|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty kobietek
Dzień po imprezie, wstaję lekko nieprzytomna, idę do kuchni po coś mokrego, zaraz po wejściu rzucają mi się w oczy ładne białe kwiatki,które babcia wstawia do wazonu, chcąc być miła, a przy okazji zaspokoić swoją typową dla bab ciekawość pytam "o, jakie ładne kwiatki, od kogo dostałaś?". Słyszę głośny rechot mamy i sapnięcie oznaczające focha babci. Stoję z lekko niewyraźną miną i myślą "co jest, chciałam być miła" i w tym momencie rzuca mi się czarna wstęga OSTATNIE POŻEGNANIE. fakt, iż babcia szła na pogrzeb wyleciał mi z głowy
Dialogi z mamą: -Wiesz mamo, spadałam wczoraj w szkole ze schodów. - Ehhh wiedziałam, no wiedziałam, że w koncu się na dno stoczysz! J - w kapturze czuję się taka ograniczona. M - córciu, kto cie tak oszukał, ze tylko w kapturze? W sklepie, po przymierzeniu kilku żakietów. J (kompletnie zalamana) - Jestem niewymiarowa. Jak w talii dobry to wyżej za duży i mi wszystko odstaje. M (przy ekspedientce i chłopaku który stał obok) - To wypchaj sobie to i owo skarpetkami i bedzie dobrze. Nie muszę wspominać jaka była reakcja tej ekspedientki i gdzie poczułam wzrok tego chłopaka ![]() J (lecę przez pół sklepu z wieszakiem w ręku) - Mamo, patrz jaka ładna tunika! M (wzrok pełen obrzydzenia) Jak wyjdziesz w tym czymś z przymierzalni to się nie przyznawaj, że mnie znasz i nie mów do mnie "mamo". Moja Dżola (w sensie mama ) zaczęła realizować się w kuchni.. Wymyśliła jakieś mięso, które przez 24 godziny musiało leżeć w czymś chłodnym wiec wymyśłiłyśmy piwnicę ![]() Droga do piwnicy z tym mięsem, stoimy pod drzwiami a ja próbuję znaleźć odpowiedni klucz. - Dziecko nie załamuj mnie! - Oj mamo, rzadko tutaj chodzę. - No tak, powinnam się cieszyć, że chociaż wiesz które to nasze drzwi - Taka głupia nie jestem - Nie? Stoimy i próbujemy ułożyć to mięso w miarę równo i trochę je spłaszczyć, - mamo, posadźmy tu babcię na noc, ona spłaszczy. - ja chce mieć roladę, a nie placka. Roladę! Ta rolada musiała leżeć w miarę równo a nam co chwilę spadała.Więc wpadłam na pomysł: - ułóż to na desce między krzesełkami. - i co mi to da? - nie wiem, ale my zawsze pijaną X tam sadzamy i się trzyma, nie spada wieć może i mięcho ni poleci.
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
hahahaha no świetna mama, a Ty idziesz w jej ślady
![]() ![]()
|
|
#364 |
|
AGA :)
|
monyczko udaną masz mamę !
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
monyczka mama taka jak moja- na luzie i z 'jajem'
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
sub
teksty superrr ja jakoś nigdy nie mogę nic zapamiętać
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oplułam monitor
|
|
|
|
|
|
#368 |
|
... choć nie Westwood
|
Kilka dni temu wybrałam się z mamą na prześwietlenie ramienia. Ja tylko jako osoba towarzysząca
Tak więc przygotowałam się na siedzenie w poczekalni, a tu mama wchodzi i po niecałej minucie wychodzi.JA: A ty co tak szybko? Rozbierałaś się w ogóle? MAMA: Tylko bluzkę ściągnęłam. JA: Myślałam, że będziesz też musiała stanik ściagać. MAMA: Ano widzisz, niestety nie. Takie fajne cycki... niech facet żałuje!
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() Przyszli dzisiaj do nas sasiedzi i siedzieli na dole (mamy dwupietrowe mieszkanko). Ja bylam u gory w pokoju i byla tam wlaczona drukarka , bo rodzice cos akurat drukowali. I zabraklo papieru do drukarki. No to schodze na dol. JA: Mamo nie ma papieru... Mama: No jak to nie ma przeciez jest papier toaletowy w lazience w szafce! JA: Do drukarki... Wszyscy sie usmialii
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Mama: Zakupy wzieliscie sobie? Siostra: Zakupy? Tak. Zasiki tez.
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Lepper jest jak Frutina - skarby wsi.
zasłyszane dzisiaj
|
|
#373 |
|
Rozeznanie
|
Buhahhaha, to już wiem dlaczego - jako wielbicielka musli i płatków wszelakich, nie lubię frutiny
![]() ![]() Dobre dziewczyny jesteście i macie świetne mamy/koleżanki itd. Ale dla mnie i tak wygrywa narazie historia z nietoperzem we włosach (spie...dalaj!) I uwarzam, że laski bez wątpienia wygrywają z facetami Jesteśmy o niebo bardziej kreatywne, ot co!
|
|
#374 |
|
Zadomowienie
|
1.Miałam w klasie 2 bardzo "inteligentne" dziewczyny .na jednej z lekcji grały z nudów w państwa miasta.Jedna tam czyta odpowedź w państwach na M-Madagaskar...(o ile sie nie myle)a druga do niej z oburzeniem "Zgłupiałaś!?Madagask ar to jest kontynent!!!!" to nic że to była 2klasa technikum
ale do dziś mamy z nich polewe ![]() 2.Pracuje w pizzerii i w sprzedaży mamy też tam lody...ja byłam na pizzero akurat a kumpela na kasie...podchodzi do kasy gośĆ i pyta sie o loda Cortine to ja sie obracam i krzycze wołając kumpele: "B.podejdź!Pan chce loda" nie mówię już o reakcji kolesia, w sekundzie do mnie to doszło-nie wytrzymałam i uciekłam ![]() 3.Siedze w pracy...akurat nic sie nie działo mimo tego że mieliśmy w pobliżu miejscowy festyn...coś tam nawijają o występach, a ja zamyślona ...nagle wyskakuje po długiej ciszy "jaki taniec erotyczny???" wszyscy w śmiech...to nic że kumpela nawijała o tańcu egzotycznym ![]() ogólnie dużo tego było ale nie pamiętam już ale jak sobie przypomne to dopisze
|
|
#375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pan chce loda!!! ![]() ![]() a o grze państwa-miasta to by można chyba cały wątek założyć... najlepszy popis moich koleżanek na studiach (prymusek!): - sławny człowiek na R - Robocop - rzecz na E - elf (no co, pluszowy na przykład...) - Sławny na C - Calineczka...
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poległam..
|
|
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
przeczytałam wszystko xD i mam świetny humor
dziękuję to może ja troche xD jak byłam mała mamuska mnie czesze ja sie szarpie jak to dzieciak wiercę nagle moja matka zirytowana: "zdjemiesz tą grzywkę w końcu?" siedzimy na obozie z kolezankami, noc nikt nie spi gadamy i w koncu temat schodzi na seks i taki dialog xD: K1: no, ale ja to chyba jakas inna jestem.. k2:co ty kazdy w swoim czasie, a dlaczego nie jesz serka? xD <jadly camemberta> a to moja modlitwa ... http://pl.youtube.com/watch?v=SnGRzk...eature=related ahh lekko obciachowe xD
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
wracałam kiedyś z dyskoteki w stanie %%% -kolega (za którym nie przepadam) stał na przystanku i był strasznie wkurzony na coś tam...więc podbijam do niego (ledwo człapiąc
) i wyduszam od siebie "coś ty taki nerwowy?orgazmu żeś dzisiej nie mioł?" wszyscy oczywiście ![]() tekst z pewnego filmiku ale jakoś mi sie wtedy nagle włączył ![]() ogólnie polecam filmik wpiszcie w you tube "oczy kobry" jest tam pełno konkret tekstów (od razu mówie typ "godo" bo z mojego Śląska <3 )
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
W sklepie:
ekspedientka: podac coś jeszcze? moja mama:Tak, dziekuję. po czym zapłaciła i wyszła ![]() zakręcona
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzwoni domofon.
Ja: Tak? Ktoś: Pani, jajka mam wiejskie. Ja: Dziękuję, zniosę swoje. Aine, miałam kiedyś podobną sytuację. Pisałam opowiadanie na angielskim. Psorka: Jakieś pytania? W czymś pomóc? Ja (podnoszę głowę): Mhm I dalej piszę. Do dzisiaj śmieję się z tego z koleżanką i za każdym razem jesteśmy spłakane przez to
|
|
|
#382 |
|
Konto usunięte
|
Arethaf, muszę to z jajkami wypróbować
|
|
|
|
|
#383 |
|
Raczkowanie
|
Dialog z wczoraj:
mama wchodzi do pokoju i zauważa stojący trzeci dzień na moim biurku kubeczek po jogurcie, tu pada groźne spojrzenie najpierw na tego potencjalnego śmiecia, później na mnie. M: Czy ty masz jakieś zamiary wobec tego kubeczka? Ja: Tak, czekam aż zzielenieje zacznie chodzic. M:Aha. i wyszła. ![]() Dowód na to że każde wytlumaczenie jest dobre ![]() Arethaf jak zareagowała nauczycielka?
|
|
#384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
Rozmowa mojej kuzynki z ciotką:
Kuzynka trzymając w ręku nową torebkę: Mamoo.. Zobacz co dostałam od Dawida! (jej chłopak) Ciocia: Nooo.. To się pewnie chłopak wykosztował... Kuzynka z lekkim oburzeniem: Ale ja mu loda postawiłam! Się uśmiała cała rodzinka.. ![]() Moja rozmowa z koleżanką: Ja patrząc na starą kartkę z kalendarza: Eeejjj.. Tu jest podany nawet stan wody w Wiśle! Koleżanka: No, i jaki był? Ja: Hmm.. 75cm. .. jak to 75 cm? Przecież Wisła nie jest taka płytka..Koleżanka: Może to 75cm nad poziomem morza? xD się dogadałyśmy.. Ta sama koleżanka w autobusie, po tym jak ją zabrałam na piwo (jej pierwsze piwo w życiu, wypiła tylko jedno.;p) "Eeeejjj... Wiesz co... Ja już rozumiem tych wszystkich alkoholikóóówww..." I również tekst tej samej koleżanki jeszcze w trakcie picia tegoż piwa, w pubie, w towarzystwie moich znajomych. Kolega siedzący naprzeciw mnie cały czas mi się przyglądał, więc w końcu zaczepnie spytałam "Co się tak patrzysz? ", a koleżanka słysząc moje pytanie przysunęła się bliżej obserwującego mnie kolegi (siedziała obok niego) i spytała przeciągając sylaby (jak to zwykle gdy ktoś jest pijany..^^):"No, co się tak patrzysz? Taaak żarłooocznieee?"
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
przypomnialo mi sie moj z kolezanka :
ja: monika przynies mi jablko m: nie ma jablek! ja: jak to nie ma ?! m: sa tylko JAPKA padlam :P
|
|
#387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ktoś dzwoni, otwieram drzwi. Widzę byłego sąsiada, który niedawno się ożenił i przeprowadził. S.(z lubieżnym uśmiechem): Dzieeeń dobry, przywiozłem państwu świeże jaja prosto z Gaci! ![]() Okazało się, że Gać to wieś, w której facet obecnie mieszka z żoną.
|
|
|
|
|
|
#388 |
|
Przyczajenie
|
To ja mam coś w pewnym sensie powiązanego z jajami
![]() Siedzimy sobie z przyjaciółką w pubie i dosiadł się do nas koleś, w stanie wskazującym na dość spore stężenie alkoholu w jego krwi. Bynajmniej nie przypadł nam on do gustu, a to właśnie przyjaciółka miała pecha, bo wyraźnie wpadła mu w oko. Po jednym z jego tandetnych tekstów spławiła go takim, którego nie zapomnę do końca życia i polecam zapamiętać na wypadek podobnych przygód ![]() On zaczął mówić jej, że ma coś, co odróżnia ją od innych dziewczyn i co go w niej pociąga, na co moja przyjaciółka obniżonym głosem odparła: "Chodzi ci o mojego penisa?" Tego wieczoru miałyśmy już z nim spokój
|
|
|
#389 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie moge
....
|
|
|
|
|
#390 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze o jajach:
Kolega: Ała, no uważaj na moje jaja. Koleżanka (wkurzona): Mam twoje jaja w dupie! Wiadomo z czym się to skojarzyło
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Jesteście znakomite!

) zaczęła realizować się w kuchni.. Wymyśliła jakieś mięso, które przez 24 godziny musiało leżeć w czymś chłodnym wiec wymyśłiłyśmy piwnicę 

jak to 75 cm? Przecież Wisła nie jest taka płytka..