Scent Bar V - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-15, 17:15   #3271
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar V

Blonde - jak tam Tysonek?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 17:21   #3272
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Tyson to łobuz jakich mało - ostatnio zrobił mi pazurami trzy dziury (!) w zgięciu łokcia,krew się lała strumieniem a teraz wyglądam jak narkomanka,bosko upodobał sobie także jako nową zabawę sikanie do toreb i do mojej biednej walizki. Takie ma głupkowate napady w ciągu dnia,później pada na podłodze,łóżku,szafie,wan nie,pralce lub parapecie i śpi przez kilka godzin jak aniołek,rozciągając się we wszystkie strony i rozkosznie ziewając... i jak tu się gniewać no? Jeszcze z moim miękkim sercem...

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 18:12   #3273
elve
Rozeznanie

przepraszam, że się wcinam z prywatą, ale...
czy KTOŚ wie co się dzieje z Madlaine? ma do Niej telefon, cokolwiek?
od 11 dni nie odzywa się na wątku zakupowym, los naszych flaszek jest nieznany. nie pisała, że wyjeżdża. mocno mnie to niepokoi.
jeśli ktokolwiek może mi (nam) pomóc, będę wdzięczna.

W nosie kręci
elve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 18:21   #3274
Myszołapka
Zakorzenienie

Elve spróbuj zapytać w wątku pryzmy Givenchy na wizażystce, bo z tego co Mad ostatnio pisała to miała problemu zdrowotne Może tamtejsze dziewczyny będą miały z nią kontakt jakiś
Stary 2008-09-15, 18:26   #3275
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To nie są przypadkiem takie krótkie kozaki z rozciągniętą i "latającą" cholewką?
Taaak, to dokładnie te Skąd wiedziałeś, jakich butów nie lubię? Czy wyszukałeś zdjęcie przez gugla?

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Jest i ma tak byc podobno do końca września.
Wypluj te słowa! Powiedz, że to był głupi żart...

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
ZNALAZŁ SIĘ MÓJ PORTFEL !!!!!!

Cytat:
Myślę że jest po połowie ludzi kochających dzieci i tych zupełnie obojętnych, ja tak po środku, nie zachwycam się czyimś, no chyba że z rodziny, obce mnie nie interesują...a swoje chciałabym juz bardzo. Dość wcześnie mi instynkt macierzyński ruszył.
Mam koleżanki, którym już w liceum się włączył Zawsze pierwsze do niańczenia, przewijania, karmienia itd. Mi mówili, że zmienię zdanie... Ale jakoś ostatnio przestali

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
I trochę jestem przerażona, bo za niecały miesiąc moja siostra rodzi i prawdopodobnie będę się tym maluchem od czasu do czasu zajmować. Boję się
Dasz radę!

Cytat:
Ja juz od jakiegoś czasu marzę aby wreszcie przytulic swoją niunie, szybko się nie doczekam. Ale może po wyleczeniu się sprawy potoczą się sprawniej.
Już będzie za parę dni 5 cykl jak się staram, 2 odeszły mi na leczenie niestety
To nie tak dużo, naprawdę Zobaczysz, że jak tylko przestaniesz wywierać na siebie takie straszne ciśnienie, że to musi być już, zaraz, to... stanie się Trzymam

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Truskawko to dokładnie tak jak ja Absolutnie szczerze cieszę się z radości rodziców, kiedy komuś z moich znajomych urodzi się dziecko, szczególnie, jesli było wyjątkowo oczekiwane, ale zachwytu to we mnie dzieci nie budzą, ani trochę
O to to

Mam pytanie - czy któraś z Was spotkała się z czymś takim jak cień L'Oreal Wear Infinite Holographic? Holographic był, Wear Infinite było, ale taki?... Made in USA, moze tylko na tamten rynek

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 18:33   #3276
MoniaK
Zakorzenienie

