Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-13, 12:36   #4501
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jasne, że wybierzemy się na normalne zakupy! Na przykład jak trochę znormalnieję i przestanę gadać w kółko o tym samym.. Poza tym, naprawdę nie mamy daleko do Katowic, a ja wczoraj zaczęłam lubić to miasto. Byłoby fajnie, gdybyśmy spotykały się częściej.

Mleczko zmywam żelem, tylko to zazwyczaj jest tak, że zmywam makijaż mleczkiem jak wracam z pracy, a żelem myję twarz dopiero wieczorem. No ale zaryzykuję, zobaczymy. Fajnie byłoby mieć ulubione mleczko za 3,50 zł.
A ta aloesowa Ziaja to do jakiej cery?
Też tak myślę, to nawet może nie być takie trudne do wprowadzenia w życie. Kwestia dobrej organizacji czasu i chęci.

Aloesowa Ziaja jest do suchej/normalnej. Opinie na KWC średnie, ale ja kocham Ziaję, chyba nic mnie jeszcze nie rozczarowało. Z aloesowej serii nic jeszcze nie miałam, to tak w sam raz na poodwykowe zakupy.
Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Ja Was widziałam przez szybkę. Siedziałyście w kawiarence w SCC
Ojj, trzeba było podejść i się przywitać!.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 12:39   #4502
emememsik
po prostu Em :)

fuksja, naszą sesję zdjęciową przyślę Ci jak najszybciej, ale nie dzisiaj, bo mój ojciec pomylił się i pożyczając swój aparat dał mój kabelek USB, a tamten nie pasuje.
Za to Ty możesz mi przesłać te kilka zdjęć, które masz u siebie.

IW, kurcze, ja dopiero teraz sobie uświadomiłam, że Ty chodziłaś do LO w Katowicach.. I w ogóle że mieszkasz tam blisko..
Stary 2008-09-13, 14:14   #4503
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj widziałam w Katowicach dziewczynę bardzo podobną do Em

Zabawna sytuacja

Dziewczyny, a ja mam pytanie, może Wy wiecie
Dlaczego niektórzy ludzie mówią laptok? Różni sie czymś od laptopa? O co w ogóle chodzi?
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 14:31   #4504
Laurieen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a ja mam pytanie, może Wy wiecie
Dlaczego niektórzy ludzie mówią laptok? Różni sie czymś od laptopa? O co w ogóle chodzi?
U mnie w domu mówi się tak dla jaj, a wzięło się to z serialu "Złotopolscy", postać, którą grał Bartłomiej Topa tak mówił i nam się to spodobało
Myślę, że inny tak mówią albo też dla jaj, albo myślą, że tak jest dobrze

26.07.2016

zaręczyny

17.06.2017
ślub

Laurieen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 14:47   #4505
uhahana
Zakorzenienie

Ja nigdy nie mówię 'laptok', bo nie urażając nikogo, moim zdaniem to kretyńsko brzmi
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 14:59   #4506
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Laurieen, dzięki, nie sadziłam, że serial "Złotopolscy" jest taki popularny, bo naprawdę masa osób tak mówi, aż czułam sie zacofana

A propos, dostałam Johnego!(mój laptop) i jestem w nim totalnie zakochana!
Jest boski. Naprawdę ciesze siez niego jak dzieciak, ale to pewnie przez to, że kupiłam go sama za własne ciężko zarobione pieniądze i do tego od dawna chciałam.
Dziś dokupiłam sobie dizejnerską myszkę
http://www.kobiecarewolucja.pl/produ...n_GOE-6DN.html
(tylko moja była 20zł tansza)
Stary 2008-09-13, 15:34   #4507
uhahana
Zakorzenienie

Fajna mycha D

W ogóle niezła ta strona, nigdy na nią nie trafiłam
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-09-13, 19:42   #4508
fuksjaa

Cytat:
fuksja, naszą sesję zdjęciową przyślę Ci jak najszybciej, ale nie dzisiaj, bo mój ojciec pomylił się i pożyczając swój aparat dał mój kabelek USB, a tamten nie pasuje.
Za to Ty możesz mi przesłać te kilka zdjęć, które masz u siebie.
prześlę Ci, ale później, bo dopiero co wróciłam do domu. jak patrzę na te zdjęcia i przypominam sobie wczorajszy dzień to śmieję się jak wariatka.
Cytat:
Jest boski. Naprawdę ciesze siez niego jak dzieciak, ale to pewnie przez to, że kupiłam go sama za własne ciężko zarobione pieniądze i do tego od dawna chciałam.
myszka śliczna.
jak kupię sobie komputer do własnego mieszkania to też kupię sobie podobną.

właśnie wróciłam do domu, na szczęście byłam samochodem ale i tak zmarzłam idąc do niego. na liczniku temperatury było zaledwie 7 stopni, a wg onetu jutro w nocy ma być u mnie zaledwie 3. lubię jesień, ale nienawidzę takiego zimna, a w dodatku ja jestem takim zmarzluchem...

właśnie projektuję sobie mój pokój. tzn. planuję remont i chcę zmienić rozmieszczenie mebli, kolor ścian i milion innych rzeczy - uwielbiam to robić. wzięła mnie też faza na wymyślanie wystroju mieszkania, tzn. mojego wymarzonego.

znacie jakieś strony z grafikami, najlepiej takimi trochę retro, jak w stylu lat 60-tych? byłabym wdzięczna za jakiekolwiek linki z podpowiedziami, bo szukam czegoś fajnego, kontrastującego z ciemnoczerwoną ścianą. a gdyby te grafiki były czarno białe to już całkiem.

słucha ktoś tutaj jazzu, smooth jazzu, acid jazzu, albo innych odmian jazzu?
albo lounge?

bo szukam czegoś fajnego do posłuchania.
Stary 2008-09-14, 11:15   #4509
emememsik

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
prześlę Ci, ale później, bo dopiero co wróciłam do domu. jak patrzę na te zdjęcia i przypominam sobie wczorajszy dzień to śmieję się jak wariatka.
Mam dokładnie to samo!! Wczoraj siedziałam w pracy i przeglądałam cały czas naszą sesję na aparacie. Jesteśmy boskie.

Zgadzam się, myszka Krówki jest super i też sobie taką kupię jak już będę mieć lapka. I na pewno wybiorę też sobie jakąś fajną naklejkę na obudowę.

Wczoraj postanowiłam, że będę mieć lepszy humor. Tak po prostu. Zajmę się czymś, nie będę bezsensownie gapić się w ścianę i całymi dniami siedzieć na kompie. Gruntowne porządki w pokoju, przygotowanie się na studia, spotkania ze znajomymi, cokolwiek. Dam radę. To niełatwe, ale dwa ostatnie tygodnie były straszne, nie wytrzymałabym tak dłużej..

A to wszystko chyba dzięki piątkowi. Było tak fajnie, że wystarczy, że trochę powspominam i już mi jakoś lepiej.
Stary 2008-09-14, 11:39   #4510
fuksjaa

Cytat:
Mam dokładnie to samo!! Wczoraj siedziałam w pracy i przeglądałam cały czas naszą sesję na aparacie. Jesteśmy boskie.

Zgadzam się, myszka Krówki jest super i też sobie taką kupię jak już będę mieć lapka. I na pewno wybiorę też sobie jakąś fajną naklejkę na obudowę.

Wczoraj postanowiłam, że będę mieć lepszy humor. Tak po prostu. Zajmę się czymś, nie będę bezsensownie gapić się w ścianę i całymi dniami siedzieć na kompie. Gruntowne porządki w pokoju, przygotowanie się na studia, spotkania ze znajomymi, cokolwiek. Dam radę. To niełatwe, ale dwa ostatnie tygodnie były straszne, nie wytrzymałabym tak dłużej..

A to wszystko chyba dzięki piątkowi. Było tak fajnie, że wystarczy, że trochę powspominam i już mi jakoś lepiej.
O tak, jesteśmy boskie. Przesłałam Ci wczoraj zdjęcia, dostałaś je?

Mam takie samo postanowienie jak Ty - będę miała lepszy nastrój, nie będę wmawiała sobie, że napewno jest coś nie tak, nie będę robiła bezsensownych problemów i ogólnie będzie lepiej. Dziś zaczęłam generalne porządki, jutro idę srzedać kilka niepotrzebnych książek, posegreguję ubrania, odłożę te letnie.

Właśnie zrobiłam sobie gorącą karmelową herbatę, otuliłam się kocykiem i wizażuję w przerwie między sprzątaniem, a odkurzaniem.
Stary 2008-09-14, 11:51   #4511
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ładna

wszystkie rzeczy z tej strony mi się podobają

Cytat:

właśnie wróciłam do domu, na szczęście byłam samochodem ale i tak zmarzłam idąc do niego. na liczniku temperatury było zaledwie 7 stopni, a wg onetu jutro w nocy ma być u mnie zaledwie 3. lubię jesień, ale nienawidzę takiego zimna, a w dodatku ja jestem takim zmarzluchem...

słucha ktoś tutaj jazzu, smooth jazzu, acid jazzu, albo innych odmian jazzu?
albo lounge?

bo szukam czegoś fajnego do posłuchania.
u mnie też strasznie zimno.. chodzę już w cieplejszej kurtce i wysokich saszkach, jest koło 10 C a czesto widzę na ulicy ludzi w krótkich rękawkach i letnich butach

smooth jazzu słucham prawie cały czas jakos od roku polecam winampowe radio
S K Y . F M

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-14, 11:52   #4512
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:

Właśnie zrobiłam sobie gorącą karmelową herbatę, otuliłam się kocykiem i wizażuję w przerwie między sprzątaniem, a odkurzaniem.
Jakie odkurzanie!?
Dzisiaj niedziela! Należy dzieńświęty święcić!

Aż miło się Was czyta jak macie takie dobre humorki . Oby tak dalej!

Ale ja też muszę zacząć nowe życie!

Edytowane przez Independent Women
Czas edycji: 2008-09-15 o 20:52
Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 12:05   #4513
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
u mnie też strasznie zimno.. chodzę już w cieplejszej kurtce i wysokich saszkach, jest koło 10 C a czesto widzę na ulicy ludzi w krótkich rękawkach i letnich butach

smooth jazzu słucham prawie cały czas jakos od roku polecam winampowe radio
S K Y . F M
najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że ja jeszcze nie mam jesiennej kurtki. saszek jeszcze też nie. tak wiem, jestem fantastyczna.

dzięki za adres, już sprawdzam.
Cytat:
Jakie odkurzanie!?
Dzisiaj niedziela! Należy dzieńświęty święcić!

Aż miło się Was czyta jak macie takie dobre humorki . Oby tak dalej!
sprzątam w niedzielę, jestem grzesznicą.

a co do exa, to dobrze, że to wszystko już po Tobie spływa, przynajmniej zaoszczędzisz sobie trochę cierpienia, bo takie ciągłe rozpamiętywanie wszystkiego jest bezsensu a jeszcze mocniej boli.. : (

Zaczynaj nowe życie.
W końcu teraz przed każdą z nas stoi nowy etap życia.
Stary 2008-09-14, 12:44   #4514
emememsik

Cytat:
Przesłałam Ci wczoraj zdjęcia, dostałaś je?

Mam takie samo postanowienie jak Ty - będę miała lepszy nastrój, nie będę wmawiała sobie, że napewno jest coś nie tak, nie będę robiła bezsensownych problemów i ogólnie będzie lepiej. Dziś zaczęłam generalne porządki, jutro idę srzedać kilka niepotrzebnych książek, posegreguję ubrania, odłożę te letnie.

Dostałam zdjęcia, właśnie je zapisuję na kompie. Ja chcę mój kabelek!! Pokażemy dziewczynom jakie jesteśmy walnięte.
Eej, to czwarte zdjęcie jest fajne. Poważnie, podoba mi się. Co Ty od niego chcesz?

Ja też sprzątam. Ah, grzeszymy.. Ciekawe tylko kiedy mam to robić, jak od poniedziałku do soboty pracuję po 9 godzin dziennie.

Chyba też zaraz sobie zrobię herbatę, wejdę pod kołdrę i obejrzę kawałek Gladiatora, którego zaczęłam rano.

Cytat:
I zaczniesz. Świetnie rozumiem całą Twoją sytuację. To może brzmieć i wyglądać chamsko, ale fakt, że to po Tobie spływa oznacza, że jesteś na dobrej drodze. I bardzo dobrze!

Cytat:
W końcu teraz przed każdą z nas stoi nowy etap życia.
Jak to pięknie brzmi.. Trzeba jeszcze tylko w to uwierzyć..

Ja też muszę sobie kupić kurtkę i buty. I zastanawiam się, czy jednak nie oddać czapki, którą sobie kupiłam. Sama nie wiem czy nie wyglądam w niej jak idiotka..

EDIT: fuksja, cały czas zapominam zapytać.. Jaki miałaś w piątek tusz na rzęsach?
Stary 2008-09-14, 13:03   #4515
fuksjaa

Cytat:
Dostałam zdjęcia, właśnie je zapisuję na kompie. Ja chcę mój kabelek!! Pokażemy dziewczynom jakie jesteśmy walnięte.
Eej, to czwarte zdjęcie jest fajne. Poważnie, podoba mi się. Co Ty od niego chcesz?

Ja też sprzątam. Ah, grzeszymy.. Ciekawe tylko kiedy mam to robić, jak od poniedziałku do soboty pracuję po 9 godzin dziennie.

Chyba też zaraz sobie zrobię herbatę, wejdę pod kołdrę i obejrzę kawałek Gladiatora, którego zaczęłam rano.

Jak to pięknie brzmi.. Trzeba jeszcze tylko w to uwierzyć..

Ja też muszę sobie kupić kurtkę i buty. I zastanawiam się, czy jednak nie oddać czapki, którą sobie kupiłam. Sama nie wiem czy nie wyglądam w niej jak idiotka..

EDIT: fuksja, cały czas zapominam zapytać.. Jaki miałaś w piątek tusz na rzęsach?
Strasznie wyszłam, jeszcze moja grzywka mi się dziwnie ułożyła.

Ja wprawdzie nie pracuję 9 godzin dziennie, ale najbardziej lubię sprzątać w niedzielę. Nic na to nie poradzę. Jakoś wtedy mam poczucie, że nie muszę się z tym spieszyć i wszystko jest tak jak chcę.

Brzmi pięknie, bo to prawda, a Ty znów nie wierzysz.. Muszę Ci jakoś wybić z głowy takie negatywne i pesymistyczne myślenie o niektórych sprawach.

Co do czapki, wklej fotkę. Albo prześlij mi ją razem z pozostałymi zdjęciami.
Zaprojektowałam sobie dziś kurtkę, sukienkę i płaszczyk. Uh, będą boskie. Zwłaszcza, że materiały takie jak chciałam już leżą w mojej szafie. Na liście jesiennych zakupów pozostają jeszcze: buty, szalik, sweterki, kardigan, bluzki jakieś.. W przyszłym tygodniu wybieram się na normalne zakupy.

W piątek miałam ten tusz:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26256

a czemu pytasz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-14, 15:22   #4516
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Skoro mowa o rzęsach Fuksji, to przyznam się, że też zwróciłam na nie na naszym spotkaniu
Były perfekcyjne.

Cytat:
Też myślę o naklejce. Ach, my kobiety
Stary 2008-09-14, 16:18   #4517
uhahana
Zakorzenienie

Łoooł, wreszcie coś tu się zaczęło dziać!

Ja myślałam nad tą naklejką na laptopa, ale już nie tyle ze względów estetycznych, co dlatego, że mój bardzo, bardzo bardzo bardzo się palcuje, z jakiegoś takiego tworzywa jest zrobiony no i może jakby miał na wierzchu wzorki, to nie rzucałoby się to tak bardzo w oczy.
Na Allegro jest dużo różnych tych naklejek, nawet można im przesłać swoje zdjęcie albo grafikę i oni to dostosują.

I wiecie co? Też mnie cieszy ta perspektywa zmiany otoczenia. 'Nowe życie' to jakoś mi tak strasznie patetycznie brzmi, ale kurde, coś w tym jest I chyba tego mi właśnie teraz trzeba.

IW opowiadaj jak tam było na campusie Ja do teraz żałuję, że przed końcem zapisów nie miałam kasy. Warto było?
I dobrze, że tak podchodzisz do całej sytuacji z eksem, chociaż z tego co czytam, to coś między Wami jest cały czas.

Okropnie zimno u mnie ;/ Też chodzę już w kurtce, chyba też się zaopatrzę w jakąś cienką czapkę, bo jak wiatr jest, to w łeb mi zimno. To już chyba na starość
Choose life.
'

Stary 2008-09-14, 19:48   #4518
fuksjaa

Cytat:
Skoro mowa o rzęsach Fuksji, to przyznam się, że też zwróciłam na nie na naszym spotkaniu
Były perfekcyjne.
yyy...
dla mnie moje rzęsy są zwyczajne. jasne, niewyraźne jeżli ich nie umaluję. ale długie.

w każdym razie, dziękuję za komplement.
Stary 2008-09-14, 19:55   #4519
Ywonula
Zadomowienie

IW ja Ciebie kobito dalej nie mam na nk. Napisz na PW
A z eksem widze że idzie do przodu. U mnie też już obrót sprawy pomału..

A ja co do naklejek to mam takie zdanie: Mam orgazm na ich widok, ale stwierdzam że nie zniszczę sobie tak lapka.. Jak będe chciała odkleić to jakieś ślady zostaną... itp.
Stary 2008-09-14, 20:10   #4520
fuksjaa

IW, ja też proszę o PW.
Stary 2008-09-15, 12:23   #4521
emememsik

Cytat:
Brzmi pięknie, bo to prawda, a Ty znów nie wierzysz.. Muszę Ci jakoś wybić z głowy takie negatywne i pesymistyczne myślenie o niektórych sprawach.
No to chyba musimy się znowu spotkać.. (na przykład za dwa tygodnie.. )

A co do rzęs - pytałam, bo były ładne. ale to chyba nie zasługa tuszu, więc ja nie mam co na takie liczyć..

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
A ja co do naklejek to mam takie zdanie: Mam orgazm na ich widok, ale stwierdzam że nie zniszczę sobie tak lapka.. Jak będe chciała odkleić to jakieś ślady zostaną... itp.
Te naklejki są takie, że po odklejeniu nie ma żadnego śladu.
Stary 2008-09-15, 12:38   #4522
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Laurieen, dzięki, nie sadziłam, że serial "Złotopolscy" jest taki popularny, bo naprawdę masa osób tak mówi, aż czułam sie zacofana

jeśli mogę zapytać gdzie zakupiłaś taką mychę?

Widzę, ze toczy się m.in. rozmowa o laptopach, czy któraś z Was posiada takie cudo jak macbook? Ew. co polecacie?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 12:52   #4523
uhahana
Zakorzenienie

Macbook to świetna sprawa, gdybym nie miała już lapa, to na pewno bym celowała w Macbooka, no ale cóż, może kiedyś
Tylko trzeba brać pod uwagę to, że nie wszystkie programy, które działają pod Windowsem, będą działać pod MacOS. Np. AutoCAD nie działa i Corel, którego i tak nie używam

Btw. właśnie wstałam i się ubrałam

Pada i jest wstrętnie
Choose life.
'

Stary 2008-09-15, 13:43   #4524
emememsik

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Fajnie, ja już ósmą godzinę w pracy siedzę.

Zaraz kończę i idę na zakupy. Muszę kupić kurtkę, bo zamarznę!
Stary 2008-09-15, 14:15   #4525
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Macbook to świetna sprawa, gdybym nie miała już lapa, to na pewno bym celowała w Macbooka, no ale cóż, może kiedyś
Tylko trzeba brać pod uwagę to, że nie wszystkie programy, które działają pod Windowsem, będą działać pod MacOS. Np. AutoCAD nie działa i Corel, którego i tak nie używam

Pada i jest wstrętnie
To racja, ze nie wszytskie działają, ale jest rozwiązanie, zainstalować na macbooku drugi system Windows Można śmigać na Windowsie i na MacOS'ie. Z tego co widziałam to tak można. Ale podobno te maki produkowane już w Chinach to bubel, szybciej się podobno psują.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 15:03   #4526
uhahana
Zakorzenienie

Zaraz zamarznę
Choose life.
'

Stary 2008-09-15, 15:25   #4527
milkNhoney
Rozeznanie

brrrrrrry dzień

miałam coś napisać, ale nie wiem co
o jazz widzę. A słucham słucham chociaż wieczorami preferuję a tak to chillout kocham polecam polskastację

aaa nie wiem w co się jutro ubrać. Muszę wybrać się po ciepłe swetry, ale w taką pogodę mało przyjemnie chodzi się po sklepach

aa i widzę jakieś naklejki na laptopa, nawet nie wiedziałam o czymś takim fajne to... a można to w każdym momencie odkleić i przykleić znowu?

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 15:25   #4528
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

A ja sobie odkręciłam kaloryfer i już jest cieplutko
Tesiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 16:28   #4529
uhahana
Zakorzenienie

A u mnie nie grzeją jeszcze

Milk zdaje się, że tą naklejkę można przykleić 2-3 razy ponownie, później już chyba ten klej czy co to jest, za bardzo nie łapie. Przynajmniej tak kiedyś słyszałam, nie wiem, czy w przypadku wszystkich tak jest.
Choose life.
'

Stary 2008-09-15, 19:34   #4530
milkNhoney
Rozeznanie

dzięki uhahana za odp przydatne bo na mojej tośce widać paćki, alee szkoda mi kasy na taki bajer

łe u mnie też jeszcze nie grzeją więc śpię w skarpetkach a jutro wychodzę z domu ubrana na cebule

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości