Zdjęcie nastolatki w piecu krematoryjnym. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-15, 20:13   #31
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka
Dot.: Zdjęcie nastolatki w piecu krematoryjnym.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Podstawową wiedzę mieć musiała, to jest na historii w czwartej klasie. Nie wygląda na mniej, niż 10 lat.
Mogła mieć nauczyciela, którego nie było co drugą lekcje, bo miał dużo ważnych rzeczy do załatwiania albo takiego, który kazał dzieciom czytać podręcznik na lekcji, bo mu się zajęć nie chciało prowadzić. Oczywiście nie usprawiedliwiam jej, jednak nadal uważam, że należy zastanowić się, jak to się stało, że dziewczyna pojechała tam z wycieczką i tak sobie po prostu beztrosko pstrykała foty. Nikogo tam z nimi nie było? Ona jest na zdjęciu, ale ktoś jej to zdjęcie robił. Może (bardzo prawdopodobe nawet) było tam dużo więcej osób, które stały obok i przyklasnęły wszystkiemu?

Nadal uważam, że nie una jedna jest winna i nie zasłużyła sobie na taki lincz, bez poznania okoliczności wydarzenia.
Cytat:
Co do intencji - myślę, że nie miała złych. Po prostu jest bezmyślna idiotką, której po prostu kompletnie nie obchodzi to, że w tym miejscu umierali i cierpieli ludzie.

Co do konsekwencji...
Posłużę się przykładem.
Pracowałam kiedyś w Areszcie Śledczym. Przyszła do nas kobieta, która (wedle jej własnego przekonania) nie zrobiła niczego złego. Ot, wyszła sobie na imprezę.

Tyle, że w domu zamknęła dwoje dzieci: dwu i pięcioletnie.
Impreza się przeciągnęła troszku i w końcu młodsze dziecko umarło z głodu, a starsze znaleziono na granicy śmierci głodowej.
Ale kobieta nie miała złych intencji przecież.

Mocny przykład, wiem.
Chodzi mi o to, że czasem brak złych intencji nie jest usprawiedliwieniem. Zdarza się, że ludzie bez złych intencji czynią rzeczy złe. Czy wówczas należy udawać, że nic się nie stało?
Sabath, mimo wsyzstko uważam, że porównianie nieco przesadzone. Rozumiem o co Ci chodzi, jednak ona swoją głupotą krzywdy nikomu nie zrobiła. Jak już wcześniej mówiłam, ludzie robią dużo gorsze rzeczy, a nie spotykają się z tak jednoznacznym osądem.
Stary 2008-09-15, 20:16   #32
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
Sabath, mimo wsyzstko uważam, że porównianie nieco przesadzone. Rozumiem o co Ci chodzi, jednak ona swoją głupotą krzywdy nikomu nie zrobiła. Jak już wcześniej mówiłam, ludzie robią dużo gorsze rzeczy, a nie spotykają się z tak jednoznacznym osądem.
Nie byłabym tego taka pewna. Jestem pewna, że wiele ludzi, szczególnie tych starszych, odczuło to szczególnie boleśnie...

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:17   #33
wykrasana
Szara Eminencja

Pokolenie portali typu nasza klasa, fotka pl. czemu tu się dziwić. Bo tak się zastanawiam po co jej takie zdjęcie - do pochwalenia się rodzicom? " Mamo, zobacz jestem w piecu kremacyjnym!" ...

Dodawanie komentarzy typu "sweet focia" pod takim zdjęciem też dobrze nie świadczy o komentującym

Gdzie byli opiekunowie? Przecież sama chyba nie zwiedzała Sama byłam kiedys z wycieczką szkolną na Majdanku ale jak by mnie jakas opiekunka zobaczyła wpakowującą się do pieca . . .
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:17   #34
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Już bez przesady, nikt tu nie twierdzi, że ta dziewczyna zrobiła coś róznego zamordowaniu ludzi.
Jednak są takie miejsca, które zasługują na szczególne ich poszanowanie i odpowiednie zachowanie. Majdanek jest takim miejscem.
Dla mnie dziewczyna która włazi do pieca i szczerzy z niego zęby do zdjęcia jest pusta i bezmyślna, dlatego mam nadzieję, że zda sobie sprawę co zrobiła i poniesie odpowiedzialność.
Ale ja się z Tobą jak najbardziej zgadzam co do tego, że robienie tego typu zdjęć jest naganne. Mimo to, uważam, że komentarze niektórych z Was są po prostu nie na miejscu.
Cytat:
Jakie gorsze rzeczy masz na myśli?
Nie widzę sensu w wymienianiu ich. Kodeks karny może posłużyć za przykład.
Stary 2008-09-15, 20:18   #35
Fresa
Zakorzenienie