Cholerka, jak zimno na dodatek znów musiałam siedzieć po godzinach

W kwestii dzieci to ja jestem na rozdrożu Nie odrzucają mnie i nawet chciałabym mieć już swoje ale cały czas mam dylematy
Z kolei wyłamię się i wyjdę na nieczułą ale nigdy nie miałam psa ani kota i do zwierząt mnie nie ciągnie
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 18:44   #3277
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabbath, jesteś okropna

A wiesz, że mam znajomą, która tak właśnie mówi? Żełądek lub też żełas
Gryxiu, ależ oczywiście, że jestem okropna.
Straszliwie okropna jestem po prostu.
Taki mój urok.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Wariatka! Perfekcjonistka!
Co wychodzi na jedno, prawda?

A tak serio - nie lubię być jedną z wielu.
Ja mam tak, że jestem trochę leniem - jeśli mogę, unikam roboty , ale jeśli już coś robię, robię to najlepiej jak potrafię.

Cytat:
O to to
Nie umiem się szczerze zachwycać pociechami znajomych. Toteż nie zachwycam się wcale. A zaczyna tych osesków przybywać coraz szybciej
Hihihihi! Znam ten ból.
- Sabbath, popatrz, jaki śliczny bobasek.
- ...
- Sabbath, no powiedz, śliczniusi, nie?
- ...
- No popatrz, taki cudowny!
-
- I jakie ma śliczne buciki!
- O tak, buciki ma śliczne.

Cytat:

Mam ochotę utopić wątek o prawidłowej odmianie naszego ulubionego słowa... I jeszcze zbanować pewną osobę na dodatek
Hihihi! Ale się człowiek wysilał. A my tam o majtkach i piernikach.

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Dzisiaj już mogę patrzeć na monitor bez okularów słonecznych, nie wiem czy to dobrze, ale mogę. Obraz trochę lepszy niż wczoraj, ale dalej delikatnie rozmazany.
I tak właśnie sukcesywnie będzie się poprawiać.
Cieszę się.
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Czy u Was też tak pierońsko zimno? Normalnie przyjechałam do pracy w swetrze i w płaszczu, a od chłopaków pożyczyłam ocieplany bezrękawnik (taki śmieszny, wściekle zielony, z logo firmy - i co najmniej o dwa numery na mnie za duży ) bo inaczej nie byłam w stanie wysiedzieć, nie mówiąc o pisaniu na klawiaturze. Tak to jakoś daję radę, pal licho jak to wygląda.
Margot, nie wątpię, że w zielonym TEŻ Ci do twarzy.

Cytat:
Cytat:
Zostawiłam go w miejscowej księgarni.
Byłam tam tydzień temu i pytałam czy nie zostawiłam portfela. Właścicielka powiedziała,że nic o tym nie wie. A dziś okazało się, że leżał w szufladzie pracownicy. Schowała go tam, a potem poszła na urlop i zapomniała powiedzieć szefowej
Super! Naprawdę super.
Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
Za to lubię małych chłopców - jeśli już w ogóle kiedykolwiek będę miała dziecko to chciałabym by był to syn
Brzmi... Hihihih! Podejrzanie.

Żartuję, oczywiście. Wiem, co miałaś na myśli.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
I trochę jestem przerażona, bo za niecały miesiąc moja siostra rodzi i prawdopodobnie będę się tym maluchem od czasu do czasu zajmować. Boję się
Przyznaję, że to dziwne. Mnie można było poprosić o pomoc w remoncie, ale na to, żeby mi podrzucić dziecko nikt nigdy nie wpadł.
Bo tak zupełnie serio, to jest jakaś klątwa płci. Podrzucanie niemowlaka braciszkowi nie jest wcale takie oczywiste, prawda?

