|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Cytat:
Musze kupić zapobiegawczo jakiś specyfik.
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym też się jakoś niewyraźnie czuję. Jak wrócę do domu, to chyba wskoczę pod pierzynę i pooglądam coś fajnego... i nic nie będę robić, tylko się wygrzewać
|
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie też to mam. wczoraj jeszcze próbowałam wciągnąć psa pod kołdrę, ale uciekł. szkoda, bo to taki grzejnik straszny.
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest to nie lada problem, jak leżę razem z TŻ, a pies się ryje, bo on się rozpycha, a dla nas brakuje miejsce...bo do najmniejszych to on nie należy...ale faktycznie grzeje idealnie
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęscie mogę wyjść z pracy o 15. Tak więc męzus po mnie przyjedzie, zrobimy male zakupki, ugotujemy jakas zupke i pod kocyk.
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama będę okupować dziś miejsce pod pierzyną ... no chyba, że ze wspomnianym psem ![]() Ale zaczęłam oglądać Dextera, więc pewnie sobie zrobię seans
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? Widzę, że ambitnie produkujecie kolejne części wątku, ledwo Was znalazłam. I sporo tu nowych nicków widzę. Na wizażu też jakieś zmiany... się porobiło. Nie zaglądam tu bo jakoś nie mam czasu i nastroju.... Pewnie wiele się u Was wydarzyło, pozmieniało. U mnie bez zmian... Pozdrawiam Was serdecznie
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam, odzywaj się czasem ![]() Jak widzisz nowe nicki to dobrze, widać że wątek mamy otwarty dla wszystkich |
|
|
|
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj spedzilismy wieczor pod kocem i z winkiem ogladajac najpierw Family Guy'a a pozniej Hitchcocka 'Polnoc, polnocny-zachod'. Kocham ten film Tylko musze kupic wiekszy koc
|
|
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a musiałam się wypindrzyć i podreptać na rozmowę kwalifikacyjną... Wcale nie jest tak strasznie zimno, po waszych zapowiedziach myślałam, że będzie gorzej
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O rany, jak zimno. Włączyłam ogrzewanie na cały hotel, założyłam sweter, bezrękawnik i dalej mi zimno Herbatkę robię już setną, gorący kubek dawno wchłonięty , a mi dalej zimno ![]() Tak piszecie o łamaniu w kościach i mnie chyba też coś łamie... Może to zimno spowodowane przeziębieniem?
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie organizmy nasze nie przestawiły się na tak szybką zmianę temperatury stąd taki szok i nasze odczuwanie łamania w kościach
|
||
|
|
|
#134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. 2 lozka w domu caly czas sa rozlozone...i to w sypialni i to w salunie ..mamy maly ciepły kopulodrom![]() Zimno wpływa na zbliżenia. Jak dorwalam w sobotę męza to sobie kolana poździeralam ![]()
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Sympatycznie
dziewczyna z którą rozmawiałam też powiedziala że jest bardzo zadowolona z tej rozmowy. Ta praca dla odmiany ma rewelacyjną lokalizację . I to mnie szczerze mówiąc martwi, bo ja nie wyobrażam sobie bycia niedzielnym kierowcą . Poza tym sporo roboty, pewnie nie miałabym czasu na napisanie jakiegoś prywatnego maila czy czegoś w tym stylu. Ale coś za coś... Ogólnie sporo plusów. Teraz czekam na odpowiedź z tej i z poprzedniej firmy. Nie będe porównywac i gdybać, bo mało prawdopodobne żeby w obu miejscach mnie wybrali a możliwe że nie wybiorą nigdzie więc zaraz znowu nurkuję w ogłoszenia .
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehe... ale faktycznie, niskie temperatury sprzyjają miziankom, przytulankom itp
|
|
|
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tą lokalizacją to nieźle, jak nie za daleko to za blisko, ale nie martw się lepszy taki problem niż odwrotny ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty daleko masz do pracy? Teraz to pewnie byś chciała żeby było jak najdalej bo jazda to sama przyjemność
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W szachy gralismy...klęcząc na kolanach
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak akurat , bo na razie mieszkamy w Pruszkowie a pracuje w Ursusie, czyli tak idealnie żeby rozruszać samochód |
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na wiosnę i tak planuję kupić coś trochę lepszego. I gdybym pozbyła się tej skarbonki to i łatwiej by mi było oszczędzić pieniądze na lepsze auto. ALE... Nie wyobrażam sobie już życia bez samochodu . Po prostu muszę i chcę jeździć, nie po to kupowałam auto i uczyłam się samodzielnie jeździć, żeby teraz stracić zdobytą wprawę ... Jak sprzedam swoje auto, to nie będe miała czym jeździć Więc samochód zostanie. Będe nim jeździć rzadziej, ale co poradzić... Lepsze to niż nic. I oby znowu mi nie wypadły jakieś poważniejsze naprawy, bo wykonywanie ich już naprawdę byłoby bez sensu. A ja niestety mam pecha do takich rzeczy..Wymieniałam już cały rozrząd (a mam łańcuch zamiast paska), skrzynię i jeszcze nie znam dnia ani godziny kiedy sprzęgło się zbuntuje
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Cię w 100% Ines jaki to samochód, ta Twoja skarbonka ?
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu się tak cicho zrobiło?
![]() Takie wszystkie zapracowane jesteście przy poniedziałku?
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Własnie słucham piosenki Meatloaf - I would do anything for love http://www.youtube.com/watch?v=9GNhdQRbXhc
Czy istnieje piękniejsza piosenka o miłości? achhhhhhhhhhhhh!
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niezle, haniu ![]() Ja wlasnie wrocilam z zakupow domowo-dekoracyjnych ale koc mi sie zaden nie podobal. Kupilam tylko poduszki na krzesla i podkladki pod talerze, wszystko czerwone ![]() Za to zwrocilam uwage na straszna rzecz.. wszystkie dziewczyny w wieku 13-25 (albo i wiecej, bo teraz nie sposob poznac kto ma ile lat) wygladają TAK SAMO. Wszystkie mialy dzis na sobie: krótka kurtke w krate albo skorzana kurtke albo plaszcz retro. WSZYSTKIE. Wszyscy wygladaja tak samo - albo saszki albo balerinki albo buty sportowe. Plus duuuza torba. Plus chusta omotana na szyi. Dostalam oczoplasu i sie zalamalam bo moda jest Prze-Tra-Gicz-Na. Nie ma szans byc choc troche oryginalnym. Weszlam tez do Zary do chwile zobaczyc co nowego i... wszystko na jedno kopyto. Kazdy plaszcz: retro. Kazda bluzka: retro. Ratunku!!!
|
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
M.a.r.t.o przepraszam za brzydkie słownictwo
To sie nie powtórzy![]() Dziewczyny dziekuję za każde miłe słowo Wszystko albo nic![]() Co do K. to sobie wymyśliłam, że poczekam do jutra, czy sie odezwie, a jak nie to mu wyślę sms, że możeby byc znajomymi, bo od kandydata na mężczyzne do mego bokuwymagam traktowania mnie powaznie i bez klamstw. Że jak nie byl gotowy na spotkanie to mogł powiedzieć, a nie kręcić. I że jeśli babcia jest rzeczywiście chora to niech jej życzy zdrowia od swojej znajomej. Ehhh Będę miała kolegę od gadania o piłce może![]() ButterBear nie mam pojęcia co się z takim charakterkiem robi Gdybym wiedziała to bym sobie poprzestawiala coś w glowie![]() Ale zimno brrr ![]() Czarna Nocko ja lubię retro, ale to co jest teraz w sklepach też mnie przeraża Nic ciekawego, nic oryginalnego
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

płaszcz itp. Spacerek na pewno poprawia samopoczucie ale ja się boję tego chłodu, ja jestem taki zmarźlak że szok 

Na szczęscie mogę wyjść z pracy o 15. Tak więc męzus po mnie przyjedzie, zrobimy male zakupki, ugotujemy jakas zupke i pod kocyk.

wkurzają mnie moje ciuchy, w których chodzę po domu-wyglądam jak lump(bo zimno to musiałam się naubierać) mam niewyprostowane włosy
a musiałam się wypindrzyć i podreptać na rozmowę kwalifikacyjną... Wcale nie jest tak strasznie zimno, po waszych zapowiedziach myślałam, że będzie gorzej 
a z tą lokalizacją to nieźle, jak nie za daleko to za blisko, ale nie martw się lepszy taki problem niż odwrotny