Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-15, 22:50   #1351
bossy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

wiecie co od 30 min siedze i rycze, chce mi sie juz rzygac z tego powodu. nie ide na ten egzamin, to nie studia dla mnie.

jestem bez pracy i bez studiow. po prostu bosko.

nienawidze siebie

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 23:01   #1352
Myszołapka
Zakorzenienie

Bosiaku STOP nie wolno tak myśleć pójdziesz na egzamin i go zdasz, wszystkie dziewczyny z NK Ci to mówią.
Nie możesz się tak zadręczać, na pewno masz jakieś wyjście jeszcze z tej sytuacji postaraj się uspokoić bo nerwy dają Ci tylko ogólne roztrzęsienie, wypij herbatkę położ się
wierzymy w Ciebie
Stary 2008-09-15, 23:04   #1353
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

bossy no co Ty! Nie myśl tak nawet. Nawet nie wiesz ile razy ja ryczałam poł nocy przed egzaminem dotąd aż usnęłam. Płaczem i rozpaczą niczego nie zmienisz. Co ma być to będzie. Może trafią Ci się łatwe pytania. To nie jest najważniejsze i nawet jak się coś nie uda to przecież zawsze można coś z tym zrobić. Nie podłamuj się i głowa do góry!a jeśli to Cię rozśmieszy/pocieszy:
WYKSZTAŁCENIE NIE PIWO-NIE MUSI BYĆ PEŁNE!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 23:06   #1354
bossy
Zakorzenienie

ale ja tego naprawde nie zdam,
moge powtarzac rok. ale co mi to da.. znow. trace chec do tych studiow.
ide. na egzamin nie ide,
nie wiem co ze soba zrobie

.supergirls just fly.
Stary 2008-09-15, 23:13   #1355
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Bossy- ja jak mowię, że nie zdam to wtedy zdaję. Zobaczysz wszystko się ułoży. A iść powinnaś, bo gdybyś nie poszła to potem miałabyś wyrzuty, że nie wykorzystałaś szansy. A tak to będzie wiadomo. Poza tym są jeszcze warunki. Na każdych studiach są jakieś powalone przedmioty i trudności. Jeszcze nie słyszałam, żeby wszystkie były przyjemne. Ja np miałam język staro-cerkiewno-słowiański i wielkim fuksem, ale to przeszłam. Ty też dasz radę, czasem zdarza się coś nieoczekiwanego. idź już spać i odpocznij- bo nerwy i zadręczanie się w niczym nie pomogą-a nawet mogą zaszkodzić.
Stary 2008-09-15, 23:16   #1356
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Bossy- ja jak mowię, że nie zdam to wtedy zdaję. Zobaczysz wszystko się ułoży. A iść powinnaś, bo gdybyś nie poszła to potem miałabyś wyrzuty, że nie wykorzystałaś szansy. A tak to będzie wiadomo. Poza tym są jeszcze warunki. Na każdych studiach są jakieś powalone przedmioty i trudności. Jeszcze nie słyszałam, żeby wszystkie były przyjemne. Ja np miałam język staro-cerkiewno-słowiański i wielkim fuksem, ale to przeszłam. Ty też dasz radę, czasem zdarza się coś nieoczekiwanego. idź już spać i odpocznij- bo nerwy i zadręczanie się w niczym nie pomogą-a nawet mogą zaszkodzić.
ja juz teraz mialam powtarzanie semestru. zaluje, ze nie zaczelam od zeszlego roku innych studiow, ja ich ewidentnie nie czuje. nie zdam. to nie jest egzamin na lanie wody, tu nie mozna liczyc na szczescie. to trzeba umiec od a do z a ja sie od a do z nie nauczylam. bo? bo nie wiem co. bo jestem glupia, bo chyba juz tych studiow podswiadomie nie chce.
poza tym jak bym nawet teraz zdala to co bedzie za rok? za dwa? moze wtedy sie obudze, ze to nie moja bajka?
bo to nie moja bajka.