Cytat:
Sabbath że jestes niesamowita, to już Ci mówiłam, ale ciągle mnie w tym utwierdzasz Fakt jest faktem, że nie ma obowiązku ani lubienia, ani nielubienia dzieci, jednak często zauważnam, że kobiety po urodzeniu dziecka doznają jakiegoś dziwnego zaćmienia umysłu. Całkiem niedawno, znajoma, kobieta normalna, wykształcona itd. po przewinięciu dziecka wchodzi do pokoju (u mnie w pracy) i mówi coś takiego: no to powiedz cioci Iwie jaką piękną kupecke źlobiliśmy gugugagaga gigili. Szczęka mi opadła i nie powstrzymałam złośliwości odpowiedając, że z pewnością była zakręcona jak sprężynka
Też tego nie pojmuję. Jak normalny człowiek może tak zdurnieć, to nie wiem.
Przecież dzieci, to przede wszystkim ludzie. I to normalne, że niektórych ludzi lubię, a innych nie. Z dziećmi jest podobnie: jedne są fajne, miłe, bystre, inne nie. Jedne są ładne, inne brzydkie. Normalna sprawa.

Nie mówiąc już o tym, że traktowanie dziecka jak debila wcale nie ułatwia mu rozwoju i nie sprawia, że jest szczęśliwsze.

Cytat:
O to to! I śliczniejsze, i mądrzejsze, i bardziej zaradne
Takie tezy uważam za pewną przesadę.
Tak samo jak rozumiem ludzi, którzy nie lubią dzieci, rozumiem ludzi, którzy nie lubią kotów, psów czy pająków na przykład.
Mam Wam tu opowiadać jaką słodziuchną maskotką jest taki ptaszniczek? Jak słodziutko drepcze po ramieniu i jak łaskocze futerkiem? I jak błyszczą mu oczka?

Cytat:
O to to! Coś mi się wydaje że prędzej skończę jak Violetta Villas - stara panna z domem pełnym psów i kotów zamiast z gromadką dzieci i mężem u boku zwierzęta to moja ogromna miłość i chętnie poświęciłabym im swoje życie,nie wychowywaniu dzieci. Takie już ze mnie dziwadełko,aczkolwiek dzięki Taiwo za uznanie mnie za całkiem normalną
Nie widzę niczego złego w posiadaniu kociej lub psiej gromady.

Choć ja akurat nie mam potrzeby poświęcania życia.
Także i dziecku. Takie matki nieustannie poświęcające się nie robią dziecku dobrze na psychikę. Dziecko powinno mieś wszczęsliwą matkę, dbająca o niego bez robienia z siebie ofiary, będącą z dzieckiem z radością, a nie z poświęceniem. Tak sobie myślę i tak robię.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 18:47   #3278
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
To nie tak dużo, naprawdę Zobaczysz, że jak tylko przestaniesz wywierać na siebie takie straszne ciśnienie, że to musi być już, zaraz, to... stanie się Trzymam
Ja nie twierdze że długo...no cóż leczyłam się.
Jestem pozytywnie nastawiona
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 18:47   #3279
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Hihihihi! Znam ten ból.
- Sabbath, popatrz, jaki śliczny bobasek.
- ...
- Sabbath, no powiedz, śliczniusi, nie?
- ...
- No popatrz, taki cudowny!
-
- I jakie ma śliczne buciki!
- O tak, buciki ma śliczne.

Wymiękam hehe umiesz poprawić mi humor Sab
Stary 2008-09-15, 18:58   #3280
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Z kolei wyłamię się i wyjdę na nieczułą ale nigdy nie miałam psa ani kota i do zwierząt mnie nie ciągnie
Eee tam,nieczułą? Jasne że nie. Myślę że właśnie dzieciństwo ma na to spory wpływ. W moim domu zawsze było zwierzę,czasem dwa,czasem trzy. Gdy któreś zdechło,wszyscy przeżywali to jak stratę człowieka,nie było tekstów typu "nie becz,to tylko zwierzę,jutro kupimy następne". Każdy zwierzak był częścią rodziny,nigdy nie traktowało się ich jak kogoś niżej w hierarchii,dlatego tak mocno jestem z nimi związana

Cytat:
Brzmi... Hihihih! Podejrzanie.
Faktycznie mam nadzieję że nikt mnie za ten post nie będzie ścigał,rząd jest teraz zdaje się wyczulony w tym temacie

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 19:02   #3281
gryx82
BAN stały

Cytat:
To super!

Cytat:
Czy wy też zamarzacie?? Cholera,jest wrzesień,zawsze uwielbiałam ten miesiąc,pogoda była najpiękniejsza - gorąco,ale bez umierania z duchoty. Cudowny klimat i piękny schyłek lata... A to?? Co to ma być?? Wczoraj musiałam chodzić w rękawiczkach
U mnie w domu jest chyba z 10 stopni A znając życie - zanim zacznie się sezon grzewczy, będę już na granicy hibernacji

No posiedzieć przy komputerze się nie da...

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
ja tez nie lubię dzieci i instynktu macierzynskiego nie czuję
A ja tam dzieci lubię i instynkt tacierzyński czuję Pierwsze jego "uderzenie" miałem w wieku lat siedemnastu

Cytat:
Kiedyś znajoma rozpływała się z zachwytu nad własnym dzieckiem i mówi do mnie "zobacz jak on slicznie pachnie", nachyliłam się nad łóżeczkiem, ale dla mnie niemowle lekko podśmierduje skisłym mlekiem, więc dyplomatycznie powiedziałam, że nie czuje
Przypomina mi się praktykowane przez wiele kobiet wąchanie niemowlęcej główki. Że niby najpiękniejszy zapach świata, a ja czuję tylko "coś zjełczałego"

Cytat:
Całkiem niedawno, znajoma, kobieta normalna, wykształcona itd. po przewinięciu dziecka wchodzi do pokoju (u mnie w pracy) i mówi coś takiego: no to powiedz cioci Iwie jaką piękną kupecke źlobiliśmy gugugagaga gigili. Szczęka mi opadła i nie powstrzymałam złośliwości odpowiedając, że z pewnością była zakręcona jak sprężynka
Och... Ty nieczuła na urok kupki kobieto
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 19:29   #3282
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Eee tam,nieczułą? Jasne że nie. Myślę że właśnie dzieciństwo ma na to spory wpływ. W moim domu zawsze było zwierzę,czasem dwa,czasem trzy. Gdy któreś zdechło,wszyscy przeżywali to jak stratę człowieka,nie było tekstów typu "nie becz,to tylko zwierzę,jutro kupimy następne". Każdy zwierzak był częścią rodziny,nigdy nie traktowało się ich jak kogoś niżej w hierarchii,dlatego tak mocno jestem z nimi związana
a to prawda Ja nigdy zwierzaka nie miałam; pewnie dlatego że całe życie mieszkam w bloku i rodzice nie byli zwolennikami kotów i psów na tak małym obszarze Teraz też tak uważam; może jeśli kiedyś będę miała swój dom to zakupimy psa. A w ogóle to ja się boję psów

Cytat:
A ja tam dzieci lubię i instynkt tacierzyński czuję Pierwsze jego "uderzenie" miałem w wieku lat siedemnastu
że co, w wieku 17 lat? Gryksiu, rozwiń myśl

Łeb mnie boli i nici dzisiaj z mojej nauki
Stary 2008-09-15, 19:42   #3283
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
na te najbardziej nieczułą i złą pewnie wyjde ja bo nie znosze ani dzieci, ani zwierząt

Cytat:

a jak sie to objawiło?

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 19:55   #3284
gryx82
BAN stały

Cytat:
Taaak, to dokładnie te Skąd wiedziałeś, jakich butów nie lubię? Czy wyszukałeś zdjęcie przez gugla?
Znowu mam pisać o poecie?

Cytat:
Gryxiu, ależ oczywiście, że jestem okropna.
Straszliwie okropna jestem po prostu.
Taki mój urok.
Ani przez moment w to nie wątpiłem

Cytat:
że co, w wieku 17 lat? Gryksiu, rozwiń myśl
A właśnie, że nie chodzi o tekst "okres mi się spóźnia", jeśli to miałaś na myśli

Tak po prostu, poczułem wówczas nieodpartą, niewytłumaczalną potrzebę zostania ojcem. Nie umiem tego uzasadnić
Stary 2008-09-15, 19:58   #3285
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Bardzo ciekawie tu, a nie zagladalam jak dotad. (Tak bardzo chce sie wzpowiedziec a tu mi klawiatura odmawia posluszenstwa i polskich znakow brak)
Ja jestem mloda mezatka + wiecie jak na slubach + wszyscy od razu gromady dzieci zycza... Ja wymiekam, to nie dla mnie. Czasem mam wrazenie, ze jestem inna, ale widze, ze nie tylko ja, bo mnie male dzieci przerazaja. A jeszcze bardzej ich matki... Najbardzej obrzydliwe zdarzenie zwiazane z maluchem to chzba fotografowanie pierwszej kupki... Potraficie sobie wzobrazic? Jakbym byla tym dzieckiem to po paru latach bzm to w cholere spalila...
No nic + przez to wzchodzenie za maz mam examz w plecy, a motywacji ni ... wcale
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 19:59   #3286
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Tak po prostu, poczułem wówczas nieodpartą, niewytłumaczalną potrzebę zostania ojcem. Nie umiem tego uzasadnić
Ciekawe, bardzo ciekawe
Stary 2008-09-15, 20:07   #3287
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ciekawe, bardzo ciekawe
Proszę kontynuować, doktorze Freud
Stary 2008-09-15, 20:14   #3288
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
na te najbardziej nieczułą i złą pewnie wyjde ja bo nie znosze ani dzieci, ani zwierząt
Ja i jedne i drugie toleruje Ale do milosci mi daleko
OK, wychodzi, ze nie jest ze mna zle
Stary 2008-09-15, 20:27   #3289
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:

Choć ja akurat nie mam potrzeby poświęcania życia.
Także i dziecku. Takie matki nieustannie poświęcające się nie robią dziecku dobrze na psychikę. Dziecko powinno mieś wszczęsliwą matkę, dbająca o niego bez robienia z siebie ofiary, będącą z dzieckiem z radością, a nie z poświęceniem. Tak sobie myślę i tak robię.

Ulzylo mi myslalam ,ze jestem nienormalna gloszac takie poglady i je realizujac w gronie poswiecajacych sie do granic mozliwosci rodzicieli

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 20:37   #3290
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Proszę kontynuować, doktorze Freud
A więc myślę, że przyczyną mogły być pewne czynniki, które, uwarunkowały ten proces...
Stary 2008-09-15, 20:42   #3291
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Wymiękam hehe umiesz poprawić mi humor Sab
Ivanno, to autentyczna rozmowa była.

Cytat:
Faktycznie mam nadzieję że nikt mnie za ten post nie będzie ścigał,rząd jest teraz zdaje się wyczulony w tym temacie
W razie czego będziem Cię bronić.

Cytat:
Ani przez moment w to nie wątpiłem
A przynajmniej tej wersji będziesz się trzymał.

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Najbardzej obrzydliwe zdarzenie zwiazane z maluchem to chzba fotografowanie pierwszej kupki... Potraficie sobie wzobrazic? Jakbym byla tym dzieckiem to po paru latach bzm to w cholere spalila...
No nic + przez to wzchodzenie za maz mam examz w plecy, a motywacji ni ... wcale
Dżizas...

Gdzie ta rzygająca emotka, która miała się pojawić?!

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Ulzylo mi myslalam ,ze jestem nienormalna gloszac takie poglady i je realizujac w gronie poswiecajacych sie do granic mozliwosci rodzicieli
Zuziu, oczywiście, że jesteś nienormalna!
Ale powiedz mi, kto w ogóle chciałby być normalny w świecie, w którym normalni ludzie są, jacy są?

A w kwestii instynktu ojcierzyńskiego - mój królewna gdzieś od dziewiętnastego roku życia truł, że nie spełniamy ról społecznych odpowiednich dla naszego wieku.
Teraz zaś twierdzi, że dwoje dzieci wychowuje się lepiej, a troje to już w ogóle cymes.
Stary 2008-09-15, 20:42   #3292
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe, bardzo ciekawe
na prawdę, bardzo bardzo ciekawe
Stary 2008-09-15, 21:15   #3293
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
A w kwestii instynktu ojcierzyńskiego - mój królewna gdzieś od dziewiętnastego roku życia truł, że nie spełniamy ról społecznych odpowiednich dla naszego wieku.
Teraz zaś twierdzi, że dwoje dzieci wychowuje się lepiej, a troje to już w ogóle cymes.
A drużynę piłkarską jak fajnie by było mieć? Jakimś medalem by pewnie rząd uhonorował.

Dwójka jak dla mnie to max, ale szczerze - za bardzo się ciąży boję, żeby rodzicielstwo planować. A porodu to już nawet nie mówię... choćby miał być mało bolesny.
Stary 2008-09-15, 21:20   #3294
ivanna
Zakorzenienie

Hej kochane kobietki i obowiązkowo Gryksiu żadko tu jestem ostatnio te szkolenia w pracy mnie wykańczają pozatym w niedziele mam egzamin z prawa rzymskiego i nie jestem w stanie się uczyć...

Nie wiem czy mam jakiegoś pecha czy co pare dni temu znalazłam po wewnętrznej stronie uda guza.... ok 2 cm, twardy i siny lekko... w poniedziałek ide do chirurga pobrać próbki i wyślą je na badanie... dużo osób u mnie miało nowotwory więc muszą to sprawdzić i teraz nie sypiam i wogóle o niczym innym myśleć nie umiem
Stary 2008-09-15, 21:42   #3295
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Hej kochane kobietki i obowiązkowo Gryksiu żadko tu jestem ostatnio te szkolenia w pracy mnie wykańczają pozatym w niedziele mam egzamin z prawa rzymskiego i nie jestem w stanie się uczyć...

Nie wiem czy mam jakiegoś pecha czy co pare dni temu znalazłam po wewnętrznej stronie uda guza.... ok 2 cm, twardy i siny lekko... w poniedziałek ide do chirurga pobrać próbki i wyślą je na badanie... dużo osób u mnie miało nowotwory więc muszą to sprawdzić i teraz nie sypiam i wogóle o niczym innym myśleć nie umiem

Ivanno, to nie pech. Trzymam kciuki, żeby było wszystko OK

Co do posiadania dzieci - miałam lekki "odchył", ale szybko uśwadomiłam sobie, że marzę o nim z bardzo niewłaściwych powodów - miało być moim lekiem na samotność. A to bardzo zły powód.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 21:45   #3296
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Truskawko to dokładnie tak jak ja Absolutnie szczerze cieszę się z radości rodziców, kiedy komuś z moich znajomych urodzi się dziecko, szczególnie, jesli było wyjątkowo oczekiwane, ale zachwytu to we mnie dzieci nie budzą, ani trochę

U mnie też piekielnie zimno i w domu, i w pracy Sezon grzewczy w blokach jeszcze się nie zaczął niestety A wczoraj jak byłam u rodziców, którzy mają centralne ogrzewanie w domu i piec olejowy, już cudnie ciepło było, aż zazdrościłam, że mater w bluzeczce na ramiączkach biegała po domu

Blonde w mojej skali normalności, to Ty jesteś absolutnie normalna
Kiedyś znajoma rozpływała się z zachwytu nad własnym dzieckiem i mówi do mnie "zobacz jak on slicznie pachnie", nachyliłam się nad łóżeczkiem, ale dla mnie niemowle lekko podśmierduje skisłym mlekiem, więc dyplomatycznie powiedziałam, że nie czuje Tak samo widząc trzylatka wysmarowanego czekoladą, nie będe się zachwycać jaki on słodki i uroczy, bo dla mnie jest poprostu brudny, lepiący i cokolwiek nieświeży

