![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymarzona randka :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Wymarzona randka :)
He he ja zamówiłam kaczkę po chińsku i pieczonego skowronka, a on lody. A na powitanie pocałował mnie w pięte [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O malo co nie spadłam z krzesła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Niezłe, uśmiałam się do łez. Jak wsiadłam do jego samochodu byłam ogromnie smutna, w restauracji zamówiłam sałatę i pieczonego koguta. Ale on musiał się niebawem zbierać, bo czekał go nazajutrz ciężki dzień, bo musiał robić...głupią minę. A jego królik ma na imię matylda...A i na pożegnanie pocałował mnie namiętnie w palec... Cudowny wieczór...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hehehe mnie tez wyszło niezle [img]icons/icon10.gif[/img] Okazało się, że nie tylko lubimy te same owoce, ale odkryliśmy, że oboje uwielbiamy całować [img]icons/icon10.gif[/img] Ponadto wyglądał świetnie bo miał na sobie różową koszulę [img]icons/icon10.gif[/img] Doprawdy ten kolor jest świetny jak na męska koszulę [img]icons/icon28.gif[/img] A niestety musiał już iść bo jutro czeka go ciężki dzień, bo musi...iść do wanny [img]icons/icon10.gif[/img]
No rzeczywiście to mój wymarzony wieczór randkowy [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hahaa.ja powpisywalam takie bzurki [img]icons/icon7.gif[/img]Np.zamowilam pieczonego bociana a on muche w sosie.mial czarne jedwabne spodnie!!a do tego jak wsiadlam do auta do bylam wqr...
opowiadal mi o psie o imieniu Marta [img]icons/icon7.gif[/img]i nazajutrz musial myc okna.szoook!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Wymarzona randka :)
dobry ten tescik juz go kiedys robiłam. wiem ze zamowiłam pieczonego kruka pocałowal mnie w noge i powiedział do mnie "dobranoc bąbelku" a no i przyjechał po mnie Jaguarem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzona randka :)
hahahha piękne to
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
margitta mój luby też musiał "iść na spacer" haha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
I dodam że ja jadłam zupe a on pieczonegop łabedzia i .... nie pamiętam
![]() a i pocałował mnie w biodra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ale się uśmiałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
a oto moja wymarzona randka:
Bylo sobotnie popoludnie, wybralas sie do sklepu spozywczego, aby kupic slodycze i proszek do prania. Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' banany ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to kamil ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' ojej '!!!! kamil spojrzal i powiedzial 'uwielbiam banany ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal kamil , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie calowac! Po miłej rozmowie, kamil zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, kotku' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona rozowa sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie wspaniale. kamil przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie czerwona koszule i czarne cienkie spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych roz, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w usta, potem powiedzial, ze wygladasz przepieknie. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego bmw, a kamil otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie wniebowzieta. kamil zawiozl Cie do restauracji mariot i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'witaj kamil!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a kamil poprosil o butelke wina. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic spaghetti i pieczonego golebia. kamil poprosil o schabowy. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak kamil opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku piesku o imieniu pusia. Ok. 23:00 kamil wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi kupowac ubrania . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie zabciu! Wtedy kamil przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim palcu i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc kotku, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() POza tym randka bardzo klasyczna. Ja też miałam banany ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale się uśmiałam, czytając ten test i przy tym swoje odpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos mi nie dziala ta strona
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pokazał mi swoją naczepe w któej czułam się niepokojąco (to by się już szybciej zgadzało :-D ) poczym ta romantyczna niespodzianka to mc donalds,gdzie zamówił butelke żurku :-/ nooooo a ja olsniłam go seledynową kreacją w której wyglądałam...mhhmm...SWOJ SKO nic tylko się powiesić... ale ogólnie super! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
To ja wkleję całość mojej wymarzonej(ekhem)randki
![]() Bylo sobotnie popoludnie, wybralas sie do sklepu spozywczego, aby kupic marchewki i proszek do prania. Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' mandarynki ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Heniek ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' AAAAAAAAA!!! '!!!! Heniek spojrzal i powiedzial 'uwielbiam mandarynki ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal Heniek , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie gapić się! Po miłej rozmowie, Heniek zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, koteczku' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona czarną sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie przedziwnie. Heniek przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie zieloną koszule i czarne sztruksowe spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych stokrotek, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w stopę, potem powiedzial, ze wygladasz cudownie. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego Porsche, a Heniek otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie wściekła. Heniek zawiozl Cie do restauracji Pod Prosiaczkiem i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'Elo Heniek!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Heniek poprosil o butelke nalewki. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic hamburgera i pieczonego wróbla. Heniek poprosil o hot-doga. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak Heniek opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku króliczkowi o imieniu Kryśka. Ok. 23:00 Heniek wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi podlać kwiatki . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie koguciku! Wtedy Heniek przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim ramieniu i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc żółwiku, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...! Super ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
chcialam ten test zrobic ale cos nie chce mi sie on przeczytac
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
rewelacyjna historyjka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
...Mietek ! ... ' łłłaaałłll '!!!! Mietek spojrzal i powiedzial 'uwielbiam kokosy ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. ... Mietek zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. .. 'Jasne, koteczku' ...Mietek przyjechal punktualnie. ..w reku trzymal bukiet przepieknych chryzamtem
![]() ![]() ![]() Co za wieczór ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Cos mi sie stronka nie otwiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Bylo sobotnie popoludnie, wybralas sie do sklepu spozywczego, aby kupic chleb i proszek do prania. Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' wiśnie ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Zygi ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' ooooooo!!!!!! '!!!! Zygi spojrzal i powiedzial 'uwielbiam wiśnie ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal Zygi , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie latać! Po miłej rozmowie, Zygi zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, skarbie' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona żółtą sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie czarująco. Zygi przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie czerwoną koszule i czarne żelazne spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych hryzantem, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w ucho, potem powiedzial, ze wygladasz bosko. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego fiat 125p, a Zygi otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie smutna. Zygi zawiozl Cie do restauracji sphinx i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'hi babe Zygi!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Zygi poprosil o butelke herbaty. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic chleb i pieczonego jaskółkę. Zygi poprosil o szpinak. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak Zygi opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku krówce o imieniu ziuta. Ok. 23:00 Zygi wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi myć sie . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie kotku! Wtedy Zygi przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim kciuk i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc misiu, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...!
ehhhhhhhhhhhh.... rozmarzyłam sie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
ALE SIE UŚMIAŁAM
![]() Wyrywki z mojej randki: tylko nie myślcie sobie że mam hopla na punkcie seksu - co mozna z nich wywnioskować - poprostu chciałam żeby randka była namietna ![]() ![]() a wyszło co wyszło ![]() "Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie UPRAWIAĆ SEKS!" "W reku trzymal bukiet przepieknych RÓŻ, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w PENIS, potem powiedzial, ze wygladasz SEKSOWNIE" ![]() ![]() " Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak PAWEŁ opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku KACZUSZCE o imieniu IWONA" " Ok. 23:00 wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi KOCHAĆ SIĘ DO RANA " no ładnie ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]()
pocałował w penis wow
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ale my mamy mądre myśli, z tego co widzę większość na widok faceta myśłi "aaaaaaaaa!" albo "ooooooooooo"
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
zarombiste
![]() a teraz w wielkim skrócie: w sklepie kupiłam kurczaka i proszek do prania 'uwielbiam ananasy ' 'Ja tez!' Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie przytulać! Mial na sobie turkusowa koszule i czarne satynowe spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych róż, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w uda, potem powiedzial, ze wygladasz cudowne. haha ![]() Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic fillety z kurczaka i pieczonego orła .....poprosil o maniok. ....opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku myszce o imieniu Małgorzata ![]() wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi iść do hotelu . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
hmmm mnie wyszlo tzn nam mnie i Tomeczkowi ze oboje lubimy sie ruchac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
A oto moja "wymarzona randka":
Bylo sobotnie popoludnie, wybralas sie do sklepu spozywczego, aby kupic czekoladę i proszek do prania. Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' pomarańcze ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Sebastian ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' Ja pikole '!!!! Sebastian spojrzal i powiedzial 'uwielbiam pomarańcze ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal Sebastian , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie śpiewać! Po miłej rozmowie, Sebastian zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, futerko' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona niebieską sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie cudownie. Sebastian przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie błękitną koszule i czarne jeansowe spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych tulipanów, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w dłoń, potem powiedzial, ze wygladasz przepięknie. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego BMW, a Sebastian otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie wniebowzięta. Sebastian zawiozl Cie do restauracji Kredens i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'hejka Sebastian!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Sebastian poprosil o butelke soku. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic sałatkę grecką i pieczonego kolibra. Sebastian poprosil o pizze. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak Sebastian opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku kotce o imieniu Maja. Ok. 23:00 Sebastian wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi pływać w basenie . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie misiaczku! Wtedy Sebastian przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim ręce i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc pieseczku, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.