|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wybielanie zębów- wątek zbiorczy
Crest Supreme - cena 50 zł na all
warte warte uwagi ![]() wklejam fotkę przed i po super jestem zadowolona
|
|
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz wybielam i wybielam i szczerze mówiąc jakos super efektów nie widze. A uzywam białej perły. Myslicie, że na noc to dobry pomysł? Bo widze, że dużo osób tak robi. Ile dajecie tego żelu? Ja odrobine patyczkiem kosmetycznym. Może to za mało...hmm. Co do tych nakładek to ja dzięki temu, że długo nosiłam retencje po aparacie stałym nie mam z nimi problemu. Także to jest kwestia przyzwyczajenia
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
LustForLife ja wycieram zeby na sucho nakladam gel nawet sporo staam sie pominać dzasła,nakładam te przezroczyste podkowy i ide lulu rano troche bola dziąsła ale to do wieczora czyli do nastepnego spania ustepuje i mozna bez problemu znow na noc ja widziałam efekty juz po 3 dniach
ale wiem ze bede to długo długo stosować bo chce bardzo bardo białe
|
|
#2314 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam paski CREST Supreme na Allegro. Czekam niecierpliwie na dostawę. Jak tylko skończę kurację pochwalę się wynikami, miejmy nadzieje, które się pojawią;]
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam takie pytanie odnosnie tej bialej perly - czy trzeba miec idealnie proste zeby zeby tego uzyc? bo moje nie sa zbyt proste i nie chcialabym wydac na darmo pieniedzy. i czy ten zel powodowal u was jakies uczulenia albo podraznienia?
a wlasnie cos takiego znalazlam http://www.allegro.pl/item422411308_...bielajacy.html moze to jest lepsze na troche krzywe zabki? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2318 |
|
Przyczajenie
|
to raczej chyba znaczenia nie ma, chyba że są takie miejsca w które myślisz że żel nie dotrze... jeśli nie, działaj śmiało
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Przyczajenie
|
Hejka dziewczyny ja też zastanawiam się nad wybieleniem moich ząbków, ale nurtuje czy po leczeniu kanałowym tak od razu mogę zaszaleć z wybielaniem? Aaa i co jeśli pomiędzy 1 i 2 z obu stron mam zżółknięte plomby czy coś w tym rodzaju...? Czy one też ulegną wybieleniu? Pytam, bo to właśnie one są głównie moim problemem. Wyglądają tak jakbym wiecznie miała coś między zębami
Z góry dzięki
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno sie nie wybiela plomby.
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
Plomby mozesz przeciez wymienic u dentysty na jasniejsze skoro zzolkly
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
Nie stać mnie na profesjonalne wybielanie zębów w gabinecie dentystycznym. Zastanawiam się w takim razie co wybrać "białą perłę" czy paski "whitestrips"? Czekam na wasze opinie, szczególnie osób, które próbowały obydwu metod
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie zamowiłam sobie paseczki whitestrips na allegro i nie mogę sie doczekać ich przyjscia
ząbki znowu będą białe.
|
|
|
#2324 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, wiecie gdzie we Wroclawiu kupic opakowania do nakladek ? nie mam w czym ich trzymac :P
i jeszcze jedno... najlepiej te opalescence, takie kolorowe, a nie te co wygladaja jakby byly do protezy xD
|
|
#2325 |
|
Raczkowanie
|
też chciałabym wybielić zęby, bo moje niestety są żółte....i to od zawsze...po prostu drugie zęby wyrosły mi zółte....
no ale zastanawiam sie nad zabiegiem i mam pytanko do doświadczonych czy znacie jakieś dobre (i niekoniecznie drogie) gabinety w Katowicach, które zajmują się wybielaniem? I oczywiście jakie są ceny i jakie zabiegi są najodpowiedniejsze? Z góry dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Rozeznanie
|
-mała- zanim wydasz masę kasy w gabinecie, polecam wypróbować najpierw Białą Perłę, gdyż to właściwie to samo, co dostaniesz w gabinecie, a dużo taniej. Też mam tak jak Ty - moje zęby od zawsze były żółte, nie było mowy o tym by jakakolwiek pasta dała efekt. Nawet wybielanie lampą Beyond nie dało rezultatów. Dopiero Biała Perła pomogła. Podejżewam, że wybielanie nakładkowe tez by podziałało, tyle, że zaplaciłabym 15 razy tyle co za Perłę
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki a możesz mi podać jakiegoś sprawdzonego allegrowicza sprzedajęcego ten żel? Bo jak patrzałam rozbieżność cenowa Białej Perły na all jest duża... od 20 do powyżej 40 zł ... i sama nie wiem kogo wybrać. Może być na PW.
|
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
te za 20 zł to pisak z nie zel, na allegro biała perła jest w granicach 39-47 zł
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Konto usunięte
|
ja zamawialam przez http://www.i-apteka.pl/ i doszlo mi w 3 dni a placilam jakos 53 zl
![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
Chyba lepiej po prostu kupić w aptece.. ja zapłaciłam 47 zł w zwykłej osiedlowej w Katowicach. Jak w jednej jest drożej, to można iść do kolejnej - w Polsce aptek nie brakuje ;D
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczynki
no chyba jednak kupie w aptece na osiedlu. Dziś mają Białą Perłę przywieź dla mnie
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny- mam pytanie do tych co wybielaly zeby nakladkowo:
ile dni stosowalyscie zel <chodzi mi o opalenescence 10%? ale rowniez o bardziej stezone>?
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam wybielać się u stomatologa ale szkoda mi jednak na to kasy.
zamówiłabym coś z allegro lub zaryzykowała białą perłę, ale mam obawy
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Raczkowanie
|
Witam !Dziewczyny odradzam wybialanie zębów u stomatologa miałam kiedyś praktyki w gabinecie stomatologicznym i był tam bardzo miły pan doktor który powiedział mi a w zasadzie wybił z głowy wybielanie zębów powiedział tak,,czy widziałaś kiedys stomatologa z bielutkimi zębami,,?a ja na to ,że nie a on no właśnie wybielanie zębów jest najglupszą sprawą zęby tają sie wrażliwe,efekt niknie po pewnym czasie niszczy sie szkliwo<słowa doktora> polecił mi paste diamond do kupienia w aptece i widze róznice
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
Ja mimo to chce wybielić zęby u stomatologa
Chyba najpierw warto wybielić a później zrobić kompozyt (ta.. jeszcze ta szpara między zębami) w jaśniejszym kolorze i wymienić plomby?
|
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
mam już Białą Perłę
heheh kupiłam w aptece osiedlowej. Kosztowała 53 zł. Wybielać ząbki zaczne po poprawce egzaminu, bo czytałam Wasze komantarze, że często pojawia się nadwrażliwość zębów, a ja musze mieć teraz jasność umysłu, a nie mózg przymulony bólem zębisk |
|
|
|
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja za 6 dni koncze 14 dniową kurację paskami Blen-a-med - Whitestrips i sie wsciekłam bo sie okazałoze paski Crest Supreme są duzo lepsze.
I mam pytanie: po jakim czasie mogę znów zrobić kurację wybielająca? Ile trzeba odczekac?
|
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
Jula84, myślę, że z miesiąc i będzie dobrze. Po nieudanym wybielaniu lampą, dentystka poleciła mi miesiąc czekać znam zacznę Białą Perłę, więc chyba chodzi o to, żeby dać szkliwu trochę sie zregenerować.
Pozwolę sobie skomentować, że znam dentystów z białymi zębami. Moja dentystka na sobie testowała wybielanie lampą, testowała też wybielanie nakładkowe. Może kiedyś rzeczywiście tak bylo, że wybielanie wiązalo sie z niszczeniem zębów. |
|
|
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co słyszałam to podobnoaby zacząć nowe wybielanie paskami trzeba odczekać pół roku,nie wiem czy to prawda. Ja dzisiaj zaczęłam kuracje własnie paskami Crest Supreme, za 7 dni sie okażę czy efekty będą
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesli z własnej woli chcecie im dać zaraobić niemałe pieniądze to prosze bardzo,ja powiem tylko tyle ze za 50 zł(paski crest) mam zęby białe jak śnieg.I największą głupotą jaką mozna zrobic w swoim życia to wybielanie w gabinecie dentystycznym ,pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Więc nie spodziewajmy się ich w ogóle 

Z góry dzięki

Zapraszam