|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Blonde - jak tam Tysonek
?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
Tyson to łobuz jakich mało - ostatnio zrobił mi pazurami trzy dziury (!) w zgięciu łokcia,krew się lała strumieniem a teraz wyglądam jak narkomanka,bosko
upodobał sobie także jako nową zabawę sikanie do toreb i do mojej biednej walizki. Takie ma głupkowate napady w ciągu dnia,później pada na podłodze,łóżku,szafie,wan nie,pralce lub parapecie i śpi przez kilka godzin jak aniołek,rozciągając się we wszystkie strony i rozkosznie ziewając... i jak tu się gniewać no? Jeszcze z moim miękkim sercem...
|
|
|
|
#3273 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam, że się wcinam z prywatą, ale...
czy KTOŚ wie co się dzieje z Madlaine? ma do Niej telefon, cokolwiek? od 11 dni nie odzywa się na wątku zakupowym, los naszych flaszek jest nieznany. nie pisała, że wyjeżdża. mocno mnie to niepokoi. jeśli ktokolwiek może mi (nam) pomóc, będę wdzięczna. |
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Elve spróbuj zapytać w wątku pryzmy Givenchy na wizażystce, bo z tego co Mad ostatnio pisała to miała problemu zdrowotne
Może tamtejsze dziewczyny będą miały z nią kontakt jakiś
|
|
#3275 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Skąd wiedziałeś, jakich butów nie lubię? Czy wyszukałeś zdjęcie przez gugla? Wypluj te słowa! Powiedz, że to był głupi żart... Cytat:
Zawsze pierwsze do niańczenia, przewijania, karmienia itd. Mi mówili, że zmienię zdanie... Ale jakoś ostatnio przestali Cytat:
![]() Cytat:
Zobaczysz, że jak tylko przestaniesz wywierać na siebie takie straszne ciśnienie, że to musi być już, zaraz, to... stanie się Trzymam ![]() Cytat:
Mam pytanie - czy któraś z Was spotkała się z czymś takim jak cień L'Oreal Wear Infinite Holographic? Holographic był, Wear Infinite było, ale taki?... Made in USA, moze tylko na tamten rynek
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka, jak zimno
na dodatek znów musiałam siedzieć po godzinach ![]() W kwestii dzieci to ja jestem na rozdrożu Nie odrzucają mnie i nawet chciałabym mieć już swoje ale cały czas mam dylematy Z kolei wyłamię się i wyjdę na nieczułą ale nigdy nie miałam psa ani kota i do zwierząt mnie nie ciągnie
|
#3277 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Straszliwie okropna jestem po prostu. Taki mój urok. ![]() Co wychodzi na jedno, prawda? A tak serio - nie lubię być jedną z wielu. Ja mam tak, że jestem trochę leniem - jeśli mogę, unikam roboty , ale jeśli już coś robię, robię to najlepiej jak potrafię. Cytat:
- Sabbath, popatrz, jaki śliczny bobasek. - ... - Sabbath, no powiedz, śliczniusi, nie? - ... - No popatrz, taki cudowny! - ![]() - I jakie ma śliczne buciki! - O tak, buciki ma śliczne. ![]() Cytat:
Cytat:
Cieszę się. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Żartuję, oczywiście. Wiem, co miałaś na myśli. Cytat:
Bo tak zupełnie serio, to jest jakaś klątwa płci. Podrzucanie niemowlaka braciszkowi nie jest wcale takie oczywiste, prawda? ![]() Cytat:
Przecież dzieci, to przede wszystkim ludzie. I to normalne, że niektórych ludzi lubię, a innych nie. Z dziećmi jest podobnie: jedne są fajne, miłe, bystre, inne nie. Jedne są ładne, inne brzydkie. Normalna sprawa. Nie mówiąc już o tym, że traktowanie dziecka jak debila wcale nie ułatwia mu rozwoju i nie sprawia, że jest szczęśliwsze. ![]() Takie tezy uważam za pewną przesadę. Tak samo jak rozumiem ludzi, którzy nie lubią dzieci, rozumiem ludzi, którzy nie lubią kotów, psów czy pająków na przykład. Mam Wam tu opowiadać jaką słodziuchną maskotką jest taki ptaszniczek? Jak słodziutko drepcze po ramieniu i jak łaskocze futerkiem? I jak błyszczą mu oczka? ![]() Cytat:
Choć ja akurat nie mam potrzeby poświęcania życia. Także i dziecku. Takie matki nieustannie poświęcające się nie robią dziecku dobrze na psychikę. Dziecko powinno mieś wszczęsliwą matkę, dbająca o niego bez robienia z siebie ofiary, będącą z dzieckiem z radością, a nie z poświęceniem. Tak sobie myślę i tak robię.
|
|
#3278 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymiękam hehe umiesz poprawić mi humor Sab
|
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie mam nadzieję że nikt mnie za ten post nie będzie ścigał,rząd jest teraz zdaje się wyczulony w tym temacie
|
|
|
|
|
#3281 | |||
|
BAN stały
|
To super!
![]() Cytat:
A znając życie - zanim zacznie się sezon grzewczy, będę już na granicy hibernacji No posiedzieć przy komputerze się nie da... A ja tam dzieci lubię i instynkt tacierzyński czuję Pierwsze jego "uderzenie" miałem w wieku lat siedemnastu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz też tak uważam; może jeśli kiedyś będę miała swój dom to zakupimy psa. A w ogóle to ja się boję psów ![]() Cytat:
Gryksiu, rozwiń myśl Łeb mnie boli i nici dzisiaj z mojej nauki
|
|
#3283 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
bo nie znosze ani dzieci, ani zwierząt ![]() Cytat:
|
|
#3284 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A właśnie, że nie chodzi o tekst "okres mi się spóźnia", jeśli to miałaś na myśli Tak po prostu, poczułem wówczas nieodpartą, niewytłumaczalną potrzebę zostania ojcem. Nie umiem tego uzasadnić
|
||
|
|
|
#3285 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ciekawie tu, a nie zagladalam jak dotad. (Tak bardzo chce sie wzpowiedziec a tu mi klawiatura odmawia posluszenstwa i polskich znakow brak)
Ja jestem mloda mezatka + wiecie jak na slubach + wszyscy od razu gromady dzieci zycza... Ja wymiekam, to nie dla mnie. Czasem mam wrazenie, ze jestem inna, ale widze, ze nie tylko ja, bo mnie male dzieci przerazaja. A jeszcze bardzej ich matki... Najbardzej obrzydliwe zdarzenie zwiazane z maluchem to chzba fotografowanie pierwszej kupki... Potraficie sobie wzobrazic? Jakbym byla tym dzieckiem to po paru latach bzm to w cholere spalila... No nic + przez to wzchodzenie za maz mam examz w plecy, a motywacji ni ... wcale
|
|
|
|
#3286 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3287 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OK, wychodzi, ze nie jest ze mna zle
|
|
|
|
|
#3289 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Ulzylo mi myslalam ,ze jestem nienormalna gloszac takie poglady i je realizujac w gronie poswiecajacych sie do granic mozliwosci rodzicieli
|
|
#3290 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3291 | |||
|
Wiedźma
|
Ivanno, to autentyczna rozmowa była.
Cytat:
A przynajmniej tej wersji będziesz się trzymał. ![]() Cytat:
![]() Gdzie ta rzygająca emotka, która miała się pojawić?! Cytat:
Ale powiedz mi, kto w ogóle chciałby być normalny w świecie, w którym normalni ludzie są, jacy są? A w kwestii instynktu ojcierzyńskiego - mój królewna gdzieś od dziewiętnastego roku życia truł, że nie spełniamy ról społecznych odpowiednich dla naszego wieku. Teraz zaś twierdzi, że dwoje dzieci wychowuje się lepiej, a troje to już w ogóle cymes.
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dwójka jak dla mnie to max, ale szczerze - za bardzo się ciąży boję, żeby rodzicielstwo planować. |
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane kobietki
i obowiązkowo Gryksiu żadko tu jestem ostatnio te szkolenia w pracy mnie wykańczają pozatym w niedziele mam egzamin z prawa rzymskiego i nie jestem w stanie się uczyć...Nie wiem czy mam jakiegoś pecha czy co pare dni temu znalazłam po wewnętrznej stronie uda guza.... ok 2 cm, twardy i siny lekko... w poniedziałek ide do chirurga pobrać próbki i wyślą je na badanie... dużo osób u mnie miało nowotwory więc muszą to sprawdzić i teraz nie sypiam i wogóle o niczym innym myśleć nie umiem
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivanno, to nie pech. Trzymam kciuki, żeby było wszystko OK ![]() Co do posiadania dzieci - miałam lekki "odchył", ale szybko uśwadomiłam sobie, że marzę o nim z bardzo niewłaściwych powodów - miało być moim lekiem na samotność. A to bardzo zły powód.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeziębienie mnie dopadło, miałam gdzieś ostatnią tabletkę na katar, ale nie mogę jej znaleźć Idę się wygrzać do łóżka.
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby to nie było nic poważnego.Nie martw się na zapas
|
|
|
#3298 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rozumiem, że jesteś zdenerwowana, rozumiem stres. Jednak nie każdy guzek to nowotwór. I nie każdy nowotwór to wyrok. Słuchaj, gdybyś chciała pogadać, wyślę Ci teraz na PW mój numer gg i telefonu. Jestem po dwóch operacjach z tej okazji, żyję i zamierzam kontynuować ten proceder.
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb prosze o gg jakbyś mogła
|
|
|
|
#3300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tutaj tylko wygłaszałam swoją opinię- ja jestem skrzywiona w tą strone i już ![]() O ptaszniczkach w sumie posłuchać mogłabym czemu nie, tez nie wiem jakie kupki robią Kajam się z poczuciem winy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

?

upodobał sobie także jako nową zabawę sikanie do toreb i do mojej biednej walizki. Takie ma głupkowate napady w ciągu dnia,później pada na podłodze,łóżku,szafie,wan nie,pralce lub parapecie i śpi przez kilka godzin jak aniołek,rozciągając się we wszystkie strony i rozkosznie ziewając... i jak tu się gniewać no? Jeszcze z moim miękkim sercem...
Może tamtejsze dziewczyny będą miały z nią kontakt jakiś 

na dodatek znów musiałam siedzieć po godzinach 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)