![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. VII! ;d
no mnie najbardziej denerwują jak są w grupce i zaczynają coś krzyczeć taa odważni :P
Kurdę jadę po książki przed sql nie chce mi się :P Gdyby nie ten test z fizy bym nie poszła
#482 |
Wtajemniczenie
|
jakie zyczenia moge napisać bardzo dobremu koledze w sms'ie
![]() Bo ja zawsze ograniczam się do "wszystkiego najlepszego" a mu chciałam cos wiecej napisać;p moze coś smiesznego ? Pomóżcie ;pp
#483 |
Zakorzenienie
|
O ja Ci nie pomogę
![]()
#484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie robie sobie obiad ^^ ryż z marchewka ![]() ![]() Dodam tylko, ze musiałam dzwonić do mamy, bo nie wiedziałam jak się za to zabrać, ryżu zresztą gdyby nie instrukcja obsługi też bym nie ugotowała, ale punkt "torebkę wyciagnac i wsypać jej zawartość na talerz" mnie rozwalił;D ciekawe co innego miałabym z tym zrobić xD Przyznam się, ze potrafię tylko usmażyć jajecznice (o ile trafie jajkiem na patelniexD), ugotować kupne pierogi czy pyzy;D (chociaż czasem rozgotuje), zrobic frytki (czasem przypale), zupke chinską (to chyba kazdy potrafi xD) i na tym mój talten chyba sie konczy^^ A co do gotowania to ostatnio nam babka na bilogi mówiła jak sie oczka na rosole nazywają i kazała zapamietać , to sie zaczełam zastanawiać czy poszłam na biol-chem czy na gastronoma ![]()
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
siemix, ja juz po szkole
![]()
#486 |
Wtajemniczenie
|
ja tez juz po szkole ;/
zgubilam 70 zł suuper i jeszcze do tego .. mialam 3 lekcje zawodowe i je mamy z ta sama nauczycielka, nasza wychowawczynia i z jednego przedmiotu (ekonomiki) mial byc test, to sie uczylam na niego jak glupia, bo duzo tego bylo, a ona ze dzisiaj testu nie ma, ale zapytala 3 osoby w tym mnie z innego przedmiotu (transportu) ;] i oczywiscie 1 dostalam ;/ fuck .
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
je zwolnili nas ;D
#488 |
Zakorzenienie
|
Witam ja juz po szkole
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Wtajemniczenie
|
Uff, zdycham.
Cały dzień chodziłam zakichana, wyglądałam fatalnie po prostu, beznadzieja -.- A dziś tak, pyta z hiry, a ja 'ekhe ekhe, apsiiik, o Jezu' patrzyła się na mnie jak na wariatkę, ale nie zapytała. ;p Z gegry pytała wcześniej nr. 7, a teraz 8! Ej, no lol, a jakby chciała zapytać wstecz, to oczywiście jestem to moi xd. Na angolu myślałam, że zdechnę po prostu. Gość powiedział takiej jednej dziewczynie, żeby mu przetłumaczyła zdanie 'Ten rower jest mój' a ona: 'This bike it's me' Ja chyba nie muszę opisywać mojej reakcji... xp A co do chłopaków, to u nas nie ma jakiegoś wołania za dziewczynami, szkoda trochę. ;D Czasem się jakiś takiś fajny spojrzy, no i git. A najlepszy jest taki facet, co nam szkołę w środku maluje. Młody, przystojny nawet i zawsze jak przechodzę koło niego, to się gapi na mnie xp Zapytacie - 'No i co?' A ja na to - No właśnie nic. ;D I jeszcze tak. Ostatnio, jak mieliśmy wf, to ja oczywiście nie ćwiczę i babka się nas zapytała czy byśmy piłek nie pozbierały z dziewczynami innymi (jasne, zapytała, brać piłki i wio xd) no i ja łapię jedną piłkę i chciałam drugą, patrzę, a tu taki koleś postawił na niej nogę i się patrzy. ;D Myślę sobie, że jeśli sądzi, że mu tę piłkę będę wyciągać spod jego nogi, to się myli. ;p Wzięłam tę jedną piłkę i poszłam do składzika, a ten co miał zrobić? Schylił się, wziął swoją i zrobił to samo xd. Jeden wielki lol xd.
Edytowane przez Avv Czas edycji: 2008-09-15 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Nam dzisiaj zrobiła kartkowke z polskiego :/
#491 |
Zakorzenienie
|
jeezu mam na juto pokazac troche ukladow tabnca... tak mi sie nie chce nic wymyślac
![]() ![]()
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis ide na msze.. rocznica smierci..
#493 |
Zakorzenienie
|
jaa tak samo Paula na msze ide :/ ;p
mamy jutro isc na wfie na kajaki ![]() ![]()
♥ ♥ ♥ Aparatka ![]() góra: 23.03.12 dół : 28.06.12 ![]() Edytowane przez jvlka900 Czas edycji: 2008-09-15 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |||||
Zakorzenienie
|
No
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zadomowienie
|
czeesc lachony ;*
jaa mam troche nauki na jutro .. ale i tak nie mam dwoch ostatnich lekcji i mam na 8;50 (nie mam polaka) bo tata mojej wych. umarł i całą klasa idziemy na pogrzeb.. dobra ide do histy i do matmy jutro pytac mają;* trzyymajcie sie ![]()
![]() |
#496 |
BAN stały
|
ja na jutro mam angielski, polski do tego jeszcze diagnoza z polaka...i biologia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
A ja nic na jutro
![]() ![]() Ok, ja sie zbieram do koscioła powoli :/ Paa ![]()
#498 | |
Zakorzenienie
|
Jeah wróciłam
![]() ![]() Jaa dzisiaj wsiadam do busa a tu ON ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#499 |
BAN stały
|
A mi się tak spać chce,nic mi się innego nie chce...a troche mam do zrobienia...;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Rozeznanie
|
ja dzisiaj mam wolne ale jak przyszłam ze szkoły to aż sie poryczałam bo mam jej dosyć a tak w ogóle to dostałam dzisiaj pałę z chemii bo miałam za krótko opisane obserwaacje z doświadczenia które było zadane do domu (zresztą nie tylko ja bo jeszcze 23 inne osoby dostały) tak więc Klaudia nie przejmuj się nie jesteś sama moja klasa cię wspiera
później okazało się że nie mamy 2 polskich bo pani jest chora ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro mam 8 lekcji i w tym 4 zastępstwa i jeszcze z ostatniej może nas zwolnią
![]() ![]()
#502 |
Zakorzenienie
|
karla- tak, tance w szkole
![]() ![]() ale świeeeetny mam pomysł na pomalowanie pazurków ![]() ![]() ![]()
#503 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() U mnie w szkole jak narazie bardzo fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() Na lekcjach to jak na lekcjach, mam troche przeryte, bo poszłam do b.dobrej szkoły i w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że w gimie nie nawidziłam niemca. Miałam 3 lata i nie umiałam nawet osób haha xD A teraz w LO mam od podstaw i coraz bardziej mi się ten język podoba i co najważniejsze umiem więcej niż przez te całe trzy lata gima ![]() Przypominam, że to ja OLGA:P
#504 |
Wtajemniczenie
|
A ja jutro nie idę do szkoły!
Mamy jakąś wycieczkę po naszym mieście zamiast lekcji. No jasne, bo ja mojego 'miasta' nie widziałam xd. Poza tym nie chcę się bardziej rozchorować. Czyli akcja śpimy do 10. ;p
![]() |
#505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
wam dyktują notatki?
bo u nas np. na polskim musimy w brudnopisie notować i w domu przepisywać :P a ona tak mówi szybko że nie wyrabiam
#507 |
Rozeznanie
|
my też z każdego przedmiotu musimy sami pisac notatki i tez gadaja szybo jak katarynki nadaja i nadają a ja teraz z nudów siedzę i maluję jakieś mebelki na kartce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
;p ja jutro mam 7 lekcji na 8.00, a w tym biologie, matme, g-wych, niemiecki, religia, 2 wfy ![]() laja to zależy od nauczyciela ![]()
#509 |
Zakorzenienie
|
ha u nas na szczęscie niektórzy notują
![]()
#510 |
Konto usunięte
|
hej, wreszcie wolna, bylam w domu o 17 po szkole, potem lekcje, no i oto jestem;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.