|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
a ja bylam w sadzie rwac sliwki
![]() rteraz albonigdy nie ogladalam bo nie mialam tv ![]() lele ja tez lubi etakie grube rajstopki szare sobie juz kupilam w housie jeszcze kupie fioletowe i czarne ![]() kurier z mbanku przyjechal do mnie do budki z lodami i pospisywalismy ![]() ide si ekapac a potem do tz ![]() dsc przeciez oplaca sie zamowic np 10 par stringow za 23 zl bo tyle placilam z przesylka sama;P nawet na targu 1 sztuka 5 zl wiec mam polowe taniej pretyy 79, 90 zaplacilam ![]()
#2792 |
Zakorzenienie
|
Vill, jak się przeprowadzisz do Wrocławia to z hostessowaniem nie powinnaś mieć problemów. Do mnie kiedyś dzwoniła babka z agencji i miała zlecenie we Wrocławiu, roznoszenie ulotek za...20zł/h na rękę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę iść podbić gwarancję do laptopa, bo już tak idę przez tydzień
![]() Wiecie, że babcia mojej babci była siostrą ojca mojego dziadka, a przybrany dziadek mojej babci był bratem matki mojego dziadka? ![]() Mam to rozrysowane, ale zrozumieć nie mogę, pewnie mi to zajmie parę lat ![]() I mam już drzewko rodziny babci, podała mi nazwiska swoich sióstr i braci oraz ich dzieci, ale zbuntowała się już przy wymienianiu dzieci dzieci swojego rodzeństwa :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zakorzenienie
|
o matko ville ale dalaś mi łamigłówke
![]() ![]() ![]()
#2795 |
Zakorzenienie
|
hehe, a ja sobie tak to rozrysowałam na brudno. Lubię łamigłówki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
ufffff ale zmarzłam na mieście;/
ale załatwiłam co miałam załatwić ![]() kupiłam kamienie na zamówiony komplet, nic nie kupiłam dla siebie (sukces) i chyba upatrzyłam sobię laptopa ![]() Asus F3SC za 2720zł w tej cenie już jest myszka i torba gratis, dodatkowo lapek ma już zamontowaną kartę telewizyjną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysoki przy jednej z głównych ulic ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja może dzisiaj w końcu pojade odebrać laptopa od wujka ;P bo kupił mi teraz jak mnie nie było. i muszę oddać mu pieniądze i go zabrać ![]() a jeszcze dzisiaj na piwo z dziewczynami ide a tak zimno... ![]() ![]() dla mnie najlepsza pogoda to ok 17-20 stopni z lekkim wiaterkiem i ze słońcem ![]() czemu teraz nie może tak być ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2798 |
Zakorzenienie
|
Tesiaczek, ja kiedyś skróconą wersję tego rozrysuję na kartce i zeskanuję. Albo podam link, o ile będzie to możliwe do mojego drzewa na stronie moikrewni.pl i zobaczycie
![]() Ale powiem, że to dotyczy babci i dziadka ze strony taty, rodzina mojej mamy jest normalniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
też mam konto na moikrwni, ale jakoś drzewo nieuzupełnione
![]() A ja nie wiem,z której strony rodzina normalniejsza. Od taty mniej znam, ale jak są tacy jak on, to normalna ne jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zadomowienie
|
gdzie takiego lapka wynalazłaś?
#2801 |
Zakorzenienie
|
no jakbyś nie mogła na gg spytać
![]() w sklepie Karen na Starodomaszowskiej musze się jeszcze skonsultowac z tymi co sie lepiej ode mnie znają na tym, ale już jeden kumpel powiedział, że on by brał i jeżeli drugi też to powie to jutro po niego pojadę ![]() bo jeszcze jeden za***iscie dobry mi proponowali ale tamten już 2950zł+150karta tv |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jem obiad i jedną ręką wizażuje a że wizaż już otwarty to wygodniej ![]()
![]() |
#2803 |
Zadomowienie
|
Vill napisz mi na PW Twoj adres itede, bo chyba nie z Twojego konta pieniążki są
![]()
![]() |
#2804 |
Zadomowienie
|
alee fajnie nie jest iśc do pracy..