Sabbath że jestes niesamowita, to już Ci mówiłam, ale ciągle mnie w tym utwierdzasz Fakt jest faktem, że nie ma obowiązku ani lubienia, ani nielubienia dzieci, jednak często zauważnam, że kobiety po urodzeniu dziecka doznają jakiegoś dziwnego zaćmienia umysłu. Całkiem niedawno, znajoma, kobieta normalna, wykształcona itd. po przewinięciu dziecka wchodzi do pokoju (u mnie w pracy) i mówi coś takiego: no to powiedz cioci Iwie jaką piękną kupecke źlobiliśmy gugugagaga gigili. Szczęka mi opadła i nie powstrzymałam złośliwości odpowiedając, że z pewnością była zakręcona jak sprężynka

O to to! I śliczniejsze, i mądrzejsze, i bardziej zaradne
Zimno mi bardzo i nie chce mi się za dużo pisać, więc pozwoliłam wkleić sobie wypowiedź, z którą się absolutnie zgadzam, zwłaszcza z pogrubionym fragmentem. Nie zachwycają mnie dzieci, nie titam ludziom nad wózkami, wręcz w ogóle w te wózki nie zaglądam, bo nie widzę w nich nic dla mnie ciekawego. Co ciekawe stan ten pogłębia się im jestem starsza. Nie wykluczam oczywiście, że nagle może mi się coś odmienić o 180 stopni i zacznę marzyć o dziecku, ale cóż... Póki co to dla mnie coś bardzo niechcianego.

Przeziębienie mnie dopadło, miałam gdzieś ostatnią tabletkę na katar, ale nie mogę jej znaleźć Idę się wygrzać do łóżka.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 21:48   #3297
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam żeby to nie było nic poważnego.
Nie martw się na zapas
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 21:50   #3298
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
A drużynę piłkarską jak fajnie by było mieć? Jakimś medalem by pewnie rząd uhonorował.
Nas by nie uhonorował - jesteśmy ateistami.

Cytat:
Dwójka jak dla mnie to max, ale szczerze - za bardzo się ciąży boję, żeby rodzicielstwo planować. A porodu to już nawet nie mówię... choćby miał być mało bolesny.
Ja po pierwszym zestawie: "poród + karmienie + kupy everywhere" podziękowałam za kolejną szansę na te rozrywki.

Cytat:

Ivanno, a czy boli Cię ten guzek?

Rozumiem, że jesteś zdenerwowana, rozumiem stres. Jednak nie każdy guzek to nowotwór. I nie każdy nowotwór to wyrok. Słuchaj, gdybyś chciała pogadać, wyślę Ci teraz na PW mój numer gg i telefonu. Jestem po dwóch operacjach z tej okazji, żyję i zamierzam kontynuować ten proceder.
Stary 2008-09-15, 21:54   #3299
ivanna
Zakorzenienie

Sabb prosze o gg jakbyś mogła
Stary 2008-09-15, 22:04   #3300
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
-Takie tezy uważam za pewną przesadę.
Tak samo jak rozumiem ludzi, którzy nie lubią dzieci, rozumiem ludzi, którzy nie lubią kotów, psów czy pająków na przykład.
Mam Wam tu opowiadać jaką słodziuchną maskotką jest taki ptaszniczek? Jak słodziutko drepcze po ramieniu i jak łaskocze futerkiem? I jak błyszczą mu oczka?
A pewnie, że mają prawo nie lubić Tutaj tylko wygłaszałam swoją opinię- ja jestem skrzywiona w tą strone i już
O ptaszniczkach w sumie posłuchać mogłabym czemu nie, tez nie wiem jakie kupki robią

Cytat:
Och... Ty nieczuła na urok kupki kobieto
Kajam się z poczuciem winy

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości