|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: PoKaŻ NOGI!!! Byly juz brzuchy i nawet pupa.....
Cytat:
![]() po prostu mieliśmy wszyscy nadzieję, że traktujesz forum powaznie, a nie jako miejsce do wzbudzania sensacji, że tak powiem ![]() ale jeśli tak, to nie ma problemu, podziel się swoim zestawem ćwiczeń itp., żeby było fitnessowo
|
|
|
|
|
#2432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobiecego ideału nóg nie osiągniesz raczej nigdy, bo kobiety i mężczyźni mają nogi anatomicznie inaczej zbudowane... Po 2. Jeśli chciałbyś/chciałabyś (do dzisiaj nie wiem czy jesteś transseksualistą czy transwestytą...) pokazać efekty ćwiczeń nóg, to nie ubierałbyś nóg w błyszczące kozaczki i rajstopy, ale pokazał gołe nogi, na których widać efekty owych ćwiczeń. Po 3. O ile dobrze kojarzę usuwanie zdjęć jest niezgodne z regulaminem i grozi banem, ponieważ niszczysz w ten sposób zawartość forum i usuwasz treść będącą przedmiotem dyskusji, przez co uniemożliwiasz tym co tu przyjda później zrozumienie sedna sprawy. Po 4. Jak ktoś ćwiczy, stara się i walczy, to nie pisze "proszę moje fikuśne łapki", ale "oto moje nogi, pracują nad nimi tak, tak i tak", a wtedy odbiór zdjęć ejst zdecydowanie inny, naprawdę. Po 5. Nie utożsamiam Ciebie z AmeliaGattar, ale faktem jest, że i Twoje i jego zdjęcia w pokazały się w krótkim okresie czasu i... tak naprawdę w podobnym kontekscie, więc obydwa problemy załatwiłam jednym postem. Cytat:
|
|
#2433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2434 |
|
*sportaddict*
|
w pełni zgadzam sie z Hihi - zwlaszcza z pkt 2., 3., 4.
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
Hm, faktycznie o to chodzi by pokazywac tu efekty swojej pracy nad nogami... Ja ze swoimi wciąż coś robię bo ciągle mi się nie do końca podobają
Kaienkatr, udało Ci się mnie "oszukać" myślałam że jesteś wysoką kobietą, która lubi się dość wyzywająco ubierać i... ma całkiem niezłą figurę! ![]()
|
|
|
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki to wasze forum czasami popełniam błędy nie do konca takze znam prawa tego forum ale poswięciłam się i odwiedziłam stronki od pierwszej do ostatniej jest tu sporo fotek wogole nie fitness tak więc ze swojej strony przepraszam - a co zrobicie to wasz tylko sprawa - pozdrawiam
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zacznij od regulaminu, będzie łatwiej i przyjemniej. Później czytaj to, co się do Ciebie pisze - napisałam, że skoro krytykuje się INNE DZIEWCZYNY za niefitnessowe fotki, to Ciebie traktować będzie się TAK SAMO
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
A to w 100% prawda!!!
|
|
|
|
#2440 |
|
*sportaddict*
|
kaienkatr- masz rację, jest tu dużo zdjęc nie-fitness, ale - jak napewno zauważyłaś - są one krytykowane bardzo dosadnie
do tego żadna z nich nie zawierała podpisu, zapewniającego o męskości kobiety na nim obecnej - rozumiesz już, skąd zdziwienie?edit: Bardzo przepraszam ten podpis był autorstwa Amelii |
|
|
|
#2441 |
|
Konto usunięte
|
o tu mnie jeszcze nie było
![]() a ja wkleje swoje nogi fitnessowe mam nadzieje bo cwiczę je z wielka przyjemnościa i kazdą poprawe traktuje jak mały sukces mam nadzieje ze jestem w temacie
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
[1=589c74df79962c61509f6b9 f72c24225a252fd9f_66fc7ef 222693;9008317]o tu mnie jeszcze nie było
![]() a ja wkleje swoje nogi fitnessowe mam nadzieje bo cwiczę je z wielka przyjemnościa i kazdą poprawe traktuje jak mały sukces mam nadzieje ze jestem w temacie [/QUOTE]No Ciebie cała oglądać to czysta przyjemność ![]() I tyłek i brzuch i nogi
|
#2443 |
|
*sportaddict*
|
[1=589c74df79962c61509f6b9 f72c24225a252fd9f_66fc7ef 222693;9008317]o tu mnie jeszcze nie było
![]() a ja wkleje swoje nogi fitnessowe mam nadzieje bo cwiczę je z wielka przyjemnościa i kazdą poprawe traktuje jak mały sukces mam nadzieje ze jestem w temacie [/QUOTE]jestes 100% w temacie ![]() i nie wiem już co fajniejsze - nogi czy brzuch! |
|
|
|
#2444 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
[1=589c74df79962c61509f6b9 f72c24225a252fd9f_66fc7ef 222693;9008362]Dziekuje kochana
a co jeszcze moge tu pokazac.. hehe??[/QUOTE]Powiedzieć mi ile masz w udzie i łydce, bo talię i biodra to znam ![]() Jak ręce? Bo strasznie mnie interesuje "reszta" ciała, w sensie całej sylwetki, bo nie wierzę, że przy tak ładnie wyćwiczonym brzuchu, nogach i pupie masz "mniej fitnessowe" ramiona
|
#2446 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja chcialam tylko dodac wtracajac sie do dyskusji ze gdybyś dodał/a swoje fotki zamiast w szpilach to w adidasach ta watpie zebys sie ktos czepiał ![]() bo wtedy jeszcze mialoby to cos wspolnego z sportem
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
No Mad Women, cale cialko fitnessowe. Wszystko na plus
Od dawna cwiczysz? Bo tak mnie to zastanawia w jakim odstepie czasu mozna takie efekty uzyskac, bo cialko naprawde swietne czy pol na pol i do tego duuzo cwiczen??
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak co roku wrzucę swoje, wakacyjne
W tym roku w wakacje niestety nie udało mi się wrócić do swojej ulubionej wagi 55kg, było tak 57-58. Lubię swoje nogi tylko wkurza mnie cellulit który pokazał się w tym roku i nie mogę się go pozbyć
|
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
kobieto, z takim cialem chyba nie powinnas miec do siebie pretensji, nie doszukuj sie czegos, czego nie ma :d cialo masz bardzo ladne, ja bym z takiego byla zachwycona
![]()
|
#2450 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Więc przepraszam za zamieszanie.A co do ćwiczeń, to akurat muszę ich unikać jeżeli mam choć trochę przypominać kobietę, gdybym ćwiczyła, lub pracowała fizycznie to nogi byłyby zdecydowanie bardziej męskie Staram się jedynie dbać o skórę.
|
|
#2451 |
|
Przyczajenie
|
Sorka, ale co właściwie chciałaś przez to powiedzieć?
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
to że nie każde Twoje wypowiedzi są zgodne z moją interpretacją poszczególnych zagadnień i wartości - osobiście jesteś w moi mniemaniu całkiem dobrze radzącą sobie jak na Polskie realia trans ...
Czasami tylko odnoszę wrażenie jakby Twoja obecność na forum czy nawet poszczególne wypowiedzi były swoistym manifestem ... Pozdrawiam |
|
|
|
#2453 |
|
Przyczajenie
|
KaienkoTR to tylko wrażenie - mylne wrażenie
|
#2454 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
swoje fotki zamiast w szpilach to w adidasach ta watpie zebys sie ktos czepiał ![]() bo wtedy jeszcze mialoby to cos wspolnego z sportem [/quote]OK, no to bez rajstop i w japonkach (płaskich) Tyle, że jako facet, ale nogi wciąż te same
|
|
#2455 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, że to nie było do mnie, ale ja też najpierw pokazałam się w szpilkach i rajstopach, więc postanowiłam się poprawić
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
cóż, masz lepsze nogi niż ja
![]()
|
|
#2458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ćwiczyc tak naprawde zaczęlam w sierpniu w zeszlym roku,przedtem skakalam na jakichs aerobikach czy z plytami dvd ale zauwazylam zmiany jak zaczelam cwiczyc silowo plus zmiana diety mam na mysli ciemne pieczywo brazowy ryz,bialko,woda itp. ciezko powiedzieć ile czasu to moze zajac bo kazda z nas jest inna ,startuje z innego miejsca -ja jakos specjalnie nie zrzucalam kg chcialam sie pozbyc boczkow i takie tam,ale widze ze schudlam...Ja ze tak powiem uwielbiam sie spocic podczas cwiczen wtedy jestem zadowolona ,w ten sposob sie relaksuje wiec nie powiedzialabym ze to jakies wyrzeczenia czy katorga,jedzonko owszem na poczatku sie troche przestawilam ale juz jest ok choc nadal zapach cieplych buleczek doprowadza mnie do obledu(hehe kiedys przez te bulki sama zmienilam sie w bule chodzaca)Jakiejs konkretnej diety to nie stosuje po prostu staram sie zamieniac rzeczy na bardziej wartosciowe dla organizmu W wakacje odlozylam silownie na koszt rowerka i marszobiegow ale przyznam ze niesystematycznie ![]() no i teraz znowu powracam do regularnych treningów 3 razy w tygodniu tu sa bardzo fajne cwiczenia podwieszone na fitnesie ,jedyne co trzeba to wybrac sobie dla siebie najlepsze,do tego jakas dobra muzyczka i jedziemy ![]() Co ja sie tu wypowiadam -jak zabka i społka dobrze wszystko pisza,nic nowego nie wymyslilam niestety zeby to opatentowacMmooonia ty to widze masz pojecie w temacie-pewnie mnie chcesz sprawdzic tylko ![]() Kiteek ale masz fajne dlugasne nogi |
|
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie jakie ćwiczenia byłyby dobre na zmiane z rowerkiem stacjonarnym (2-x w tygodniu po 40 minut) żeby ładnie wymodelować nogi?
Bo ktoś tu kiedyś pisał że te same ćwiczenia powodują przyrost tłuszczu czy może ja źle zrozumiałam
|
|
|
|
#2460 |
|
Konto usunięte
|
ja smiało polecam co drugi dzien cwiczenia z hantelkami roznego rodzaju wypady itp.to wszystko jest podwieszone pt przyjemny trening nog z obciazeniem czy DJ Wallis
a co do tego tluszczu to ja nie wiem sie nie wypowiem nie slyszałam..nie widzialam...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

hehe??
Bo tak mnie to zastanawia w jakim odstepie czasu mozna takie efekty uzyskac, bo cialko naprawde swietne
+ masaże