![]() legnę sie na łóżko i posłucham sobie hh .. i nie bede absolutnie nic robic.. ![]()
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
Oluś, pieniazki z konta mamusi
![]() juz wysylam ![]()
![]() |
#2806 | |
Zakorzenienie
|
Tyle go nie widzialam ze ciezko bedzie mi byc grzeczna :P
Cytat:
![]() Sie wyspalam za wszystkie czasy dzis ![]() Ide na autobus ale nareszcie nie do pracy tylko do TŻcika ![]() I u niego w miescie ide jutro lub pojutrze do fryzjera na farbowanie i scinanie grzywki :p Potem sie Wam pokaze i ocenicie ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze jakas prace znalezc bo mama mi powiedzial ze zachcianek sponsorowac nie bedzie ![]() Cytat:
![]() moze jakis z obrzeza?XD bo tam jest wiele budynkow w kampusie ![]() zmarzlam, buu a jeszcze jutro musze isc po zdjecia i zalatwic internetowa obsluge mojego konta ![]()
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kupiłam sobie buty z Nike ![]() ![]() ![]() Tego modelu, który kupiłam, nie widziałam wcześniej na Allegro, to był taki spontan ![]() ![]() ![]() ![]()
#2809 |
Zakorzenienie
|
NijaA pokazesz buciki?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 |
Zadomowienie
|
właśnie Nija pokaż
![]() bo i ja musze sobie kupić jakies.. a na all widzalam nawet nie drogie ![]()
![]() |
#2811 |
Rozeznanie
|
O Jezuuu jak ja Wam zazdroszcze,że możecie sie jeszcze wyspać a ja juz od 2 tygodni średnio od 6:30 na nogach
![]() jutro czekają mnie 4 godziny z rzędu anatomii ![]() i jeszcze chora jestem ![]()
![]() |
#2812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w końcu mam laptopa ![]() co z tego, że nie ma w nim np worda itp ![]() praktycznie niczego nie ma ;P ale na razie wzięłam go do domu i moge sobie internet podłaczyć ![]() teraz komputer normalny w moim domu chyba już przez nikogo nie bedzie używany ;P przed chwilą na stole w salonie rozłożyliśmy 3laptopy z rodzicami i każdy robił coś w swoim ![]() ![]() ![]() ![]() za 10min ma mnie już nie być w domu (idziemy do przyjaciółki na babski wieczór;P) a ja w dresie i z włosami o których lepiej nie wspominać ![]() ![]()
![]() |
#2813 |
Zadomowienie
|
moj nie jest aż taki wielki
![]() kiedyś jak sie kupowało, to lapki nie byly jeszcze takie popularne.. zreszta moja mama musi sie jeszcze na takim stracjonarnym nauczyc.. laptop dla niej to wyzsza szkola jazdy ![]() ![]()
![]() |
#2814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
pozniej nadrobie to co pisalyscie nalazlam na watku dziewcyzn zdjących prawko coś takiego a z tego co pamietam to nija teraz też robi więc daję http://prawko-kwartnik.info/images/eee.html. zabawne to troszkę
![]() zetka ja mam stacjonarny komputer i prędko nie będę mieć laptopa. i nie narzekam. mój ma 3 lat i jest naprawdę w porzadku ![]()
#2816 |
Zakorzenienie
|
ja mam tylko normalny w domu.. ;x
no i swojego juz lapka, ale go zabieram ![]() co do zimna... jest mi starszni zimno, siedze w grubych golfie, na to b;uza i jeszcze koc..a siedze w salonie, u mnie w pokoju to jest lodowka... najzimniejszy pokoj w domu bo od wiejacej strony :| myszka, w tej grze mam -111 :| przejechalam ludzia! ![]() nie nie mam prawka ![]()
#2817 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hula, Karen ma dosyć wysokie ceny w porównaniu z innymi sklepami, zwłaszcza internetowymi. Posprawdzaj na ceneo czy w lepszej cenie nie dostaniesz gdzieś ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fioletowe tez uwielbiam! i co do rajtek ejszcze to ja sie chyba cofam, bo zamowilam sobie tez biale, a ostatni raz taki kolor rajtek to mialam chyba w rpzedszkolu ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w Gdansku juz popatrze jakies fajne ![]() A moze na allegro jest ten model co masz? jak bedziesz miala to poszukaj i pokaz nam ![]() Cytat:
![]() Co do stacjonarnego to ja mam tylko taki ![]() ![]() Mi moj stacjonarny poki co wystarczal teraz wiadomo studia i musze miec jakis przenosny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj straszny dzień.
Zrobiłam coś co moze mieć bardzo złe skutki ( już jest źle) W pracy strasznie zimno, nie wiem jak dam rade, niby to 12 dni ( ale bez dnia wolnego i w tym mrozie jaki tam panuje będzie to męczarnia). Jedyne plusy dzisiejszego dnia: mam zapas soczewek, OTH całą 5 serie na płytach, tż kończy ściągać Plotkarę i kupiłam perfumy z biedronki które pachną naprawde ładnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.