|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
<3 ja ostatnio nabylam ziaja krem do rąk z kokosem, kuracje na wloski, krem perfecta no problem matujacy <33 Zadowolona z wszystkich trzech cholernie jestem
![]() no i lu go <3 ale to zawsze kupuje
|
|
|
|
#3572 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
na pewno wypróbuję obie |
||
|
|
|
#3573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie ma sprawy - cieszę się że mogłam pomóc
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Przyczajenie
|
no i dupa. niby schauma w promocji, a o nowej ani widu ani słychu, nawet na półce miejsca na nowość nie było
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(albo było to miejsce przygotowane na nową Schaumę ) Cena 5.69 była w zielonej ramce 'nowość'. Widzę, że przez mój post nakręciłaś się na ten szampon EDIT: Na pewno ten szampon jest w Naturze - cena coś ponad 6 zł - o ile się nie mylę. Miałam nadzieję, że kupię go w promocji w R. i tak wyszło, że nie mam w ogóle
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2008-09-14 o 15:21 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3576 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3577 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() od dawna często odwiedzam Rossmanna, a dopiero teraz znalazlam to forum ![]() Mam pytanie do Was co sądzicie o tych produktach ( mam zamiar je kupic, ale wole najpierw się Was zapytac -żel do kąpieli Isana -perfumy C-thru -lotion do ciała Isana -pomadka do ust Alterra
|
|
|
|
#3578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pomadka jest bardzo fajna, porządnie nawilża )
|
|
|
|
|
#3579 |
|
Rozeznanie
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;8997058]Treść usunięta[/QUOTE]
Ale miło dziewczyny Tysiu kupiłam przed wyjazdem w CND (za jakieś 5 zł ) ten balsam:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-do-ciala.html Cudów po nim nie oczekiwałam, no i wyszczuplania żadnego nie sprawił, ale wygładził mi fajnie skórę na udach Co do Rossmanka...to oczywiście wracając od babci wstapiałm dziś (mam czynny bo znajduje się w galerii handlowej)Kosmetyki sobie poogladałam, wziełam nowa gazetka i kupiłam 5 fitelli w opakowaniu za 5 zł z jakims gadżetem gratis jeszcze nie rozpakowałm...i koktajl waniliowy z Herbapolu jakiś dietetyczny za 1.99...po uzupełnienia co do kosmetykw wybiore sie jutro jak zrobie porzadki
|
#3580 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Aniu
Dziewczyny zastanawiam się nad podkładem Affinitone. Nadaje się do skóry trądzikowej? Dobrze kryje? |
|
|
|
#3581 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
O, bardzo dobre pytanie, przyłączam się.. ![]() A na nową schaume to naprawdę się napaliłam, bo tak jakby skończyłam wszystkie szampony, jakie miałam (łącznie z Pantene, który kupiłam w Turcji i do tej pory nie wiem do jakiego rodzaju włosów jest )
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam rossmanna pod blokiem, a nie byłam dokladnie od 2 tygodni
![]() Cytat:
![]() co do produktów: żel do kąpieli Isana - chodzi Ci o zel pod prysznic czy płyn do kąpieli ? jeżeli chodzi o zel pod prysznic to moge polecić. Zapachy sa boskie - perfumy C-thru - fajne, lubie je jak nie mam kasy na nic droższego, nie sa bardzo trwałe, ale jak za ta cenę to ok . Tylko zapachy troche za bardzo oklepane- lotion do ciała Isana- o który konkretnie Ci chodzi ![]() -pomadka Alterra - nie używałam |
|
|
|
|
#3583 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) i lubi skórki podkreślać. Jest gdzieś o nim tutaj cały wątek to sobie możecie poczytać ![]() A tak w ogóle to wczoraj przy kupowaniu kremu Bielendy ze złotymi nićmi okazało się, że był wprowadzony w systemie w cenie 1gr I mam ![]()
Edytowane przez telbuh Czas edycji: 2008-09-14 o 19:57 Powód: dopisek |
|||||
|
|
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
hej!
ja polecam mleczko z niebieską nakrętką. dasz znać, jak smakuje? |
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).perfumy to kwestia gustu, ja akurat za ta seria nie przepadam ![]() lotion mialam b. dawno. z tego, co pamietam, to nawet niezly, chociaz bez zachwytow.
|
|
#3586 | |
|
Rozeznanie
|
[quote=Ani@1987;8992702]Moje kochane Rosmanomaniaczki wróciłam
Witam po podróży ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o żele pod prysznic z Isany to są bardzo fajne . Dobrze się pienią, mają śliczne zapachy i są wydajne. Płyn do kąpieli mam, ale jestem średnio zadowolona(brak zakrętki, zapach wanilii wogóle jej nie przypomina).
Edytowane przez Klaudiusia17 Czas edycji: 2008-09-14 o 22:15 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3587 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez polecam żele pod prysznic z Isany
|
#3588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jestem naprawdę zadowolona Co do krycia to jest b.dobrze, ale nie idealnie (ja robię drobne poprawki Dermacolem). Porównując z moimi ukochanymi Lirenami City Matt i Satin chyba nawet lepiej się sprawdza Affinitone I jak będzie jeszcze w promocji w Rossmannie, to go kupię zamiast którejś Lirenki
|
||
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez witam Anie
![]() i z racji tego, ze juz zimno i pewnie nigdzie juz nie wyjade, to ponownie witam moje kochane rossmanomaniaczki mam nadzieje ze ponownie mnie przyjmiecie do swego grona ![]() Cytat:
podkresla suche skorki. ale ma jeden baaaardzo powazny minus jak dla mnie - podkresla OKROPNIE pory, normalnie od jego uzycia pierwszy raz w zyciu zobaczylam moje pory normalnie wchodzi tak w te pory ze kropeczki zostaja. a nigdy nie mialam problemu z rozszerzonymi porami ale wyprobowac warto
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
A dziewczyny czy u Was w Rossmannie są może takie kremy do stóp marki Rossmann z limonka?? Bo u mnie w Bydgoszczy jest tylko z tej serii dezodorant do stóp. A ja po tym kremie miałam takie gładkie stópki..
|
#3591 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3592 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jedyne co mialam z rossa za 1 grosz, to był żel pod prysznic Fa ;]]
|
#3593 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja myślę, że będzie w następnej promocji, zauważyłam, że zawsze jest przeceniony, co 2-3 gazetki. W środę pójdę przetestować. Muszę kupić jakiś dobry krem na podrażnienia, macie jakieś typy? Strasznie mi się łuszczy skóra, od zimna i od maści na trądzik. Zastanawiam się nad niebieskim kremem Herbika Plant Ziaji. Miałyście go może? Jeśli się na niego nie zdecyduję, to chyba wrócę do Calmy biolipidowej...Cytat:
Super Cię znowu "widzieć" ![]() Kurcze, podkraśla pory...To chyba koniecznie muszę przetestować, bo moje już są widoczne, a co dopiero z takim podkładem...I pytanie do wszystkich dziewczyn - ile on się utrzymuje na twarzy? 7-8 godzin? Chciałam coś lekkiego i jednocześnie trwałego żeby się w szkole nie poprawiać. |
|||
|
|
|
#3594 |
|
Przyczajenie
|
ja Wam powiem, że zakochałam się jakieś pół roku temu w tych chłodzących blyszczykach WIBO z serii lovely i teraz dnia nie moge bez nich przezyc
![]() Najlepsze czekoladowe i karmelowe A Wam jak się one podobaja?
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko zgubił mi się mój cappucino ale jeżynowym się miziam non stop
|
||
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3597 |
|
Konto usunięte
|
pani ćmo!
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Ja witam i Anię i panią Ćmę!
Ja jakoś ostatnio do Was nie zaglądam mam nadzieję, że wybaczycie.W Rossmanie ostatni raz byłam tydzień temu, ale kupiłam tylko wodę ![]() Dawno nie robiłam zakupów typowo kosmetykowych. Ale coś czuję, że będę musiała przed wyjazdem na studia![]() Co do Affinitone-jak dla mnie KWC. Najlepszy podkład jaki kiedykolwiek miałam. Teraz zaczynam chyba 3 tubkę Mam cerę mieszaną, baardzo skłonną do wyprysków, grudek itp. Ale Affin mnie nie zapycha, nie podkreśla wcale porów, kryje wspaniale, utrzymuje się w miarę długo jak na mnie Jedynym minusem może być podkreślanie suchych skórek ale.. wybaczam mu to Zresztą-dałam recenzję na KWC![]() Polecam
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważyłam, że ma lekką, dość płynną konsystencję... za to kropelka starcza na pół buzi, więc może nie jest tak źle? Na ile wystarcza Ci jedna tubka?
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, a jaki treściwy podkład polecicie na jesień/zimę? myślałam o Affini, ale wydaje mi się, że on bardzo leciutki jest, a ja w zimne dni wolę mieć grubszą 'ochronkę'. z bardziej treściwych używałam a właściwie właśnie używam, Lirene City Matt, ale chcę go zmienić. może Colorstay? mam tłustą cerę, rozszerzone pory i skłonność do wyprysków.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

doskonale nawilża, ślicznie pachnie i dłuuuuugo się trzyma. Jak kupuję szminki to tylko firmy astor
no i dupa. niby schauma w promocji, a o nowej ani widu ani słychu, nawet na półce miejsca na nowość nie było
) Cena 5.69 była w zielonej ramce 'nowość'. Widzę, że przez mój post nakręciłaś się na ten szampon

).
normalnie wchodzi tak w te pory ze kropeczki zostaja. a nigdy nie mialam problemu z rozszerzonymi porami