Ciekawe czy ta dziewczyna jest wizażanką?
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:26   #36
madmuazelle
BAN stały

Myśle,że ta głupia dziewucha zdawała sobie sprawe,że ten piecyk to nie jest normalny piecyk.Dobrze wiedziała co robi. Moim zdaniem powinna zapłacić za to surową kare.Za głupote trzeba płacić.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:31   #37
***luna
Zakorzenienie

Rzeczywiście przerażająca głupota.
Uważam,że powinna ponieść konsekwencje takie, dzięki którym nauczyłaby się czegoś.
a wyzywanie jej sensu za bardzo nie ma.
Głupi ten, kto głupio robi. Pastwić się nad nia nie ma co, bo pewnie wiele zrobiło sobie takie fotki, tylko ona je pokazała publicznie.

Fresa
wszystko możliwe,że jeśli nie jest, to może wkrótce będzie, bo wizaż przyciąga i czasami wciąga...
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:34   #38
evil minded
BAN stały

Chodziłam do tzw "elitarnego" prywatnego LO. Byliśmy na wycieczce w Auschwitz. I ludzie z mojej wycieczki robili sobie tam zdjęcia. Na tle stert butów, włosów. Już wtedy pomyślałam, że może do pieca jeszcze wejdą.
No i proszę. Ktoś w końcu wszedł...

Im dalej, tym gorzej.
Strach pomyśleć, co bedzie za kilka -nascie, -dziesiat lat.
evil minded jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:35   #39
mircia14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryna_ma Pokaż wiadomość
co jak co, ale dzisiejsza " młodzież" jest nieco inna on nas... ja odwiedzając Majdanek za każdym razem przypominam sobie ze tak zginęli moi pradziadkowie.. Będąc 1 raz ryczałam, i w ogóle będąc tam nie rozumiem jak można sie tak zachować... Przecież tam ginęli ludzie... na drzwiach od tego pieca widać jeszcze krew... Widać ze dziewczynie wszystko jedno... Chodzi tylko o to żeby zrobić jakaś tania sensacje wokół siebie...
Byłabym wdzięczna za niegeneralizowanie
Bo ja np. jestem "dzisiejszą młodzieżą" i nigdy bym się tak nie zachowała.
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:37   #40
vesna84
Zakorzenienie

ręce poprostu opadają
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:39   #41
evangeline
Zakorzenienie

Jestem wielkim przeciwnikiem agresji, ale powiem Wam szczerze, że gdybym była w tym czasie w muzeum i zobaczyła taką scenę, to bym podeszła i strzeliła jej w pysk.

Może to najprostszy sposób, żeby obudzić ją z takiej głupoty.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-15, 20:42   #42
evil minded
BAN stały

Tak sobie pomyślałam, że w takiej sytuacji wycieczki szkolne nie mają sensu. Niech jezdza tam ci naprawde zainteresowani, z jakichs kólek historycznych, a bydło siedzi w domu, oglada MTV i wrzuca słit focie na naszą klasę. A na wycieczki niech do McDonalda jeżdzą, bo tam jakoś specjalnie zachowawac sie nie trzeba. Nic na siłę.
Jestem pewna, że to nie pierwsza i ostatnia taka fotka w tym miejscu. Widziałam nawet zdjecia innej osobniczki, równie taktowne...

I to bzdura, że w szkołach mówi się o obozach. Baaardzo niewiele się mówi, a do II WŚ często nawet się nie dochodzi, albo przerabia po łebkach..
Stary 2008-09-15, 20:43   #43
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
Jest przesadzone Vretko, oczywiście.
Zrobiłam to celowo, żeby pokazać, że głupota i bezmyślnośc nie są usprawiedliwieniem. I brak wrażliwości tez nie.

Cytat:
Napisane przez maryna_ma Pokaż wiadomość
co jak co, ale dzisiejsza " młodzież" jest nieco inna on nas... ja odwiedzając Majdanek za każdym razem przypominam sobie ze tak zginęli moi pradziadkowie.. Będąc 1 raz ryczałam, i w ogóle będąc tam nie rozumiem jak można sie tak zachować... Przecież tam ginęli ludzie... na drzwiach od tego pieca widać jeszcze krew... Widać ze dziewczynie wszystko jedno... Chodzi tylko o to żeby zrobić jakaś tania sensacje wokół siebie...
Maryno, ja jakoś nie sądzę, by dzisiejsza młodzież była "inna" w znaczeniu gorsza. Jest taka sama jak każde inne pokolenie. Dzieciaki są okrutne, młodzi chojraczą, a i dorośli czują, że im dobrze tylko wtedy, kiedy inni maja gorzej. Zawsze tak było i chyba zawsze tak będzie, że część (znaczna część) ludzi mi się nie pofdoba.

Kiedy ja byłam na wycieczce w Auschwitz tez część klasy wydurniała się i błaznowała. różnica polega wyłącznie na tym, że wtedy nie było aparatów w telefonach żeby uwieczniać tę błazenadę i nie było internetu, żeby się nią pochwalić.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:48   #44
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evil minded Pokaż wiadomość
Tak sobie pomyślałam, że w takiej sytuacji wycieczki szkolne nie mają sensu. Niech jezdza tam ci naprawde zainteresowani, z jakichs kólek historycznych, a bydło siedzi w domu, oglada MTV i wrzuca słit focie na naszą klasę. A na wycieczki niech do McDonalda jeżdzą, bo tam jakoś specjalnie zachowawac sie nie trzeba. Nic na siłę.
Jestem pewna, że to nie pierwsza i ostatnia taka fotka w tym miejscu. Widziałam nawet zdjecia innej osobniczki, równie taktowne...

I to bzdura, że w szkołach mówi się o obozach. Baaardzo niewiele się mówi, a do II WŚ często nawet się nie dochodzi, albo przerabia po łebkach..
Nigdy nie byłam za takimi wycieczkami.Kogo to interesuje,ten pojedzie.
To co gówniarze robią w obozach przechodzi ludzkie pojęcie.
Nauczmy ich w szkołach podstaw i starczy.
Nie tylko Polacy odwiedzają te miejsca.
Co sobie myślą obcokrajowcy widząc śmiejące się małolaty ?

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:49   #45
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evil minded Pokaż wiadomość

evil_minded, pozwól, że podpiszę się pod Twoimi słowami, od dłuższego czasu mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:57   #46
evil minded
BAN stały

Ktoś (admini naszej klasy?) usunał zdjecia, ktore tam były - pisałam w jednym z moich poprzednich postów. Jeszcze zdazylam je zobaczyc kilka dni temu.
Komentarz do jednego, z drogi do obozu brzmiał:

Ślicznie jakie ładne żółte japoneczki hehe buziaczki

Właścicielka profilu (osoba ponad 2o letnia podpisała jedno ze zdjec tak: Do obozu zagłady wywiozł mnie mój ukochany - Treblinka.

Albo zdjęcie zrobione podczas drogi do obozu, która ludzie szli na śmierć, właścicielka profilu podpisała tak oto:
chwila odpoczynku

Ktoś skomentował:
tą drogą do komór gazowych na straszną śmierć przeszło tysiące ludzi... niektóre matki niosły swoje maleńkie dzieci... inne maluchy szły same grzecznie za rączkę, nieświadome, ale w strachu... mężczyźni pomagali starszym, którzy nie mieli już siły i upadali... miło, że Ty mogłaś chwilę odpocząć... :/
Stary 2008-09-15, 21:01   #47
201804200947
Konto usunięte

Czy powinna ponieść konsekwencje?
Wg mnie jak najbardziej tak.
Nie wygląda na uczennicę I klasy podstawowej-myślę poza tym,że jeżeli była na wycieczce klasowej,to mieli do dyspozycji przewodnika,który opowiadał uczniom o Tym Miejscu.Na pewno dziewczyna dowiedziała się,że w tym piecu spalono mnóstwo ciał...
Myślę,że nawet młodsze dziecko,takie właśnie z I klasy szkoły podstawowej po uslyszeniu,że w tym miejscu palono ciała nie weszłaby do tego pieca.

Dla mnie sprawa nie jest wyolbrzymiona.
Trzeba pokazać młodzieży,ze pewne "zabawy" nie są dozwolone.Że trzeba szanować takie miejsca.I że trzeba ponosić konsekwencje...
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 21:05   #48
AryaxD
Wtajemniczenie

ja powiem tylko tyle, ze ktoś tu wspomniał o tym, ze o tym uczy się w IV klasie pdst. - no cóż, u mnie ani w IV ani w V klasie o tym nie było mowy...
Stary 2008-09-15, 21:07   #49
evil minded
BAN stały

A czy czasem obozów nie można zwiedzac po ukończeniu 14 roku życia? W takim razie nie moze chodzic do podstawówki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-15, 21:09   #50
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AryaxD Pokaż wiadomość
ja powiem tylko tyle, ze ktoś tu wspomniał o tym, ze o tym uczy się w IV klasie pdst. - no cóż, u mnie ani w IV ani w V klasie o tym nie było mowy...
nawet jeśli nie było, to co?
chyba przed wycieczką ktos powiedział dzieciakom,że nie jada do Disnaylandu tylko do poważnego miejsca.
Niewiedza nie rozgrzesza.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 21:10   #51
201703061232
Konto usunięte

Jestem z Lublina, więc często miałam organizowane wyjścia na Majdanek ze szkół. Nigdy nikomu nie wpadl tak głupi pomysł do łba. Gdy się zwiedza to muzeum to ciarki czasem przechodzą, jest to miejsce smutne i straszne - czasem ma sie wrażenie ( jest zaduch) ze jest ktoś jeszcze tam. Majdanek jest miejscem wycieczek Żydowskich, ludzie się tam modlą. Dziewczyna powinna zostać ukarana za to i to porządnie. Głupota równie dobrze mogłaby się wysikać na środku kościoła.
Przeraża mnie to, że ludzie nie zdają sobie sprawy czym był holocaust. Nie chcę tutaj zabrzmieć jak jakaś wiekowa pani. Mam21 lat u mnie w szkole tez się za duzo na ten temat nie mówiło, doczytywałam sama . Mam nadzieję, że tą sprawą zajmie się prokuratura lubelska, a nie sąd rodzinny
201703061232 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 21:12   #52
AryaxD
Wtajemniczenie

Nie mam pojęcia, ale sama jestem nastolatką i to z pewnością kilka lat młodsza od niej, i w życiu bym tak nie postąpiła.Niby nikomu się krzywda nie stała tym zdjeciem - ale ja bym nawet czuła jakąś odrazę( nie zrozumieć mnie źle - po prostu kto by wszedł do pieca w którym palono ludzi bez jakiegoś takiego obrzydzenia jakby do krwi ? ) wejść do pieca w którym spalono pełno ludzi, i jeszcze się uśmiechąc.A druga sprawa - ktoś robił to zdjęcie...Penwie to była jakaś jej koleżanka, ale nie było tam nikogo kto by mógł jej powiedzieć, ze nie powinna tak robic ?!
Stary 2008-09-15, 21:12   #53
gosia261282
Gang Iren

Dla mnie to też jest nie do wyobrażenia by tak się zachować.A jednak...ukarałabym dziewczynę,ale bardziej od niej opiekuna grupy oraz...rodziców,którzy widocznie nie przekazali jej wielu ważnych spraw i nie nauczyli jak się zachowywać i co to empatia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-15, 21:21   #54
Celestia
Zakorzenienie

glupia gówniara i tyle...
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 21:23   #55
evil minded
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zbecka Pokaż wiadomość
\Mam nadzieję, że tą sprawą zajmie się prokuratura lubelska, a nie sąd rodzinny
Mam wrażenie, że osoby, ktore pisza takie sądy, nie rozumieja nieco sedna problemu. To nie chodzi o to, zeby dziewczyną zajęła się prokuratura: zreszta, z jakiego artykułu zarzut by jej postawiła? Poza tym ta osoba jest pewnie nieletnia.

Mi sie wydaje, ze bardziej chodzi tutaj o kwestie postepujacego w zastraszajacym tempie zidiocenia młodziezy. Czemu czasem ciezko sie dziwić, zwłaszcza ze wielu rodzicow ma swoje dzieci tak naprawde głeboko w dup**, nie rozmawia z nimi.

Ciezko nauczyc sie wrażliwości, ogladajac MTV; uważam, że normalny inteligentny człowiek po prostu nie zdzierży nawału idiotyzmu, który uderza do widzów z tych programów. A wiele młodzieży to ogląda. Wzorzec życia tam kreowany jest atrakcyjny, lepszy niż jakieś "abstrakcyjne" masowe pogromy ludności. Tej młodzieży w ogóle się to nie mieści w przeważnie pustych głowkach. Stąd takie bezmyślne zachowania.

Niestety, mam wrażenie, że społeczeństwo nam się kompletnie rozwarstwia: na zwykle wykształcone, świadome "elity", które szokuje jak mógł w ogóle taki pomysł komuś przyjść do głowy...i na kompletny motłoch, nie potrafiący się nigdzie zachowac, bezmyślnie wrzucający wszelakiego rodzaju zdjęcia na naszą -klasę, od USG swoich płodów poprzez zdjęcia z Egiptu do "wycieczki z Treblinki", wszystko okraszone debilnym komentarzem. Zero głębszej refleksji nad czymkolwiek.

