|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze sposoby na oszczędzenie cennego, porannego czasu...
Cytat:
chyba, że tak jak we wtorki mam na 9:45 to myję sobie rano na spokojnie bez pośpiechu . ![]() no i ja już jem na zapas wieczorem, zeby śniadania nie jeść (
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
a ja przestalam robic makijaz! kiedys to bylo dla mnie nie do pomyslenia, ale
1. moge dzieki temu dluzej spac, bo moj makijaz trwal ok 30 min 2. w zasadzie moze czuje sie troche gorzej psychicznie, bo jednak w makijazu jestem ladniejsza, ale moj chlopak mi to nadrabia komplementami, wiec jakos leci 3. moze bede miala zdrowsza skore?? uzywam tylko podkladu, bo musze miec cos z filtrem uv 4. oszczedzam czas wieczorem, bo nie musze zmywac tego, co rano namalowalam;p |
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Nienawidzę poranków ..... zawsze śpię do ostatniej możliwej chwili. Jestem przypadkiem sowy ekstremalnej (dowód - godzina, o której piszę ten post
) Jeśli muszę wczesnie wstać, mam rano ok. pół godziny na wszystko i jakoś mi to wystarcza. - wlosy myję tylko wieczorem, nie prostuję, bo nie muszę, wszelkie inne zabiegi higieniczno-pielęgnacyjne wykonuję też wieczorem - zawsze mam przygotowane wszystkie ubrania na następny dzień, tylko sięgnąć - nie jem śniadań, rano piję tylko kawę, a jednocześnie trochę się maluję, co zajmuje mi 5 min (tusz, podkład, trochę cienia, jakiś błyszczyk), - żadnego sprzątania rano, żadnego zmieniania zawartości torby, w ogóle niczego, co wymagałoby myślenia
|
|
#34 |
|
przyczajony tygrys
|
ja nie będę oryginalna
:
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Nistety, zawsze wstaję za późno i kończy się to tym, że nie jem śniadań ;(
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
to tak. odrabiam lekcje od razu jak wrócę ze szkoły
zajmuje mi to dość mało czasu Potem się pakuję (nie robię tego wieczorem) i wychodzę z domu ze znajomymi (wiec jak sie z nimi widze to nie dzownie wiecxzorem do kolezanek, nie przepuszczam całej kasy i pr4zede wszystkim chodze wczesniej spac xD ) raczej nie szykuje ubran ale sprawdzam ktore podkoszulki są czyste itp . (i tak sprzatam ciuchy porozwalane po podlodze więc mam 'przy okazji') do tego wybieram rano buty wyjmuje je z szafy i stawiam na korytarzu . w sumie trampek mam mało więc moglabym to robic rano . ![]() ![]() rano wstaję. nie ścielę łóżka potem zazwyczaj szybki prysznic, ubieram się. podpinam włosy (zawsze przed prostowaniem) myję twarz, czasem się maluję . potem jem sniadanko (za mycia się robi mi sie herbatka, czasem rodzice śniadanie, jak nie zrobią to ograniczam sie do jogurtu, wiec tez czas mam nie zmianiam butów na raxzie nie nosze kurtki więc sie wyrabiam w 7 minut zajeżdżam. więc wystarczy mi wstać o 7.00 i na autubus o 7.52 jak mam na 8.00 a jak jade 45 po 7 autubusem to wstaję 6.45 . i się wyrabiam . wiec wieczorem: pakowanie, mniej wiecej szykowanie ciuszków, dodatki, mycie włosów (ale myję i tak co drugi dzien.. ) a rano: mycie się, lekki majkijaż, śniadanie, ubieranie się .
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bede tutaj wyjatkiem widze- wieczorem oprocz mycia włosów nie robie nic, bo wstaje codziennie po 9
[ mam do szkoly na 12]. Wiec dzien zaczynam od obejrzenia czarodziejek, jem sniadanko, myje sie [ +ew. depilacja], smaruje kremem twarz, zeby wchlonął odrabiam lekcje, prostuje włosy, ubieram sie i maluje... Pakuje torbe i lece w swiat;D
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze Ci
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Zalezy, z ktorej strony na to patrzec. Mało czasu na nauke, bo rano to wiadomo, ze nie ma mowy o jakimkolwiek wkuwaniu- przynajmniej moj mozg o tej porze nie pracuje:P, a wieczorem nie ma na to siły...
Co w maturalnej klasie raczej średniofajne jest Jedno co dobre, to to ze nie musze wczesnie wstawac
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Na ogół wieczorem nie przygotowuje nic-Z LENISTWA...wstaje jak wariatka 2godziny przed wyjściem żeby umyĆ,wyszuszyc i wyprostowac włosy...w między czasie kawa i makijaż.Pakuję się tuż przed wyjściem na ostatnią chwilę,więc na ogół połowy nie wezmę
kret ze mnie wiem no ale cóż poradze na lenistwo ![]() PS.o śniadaniu mowy nie ma bo nie nawidze z rana jeśĆ.(czasem zajrze na wizaż
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

chyba, że tak jak we wtorki mam na 9:45 to myję sobie rano na spokojnie bez pośpiechu . 

dobrze Ci