|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
LRP Toleriane podkład, Isa Dora cienie "czwórka", Dermacol jasny
WĄTEK ZAMKNIĘTY
--------------------- 1. LRP Toleriane Fond de teint correcteur fluide, nr 11 jasny beż (beige claire), ważny do 02.2011, zużycie minimalne, na pewno zostało 95% jak nie więcej. 2. Isa Dora, cienie "Eye shadow quartet" plaetka nr 56 "coffe blends", kupiona miesiąc temu, każdy kolor tylko spróbowany (ecru, jasno-szary, jasno-brązowy, ciemno-brązowy) 3. Dermacol, odcień 211 (b.jasny), ważny do 03.2011, zostało chyba 99%. Edytowane przez Pippi Czas edycji: 2008-09-16 o 19:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LRP Toleriane podkład, Isa Dora cienie "czwórka", Dermacol jasny
cos u mnie za LRP?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Carmelka - interesują mnie tylko kosmetyki, za ciuszki podziękuję.
Irsin - u ciebie mozaika Avene lub tusz Lancoma |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() wstepnie interesuja mnie cienie isa dora. czy masz moze foto? i czy znajdziesz cos u mnie w zamian? |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u ciebie interesowałyby mnie próbki: Lancome, Ô de Lancome, miniaturka 7,5 ml Lalique: Amethyst, edp 1 ml Guerlain: My Insolence, edt 1 ml Lancome: Magnifique, edp 1,5 ml Estee Lauder: Sensuous, edp 1,5 ml La Roche Posay: Redermic, skóra normalna i mieszana, 1x1,5 ml SVR: Rubialine, Dermo - Nettoyant Gelee Micellaire (żel micelarny do oczyszczania skóry naczynkowej), 2x15 ml Nepentes: Emolium Krem, 5 ml Nepentes: Emolium Kremowy żel do mycia, 7 ml |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, na zdjeciu mi sie podobaja
![]() postaram sie sprawdzic jeszcze w perfumerii (dzis lub jutro), jesli beda. wszystkie probki bys chciala?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę oddać mozaikę bo tuszem kuszę Idiaminkę ,może jeszcze coś dobierzesz? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przeczytałam, że szukasz jasnych podkładów: ja mam słynną Kolastynę Satin Make up, odcień jasny beż - mogę Ci dołożyć jako gratis, bo u mnie ltylko eży w kosmetyczce. ważny do 08.2009, kupiony wiosną tego roku, ciężko stwierdzić ile zostało, bo go trochę używałam, ale na porządne spróbowanie będzie. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
oddalabym Ci bez problemu miniature Ô de Lancome + wszystkie wymienione przez Ciebie probki pielegnacji (ew. cos dorzuce
). dzis nie znalazlam cieni ale jutro bede w miejscu z kolorowka isa dory, wiec wieczorkiem dalabym Ci znac |
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, bo kilka próbek za "czwóreczkę" Isa Dory ... sama rozumiesz.
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, rozumiem
ale oprocz probek jest jeszcze miniatura o de lancome (za ktora dalam zreszta 3/4 kamuflazu art deco). jutro sie odezwe to pokombinujemy
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ok , ja jestem chętna
Nie umiem niestety robić odlewek/próbek perfum. A i próek jako takich nie posiadam ![]() może szukasz jeszcze czegoś innego? |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Isa Dora, cienie "Eye shadow quartet" plaetka nr 56 "coffe blends", kupiona miesiąc temu, każdy kolor tylko spróbowany (ecru, jasno-szary, jasno-brązowy, ciemno-brązowy) ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują mnie cienie Isadora.Jeśli szukasz próbek perfum to mam:
-Dior Addict niecałe 2 ml -Lancome Magnifique niecałe 2 ml -Lolita Lempicka L(słynne ciasteczko)ok 3\4 z 2 ml; -Amor Amor Cacharel troszkę większa połowa z 2 ml; -najnowszy ogródek monsunowy Hermesa,Un Jardin Apress La Mousson,ok 3\4 z 2 ml. -J'adore L'Absolu Dior 1,5 ml -Demeter Paperback nie znam pojemności fiolki,ale na porządne testy wystarczy i mam tez miniaturki Avene kremów w wątku. Wszystkie próbki sa robione,bez atomizerków. Interesowałoby Cię coś? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-09-15 o 14:58 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Pippi,
sprawdzilam cienie. podobaja mi sie. nie chce mi sie targowac moge oddac wszystkie te rzeczy ktore wymienilas. co Ty na to?
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z mojej strony wymiana aktualna. Jeśli nadal jesteś zainteresowana to napisz swój adres na PW. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
daj te próbeczki pielęgnacji, tak jak wyżej (z tym, Redermica i micele tylko po 1) + dorzuć jakieś małe perfumiątko i jesteśmy kwita. nie jest to biznes stulecia, ale inaczej coś by mnie gryzło, sumienie czy cuś ... ![]() Jeśli Ci to odpowiada, to zapraszam do wymiany adresów na PW. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Mariola 13, Kaczina, Zielona 30 - dzięki za zainteresowanie, ale chyba już jest po sprawie.
Pozdrawiam i życzę satysfakcjonujących wymianek. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Pippi
![]() to teraz sie bedziemy w druga strone targowac wiesz, cienie moga wydawac sie Tobie slabe ale to nie zaniza ich wartosci rynkowej. dlatego postaram sie tak skomponowac wymianke abys nie byla stratna, bo wtedy mnie bedzie sumienie meczyc ![]() proponuje: Lancome, Ô de Lancome, miniaturka 7,5 ml La Roche Posay: Redermic, skóra normalna i mieszana, 1 x1,5 ml (moge dac x 2?) SVR: Rubialine, Dermo - Nettoyant Gelee Micellaire (żel micelarny do oczyszczania skóry naczynkowej), 1x15 ml Nepentes: Emolium Krem, 5 ml Nepentes: Emolium Kremowy żel do mycia, 7 ml + do tego dorzuce jeszcze jakie probki kosmetykow nuxe Jesli taka konfiguracja Tobie odpowiada to zapraszam na PW. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

wiesz, cienie moga wydawac sie Tobie slabe ale to nie zaniza ich wartosci rynkowej. dlatego postaram sie tak skomponowac wymianke abys nie byla stratna, bo wtedy mnie bedzie sumienie meczyc