i tak zaświeci. * Znaczy dla mnie tyle, co nic. * Nie jest dla mnie już nawet kolejną gasnącą gwiazdą. Po prostu już go nie ma. Przepraszam, ale nie mam weny... ;| Opisy; * Nic nikomu nie opowiadajcie, bo jak opowiecie zaczniecie tęsknić. * By choć raz, choć jeszcze jeden raz umrzeć z miłości. * Niespełnione miłości bolą najbardziej i najdłużej się o nich pamięta. * Jesteś oczkiem w mojej głowie. * Ej, chyba lubię jak patrzysz gdy patrzę. * Ludzie różnie reagują na samotność. * A kiedy mówisz do mnie słońce traktuje to co nieco opatrznie...Ty jesteś jednym a ja drugim końcem, daleko Nam do siebie strasznie. * Patrzysz na mnie gdy ja nie patrzę na Ciebie. * Fascynacja. * Szaleństwo dookoła Ciebie. * Z poniedziałku na wtorek śniło się. * Gdy zobaczysz w Jej oczach łzy... nie pytaj dlaczego, i tak Cię okłamie... ale bądź przy Niej... i oboje milczcie... dla Niej cisza to lekarstwo...(...) Bo Ona jest inna... Ona ma swój świat... zamyka w sobie cały ból... chce go udusić, a później wypłakać... cały czas z nim walczy... już nie umie się zwierzać, za bardzo Ją to boli...(...) wszyscy Ją mają za zakręconą dziewczynę, która cały czas się śmieje... ale Ona się śmieje żeby nie płakać... gdy popatrzysz Jej w głąb oczu... poznasz prawdę... tylko tak możesz zobaczyć co Ona czuje...
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Raczkowanie
|
[quote=steri;8991718]Kochane, mogę prosić o opisy o tym, że jestem zawiedziona tym, że przez jedno niepowodzenie przestał walczyć o nas. i coś bardzo subtelnego że go potrzebuję. PILNE ; c
Powiedz przepraszam... Nie umiesz? No tak... Nie znajduj nikogo innego tylko po to,by zapomnieć o tym kogo kochasz Dlaczego ma mi zależeć? Trzymam Twoje szklane serce które rani mi dłonie... TakBoli,GdyBliskaOsobaSię Odwaraca... JakWTymŻyciuMamSięPołapać ... Wczoraj ,,na zawsze'' a dziś ... gdy przyjdzie deszcz naucz się chodzić między kroplami kochanie... Tylko Mnie Kochaj... A jeśli też tęsknisz za mną,tak jak za Tobą tęsknie ja... moje kolorowe życie bez Ciebie jest takie szare ![]() I TAK brną w to razem ale w przeciwne strony, ona zagubiona i on zagubiony... Wczoraj Szczęście Było Blisko Wczoraj Śmiał Się Cały Świat .. Dzisiaj Raptem przeszło Wszystko.... Całe Szczęście Rozwiał Wiatr... Mam nadzieje,że choć trochę pomogłam ![]()
#1456 | |
xoxo
|
Cytat:
ten rok minąl jak jeden dzień 12 miesięcy ;D (data poznania) ta data w moim sercu prze nigdy nie zgasnie (data) pamiętam to jak dziś albo po prostu ustaw dzisiejszą date da to kolesiowi do myślenia i może się zoriętuje 14 wrześień 2008 r. ;**
![]() |
#1457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() _________________________ ___________________ Do przodu isc, olewajac drogowskazy... Nic nie mija bez echa, nawet cisza.
![]() |
#1458 | |
xoxo
|
Cytat:
nie upadek czyni nas przegranymi lecz brak chęci do dalszej walki oduczylam się samodzielności od pustego mieszkania gorsze jest tylko zawiedzienie się na bliskiej osobie tak o mnie walcz, tak mnie zdobywaj czy My już się nie liczymy ? przez głupotę pozwolisz aby przestało istnieć 'MY' proszę Cię, nie spieprz tego musisz, musisz o Nas walczyć ! rozumiesz ? ejjj wstawaj, przegraliśmy walkę ale nie całą wojnę razem damy radę
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak własnie stwierdzam bo znam go troche i to pierwszy raz sie mu nie zdarzylo... ehh ![]()
![]() |
#1460 |
Przyczajenie
|
potrzebuje opisy w których przepraszam za swoje zachowanie że z powodu bliskiej mi osoby która jest w szpitalu zapomniałam o całym świecie , nie mam czasu dla innych PILNE
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Rozeznanie
|
Być może życie przegrałam... Dla tego świata byłam za mała...
Facet to zły wynalazek...umie tylko łamać serca... Nie Pukaj Do Drzwi... Jej Tam Już Nie Ma "...Gdzieś omiędzy wierszami... Na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych..." Miłość to nie pluszowy miś. . . którego rzucimy w kąt i zostawimy . . Przez wiele bezsennych nocy próbowałam znaleść sens mojego życia... "kocham życie" wyszeptał anioł spadając w przepaść... |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
xoxo
|
kobiety są dziwne..zawsze kochają największych drani
Opakowałam swój wdzięk ładnym papierem i przewiązałam wstążeczką... trampki w kwaitki, nieład na głowie i w głowie Did you think it's cool to walk right up, take my life and fuck it up? // Myślałeś, że to fajnie przyjść, wziąć moje życie i je spieprzyć? kiedy mam wybierać między jednym złem, a drugim, zwykle wybieram to, którego jeszcze nie próbowałam. ej chlopczyku, powiedz mi jak to jest kiedy wstajesz z rana patrzysz w lustro i czujesz się jak Śmieć? z defektami urody nie ma co toczyć boju Nawet Szekspir nie wykrzesałby z tego love story. Mam problem z zapomnieniem o Tobie, weź no gdzies wyjedź czy coś, będzie łatwiej
#1463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
* przepraszam za siebie, ale starajcie sie mnie zrozumieć. * jest mi naprawde ciężko.. obiecuje że to nadrobie. i inne: * Inna?? Nie jestem taka jak wszyscy?! Swój pogląd, własne myśli... * chcieć nie zawsze znaczy móc. * jeszcze się nam pokłonią Ci, co nam palcem wygrażali.! Edytowane przez Lincia6 Czas edycji: 2008-09-14 o 11:09 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie moge zrozumieć że nagle przekreśliłeś NAS . ' stwierdzam, ze po tym wszystkim nadal Cię chcę mieć ! ' stracił wiarę , że los postawił na nas . nigdy nie pomyślałabym , że potrafisz kiedykolwiek zwątpić w nas . ' to takie trudne spróbować raz drugi ? ja wiem , że nic proste nie jest .. ale wiesz potrzebuję Cie bardziej niż ktokolwiek . ' chciałabym , żebyś miał to siłę i wiarę co ja .. wierzył byś bardziej w nas.. jesteś tego pewien ? rezygnacja ? ..
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i może coś takiego (głównie z wizażu): tak bardzo wolałabym żebyś. niekoniecznie jest jej przykro. no może troszeczkę. strasznie ci to wszystko jedno. typowy facet. skleroza zaawansowana. brawo. ja coś chciałam? aaa dzisiaj 14 września. ale to nic. it's not fair how you are. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Raczkowanie
|
uFf.. dawno mnie znow nie bylo !
ale w ogole brak czasu ostatnio ;/ ;(. musze nadrobic i poczytac jakis kilkanascie ostatnich stron ;DD a tu kilka ode mnie. . o ile uda mi sioe cos wymyslec ;]] Wiesz ze chciałam czegoś innego .. ![]() .ej ! dlaczego przetrzymujesz moje serce ! .ja i ty? najpierw pozbądz sie tych wszystkich panienek dookoła ! ,a ona nie spodziewała sie ze zapomni kim jest.. <33 .Księżniczki nie umawiają sie z żebrakami ! ,On chciał,ona też. Moze za bardzo </3 .wierzyć? chyba juz nie potrafię ! ;( </3 . i jeszcze śmiałes mi powiedzieć 'nie zapomnij' ! ;[ !! ,idz do niej ! przeciez wiem ze kochasz ją,nie mnie ;(. .Ona zrozumiala wszystko, gdy on wypowiedział imie tamtej.. </3 ,myślisz ze to tak prosto ? .wypier*alaj ! i nie trzaskaj drzwiami !. _pozwól mi cie kochac! .KOCHAM to nie wyraz lecz całe zdanie. KO-przeminie , CHAM-zostanie! .idz i udaj ze sie nie znamy , w tym jestes dobry ! -Idz do niego ! -nie! -Przeciesz go kochasz! -No własnie.. .życie ma smak jego pocałunków .. <333333 . Ty i ja? Tym razem nie zaprzecze ;* .bałagan w sercu.. burdel w duszy .. 0-700. .Nie płacz-mówił. a w sercu płakał jak ona.. ![]() .Zawsze cie kochałem, pamietasz?. `uwierz w to ze i ty mozesz byc szczesliwa ! . tak tak .. cudowna wspaniała idealna.. jaka jeszccze?. ,zakręć mna! ;* brak weny ;// pzdr!
#1467 |
Zakorzenienie
|
o szyby deszcz dzwoni jesienny i luszcze jednaki, niezmienny.
dżdżu krople padają i tłuką w me okno odziana w łachmany szat czarnej żałoby szczęście przyjść chciało,lecz mroków się zlękło ktoś dziś mnie opuścił w ten chmurny dzień słotny przez ogórd mój szatan szedł smunty śmiertelnie któś chciał mnie ukochać lecz serce mu pękło mówimy dobranoc wiecznym pocałunkom You make me laugh, you make me cry. // Sprawiasz, że się śmieję, sprawiasz, że płaczę when we kiss I'm hypnotized // kiedy całujemy sie, jestem zahipnotyzowana a macie takie nie związane z miłością, krótkie? takie dziwne zarazem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Wtajemniczenie
|
Jaki fajny dzionek.. i wszystko takie uśmiechnięte
MoJe żyCie .. ;** mOjaa frajDa ;D Nie traktujmy tak wszystkiego całkiem serio=P Taniec to ruch ciała pozwalający wyjawiać najskrytsze marzenia Nigdy nie trac jej z oczu Nigdy nie opuszczaj Nigdy sie nie zakochaj.. Byle do piątku... a później od nowa... ![]() Wspominam tamte dni, te piekne noce, sny... Kiedy kochałeś mnie...` KaŻdY z NaS jEsT iNnY...tEn JeDeN... nIePoWtArZaLnY=) Jeszcze jeden piękny dzień... Hej kochane;* sorki, ze tak długo nie pisałam, ale nie miałam czasu^^:P ale teraz postaram się częściej tutaj zaglądać^^ a wasze opisy sa jka zwykle cuuudowne;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Raczkowanie
|
PROŚBA !!
Proszee o opisy ze ON juz sie nie stara zeby znowu byc ze soba, ze mnie olewa i jesli tak dalej bedzie to nic z nami nie wyjdzie ? alee tez ze go kocham najbardziej na świecie i że mi zależy i nie chce tego kończyć ? PROSZE PILNE.. ;* Bez off'a : Wybacz mi. Już wiem. Nie potrafię dłużej żyć bez Ciebie. Jeśli drogi przed nami nie będą łatwe Nasza miłośc ułoży nam drogę z gwiazd Dlaczego życie podarowało mi Ciebie ?
Zapomnisz o mnie... To co było już nigdy nie wroci ... Nadal pamiętam, żeby zapomnieć ;***
![]() |
#1470 |
Przyczajenie
|
Witam Dzieczyny!!!Prosze jezeli cos macie wrzuccie.Potrzebuje jakis opisikow o tym ze iede dzisiaj na koncert Lady Pank i Budki Suflera!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.