.supergirls just fly.
Stary 2008-09-15, 23:23   #1357
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A na którym jesteś roku i na czym? Mimo wszystko ja wolałabym przeczytać bajkę do końca a potem brać się za następną i to już taką która by mi się naprawdę podobała. Szkoda tak odpuścić, szkoda by mi było zmarnowanego czasu na naukę, kasy itd. Z drugiej strony fajnie jest robić to co się lubi, ale jak skończysz jedne to potem podyplomówka już tylko 1,5 roku a nie 5. Nie można myśleć tak pesymistycznie. Ja mimo wszystko(bo niektórzy tak myślą) też nie mam egzaminów z laniem wody-egzaminatorzy są szczególnie na to uczuleni, bo na tym kierunku jest dużo osób lejących wodę, ja tak nie potrafię i czego się nie wyuczę to nie powiem jeszcze dochodzi stres to wtedy zasób słownictwa mam jak dziecko z podstawówki.
Trzymaj się-będzie dobrze. Tylko się nie poddawaj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-16, 06:32   #1358
adrijah
Zakorzenienie

bossy idź na ten egzamin, zepnij się z całych sił i zobaczysz, że zaliczysz my będziemy trzymać kciuki i napewno się uda. Szkoda marnować 3 lata, naprawde

a ja lece sie ubrac i szybko podmalować, bo dzisiaj najazd na Wawe i mieszkanie do sprzatania
nie piszcie za duzo do jutra
Stary 2008-09-16, 06:57   #1359
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Bossy, nic nie ryzykujesz idąc na ten egzamin, zawsze trzeba walczyć do końca.
Gdybym ja się kiedyś nie uparła nie skończyłabym moich studiów!

Do północy rozmawiałam z moim Ktośkiem
Stary 2008-09-16, 07:04   #1360
Hosenka*
Zakorzenienie

Bossy: takie dołki i rezygnacja dopadają każdego wcześniej czy później. Pamietam jak na I roku dzień przed egz lezałam na łóżku i gapiłam sie w sufit płacząc cały czas. Trzeba wziąć sie w garść, pomyśleć sobie: pokaże im że dam rade. Zarzyj sobie coś na uspokojenie. Pamiętaj, że masz nas a my w Ciebie wierzymy

Vibesko: strasznie sie ciesze Kiedy spotkanko??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 07:11   #1361
isa666
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja też specjalnie się nie palę, ostatnie 3 Sylwestry spędziłam z eksem, ale moja przyjaciółka uznała, ze w tym roku trzeba już teraz coś znaleźć (bo my lubimy wyjazdowe Sylwestry narciarskie) a nie zostawiać na ostatnią chwilę. Ciekawa jestem jak to będzie, wszyscy moi znajomi są połączeni w pary, tylko ja jestem wolna.

Może jakaś fajna impreza Ci się przytrafi w tym roku. Nie ma co się bawić w takie czarnowidztwo.
U mnie było tak samo: zawsze sylwek spędzany z exem i znajomymi a rok temu był 1. sylwester po rozstaniu i zostałam w domu, bo i tak poza koleżanką najbliższą nikt mnie nie zaprosił a głupio mi było do niej iść, bo to byłaby impreza w trójkę: ona z mężem i ja

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja się trochę dziewczynom nie dziwię że usuwają się z MM, ludzie nałogowo kradną zdjęcia i wykorzystują je w dziwnych celach
No właśnie, z tymi kradzieżami jest straszne zamieszanie, potem zdjęcia są na różnych portalach i to nieraz na jakichś randkowo-erotycznych na przykład

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nie mogę się już doczekać kiedy zbiorę wszystkie swoje skarby w jednym miejscu i je pogłaszczę, ucałuję i obfocę

Mam nadzieję, że nastąpi to dokładnie za tydzień.
Jeeee! Aż się doczekać nie mogę

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Melduję się chora
stęskniona na Wami
i po wypłacie

idę nadrabiać zaległości.

Cytat:
Bossy, nic nie ryzykujesz idąc na ten egzamin, zawsze trzeba walczyć do końca.
Gdybym ja się kiedyś nie uparła nie skończyłabym moich studiów!

Vibesiu

Bossiaczku idź na egzamin, najgorsze co można zrobić to nie iść i się poddać bez walki
Stary 2008-09-16, 07:13   #1362
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Mam go dostać do 2 tygodni, więc jednak nie wiem czy nie kupię astorka najpierw bo ten chanelowy mini też jeszcze nie doszedł, a i 3 tyg może jeżowaty mnie jeszcze uszczęśliwi, więc teraz taka tuszowa pustka u mnie
A tam od razu talent- raz mi wyjdzie raz nie Przymierzam się od dawna do powrotu na MM, ostatni raz tam byłam jak jeszcze można było fotku usuwać i tuż prezd zmiana regulaminu chyba wszystko wykasowałam
Ale stepika nigdy nie robiłam, to będzie wyzwanie (tylko ten tusz musze dorwać)

Ja chyba nie dam rady w demo bo współpracuję z koleżanką i to ona jest właścicielką konta w Avonie, no ale zobaczymy
Witaj i zdrowiej

Edit: zapomniałam- wyszperałam coś
http://bjooti.net/?p=4481
Rzyrafko to ja czekam na relacje A talent masz napewno ,piekne te kolorowe oczka ,ktore pokazujesz.Jak nie chcesz narazie na MM to ja poprosze tu wstawiac fotki bo lubie na nie patrzec
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
miałam chcicę na zielonego makeupa walnęłam sobie, a co po czym o nim zapomniałam i poszłam myć głowę - zmoczyłam włosy, 2 razy umyłam, nawaliłam balsam, zmyłam, nawaliłam lotion... spojrzałam w lustro i mało się nie popłakałam ze śmiechu caaałe policzki zielone

a tak to wyglądało przed przeniesieniem się na policzki nie mogę się zebrać i iść do kosmetyczki na wosk brwi
Dariu slicznie ty wiesz,ze ja cie lubie w zielonym powodzenia w sprzataniu
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
wiecie co od 30 min siedze i rycze, chce mi sie juz rzygac z tego powodu. nie ide na ten egzamin, to nie studia dla mnie.

nienawidze siebie
Bossy ja powiem inaczej.
Przede wszystkim spokojnie.Nie bede ci radzic zebys ciagnela te studia do konca. Ale na egzamin powinnas sie zdobyc,dla siebie.Pokaz sobie ze jestes twardym bosiakiem jakiego znam i podziwiam,ze pojdziesz i ze masz w sobie sile,duzo sily.
Jesli nie chcesz dalej studiowac prawa i masz sie tak meczyc psychicznie ,tak to przezywac to przerwij.Jasne ze fajnie jest skonczyc i bedzei ci ciezko.Ale ja wiem,ze bedziesz szczesliwsza...Zastanow sie najpierw czy jest cos ,co chcesz robic.Moze przepisza ci jakies przedmioty z tych studiow i bedziesz miala zaliczone? Mam przyklad kogos bliskiego ,kto byl na studiach i przerwal je mimo ,ze wszyscy to odradzali.
Z czlowieka wiecznie sfrustrowanego zamienil sie w kogos,kto robi,studiuje to co kocha Bosiak ja wierze w ciebie i jakakolwiek decyzje podejmiesz przemysl ja spokojnie

Luskap nie przesadzaj starocerkiewny jest fajny

Dziewczyny snilo mi sie ,ze bylam obwoźnym sprzedawca Biblii (mezczyzna,w dlugim plaszczu i czarnym kapeluszu )
Ktory jezdzi po domach i glosi slowo Boze

Edit:Vibeesko

Estelko czesc podgladaczu
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 07:23   #1363
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Moje spotkanie z Ktosiem... nie wiem kiedy, teraz on jest daleko ode mnie, w weekend ma ważne wydarzenie dla niego.
Ale myślę że takowe będzie bo coś przebłąkiwał o tym wczoraj

Zapomniałam napisać, Dariu co za piękne szmaragdowe oko
Stary 2008-09-16, 07:26   #1364
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Oj przypomniałyście mi o Gucci II... Chyba chciałabym go znowu, miałam 3 lata temu, pachniałam nim na studniówce. Dobrze mi się kojarzy. Jak mi się gdzieś kiedyś okazyjnie trafi, to na pewno wezmę.

Edit: o kurcze, to już raczej prawie 4 lata temu.:O Ale ten czas leci w tym roku szybko.

Myszołapko, cudeńka.

Jelonku, a może Dune? Albo Hypnotic Poison?
Gucci II bardzo lubię, świetnie się w nich czuję, są nienachalne, trzymają się u mnie skubane po kąpieli nawet drugiego dnia i pięknie się rozwijają. Takie... dające szczęście, radosne
Nad Dune myślę intensywnie OI muszę sobie przypomnieć, klasycznej nie lubię, bo mnie przytłacza i rozwija się jak "na starej babie" Znaczy kulki naftaliny, pożarte przez mole futro itd.

Ziz- na mnie Angel klasyk pachnie mixem miodu i papierochów, fu!
Prada mówisz? Która konkretnie? Woman? Dopisuję na listę, testowałam kilka lat temu, ale nie pamiętam zbyt dobrze, czas nadrobić zaległości

Nosku- L Lolity mnie zabija swoją słodyczną, ja lubię słodkość, ale ta na mnie jest migrenogenna, przytłaczająca wręcz. Poza tym lubię jak zapach ma kilka wcieleń, rozwija się, często zaskakująco, a L trwa i trwa w swej ulepkowatości, nic więcej To samo z Amor Kenzo, miałam fuksjową 30 i puściłam dalej, bo po dwóch dniach noszenia myślałam, że umrę No i ta kaszka/kleik ryżowy z seksem mi się nie kojarzy (chyba, że z takim co to wg prawa dozwolony nie jest ).

Vibesko- więcej takich postów proszę Starzeję się, jak nic. Z trwogą patrzę na to co się ze mną dzieje, jak tak dalej pójdzie to romansidła zacznę czytać
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 07:30   #1365
isa666
Zakorzenienie

gayenko uwielbiam Twoje sny

Przez Was mam ochotę powąchać to Gucci II, bo mnie kusicie no
Tylko nie wiem kiedy to zrobię, mam kilka kosmetyków do kupienia a przez tą pogodę nie chce mi się ruszać z domu

Zmykam powoli do nauki...
Stary 2008-09-16, 07:37   #1366
iceflower
Przyjaciółka KWC

Bosiak, rozchmurz się i nie poddawaj, tak naprawdę nie masz nic do stracenia, jeżeli pójdziesz dziś na ten egzamin. Papiery możesz zabrać zawsze, na egzmain kolejnej szansy chyba już nie dostaniesz? Niech Cie stres nie zjada i zwątpienie nie dopada.

A ja witam wyjątkowo wczesnie, jak na mnie. Wybieramy się z przyjaciółkami po naszą ostatnią emigrantkę, oczywiscie wstałam i okazało się, że samolot ma godzinę opóźnienia. Przynajmniej śniadanie zjem.

Mam strasznie zimno w domu - spałam pod kołdrą, kocem, w skarpetach, a i tak przemarzłam i złapałam katar. Znowu mi się śnił "ten mój", ale nie pamiętam o co chodziło. O i jeszcze jakieś próbki zapachów mi się śniły, ale czemu...

Jelonku, ja ostatnio właśnie świruję na punkcie OI i Dune. Do tego stopnia, że będę kupować 50-tkę OI.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 07:38   #1367
gayenka
Zakorzenienie

Jelonku czy ty masz ponad 100 lat?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
gayenko uwielbiam Twoje sny

Przez Was mam ochotę powąchać to Gucci II, bo mnie kusicie no
Tylko nie wiem kiedy to zrobię, mam kilka kosmetyków do kupienia a przez tą pogodę nie chce mi się ruszać z domu

Zmykam powoli do nauki...
Isa ja sie boje tego co siedzi w mojej glowie przez te sny
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 08:23   #1368
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny snilo mi sie ,ze bylam obwoźnym sprzedawca Biblii (mezczyzna,w dlugim plaszczu i czarnym kapeluszu )
Ktory jezdzi po domach i glosi slowo Boze
o matkoooooooo

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Nosku- L Lolity mnie zabija swoją słodyczną, ja lubię słodkość, ale ta na mnie jest migrenogenna, przytłaczająca wręcz. Poza tym lubię jak zapach ma kilka wcieleń, rozwija się, często zaskakująco, a L trwa i trwa w swej ulepkowatości, nic więcej To samo z Amor Kenzo, miałam fuksjową 30 i puściłam dalej, bo po dwóch dniach noszenia myślałam, że umrę No i ta kaszka/kleik ryżowy z seksem mi się nie kojarzy (chyba, że z takim co to wg prawa dozwolony nie jest ).
Jelonku Te moje propozycje to była odpowiedź na pytanie zizou czym się ma ocieplić Mi też się L, Amour i L'Instant z seksem raczej nie kojarzą

Idę jeść śniadanie a potem do sklepu oglądać kabiny prysznicowe

Zimno jak cholera.. Biedny kot nie ma jak wyjść na dwór zrobić siku, bo deszcz leje i siedzi z taką markotną miną na parapecie i wygląda kiedy przestanie

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 08:41   #1369
zizou
Zakorzenienie

kenzo amour to killer, ktory zabil nie tylko mnie ale i otoczenie szkoda mi bylo puscic go w swiat ze wzgledu na cudny flakon

rano, jak zadzwonil budzik, to nie bardzo wiedzialam co sie dzieje, jaki jest dzien tygodnia i co mam ze soba zrobic

ale o 12 sie zwalniam z roboty i ide tenisowac sie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-16, 08:44   #1370
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja chyba nie chcę wychodzić na to zimno i deszcz...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-16, 08:52   #1371
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
ja też nie

Wiecie co gdyby było tak zimno cały rok to byłoby to dobre lekarstwo na kosmetyki człowiek mniej widzi i mniej chce...

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 08:52   #1372
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis wlozylam moje prawie kozaki czyli saszki. juz na nie najwyzsza pora, niestety a pogoda jest straszna. straszna.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 08:53   #1373
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość

nienawidze siebie
Bossy, nie poddawaj się, trzymam kciuki!
Cytat:

ALe fajnie Ja już zapominam jak to jest

Wczoraj po fitnessie pojechałam do przyjacióki, która jutro już wraca do Włoch. SIedziałyśmy z jej mamą (która pracuje w jednym z kobiecych pism i przynosi z pracy toooony kosmetyków) i wwąchiwałyśmy się w jej kolekcję perfum Wczoraj psiknęłam się Hermesem, który już mi sięznudził i chciałam go puścić w swiat, ale wczoraj zakochałam się z nim ponownie, poza tym po zachwytach przyjaciółki i jej mamy na temat Hermesa jestem pewna, że zostaje
Dostałam krem Lumene z wit. C. , miała któraś , bo podobno bomba ?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-16, 08:56   #1374
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Wiecie co gdyby było tak zimno cały rok to byłoby to dobre lekarstwo na kosmetyki człowiek mniej widzi i mniej chce...
Gdyby człowiek jeszcze internetu nie miał, to by było całkiem możliwe wyleczenie z nałogu.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja dzis wlozylam moje prawie kozaki czyli saszki. juz na nie najwyzsza pora, niestety a pogoda jest straszna. straszna.
Ja niestety nie mam jeszcze odpowiedniego obuwia i będę śmigać dziś w baletkach. Dobrze, że musze tylko dojść do autobusu, potem mnie koleżanka autem zgarnie to nie będę moknąć.

Czas na mnie, pa.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-16, 09:07   #1375
isa666
Zakorzenienie

Ja się właśnie poję gorącą czekoladą Pouczyłam się chwilę, ale sama nie wiem czy rozumiem to co przeczytałam, bo mi się wszystko miesza

Odnośnie butów - ja chyba wyjmę moje nowe zimowe kozaki z Dajśmana, które tu pokazywałam kiedyś i we czwartek w nich pojadę na uczelnię Mam jedne białe botki, ale w taką pogodę będą zaraz czarne od błota a drugie kozaczki mam z zamszu i przemokłyby mi A na nowe nie mam już piniendzy, choć w D. widziałam takie fajne szare botki na obcasie
Stary 2008-09-16, 09:35   #1376
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Bosiak, rozchmurz się i nie poddawaj, tak naprawdę nie masz nic do stracenia, jeżeli pójdziesz dziś na ten egzamin. Papiery możesz zabrać zawsze, na egzmain kolejnej szansy chyba już nie dostaniesz? Niech Cie stres nie zjada i zwątpienie nie dopada.

A ja witam wyjątkowo wczesnie, jak na mnie. Wybieramy się z przyjaciółkami po naszą ostatnią emigrantkę, oczywiscie wstałam i okazało się, że samolot ma godzinę opóźnienia. Przynajmniej śniadanie zjem.

Mam strasznie zimno w domu - spałam pod kołdrą, kocem, w skarpetach, a i tak przemarzłam i złapałam katar. Znowu mi się śnił "ten mój", ale nie pamiętam o co chodziło. O i jeszcze jakieś próbki zapachów mi się śniły, ale czemu...

Jelonku, ja ostatnio właśnie świruję na punkcie OI i Dune. Do tego stopnia, że będę kupować 50-tkę OI.
Dune bardzo mi się podobają, pieprzne są na mnie bardzo, co mi odpowiada
Miałam miniaturkę, nie wiem, może czas powtórzyć zakup? Chociaż tyloma rzeczami kusicie baby wstrętne jedne
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Jelonku czy ty masz ponad 100 lat?
Isa ja sie boje tego co siedzi w mojej glowie przez te sny
Nie, do 100 mi trochę brakuje
Cytat:
o matkoooooooo
Jelonku Te moje propozycje to była odpowiedź na pytanie zizou czym się ma ocieplić Mi też się L, Amour i L'Instant z seksem raczej nie kojarzą

Idę jeść śniadanie a potem do sklepu oglądać kabiny prysznicowe

Zimno jak cholera.. Biedny kot nie ma jak wyjść na dwór zrobić siku, bo deszcz leje i siedzi z taką markotną miną na parapecie i wygląda kiedy przestanie
A to widzisz, źle Cię zrozumiałam. Chociaż znam osoby, którym Kenzo z erotyzmem się kojarzy, więc wiesz, kwestia upodobań
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
kenzo amour to killer, ktory zabil nie tylko mnie ale i otoczenie szkoda mi bylo puscic go w swiat ze wzgledu na cudny flakon
rano, jak zadzwonil budzik, to nie bardzo wiedzialam co sie dzieje, jaki jest dzien tygodnia i co mam ze soba zrobic
ale o 12 sie zwalniam z roboty i ide tenisowac sie
Miałam ten sam problem z Amour, fuksjowy flakonik mnie zaczarował, gdyby zawartość była tak samo piękna jak opakowanie

Hosenko, co z Twoim żołnierzem?
Bo Vibeska szaleje
Stary 2008-09-16, 09:46   #1377
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Hosenko, co z Twoim żołnierzem?
Bo Vibeska szaleje
Dostałam wczoraj jednego malutkiego smsika z życzeniami dobrej nocy i spokojnych snów

(sms prosto z łóżeczka )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 09:46   #1378
snowqueen
Zakorzenienie

Dzien dobry

Okazało się, że mam zapalenie krtani Dostałam antybiotyk, zwolnienie do końca tygodnia i mam się wygrzać w domu. No cóż, dobrze, że poszłam do tego lekarza.

Nadrobiłam wątek od wczoraj, ale nie mam siły odpisywać
Pewnie potem wpadnę.

bossy trzymaj się
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 09:58   #1379
pakosta
Wtajemniczenie

Bossy, nie poddawaj się, bo będziesz sobie strasznie w brodę pluć. Ja właśnie powinnam walczyć z dopuszczeniem mnie na 9 semestr, do końca już tak blisko, a mnie kompletna niemoc dopadła... Straszne. Do tego szykuje się etat dla mnie, co mnie tym bardziej zniechęca do studiowania - po cholerę mam kończyć ten beznadziejny kierunek, skoro niczego mnie nie nauczy już?

Ale nie poddam się, bo nie po to zapychałam 4 lata, żeby teraz to wszystko olać.

Vibesko, Hosenko
fajnie Cieszę się, że w końcu nam NK coś w związkach / znajomościach się udaje

Ice,
Tyż nie mam butów na taką pogodę, biegam w moich bialutkich najkach, które już nie są bialutkie tylko granatowe od farbujących dżinsów

Nosku, mnie niepogoda bardzo zachęca do buszowania po Allegro, Tru i aptekach internetowych, co rodzi we mnie coraz więcej chcę.

Ale - zamówiłam sobie kartę kodów jednorazowych z PKO SA, bo nie moge przelewów robić. Nie wiecie ile się na to czeka? Kupiłam już ze 2 tyg temu odsypki MACów od Nevady, i nie mam jej jak zapłacić

Chcę krem do twarzy... ma być lekki, o konsystencji emulsji, porzadnie nawilżający i o prostym składzie

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 10:00   #1380
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dostałam wczoraj jednego malutkiego smsika z życzeniami dobrej nocy i spokojnych snów

(sms prosto z łóżeczka )
No widzisz, mówiłam
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Okazało się, że mam zapalenie krtani Dostałam antybiotyk, zwolnienie do końca tygodnia i mam się wygrzać w domu. No cóż, dobrze, że poszłam do tego lekarza.

Nadrobiłam wątek od wczoraj, ale nie mam siły odpisywać
Pewnie potem wpadnę.

bossy trzymaj się
Kuruj się Snow!
Ja zmykam na testy do perfumerii. Jak się doprowadzę do względnego porządku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości