![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
dziewczynki dziękuje i Wasze też są boskie
![]() a co do matury to ja też maturzystka... nadeszła noc, będziemy wróżyć z gwiazd. Znowu patrzę w gwiazdy, jest koniec lata musze przestać w końcu za pierdołami ganiać. nie urosłam a gwiazdy jakby bliżej mnie mój zmysłowy wzrok prawie liże gwiazdy gwiazdy szepczą że prawie nie potrafią kochać podnoszę głowę, widzę wielka niedźwiedzicę biorę wdech, zamraża się moja intuicja gwiazdy o kropki ja jestem dla nich pianią X znowu widzę jak gwiazdy tańczą w tym samym tempie brzask ma znów oczy mętne jak to wysoko będzie ? ile pięter ? więcej niż pewne czuje po swoim tętnie przecież gwiazd nie ma w piekle ! a macie coś takiego że byłam u lekarza i sie dowiedziałam ze mam problemy z sercem?:/ tzn ze coś mi jest, takie nie dosłowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam kochane ze poświeciłyscie swój czas zeby mi pomóc
![]() jak zwykle bardzo mi sie przydałyscie i dzieki ze jestescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Rozeznanie
|
Przedwcześnie pozbawiona złudzeń rzygam na sztuczność uczuć.
Wszystko to kwestia przyzwyczajenia. Gdybyś Ty miał mózg tak wielki jak mniemanie o sobie ... ![]() Jest jakaś magiczna słodycz w spojrzeniu kobiety wolnej jak motyl ![]() Spoglądamy na siebie szukając słow, które nie istnieją. Zawsze znajdzie się ktoś kto pragnie dokładnie tego samego co Ty. Kto Ci powiedział, że wolno ci się przyzwyczajać .. ?
#1564 |
Raczkowanie
|
* ` Ona zwykła dziewczyna z marzeniami,
On zwykły chłopak z wieloma pomysłami. Ona do tej pory grzeczna, poukładana. Jego żywiołem alkohol, dziewczyny, balety do rana. * ` oszukani myślą, że są elitą. * Jeśli mężczyzna zmienia kobiety jak rękawiczki to najczęściej chodzi w używanych. * Nie mam siły by odmówić a Jego dotyk może zgubić. & jakby któraś mi mogła przetłumaczyć na obojętnie jaki język: zemsta jest słodka.
Edytowane przez Lincia6 Czas edycji: 2008-09-20 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie może coś w stylu - dbaj o mnie, bo z rąk Ci się wywinę lecz w wersji anglojęzycznej? Badź, czy któraś z Wizażanek mogłaby to przetłumaczyc na ang?
![]()
#1566 |
Raczkowanie
|
Każdy gromadzi blizny w sercu...niekiedy serce nie przypomina już serca...
Zimno mi w łapki zimno mi w nosek zimno mi w plecki i nóżki bose Ty nie masz kobiet. To one mają Ciebie, jeśli są na tyle głupie, by tego chcieć... Tego samego chcą i tak samo się boją..wielka miłość traktowana jak znajomość... Tylko czasem, gdy ktoś dzwoni, mam nadzieję, że to Ty... Prawdziwe uczucie nie woła... Umie milczeć i czekać choćby wieki. czeka! Deszcz! Nadchodzi deszcz! Już czuję go na końcach moich rzęs...
#1567 |
Rozeznanie
|
Dziewczeta a ja sie zgłaszam z prośbą o jakieś jesienne opisy z racji ze ostatnio tak szaro, buro i ponuro z reszta nie tylko na dworze... Moze znalazły by sie jakies niedosłowne opisy?
![]()
#1568 | |
Rozeznanie
|
Stronę wcześniej post numer 1534 Cytat:
Może się spodoba ![]() Jesienią wychodzę z Tobą na spacer przez pełne kasztanów ulice
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
* w przyszlosc bezczelnie patrzec, wyciagnac srodkowe palce!
* Nienawidzisz mnie, ale chcesz byc tym kim ja. * spakujmy ten świat i za burte wywalmy! * grzech co dzien wypycha nam kieszenie. * to lekarstwo, ktorym oddycha to miasto. mam to na własność * dopóki mam siłe to trwam tu. to takie pare ode mnie ot tak ![]()
#1570 |
Rozeznanie
|
Styrana fajne masz opisy, często podkradam
![]() *Byli w sobie zakochani: on w sobie i ona w sobie...
#1571 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje fajne tyle, że do mojej sytuacji akurat nie za bardzo pasuje ![]() Dzeiwczyny czekam na reszte pomysłów ![]()
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() * spacer zimna noca, ktora placze... * blask letnich dni gasi jesienna szaruga... * Spacer przez ulice, aleje, place, jesienną nocą, która płacze * dni nie sa tak radosne, gdy za oknem szaro i ponuro * szara jesien goni dzien tak nieubłaganie szybko... * koniec długich, ciepłych, letnich dni...
![]() |
#1573 |
Przyczajenie
|
Kochane, macie cos do sytuacji takiej, że dizewczyna i chlopak maja cos do siebie, kręcą ze sobą ale jest problem, ponieważ ona sie powoli otwiera przed nim ale nie chce by to zniehceciło go do tego by coś spbórowac razem..
;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Zadomowienie
|
Plotkaraaa
Domiiniisiia - dziękuję ![]() ![]() ![]() Gdybyście jeszcze jakieś miały to chętnie przygarnę ![]() Cytat:
![]() __________________ * Mówiłeś: włosy masz jak kasztany... I kasztanowy masz oczu blask... * Lecą z drzewa jak dawniej kasztany... * A Twoja miłość do mnie nie wraca... * I tylko złoty kasztan mi został... Mały talizman szczęśliwych dni... * Naprawdę jaka jestem nie wie nikt... * Przerwany wpół czuły gest.. * Pasjans z samych serc. * Gdy nie po drodze będzie razem iść... * Czy będziesz przy mnie czy nie będziesz? * Obdarowana Tobą miły, Gdy powiesz `wybacz` Przez życie pójdę Oglądając się wstecz. * Nie mów, że dzisiaj nie kończy się świat... * Zagoi rany czas. * Przede mną jest wciąż to, co najpiękniejsze. * Tyle jest we mnie uczuć tak mocnych, jakich nie znałam nigdy wcześniej..
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Raczkowanie
|
Gdzie więcej cieni tam też jest światło.
Hamak zwalnia mi leniwej myśli tok. Mała czarna. Wiesz.? Już nawet Anioły odeszły. Jeśli nie możesz dojść do siebie, to chodź do mnie. ![]() Usnąć - nigdy się nie obudzić. Codzienność. Jak patrzysz to patrzysz. ![]() A ja mam ochotę połazić razem z Tobą po księżycu. <3 Nienawidzę Cie za to, że nie myślisz o mnie. Nie kochasz, nie pragniesz. Zegar nie dał im wskazówek, ale liczył czas. ![]()
![]() |
#1576 |
Zadomowienie
|
U look so innocent,
(Wyglądasz tak niewinnie,) But the guilt in your voice gives U away. (Ale wina w twoim głosię cię zdradza.) Yeah, U know what I mean (Tak, wiesz o co mi chodzi) How does it feel when U kiss when U know that I trust U (Jak to jest, kiedy całujesz i kiedy wiesz że ci ufam?) And do U you think about me when he fucks U? (I czy myślisz o mnie kiedy on cię pieprzy?) Could U B more obscene? (Czy mogłabyś być bardziej wstrętna?) So don’t try to say U’re sorry, or try to make it right. (Więc nie próbuj mówić że jest ci przykro, albo próbować to naprawić.) And don’t waste your breath because it’s too late, it’s too late! (I nie marnuj swojego oddechu, bo jest za późno, jest za późno!)
#1577 |
Raczkowanie
|
Ktoś tu prosił o tłumaczenia?
![]() NataschaxD: Może to już czas kiedy będziemy spotykać się tylko przypadkiem." Maybe the time has come when we'll met just accidentally Lincia6: zemsta jest słodka. Revenge is sweet zakrecoOona: dbaj o mnie, bo z rąk Ci się wywinę Take care of me, or I'll slip out from your hands Mój: Poukładaj mnie, proszę, a ja zapuszcze w Tobie korzenie;*
#1578 |
Raczkowanie
|
Hermetycznie zapieczętowane szczęście.
Bokiem do przodu. Lecą z ust komplementy jak do mleka Corn flejki. ![]() W oczach wzroku. W ludzkich ustach tchu. Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce. Otulę Ciebie szalem. Ciepłym tak doskonale. Nastaw żelazko na bawełnę. Zrobimy tosty. ![]() Przegrałam bitwe, ale wojnę wygrałam. ![]() Na końcu tęczy. Bo mój chłopiec piłkę kopie, wczoraj strzelił bramki dwie. <3
![]() |
#1579 |
Zadomowienie
|
Lincia6 :
Zemsta jest słodka - na angielski : Vengeance is sweet ;] ` Wszak liczy się tylko wnętrze... ` `Kiedyś czasem znaczy wczoraj.. `
![]() |
#1580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięęękujęęę bardzo ; * ; *
![]() |
#1581 |
Zadomowienie
|
tak to jest z młodymi w taki czas
![]() Młode koty lubią włóczyć się ![]() Aby zmazać grzech i zatrzeć ślad Bo we mnie jest orkiestra która grać razem nie daje rady...
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Madzia dziekuję za tłumaczenie ;*
#1583 |
Zadomowienie
|
Tyle sprzecznych zdań przeczących sobie nawzajem
Nie dowiesz się co myśle przyglądając się mej mimice ona nie zdradzi nic nie nie zdradzi nic Na zawsz prawda kontra pierdo*ona fikcja Święty bałagan i błogosławiony zamęt Jesteśmy tu sufitem jesteśmy tu podłogą
![]() |
#1584 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() * Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możes go też stracić. * chodź tu i przytul mnie, niech cały świat odwali sie. * kochanie, prawda o życiu jest smutna-nikt nie może przewidzieć jutra. * i szukam TYCH 2 par oczu pośród miliarda innych.
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Przyczajenie
|
Niech się niebo nie kojarzy tylko z deszczem, niech się rzeka nie kojarzy z rzeka łez, są na świecie dobre okna w dobrym mieście, uwierz w siebie uwierz w ludzi uwierz w nas, Tej dziewczynie, która topi w czarnej kawie, te tęsknoty, których miała pełen skład, szufladzie przechowuje biały kwiat. Niech się miłość nie kojarzy z pożegnaniem, niech przyśni się ktoś miły i czekany,
![]() |
#1586 |
xoxo
|
Jestem psychotycznie zahipnotyzowana
wszystko czego chce to twych ust tuż obok moich no dalej, zsynchronizujmy usta Nie potrzebuję nikogo poza tobą aby mnie zadowolił juz nie potrzebuje zadnej wypowiedzianej obietnicy weź moja dłoń, jesteśmy ciało przy ciele usta przy ustach, rozpocznijmy zabawe Szkoda mi życia na to zakochanie Wiemy już, że sens naszych rozmów skończył się Samotne serca biją w nas
#1587 |
Raczkowanie
|
_Odebrałeś mi siebie, wszystko czym żyłam.
_'W fioletowym pudełku mam kredki... Wszystkie w odcieniach twoich niebieskich oczu. _ `Plastkikową łyżeczką jem twój uśmiech. _Niebieskim długopisem maluję różowe serce. Niemożliwe?. Powiedziałabym nierealne jak my... _Kredką po kartce papieru piszę to czego boję się powiedzieć. _A ja dalej pamiętam jak topiłam się w twojej ulubionej bluzie. _Byłam u lekarza. Mam zapalenie wyobraźni. _W filiżance szukam Twego smaku, na poduszce szukam zapachu ... Bo jesteś? _-Wytrzymasz ze mną? - Nie wytrzymam bez Ciebie... _Przykro mi, ale nie przełknę tej pustki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Raczkowanie
|
O jenyyy.! Dziękuje. ![]() Obudź we mnie swoją Wenus, zobacz serce które drży.
![]() |
#1589 | |
xoxo
|
Cytat:
Wiecej, więcej !!!!!!! Zadzwoniłam później tylko jeden raz, w telefonie usłyszałam damski głos. Ty wolałeś odejść z nią. w Twoich włosach szumi bryza letnich gór chciałam oddać Ci dziś wszystko to co mam życie to gangsterki film zrozumiałam, że już nie mam szans
![]() |
#1590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ______ żeby nie było że jakiś off czy coś ![]() Powiedz mi to, co chce usłyszeĆ ![]() Witaj satysfakcjo,miło Cie spotkaĆ ![]() A teraz z dziką przyjemnością zanurzę w białej poświaci pościeli moje celulejtis ![]() ![]() ![]() (z wizażu chyba nawet 1 czesc o ile dobrze pamiętam ale rozbroiło mnie kiedyś na łopatki ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.