|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część V.
Cytat:
widziałam, że tyle dziewczyn chwali sobie te paletki z Inglota i sama się nad nimi zastanawiam nie raz u mnie w Gdyni w Batorym obok stoiska Inglota przechodzę i za każdym razem się zatrzymuję i oglądam te cienie długo się trzymają na powiece?
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki piękne, chyba się skuszę, no chyba, że nie znajdę koloru (bo ja bladzioch jestem).
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 kosztuje 35 zł, 3 25 zł. Więc moim zdaniem opłaca się 5. Co do trwałości, na bazie artdeco nie do zdarcia. jak bez to nie powiem bo ja nie używam inaczej jak na bazie. |
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Mój skromny zbiór
Na co dzień używam tylko tuszu + jakaś pomadka lub błyszczyk, dlatego zbyt dużo tego nie mam, ale jak dla mnie jest tego wystarczająco;-) Zdjęcie 1: cienie Zdjęcie 2: pudry, rozświetlacze, bronzery Zdjęcie 3: pomadki, błyszczyki Zdjęcie 4: tusze Zdjęcie 5: kredki, eyeliner Zdjęcie 6: pędzle Lemirka thx
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc piąteczka się bardziej opłaci To naprawdę dobre cienie w niedrogiej cenie (Ale ryyym.. nie moge ! Jakby co to nie reklama ! |
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam pytanko.. Jak się sprawuje błyszczyk Inglota w kosteczce ? Czaiłam się na niego, ale na stoisku go nie było...
|
|
|
|
|
#339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już od dłuższego czasu zastanawiam się nad dobrymi cieniami, myślałam o Inglocie tyle, że ja na prawdę rzadko maluje się cieniami, dlatego zastanawiam się czy na prawdę mi się będzie opłacało zainwestować 35 złotyw cienie.. to dużo nie jest co prawda, ale wiadomo inne wydatki tez mam;-) musze pomyśleć;-)Cytat:
jasny wiadomo jak wygląda na ustach-przezroczyście a ten brązowy to taki średni brąz, który słabo kryje troszku się klei i na moich ustach długo się nie utrzymuje, bo ja mam tendencje do zlizywania wszelkich mazideł;] muszę się tego oduczyć robić;]
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne cienie
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
A to mój zbiorek
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
c.d.
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Laski.. sporka za offtop.. ale nie chce zakładać nowego wątku... Powiedzcie mi jak wyłączyć jakąś opcję BB Code.. Bo coś nie mogę podpisu zmienić..
I cały czas mi to to wyskakuje...
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Nelkaa piekny zbiór
Opisz proszę swoje wrazenia z uzywania pudru matujacego joko, masz moze porownanie do stay matte rimmel? Co to za paletka cieni, ta prostokatna , duza? Czyzby H&M? I te dwie paletki z drugiego zdjęcia? |
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z pudru jestem zadowolona, chociaż jest troszkę transparentny, dosyć dobrze matuje ale ja mam raczej suchą skórę, niestety nie mam porównania z rimmelem ta prostokątna paletka jest z jakiejś gazety, chyba Twista z zeszłego roku, a na drugim zdjęciu to jedna paletka Ruby Rose " dwupoziomowa" do góry cienie na dole 2 róże i puder
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że tego chyba nie da się wyłączyć.. Chyba podpis ma ograniczoną liczbę liter i nie da się jej przekroczyć.. No bo pokazuje Ci się to jak coś chcesz dopisać tak? Też mi się to pokazuje, dlatego trzeba skrócić podpis.. ale mogę się mylić oczywiście..
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nelkaa dziękuje za odpowiedź |
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to czarna kredka Avonu Color trend
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za podpowiedź..
|
|
|
|
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
wow!
wracam sobie szczesliwa z wakacji i zastaje tutaj juz czesc 5 watku! sporo mi zajelo przejrzenie az juz 12 stron! dziewczyny piekne kolekcje i aktualizacje! oczka ciesza, brakowalo mi tego przez tydzien ![]() wklejam moja lotniskowo-bezclowa aktualizacje ![]() od lewej nr 2, 10 oraz 11
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Cytat:
sliczne Mozna liczyc na zdjęcia blyszczyków na ustach w watku pokaz swoje usta...? |
|
|
|
|
#354 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Jestem ogromnie zadowolona z tych zakupów Dla zainteresowanych tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...75#post8999975 jest zdjecie wszytskich moich paletek Inglota z podpisanymi kolorami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, Euphora Luxis ![]() ![]() ![]() Baza ma za zadanie niwelować zaczerwienienia, rumienie etc., dopiero co dostałam tą paczkę i jeszcze nie zdążyłam jej przetestować ![]() Cytat:
![]() Cień to Bell satin eyes nr 166, świetny pod łuk brwiowy oraz jako podkład pod cienie ![]() Cytat:
![]() To baza pod podkład ![]() Cytat:
![]() To pędzel kabuki z Sephory, dałam za niego 25 pln ![]() Cytat:
![]() O bazie już napisałam wyzej, a co do pudru, to użyłam go na razie raz, nie zauważyłam, zeby bielił, ale nałożyłam go dosyć oszczędnie i na niego dałam odrobinkę pudru brązującego, bo na wieczorna imprezkę wychodziłam wtedy ![]() Cytat:
![]() Mam odcień TL11, jaśniutki, bez domieszki różu. Chyba faktycznie lepiej niz inne utrwala makijaż, użyłam go na imprezkę i lepiej utrwalił korektor, który ma zwyczaj znikania mi spod oczu. A przy tym pudrze przetrwał. Co do matowienia to sie jeszcze nie wypowiem. Na tą chwilę jestem zadowolona, ale zobaczymy, jak bedzie po całym dniu noszenia makijażu ![]() ![]() Link do cieni na poczatku postu ![]() Cytat:
![]() Co do bazy to się nie wypowiem jeszcze. Co do bazy pod cienie, to moim ulubieńcem jest ArtDeco, poszukaj na MM, już kilka razy pisałam porównanie baz ArtDeco, Lumene i Inglot Duraline, nawet ostatnio podawałam komus linki do moich wypowiedzi ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
||||||||
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Yen dziekuje, cierpliwie poczekam az przetestujesz
mam nadzieje, ze wtedy podzielisz sie wrazeniami |
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
a za ten pędzel ile zapłaciłaś?
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
25 złoty za pędzel??
![]() ![]() :e ek: coraz bardziej jestem przekonana do tych paletek Inglota czytałam, że w Fashion House Outlet Centre można taniej skomponować paletkę.. i że taki sklep jest w Gdańsku będę musiała tam w tygodniu pojechać i oblukać Inglota i jeśli się zdecyduję to poszukam jakiegoś tańszego pędzelka...
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są firmowe pędzle.. mozesz też kupić jakiejś innej firmy z włosia nienaturalnego.. ale jakbyś się miźła tym sephorowym to by Ci ciarki z wrażenia pzreszły... taaaki mięciutki...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Ja dziś po męczących zakupach w Katowicach
Nareszcie mam swoją paletkę Inglota!!Obkupiłam się jak głupia..

Jakby co to nie reklama ! 

I cały czas mi to to wyskakuje...

Dla zainteresowanych tutaj
Szczegolnie paletki Inglota mi sie podobaja. Te brazy- idealne dla mnie, uwielbiam takie kolorki na oczach. Gratulacje.
czytałam, że w Fashion House Outlet Centre można taniej skomponować paletkę.. i że taki sklep jest w Gdańsku