![]() |
#2641 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Cześć dziewczyny
![]() Nie byłam tu bardzo dawno, ale mam problem i tylko Wy możecie pomóc. Miałam okes 22/08 (moje cykle 28-33 dni). Dokładnie 14 dnia cyklu mieliśmy wpadkę. Pękła nam gumka i wszystko co miało pozostać w gumce trafiło wiecie gdzie ![]() ![]() Wcale bym się nie obraziła gdyby to był dzidziuś. Mam już 6 letnią córkę , ale kompletnie nie pamietam jak z nią tam było. Pomózcie. Czy któraś z Was tak miała? PS.Robiłam wczoraj popołudniu test , ale wyszedł negatywny. Za wczesnie , popołudniu - taką mam nadzieję |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Raczkowanie
|
Nikt mi nie odpowie
![]() Dziś bez zmian , nadal pobolewania w dole brzucha. Bolą mnie piersi , ale sutki nie. O jeszcze jedna drobna rzecz: dzisiaj moja córka wysmarowała swoją zabawkę oliwką dla dzieci , jak poczułam ten zapach to mnie odrzuciło. Nigdy tak nie miałam, a z oliwką miałam doczynienia na codzień i lubiłam jej zapach a dziś... Najbardziej mnie zasanawia ten nastrój mój złowieszczy. Zawsze przed okresem jestem wściekła jak osa i tym razem też tak jest , nale do okresu minimum tydzień i już takie nastroje ?? Tak sie nakręciłam że nie mogę myśleć o niczym innym. Jak pomyślę że @ przyjdzie to zyć mi sie odechciewa... |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Raczkowanie
|
Ale ja "zaszalałam" z tą prezerwatywą 5/09 i moze to jeszcze za wcześnie na testowanie. Też masz takie pobolewania w dole brzucha ? masz je stale? Kiedy zaczęły Ci dokuczać? A piersi ? Też cię bolą ? Kiedy po stosunku zaczęły? O matko jak ja się nakręcam ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Wtajemniczenie
|
P0obolewania mialam przez ok tydzien ,wtedy pewnie gdy mialam miec okres,byly intensywne i trwaly cale przedpoludnie z przerwami,
teraz kluje mnie raz na czas przez kilka minut i wieczorem Bola mnie piersi ale tylko jak dotkne Stosunki mialam non stop wiec nie wiem kiedy po stosunku, bola mnie jakos od tygodnia przed okresem,ktory mial byc a go nima |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Raczkowanie
|
Mnie brzuch boli od wtorku , albo jakoś tak. Boli , to może za duzo powiedziane , tak jak wczesniej pisałam to taki dyskomfort jak na miesiaczkę , ale delikatniej. Nic nie czuję tylko jak leże. Wogóle czuję tkliwość w dole brzucha . Niestety dziś "wywaliło" mi brzucha jak na okres, ale ten ma być najwcześniej 19/09 więc trochę wcześnie. Ogarnęło mnie teraz przeczucie że nic z tego... Dołka załapałam... wydzielinę mam jak na okres
![]() Papieroski i kawusia nadal smakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Wtajemniczenie
|
mi tez smakują papierosy i kawa mimo,ze juz 12 dni po przewidywanym(nieobecnym) okresie :P
Pale 1 dziennie, pije 1 kawe dziennie... Moze bedzie dobrze!!!a jak nie teraz to za miesiac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Test się robi najwcześniej 14 dni po stosunku. Konieczny poranny mocz;] Pewniejsza jest jednak beta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Rozeznanie
|
Hej Wszystkim!
Jakoś też mam podejrzenia, że mogę być w ciąży ![]() ![]() Okres spóźnia mi się 9dni, miesiąc temu spóźnił mi się tydzień, pewnie przez podróżowanie...Ale teraz czuję się tak "inaczej"..., sama nie wiem, a może niepotrzebnie się nakręcam ![]() ![]() ![]() Max kiedyś okres mi się spóźnił 2 tyg., więc ten tydzień jeszcze przetrwam i poczekam do piątku ![]() ![]()
![]() |
#2650 |
Raczkowanie
|
Dziś bez mian. Brzuszek pobolewa, piersi też. Zła nadal. To czekanie wykańcza...
*Vanilla* Nie czekaj tylko rób test. Jesli jesteś w ciąży czas na kwas foliowy i zmianę trybu życia. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-09-14 o 10:44 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny...wczoraj miałam niezłą kape..przeraziłam sie jak nigdy...za 7 dni mam mieć miesiązke ...od 2 tyg pobolewa mnie w dole brzucha a wczoraj!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Raczkowanie
|
Aniu ale 7 dni przed m iesuaczka do tego robiłam wczoraj test i nic :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | |
szeryfcio
|
Cytat:
A jeśli chodzi o zagnieżdżanie sie zarodka, to 7 dni przed @ jest jak najbardziej czasem na zagnieżdżanie się. Mi się zagnieżdżał mniej więcej w 20 dniu cyklu, miałam wtedy plamienie.
![]() |
#2657 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
Whisky moim skromnym zdaniem twoje objawy wskazują na ciążę. Ja też uważam, że w twoim przypadku plameinie oznaczało zagnieżdżanie. Bóle brzucha, skurcze, to normalne. Też to odczuwałam.
Goo100 ja miałam takie objawy jak twoje. Po tygodniu od przytulania czułam, że coś się dzieje, trzymałam tylko kciuki, żeby wytrzymało do dnia miesiączki i dłużej oczywiście. Test pozytywny wyszedł mi dopiero w dniu spodziewanej @, tydzień w cześniej był negatywny. Jestem w 6tc.
#2659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluje ci fasolki ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
Nie wiem ile juz przeczytalam na temat objawow ciazy lub ich brak ale wciaz doszukuje sie swoich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zadomowienie
|
Skoro zabezpieczenie nie zawiodło.... ja bym się nie łudziła. A przy okazji, skoro chcesz dzidziusia (wnioskuję z tego w jaki sposób się wypowiadasz na ten temat) to po co zabezpieczenie
![]()
#2662 |
Przyczajenie
|
Ach bo ja w sumie to nie wiem czy chce, znaczy sie napewno nie chcialam i jak minal 37 dzien od ostatniej @ to uuu przerazenie w oczach, maz zasowal po test az sie kurzylo a ja przerabialam strony i moj organizm czy to moze byc TO. A tu dalej sie nic nie zmienia, no i chyba dorastam do swiadomosci ze moze nie bedzie taaaak zle. Z moich bliskich znajomych nikt jeszcze nie ma dzidziusia no wiec nawet sie nie mam kogo poradzic, dodam moja mama pamieta tylko jakies symptomy ale nie za wiele
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Raczkowanie
|
cześć dzewczyny :-( a mnie od wczoeraj juz bardziej pobolewa brzuch jak ma @ a ma byc za 3 dni i chyba fasolke Jaś strzeli :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Raczkowanie
|
ok już przyszła @. mam doła
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Raczkowanie
|
Brzuch pobolewa nadal. Przez 2 dni strasznie bolały mnie piersi , ale już nie bolą??!!! Sa jakby pełniejsze , ale ból bardzo zmalał. Jest jednak coś co nie daje mi spokoju. Nad wzgórkiem łonowym czuję dno macicy!!! Wygląda na to że jest powiększona, ale to chyba za wcześnie na taki objaw. Wiem ze to macica bo byłam w ciąży 7 lat temu i to akurat pamiętam. Na ciążę nie czuję się wcale. Dziewczyny może rzućcie jakieś zaklęcia żeby to fasolka była. Moja druga połowa nic nie wie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
To i ja się wpiszę
![]() Mniej więcej się staramy, czyli seks bez zabezpieczenia, ale i bez patrzenia żeby się w szczyt płodności wstrzelić. Ostatnią miesiączkę miałam 5 sierpnia, cykle regularne 30-31 dni. Okres powinnam już więc dostać 11 dni temu, a tu nico. Testowałam trzy razy, bo nie mogłam wytrzymać, ostatnio w niedzielę. Wszystkie testy negatywne. No i teraz nie wiem, czy sobie nie wmawiam ![]() ![]() Bardzo cieszyłabym się z ewentualnej ciąży, zresztą nie tylko ja. Kwas foliowy łykam już parę miesięcy, nie palę, alkoholu odkąd mam podejrzenia nie piję (wcześniej to tam piwo lub kieliszek wina się zdarzył, więc też raczej nie tragedia). No i co teraz? Ile mam czekac na okres? Ile mam czekać z wizytą u lekarza? Jakoś tak zorientowałam się teraz, że mało zorientowana w tych sprawach jestem ![]()
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obys nie miala urojonej.. trzymam kciuki ![]()
![]() |
#2668 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
sluz na ciaze winien byc taki gesty bialy jakby z grudkami
#2670 |
Przyczajenie
|
a te grudki to takie galarowate??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.