I w tym moim zdaniem tkwi problem, a nie w tym, czy ta dziewczyna zostanie postawiona przed sądem
Stary 2008-09-15, 21:24   #56
jojla
Zakorzenienie

uważam ze ta dziewczyna powinna zostac ukarana. Nie rozumiem jak mozna tak sie zachowac. Najgorsze jest to ze tak sie mlodziez odwiedzajaca takie miejsca zachowuje. Jestem z Oświęcimia i wiem od znajomej ktora oprowadza wycieczki w bylym obozie Auschwitz ze dzieciaki bardzo czesto nie potrafia sie zachowac odpowiednio do powagi miejsca, ktore ogladaja... uwazam ze widocznie nie powinno sie w takie miejsca wpuszczac mlodziezy ponizej 18 roku zycia, a przed taka wycieczka powinna sie odbyc lekcja historii szczegolnie poswiecona temu tematowi, zeby uswiadomic im ze nalezy w tym miejscu zachowac powage...

jojla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 21:32   #57
201703061232
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
glupia gówniara i tyle...

Takich głupich gówniarzy jeste coraz więcej, czasem zastanawiam się czy oni mózgów do transplantacji na allegro nie sprzedali
Celestia, jako że Ty tez z Lublina moze skojarzysz, kilka miesięcy temu jacys popie****ni gówniarze bodajże pod Czerniejowem podpalili psa, nakręcili filmik, który trafił do neta. Świetnie się bawili . Dostali kuratora - niska szkodliwosc spoleczna czynu- czy jakos tak. Ręce opadają Sorry za off ale tak mi się przypomniało. Dziewczyny gdzie są rodzice??

evil minded gdyby dziewczyna została ukrana porządnie to może jej równieśnikom by coś zaświtało w głowie. Byłam kiedys na Majdanku z grupą młodzieży z Izraela, widzialam ich reakcje, lzy - dla nich jest to miejsce szczególne dla mnie zresztą też mimo ze nikt z mojej rodziny tam nie zginął. Za głupotę trzeba płacic, jeśli się daruje gówniarze to co będzie potem?

Edytowane przez 201703061232
Czas edycji: 2008-09-15 o 21:40 Powód: nowa mysl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-15, 21:34   #58
evil minded
BAN stały

Interesujacy punkt widzenia przedstawiony w jednym z komentarzy na forum gazety:

Ja mysle ze to zdjecie wrecz pokazuje co sie w Oswiecimiu
stalo: wlasnie tacy mlodzi ludzie, lubiacy sie usmiechac,
nieogarniajacy nonsensu zbrodni i ekstremow rasizmu, tam gineli. To
zdjecie pokazuje kontrast miedzy nadzieja i zbrodnia, jest mocne ale
nie musi miec tylko jednej interpretacji, tak jak montaz
Nieznalskiej. Wysilmy sie, nie karzmy za nasza jedyna interpretacje -
bedziemy wtedy podobni do zalogi Osiwecimia.

Cytat:
Dziewczyny gdzie są rodzice??
M jak milosc i Taniec z Gwiazdami ogladają...
Stary 2008-09-15, 21:46   #59
201703061232
Konto usunięte

[quote=evil minded;9016508]Interesujacy punkt widzenia przedstawiony w jednym z komentarzy na forum gazety:

Ja mysle ze to zdjecie wrecz pokazuje co sie w Oswiecimiu
stalo: wlasnie tacy mlodzi ludzie, lubiacy sie usmiechac,
nieogarniajacy nonsensu zbrodni i ekstremow rasizmu, tam gineli. To
zdjecie pokazuje kontrast miedzy nadzieja i zbrodnia, jest mocne ale
nie musi miec tylko jednej interpretacji, tak jak montaz
Nieznalskiej. Wysilmy sie, nie karzmy za nasza jedyna interpretacje -
bedziemy wtedy podobni do zalogi Osiwecimia.

Myslę, ze autorowi i "modelce" zdjęcia nie chodziło o to...
Stary 2008-09-15, 21:51   #60
evil minded
BAN stały

Cytat:
Myslę, ze autorowi i "modelce" zdjęcia nie chodziło o to...

Wiem, że o to nie chodziło.
Mysle ze autorce zdjecia to w sumie o nic specjalnego nie chodziło. Ot, tak żeby cos fajnego na nasza klase wrzucić. Nie wiem czemu, ale ta nasza klasa stała się dla mnie nijako obrazem upadku inteligencji w naszym społeczeństwie, wszystko co w ludziach najgłupsze wylazło na wierzch, w dodatku z dumą...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości