|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja
Hej!
Przyłęczam się do Was. Rowniez zapuszczam wlosy i zamierzam kupic jakis kosmetyk ktory mi w tym pomoze... Chyba zaczne od Seboradinu
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze Sebo na poczatek to dobry pomysł
|
|
|
|
#4293 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za radę, w takim razie jutro poszukam go w aptekach
|
#4295 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki nie bijcie :P zamowilam juz wszytskie skladniki do tej wcierki z jabkami i winogronami a teraz nigdzie nie moge znalesc przepisu.... moglby mi ktos napisac albo podac link, z gory wielkie dzieki
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez sobie moze zainwestuje
|
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Bez urazy ale jest mnóstwo wątków o WAX'ie a i w tym pewnie nie mało na jego temat wiec może tam zajrzyj??
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio byłam u fryzjera i ścięła mi krótko grzywkę i mam teraz taka krótko co mama zrobić żeby mi szybciej urosła proszę o jakieś naturalne sposoby i takie żeby za dużo nie kosztowały najlepiej w cale jakieś proste ni es komplikowane.
|
|
|
|
#4302 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Mam pytanie
Czy poza seboradinem i wcierka aloesowa uzywacie jakis odzywek do wlosow po myciu wlosow?
|
#4303 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Raczkowanie
|
szybszy porost włosów!
witam. fryzjerka ścięła mnie za krótko. chciałabym żeby włosy mi szybciej odrosły. słyszałam o nafcie kosmetycznej z olejem rycynowym. czy to skuteczne? a może są inne metody?
proszę o pomoc! |
|
|
|
#4305 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny!
Tak sobie przeglądam zagraniczne strony i patrząc na stany http://www.bizrate.com/haircare/prod...fast+hair.html można Nisim Fast kupić dużo taniej. Może by jakies zamówienie zbiorowe zaganiczne :P albo tu http://www.amazon.com/GROW-Shampoo-f...f=pd_sim_hpc_1
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2008-09-14 o 21:42 |
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szybszy porost włosów!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234429 warto poczytać
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ochloniemy, policzymy.. Mam prosbe Moglabys zerknac na sklad tej odzywki, czy jest tam jakis silikon? Zanim znajde te nieszczesne skladniki, ktore wklejalam na forum minie wiek.Łeee znalazlam! Przypomnialam sobie, ze zawieral skladnik "blue" coś tam i to wyszukiwarka wyrzucila od razu. Kurcze. Moja radosc nieaktualna. Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-09-14 o 21:36 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: szybszy porost włosów!
dziękuję Ci piękna ^^ !
bardzo przydatna lekturka
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odzywka ma na bank dimethicone, ale mozna ja przeciez traktowac jak zwykla wcierke, dla samej glowy ![]() ja na porost robie wcierke, napalilam sie ostro jako baze zdecydowalam sie na to http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p3253-Aloev..._wlosow_100_ml dorzuce adenozyne, skore jablka i winogron oraz fluid z biosiarki, z pokrzywy rezygnuje, bo nie chce przyciemnienia wlosow |
|
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
Jak znajdziemy ile kosztuje przesyłka do polski, czy jest cło i wszystkie inne opłaty, podliczymy ile to wyjdzie i zobaczymy czy se nam dalej będzie opłacało :P
Jak ktoś jest to wstanie znaleść na tej stronie to będę wdzięczna, po ja tego znjleść nieumiem. I zobaczymy ile będzie chętnych ![]() EDIT: Dziewczyny a tak z innej beczki ![]() Chciałabym znowu stosować sok z czarnej rzodkwi na włosy co dwa dni, ale w piątki mam basen i same wiecie, ten zapach i jak sie z niego tłumaczyć?:P Może macie jakies sposoby aby po zmoczeniu tak niecuchnęły ?
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2008-09-14 o 22:15 |
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby wcieradlo pomoglo |
|
|
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
Truskawkowa, ja stosuję pokrzywę od ponad roku i nic mi nie ściemniało. Tę pokrzywę wcierasz, a nie płuczesz nią włosy. Fluid z biosiarki jest. b. gęsty i śmierdzi, na pewno chcesz go stosować? Po każdym użyciu będziesz musiała myć głowę, bo do ludzi to się wyjść nie da
.
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodałam skórkę jabłka i dodatkowo biostyminę, fajne
|
|
|
|
|
#4316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet lubię ten zapach- podobnie jak seboradinowy smrodek- poza tym nie utrzymuje się długo na włosach
|
|
#4319 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szampon jest super, ale dopiero w polaczeniu z odzywka dawal naprawde niesamowite efektySaponics juz do Ciebie dotarl? koniecznie przetestuj Cytat:
![]() wersje z pokrzywa wyprobuję pozniej, boje sie troche jak skora zareaguje na alkohol i kwas mrowkowy(jest w pokrzywie), gdy naloze je jednoczesnie ![]() mam jeszcze do Ciebie pytanie ![]() myslisz, ze bez dodatkowej wkładki spirytusowej, efekt bedzie duzo slabszy? mi smrody niegrozne, pisalam o tym w innym wątku, przetrwalam szampon mineralny, przezyje wszystko mam jeden szampon z biosiarka(ziaja), ale pachnie zupelnie niesiarkowo, ciezko mi stwierdzic czy przyspiesza porost, bo nie mierze linijka Cytat:
![]() dodajesz jeszcze olejki eteryczne? btw. siedziba firmy Kosmed znajduje sie 5 minut pieszo, od miejsca z ktorego wlasnie pisze ![]() oslawiony Acnefan-masc przeciwtradzikowa tez jest produkowana w mojej miejscowosci ![]() Cytat:
czytalam ostatnio, ze alkoholowe kosmetyki nierzadko bywaja bezpieczniejsze od ich bezalkoholowych wersji konserwowawnych tradycyjnie. przy niektorych konserwantach, alkohol wydaje sie zupelnie niegrozny, moze przesuszyc-to fakt, ale konserwanty stwazaja ryzyko uczulenia, wiec w rezultacie mozemy wyjsc na bezalkoholowych wcierkach jeszcze gorzej Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. a tak dużo slyszałam o tym piciu pokrzywy i skrzypu...podobno skuteczne ale niszczy strasznie nerki od wewnątrz
.. czy to prawda? ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

juz w 2 rossmanach go nie znalazlam! mam szukac przy kremach do rak, balsamach i gdzie jeszcze?

Moglabys zerknac na sklad tej odzywki, czy jest tam jakis silikon? Zanim znajde te nieszczesne skladniki, ktore wklejalam na forum minie wiek.
ja nawet lubię ten zapach- podobnie jak seboradinowy smrodek- poza tym nie utrzymuje się długo na włosach
szampon jest super, ale dopiero w polaczeniu z odzywka dawal naprawde niesamowite efekty
.. czy to prawda?