|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
dokładnie- moja kolezanka jak wychodzila za maz -znalazła takie nizutkie-tzn na niziutkim obcasiku-oni są prawie równi wzrostem...dodatkowo, zeby sie nie podwyzszac to miala welon nisko upiety...
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nono nawet nawet śliczne są )
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
sas, z niecierpliowscią czekam na relacje z pierwszych zajęć
.Powiem Ci, że ja mam ciągle wakacje studenckie i wstaje baaardzo późno, co wcale nie działa tak, że nie jestem potem zmęczona... Ostatnio przeszłam samą siebie i wstałam o 11.55! Mój TŻ był juz wtedy 6 godzin w pracy! Aż się boję, co to będzie jak zaczna się zajęcia i wstawanie o 4.00 rano, żeby zdążyc na pociąg po 5.00... ![]() My chyba sobie umieścimy cos takiego w sypialni, albo w dużym pokoju ![]() Agnesss1s2, witaj znowu ![]() Madzialenka12344321, świetnie, że wszystko się między Wami tak fajnie układa . No i z siostrą TŻa juz rozmawiasz! Oby tak dalej![]() U nas różnica wzrostu to jakieś 14 cm . Aczkolwiek na wesele będę szukała przede wszystkim czegoś wygodnego, a znając swoje delikatne stópki nie będzie to wysoki obcas |
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęscie pod suknia i tak nie widac jaki to obcas, no chyba ze suknia jest jakas wykrojona
![]() edit: Rybulko mam nadzieje, ze tak juz bedzie zawsze z TZ a co do wstawania to ja dzis sie obudziłam po 11 (nie licząc przeudzenia prze 6 rano jak TZ szedł do pracy) |
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Znow mnie tutaj kilka dni nie bylo i mialam duuuzo nadrabiania. Wczoraj i dzis mam wolne, ale niestety moj Tż w pracy na 2 zmiane jeszcze od jutra przez 4 dni ja bede miala na 1 zmiane czyli od 6 do 14 a Tż na druga to juz w ogole sie nie bedziemy widziec Jeszcze nie wiem jak ja jutro dojade do tej pracy bo musze jechac autobusem ostatnio mialam mala stluczke na parkingu ;/ W sumie nic wielkiego sie nie stalo bo mamy tylko pekniete lusterko, ale i tak sie niezle zestresowalam. A mialam jakies takie dziwne przeczucie, jechalam na 22 do pracy i jakos tak dziwnie sie czulam i mialam mowic Tżtowi, zeby mnie odwiozl, ale byl zmeczony po pracy wiec se darowalam Zeszlam na dol na parking (malutki jest i ciasny), popatrzylam czy nic mi tam nie stoi (nic nie stalo) no i wsiadlam i jak sie grzebalam to cos mi tam stanelo ;/ a ze bylo ciemno i ten samochod byl ciemny to jakos go nie zauwazylam i stalo sie ;/ No i efekt tego byl taki ze i tak musialam dzwonic po Tżta ;/ Ale normalnie az sie zdziwilam bo ani nie byl zly ani nie krzyczal. Stwierdzil ze i tak kupa blachy i nie ma co sie przejmowac. I jeszcze nastepnego dnia (jak spalam po nocce) poszedl do sklepu i kupil mi taka sexy pizamke co widzielismy dzien wczesniej na wystawie i bardzo nam sie podobala na poprawe humoru bo mialam nie najlepszy ![]() Wczoraj przed praca Tżta pojechalismy do mnie do domciu po grube rzeczy na zime, bo nagle sie tak ozimnilo ze normalnie zamarzalam. Stwierdzilam ze mam najlepszego Tżta na swiecie. Normalnie tak sie o mnie troszczy i taki jest dobry, ze nie wiem czym sobie na to zasluzylam. Wlasnie mam zamiar szukac jakiegos albumu na allegro bo tez zamierzamy zrobic dla rodzicow Tż mnie juz popedza Bo mowi ze potem nie zdazymy heheh obiecalam mu ze dzisiaj znajde jakis ladny i mu zostawie linki zeby poogladal jutro i zamowimy ![]() Strippi bardzo ladny Twoj albumik ![]() Scio nie martw sie 05.09 byla jeszcze bardzo ladna pogoda Ja sie ciesze ze wybralismy tego 5.09 bo jak rozmyslalalismy nad data to zastanawialismy sie tez nad 12.09 jakbysmy wybrali tego 12.09 to bym chyba teraz niezle zalamana byla. Ale w ogole szok jeszcze tydzien temu tak cieplutko a teraz zima buuu
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
SAMBAdiJANEIRO witaj
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
z tą pogodą nigdy nic nie wiadomo- moja koleżanka w tym roku wychodziła za mąż 16 sierpnia...i było zimno, lał deszcz i wichura była- to był dzień po tej nawałnicy która przeszła nad polską... czasem wrzesień moze być ładniejszy od lipca czy czerwca...róznie bywa
|
|
|
|
#2288 |
|
Zadomowienie
|
u tego sprzedawcy na allegro (podobno producent) mozna kupic wszelakie buty slubne i mozna dobrac samemu wysokosc obcasa
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=345470
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz w ogole nie wiem co myslec o tej pogodzie.
![]() Chociaz nasunęła mi się taka myśl skoro w tym roku lato było krótkie, to może w przyszłym będzie dwa razy dłuższe, żeby nadrobić. ![]() (Ach głupia naiwności )
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie by było jakby kazda sobota w 2009 rok była sliczna
kurcze i tak najważniejsze aby tylko nie padało.
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja
|
|
|
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet wtedy z Tztem stwierdzilismy ze nigdy nic nie wiadomo. Slub w polowie sierpnia a pogoda jak w listopadzie No ale w przyszlym roku wszystkie soboty MUSZA byc sliczne i innej opcji nie ma hehe ![]() A tak sie wlasnie zastanawiam, bo ogolnie rzecz biorac to mialam zamiar kupic suknie slubna + jakies bolerko. No a jak pogoda mnie zaskoczy (i np bedzie taka ****zica jak dzis) to w czym ja pojde?? dzis bylam na chwile w sklepie to bylam w grubym welnianym swetrze i kurtce zimowej - ja to straszny zmarzluch jestem No ale przeciez nie bede specjalnie kupowac bialego futerka, a jak pogoda sie spieprzy to w czym pojde?
|
||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
san_g buty tego producenta sa również na stronie www.bialebuty.pl
![]() Emilia211 liczysz jak pole kwadratu? a^2 ? |
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
włąsnie ja też się zastanawiam nad tym co kupić zeby na siebie narzucic....wszystko jeszcze zależy od sukienki....
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
to w Polsce az taka pskudna pogoda?? u mnie ciepło, nawet na krótki rękaw ludzie chodzą
co w Holandii nie jest czestym zjawiskiem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Straszny ze mnie zmarzluch! Jak byłam w tym roku na trzech weselach, to na dwóch była okropna pogoda... Na pewno byłoby mi zimno w samym tylko bolerku z krótkim rękawem... |
||
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co wtedy z fruzyrą? makijażem? pod wpływem wilgoci nawet pod parasolem może z włosami zrobić się niewiadomo co-przynajmniej moje włosy takie sa.... a życzenia pod kościołem?? Ja chcę chociaż 20 stopni i słoneczko innej opcji nie przewiduję chyba że więcej stopni na termometrze
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi butami na wymiar o ktos madrze pomyslala, niemniej i tak buty nie dla mnie. Obcasy w tych butach do niczego. Przynajmniej dla mnie. Ja potrzebuje butow na taki, ale 5 cm obcasie. Takie buty sa najwygodniejsze, bo odciazaja stawy.
No i nie lubie butow z czubami. :P:http://www.allegro.pl/item437174792_solo_femme_ buty_eleganckie_rozm_36.h tml KLIWIA, gdzie foty torebki? ![]()
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne buty!
|
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() deszczom móimy nie
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
neska, moje włosy na wilgoć nie reagują jakoś drastycznie
Chyba, że całkowicie bym zmokła, to na pewno z fryzury nici No, ale że całkowicie zmoknę, tego sie nie boję . Życzenia mogą goście składać w lokalu . W końcu nie pogoda jest tu najważniejsza .
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja deszczyku sobie zdecydowanie nie życzę
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sie powoli zbieram do tego sklepu bo musze pieczarki i cebule kupic do spagetti dla TZ i bułeczki aby mial na jutro do pracy. my zawsze tu sobie kupujemy takie bułki co potem je sie w piekarniku piecze. pyszne są i zawsze siweze i cieplutke
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W takim razie dużo słonka życzę!
|
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo u mnie jest teraz ok. 10 stopni tylko A w ogole przegiecie bylo jak teraz 2 razy na nocce bylam i na recepcji temperatura byla 7-8 stopni myslalam ze zamarzne!! ludzie sie zalili ze im zimno, no ale coz ja moglam zrobic Sama omal nie zamarzlam Mialam taki maly grzejniczek i jak sie przemieszczalam - na nocce musze segregowac faktury, karty meldunkowe itd i do tego potrzebuje troszke miejsca to przenosilam ten grzejnik zeby mi grzalo na nogi hehe
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zamarzam, ta pogoda dołuje człowieka tak ponuro się zrobiło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

nono nawet nawet
śliczne są
Aż się boję, co to będzie jak zaczna się zajęcia i wstawanie o 4.00 rano, żeby zdążyc na pociąg po 5.00... 

nie będzie to wysoki obcas
jeszcze od jutra przez 4 dni ja bede miala na 1 zmiane czyli od 6 do 14 a Tż na druga to juz w ogole sie nie bedziemy widziec