![]() |
#301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Suknia ślubna odpowiednia do figury
dziękuje
![]() ![]() Edytowane przez Lentayowa Czas edycji: 2008-04-28 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() Poniżej zdjęcie, tylko że u mnie te kolorowe wstawki są w kolorze sukni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
Dot.: suknia odpowiednia do figury
Witajcie!
Jestem nowa i cieszę sie ,ze znalazłam takie forum .Pierwszy raz wybrałam sie dzis do sklepu z sukniami. Miałam nawet zdjecie wymarzonego modelu .Jestem w miare niska -162 mam naprawde duzy biust E ,reszta tez nie jest najmniejsza. Pani spojrzała na mnie z politowaniem i z jej słow wynikało ,ze worek po ziemniakach bedzie na mnie ok. smutno mi sie zrobiło i wyszłam .Dzieki wszym radom powoli zaczynam wiedziec jakiej sukienki szukac. Mam na szczescie jeszcze troche czasu. pozdrawiam wszystkie przyszłe niewymiarowe panny młode <a href="http://suwaczki.waszslub.pl/waszslub...09061300200230" rel="nofollow" target="_blank"> mój suwaczek </a> a oto tak wymarzona ,której niestety nie moge miec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny, błagam o pomoc
![]()
![]() |
#306 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
Hej,
ja szukam wszedzie tej sukni ale niestety u nas w lublinie nie ma tej firmy, moglabys zdradzic gdzie ja kupilas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Przyczajenie
|
Witam,
A jaką suknię doradziłybyście mi do mojej figury? Wzrostu mam 166cm, duży biust (miseczka 95E) no i nadwaga... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Wizażki kazda z nas chce w tym dniu wygladac jak najpiekniej
![]() Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2008-06-16 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
witajcie!
A komu pasuje taka kreacja, można ją nosić z bolerkiem a potem zdjąć, włosy też pasują, takie to starodawne, w znaczeniu pozytywnym, ale dla jakiej figury tak, dla jakiej nie? Edytowane przez ewa007 Czas edycji: 2009-03-12 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
zielony stworek
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240304 Duży biust to raczej szerokie ramiączka i dekolt w kształcie V,a do tego spódnica w kształcie A (niezbyt rozkloszowana),bo wyszczupla optycznie. Przykłady zdjęć w ww wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie: czy taka suknia pasuje do osoby niskiej (158cm), szczupłej, w miarę proporcjonalnej, ale niezbyt biuściastej (75B, nowy rozmiar według kalkulatorka 65D)? Mam wrażenie, że bardziej nadaje się dla kobiet wysokich... Co myślicie?
A... jeszcze zastanawiam się, czy pasuje do niej długi welon? Suknia jest raczej oszczędna. Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2008-06-12 o 18:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Jest tu kto?;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Przyczajenie
|
mam dylemat ślub 5 lipca ja wybrałam sukienkę galaLatta krótka z przodu z dopinanym trenem mam 160 cm wzrostu i dość duży biust i sama niewiem czy dobrze wybrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Nie za bardzo umiem pomóc... Sama szukam porady... Może wklej zdjęcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Przyczajenie
|
Załącznik 1545326
To jest ta sukienka tylko ja jestem niższa i mam blond włosy które będe przedłużała do sukni kupiłam sobie delikatne złotawe kozaczki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo prosze napisz mi gdzie znalazlas sukienke ze zdjecia numer 4, z 2 lutego 2007. Szukam takiej lub podobnej dla mojej szwagierki... Z góry dziękuję i pozdrawiam, asia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1210023315
Ta mi się spodobała ![]() Mam 167 cm wzrostu waże 60 kg, biust 75 D, duże wcięcie w talii i szerokie biodra. Wydaje mi się, że nie będzie mi pasować ta sukienka, którą zamieściłam w linku. Chyba, że założę buty na koturnie żeby dodać sobie trochę wzrostu ![]() Pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się suknia jak na zdjęciu. Do tej pory wybierałam fasony "empire". Wydaje mi się, że będę dobrze wyglądać, gdyż mam ładną talię (60cm), biust też taki w sam raz (86cm). Tylko no właśnie, wzrost, czy ta suknia nie będzie głupio wyglądać przy wzroście 158cm? Powiedzmy, że dodam jeszcze 6 cm obcasu, ale czy to wystarczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Przyczajenie
|
Ja też miałam problem z doborem sukni do figury:/Ale Pani krawcowa u której wybierałam suknie dopasowała mi taką,że nie wyszczupla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć dziewczyny,
Dokładnie prześledziłam wątek i sama już nie wiem co wybrać ![]() maje wymiary to wzrost 160, biust 85, biodra 85, talia 63. przymierzałam suknie rybkę, bo mam szerokie bioderka i wciętą talię,więc podobam się sobie w takim kroju. Ale mam mały problem z gorsetem. mam wybrany taki jak na załączonym zdjęciu,ale mam małe wątpliwości. Czy takie gorsety jeszcze bardziej ukrywaja mały biust, czy odwracają od niego uwagę zdobioną koronką. PLEASE HELP! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama jestem niziutka i nawet przymierzałam sukienkę podobną do tej, którą sobie upatrzyłaś. ![]() Radzę Ci jednak, abyś przymierzyła ją jak najszybciej. Jak wcześniej wspomniałam, miałam pdobną na sobie i te rękawki delikatnie opadające na ramiona nie były wygodne. Po prosu taki jest urok tych sukien. (Co nawet potwierdziły panie z salonu). Wygląda to pięknie, ale możesz nie czuć się do końca swobodnie. Ja nie mogłam swobodnie podnieść rąk ku górze, a że jestem dość ruchliwą osobą, więc zrezygnowalam z sukienki z takimi rękawami. Problem może być też podczas tańców...tzn. tańcząc np. z wysokim mężczyzną, nie połozysz już ręki na jego ramieniu. Szczerze mówiąc, najwyżej mogłam unieść ręce - tak mniej więcej - na linii mojego biustu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
mam już dodatkowe poduszeczki w swojej bardotce,więc z wszywania jeszcze jednych zrezygnuję, ale dzięki za dobrą radę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo może Wy wiecie coś na ten temat dziewczyny??? Będę ogromnie wdzięczna za pomoc. Albo może bardzo podobną gdzieś widziałyście. Chciałabym taka przymierzyć i zobaczyć czy będzie do mnie pasować!!!! ![]() Z góry dziękuję za pomoc!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc nie pomyślałam o tym, czy jest ona funkcjonalna... Ja też jestem ruchliwą osobą, nie wyobrażam sobie znacznego ograniczenia ruchów przez suknię. Nie miałam okazji jej zamierzyć jeszcze, ale zrobię to na pewno niebawem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
Ja też proszę o radę.
Wzrost: 1,62 Waga: 55 ![]() Biust:90 Talia:66 Biodra:90 Ramiona mam szersze od bioder ![]() ![]() Dodam że generalnie podobają mi się szerokie suknie, ale takie chyba skracają. ![]()
![]() |
#328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Przyczajenie
|
Witaj, ale paseczki, czy wstążki w talii pasują tylko osobie, która ma talię, natomiast u kogoś kto jej nie ma, to wtedy ten mankament będzie bardziej widoczny. Kobiecie niemającej talii najbardziej pasują suknie ślubne odcięte pod biustem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Kochane, to teraz ja
![]() Jak wyglądam? generalnie rozmiar 36 jestem malutka 156cm talia koło 66 cm biodra 87cm a mój największy problem to biust 70DD ![]() ![]() Szczególnie zależy mi na tym, by biust nie rzucał się w oczy, żebym wydawała się wyższa i przede wszystkim, abym wyglądała kobieco. I co z welonem? Jaka długość? Marzy mi się welon obszyty koronką, ale nie wiem czy to dobry pomysł ![]() Proszę o odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.