![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Hej hej
![]() a ja dzisiaj w domu siedzę, bo mam temperaturę i strasznie się czuje.... Oczywiście matka już mi gadała rano że co ja sobie wyobrażam, przecież maturę mam w tym roku... :/ Dzisiaj jeszcze idę na korki z hist sztuki na 15, a na 17 mam byc u takiej jednej babki co mi opowie coś niecoś o studiach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Rozeznanie
|
Ja już też w domu, ale kuje słówek z angielskiego (sport i kultura
![]() Miałam dzisiaj dwa wf-y ale nawet złe nie były, bo siatkówki nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Ogłaszam wszem i wobec że wszyscy którzy są chorzy powyłazili w weekend z imprez porozbierani, bo ich pani jesień zaskoczyła
![]() ![]() ![]() W kazdym razie powrotu do zdrowia wszystkim życzę i powrotu do dobrego humoru ![]()
![]() |
#2284 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Załamałam się, chciałam się zapisać na kurs przygotowawczy do matmy... a tutaj się okazuje, że w moim mieście przygotowuje do niego, nauczycielka z mojego LO, na dodatek nie ciesząca się zbytnio opinią dobrej pani profesor.... Czy oni naprawdę biorą do tego indeksu dobrych ludzi? nie wiecie może? czy może biorą kogo popadnie... bo właściwie ja z nią lekcji nie mam, więc może nie jest taka zła... ale mam rozkmine, że tak powiem:P nie wiem czy się zapisać... A jutro jadę na Salon Maturzysty czy coś takiego:P może któraś też będzie w Olsztynie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Rozeznanie
|
Ja mam Salon Maturzystów w piątek, bo to w Gdańsku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Rozeznanie
|
No mi też jest bliżej do Gdańska i wolałabym w ogóle do Gdańska jechać bo tam chce studiować. ale ze mieszkam w warmińsko-mazurskim to tak wyszło że jedziemy do Olsztyna:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Ja też już w domu
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam z mamą na mieście i kupiłam sobie czarne spodnie na wyjście do opery ![]() ![]() A jutro nie idę do szkoły bo mam jazdę do miasta odległego o 45 km ode mnie i nie będzie mnie od 7 do 13 ![]() ![]()
#2288 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() książki są np. tutaj: http://www.gandalf.com.pl/b/historia...kandydatow-na/ i http://www.podreczniki-gandalf.pl/b/...ndydatow-na-B/ Edytowane przez adaavonka Czas edycji: 2008-09-15 o 13:31 Powód: linki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Rozeznanie
|
A gdzie jedziecie?
![]() Jutro o 9.15 spotkanie o maturze z matmy o 10 z histy 14 polski i 15 angol ;] więc z Olsztyna wrócimy późno;/ Ja mam te vademecum z wydawnictwa difin. Powiem szczerze ze nie miałam do czynienia z drugim, ale wydaje mi sie ze nie ma różnic dużych jezeli w ogole jakies sa. To ci sami autorzy, wiec na to samo klada nacisk ![]() repetytorium fajne:P wszyskto jest od pkt, myslnikow wiec jakbys miala notatki ![]() mozliwe ze to jest tak ze jedno wydawnictwo wchłonęło drugie [połaczyly sie] i moze te jedno wydanie to stare? [nie wiem moze plote glupoty:P] |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz idę po herbatę bo jest zimno strasznie i w dodatku leje ![]()
![]() |
#2291 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Konto usunięte
|
Aga2890- gdzie w Olsztynie jest to spotkanie maturzystów? i do czego ono wogóle słuzy? Nie mam teraz szkoły (praktyki mam) i kompletnie nie mam informacji o tym co sie dzieje,a jednak wypadałoby się pojawic.
bede wdzięczna za jakieś informacje. Moge się pochwalic,że mimo mojego natrętnego lenistwa dziś zaczełam przerabiac (sama!) starozytnosc z polaka. Z 5 książek tworzę informacje w gigaaaaaaaaaaaantycznym zeszycie. Szczerze to jestem niesamowicie z siebie dumna.ha! |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już i po lekcjach i po lekarzu i po zakupach. Teraz skanuje koleżankom pare str z książki, później muszę napisać małe wypracowanko na pol, lecę do apteki odebrać lek, później trzeba się wykąpać i przychodzi do mnie kumpela na noc. A jutro pobudka o 5.30 o 7.00 wyjazd i tak cały dzień na tych targach. Planowany powrót 21.00 To miłego wieczoru i jutra bo już raczej dziś nie zajrzę.
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zadomowienie
|
witam
![]() byłam w bibliotece szkolnej, chciałam pożyczyć coś w miarę nowego maturalne do matmy, ale nic nie było :/ a chciałam przejrzeć co by było warto kupić. tak to tylko księgarnie pozostają. ale co, mama stać nad jedną książką 10 min i przeglądać czy się przyda? ![]() ![]()
#2295 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
dubel
![]()
#2297 |
Rozeznanie
|
Malinka ja tak robiłam w emipiku jak był Dzień Książki
![]() ![]() Teraz czytam e-booka 'Vademecum Maturzysty - Język Polski' bo jutro spr z pozytywizmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O 7.00 wyjazd i gdzieś koło 9.00 będziemy na miejscu. Później na Kortowie na UWMie te targi gdzieś do 14-15 i na 16.00 idziemy do kina. Kino gdzieś do 18.00 no i później do domu. Mogłabym wstać o 6.00 równie dobrze, ale że 4 osoby w domu wstają prawie o tej samej godzinie to trzeba będzie się wyrabiać. Więc lepiej chwilke poczekać do wyjścia niż biegać jak kot z pęcherzem.
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
nie lubię poniedziałku!
nic mi się nie chce ![]() zwiałam dzisiaj z 2 angielskich bo nie mogłam wysiedzieć w szkole :P mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz w tym roku ![]() a generalnie to mam masę roboty, a zero chęci buuu |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Byłam na tych zajęciach z geo i mało osób zdaje geografię rozszerzoną.
![]() ![]() ![]() A na historii dwie godziny dyktowania. ![]() ![]()
#2301 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedynie koncertować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chciałabym strasznie jeszcze raz do Wrocka pojechać ![]() Zyczę udanej zabawy, choć myślę, że zdążę Ci jeszcze raz pożyczyć ![]()
![]() |
#2302 |
Konto usunięte
|
Haaa a ja miałam lekcje od rana czyli od godz.8 iii wiecie co.. wstałam o 7,40
![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie jeszcze nie ma fakultetów z geo, choć miały być. Ale znów po zmianie planów... tylko jako jedynej mojej klasie nie pasuje i pewnie nie będziemy mieć fakultetów. Jakies petycje musimy pisać... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Wy wszystkie jakieś fakultety kurcze macie, u mnie nic takiego się nie szykuje!
Ewentualnie jakieś "kółko" z matmy. Zmęczona, półżywa, wkurzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Wtajemniczenie
|
Aaa. Jakoś tak mi się skojarzyło. Ale w sumie to dziwne by było kilka szkół w tym samym czasie na wymiane w to samo miejsce. hehe
Czasem tak nieracjonalnie myślę Ja z 'QV' to już mało co pamiętam, bo czytaliśmy w 2kl gim. Ale pamiętam samobójstwo Petroniusza i walke Ursusa chyba z bykiem, do którego przywiązana była Ligia ![]() Teraz to już naprawę lece ![]() Pooglądam 'Rozmowy w toku'.a później lecę to tu to tam. ![]()
![]() |
#2305 | ||||
Zakorzenienie
|
Czeeeść!
![]() Ja dziś byłam w szkole do 9.35... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja w końcu się zdecydowałam - idę i na historię, i na WOS. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
witam nochane
![]() ![]() tak rzadko ostatnio tu bywam a wy tyle piszecie:P u mnie w szkole nawet nie jest tak zle. dostalam dzisiaj 4+ z kartkowki z matmy ![]() wczoraj posiedzialam troche nad tematami do ustnej matury i zastanawiam sie nad dwoma. do jednego mam juz napisana nawet prace:P ![]() ![]() u mnie tez nie ma rzadnych fakultetow:/ mialybyc z matmy ale chyba tylko ja bede zdawac mature z matmy... zreszta ja tez sie zastanawiam czy z niej nie zrezygnowac i skupic sie jedynie na rozszerzonej biologii... |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zadomowienie
|
U mnie fakultety z wszystkich przedmiotów są o tej samej godzinie, także lipa bo można chodzić tylko na jedne.
Zmykam na pierogi ![]() ![]()
![]() |
#2308 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
dopiero pół h temu wróciłam do domu, bo po lekcjach zaraz miałam angielski. niiiiic mi się nie chce, a do nauczenia się na jutro mam mnóstwo rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
maszyna, nie człowiek
|
U nas facet od matmy wściekał się całą lekcję, że nie myślimy, głupi jesteśmy etc. Sądzę, że gdyby nie walił pięścią w ławkę i nie wrzeszczał, to nie balibysmy się odezwać ;| A jutro kolejny cieżki dzien, dopiero w czwartek dziki luz ;D
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.