|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Vesenko - mam to samo z koleżanką. Zerwała kontakt ze mną dwa lata temu- sama się odsunęła, mimo, że walczyłam o tę przyjaźń. Od pewnego czasu, jak tylko dodam jakieś zdjęcie ona się pojawia. Nie zadzwoni, nie odezwie się na gg, nie pośle sms-a. Ale chce nadal wiedzieć, co w moim życiu. Wkurza mnie to, bo uważam to za totalne wścibstwo. Postanowiłam to olać - niestety ja z gatunku tych nerwowych ludzi
Wzięłam się na sposób i teraz też wchodzę na jej profil bez jakiegokolwiek komentarza - wet za wet. Widzę, że przestała. Acz nie ukrywam, że mam ją ochotę wywalić. Nie odzywa się 2 lata, olewa mnie i zbywa totalnie mimo usilnych prób nawiązania kontaktu. Dziewczyna nie ma ochoty - to widać, słychac i czuć - pytanie- po co włazi na mój profil. Złości mnie to okroponie![]() Mam ją dać na czarną listę? Nie lubię palić za sobą mostów, ale ten przypadek z gatunku beznadziejnych jest. Z drugiej strony mam ochotę to uciąć - nie chcę, żeby oglądała moje zdjęcia - tak po prostu nie chcę i już.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3362 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Wyobraź sobie, że ostatecznie przegadaliśmy wieczór przy kawie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i rozważam właśnie, na jaki język się zapisać...
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem w tym,że ja kolegę lubię i nie chcę go dawać na czarną listę. A jeśli on chce się dowiedzieć co u mnie słychać, to przecież wystarczy zapytać, nie rozumiem po co to podchodzenie do tematu od za przeproszeniem d... strony
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasadniczo nic do mojej kolezanki też nie mam. To znaczy do szewskiej pasji dorpwadza mnie jej zachowanie. Sama koleżanka mi niestety mocno zobojętniała. Też nie rozumiem - chce wiedzieć co u mnie słychać - może zadzwonić, napisać na gg. UGHHH
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę obmacać i obniuchać Waxa kumpeli, bo mój zapachem gumki nie przypomina
|
|
#3366 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przecież po to dodaje się zdjęcia na N-K, żeby ludzie mogli pooglądać, więc o co chodzi? Sama wchodzę na profile znajomych czasem i też nie dzwonię do nich, ani nie zagaduję. Ani nie "komciuję", bo po co? Mam napisać: słitaśna focia? Na mój profil też ludziska wchodzą. Gdyby mi to nie odpowiadało zamiast zdjęć wrzuciłabym opis typu: "zagadaj do mnie, to wyślę Ci fotkę mojego szczura, dziecka, parkietu lub nowych glanów do wyboru".
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: I tym oto postem zadomowiłam się na wizażu, szkoda,że nie wyszedł mi jakiś mądrzejszy
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb kurczę ja to bym chciała takiego "komcia" od ciebie... napiszesz mi "słitaśna fota" ?
![]() ![]()
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
No to byłaby naprawdę niespodzianka, gdyby się okazało, że odżywiasz włosy pastą BHP. ![]() Cytat:
Może tęskni? Może jest nieśmiały? Próbowałaś po prostu go zapytać , czemu tak Cię dyskretnie odwiedza? Ja bym chyba po prostu zapytała.
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath - ależ ja nie przeczę, że ten portal po to jest Też oglądam nowo dodane zdjęcia znajomych, czasem wpadam do dawno nie oglądanych, bo chcę zobaczyć czyjąś buzię. Często bez dodania jakiegokolwiek komentarza.Mnie wkurza zachowanie koleżanki, ze względu na to, co nas łączyło, a co sobie totalnie olała. Zadecydowała za nas dwie, że nie chce być moją przyjaciółką. OK - stało się, przebolałam, nauczyłam się żyć bez niej. Tylko nie rozumiem, po co ogląda mój profil - skoro ze mną mieć kontaktu nie chce. Nie mam nic do oglądania moich zdjęć. Czepiam się tego jednego zachowania tej kon kretnej osoby. I nie wiem co zrobić - bo sytuacja mnie wnerwia.
|
|
|
|
#3371 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopuszczam
|
|
|
|
#3373 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porady proste jak konstrukcja cepa są najlepsze ![]() Nie wiem czy jakakolwiek rozmowa z nią ma jeszcze sens. Chyba że napiszę jej, że ma mi nie włazić na profil skoro nie ma dla mnie konkretnej wiadomości. Dzwoniłam do niej ostatni raz w lutym - ona spięta, miałam wrażenie, że rozmowę jak najszybciej chce skończyć. Na pytanie co u niej słychać, zapytała co słychać u mnie, zagadała mnie jakimiś pierdołami byle nie opowiadac o sobie. Jak grochem o ścianę. Nie mam już do niej sił. Wyczerpały mi się. Cierpliwość też
|
|
|
|
#3375 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziczko, a może Twoja ex-przyjaciółka ma tego rodzaju problemy, o których nie potrafi rozmawiać? Albo przynajmniej przez telefon? Dla mnie ta sytuacja wygląda... znajomo. Ja tak mam często, więc jestem w stanie to sobie wyobrazić
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb wymiękłam do końca
leże i kwiczę ze śmiechu Boska jesteś ![]() Czas na mnie do wyrka rano praca życze wam wszystkim dobrych snów a Tobie Sabbacie jak najbardziej zwariowanych Dobranoc
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma - i nawet wiem jakie - powiem brutalnie - panna się zaochała i jest chorobliwie zazdrosna o swojego faceta, całą swoją energię życiową skupiła na nim, ma schizy na tle, że ją zdradza i pewnego dnia ją opuści. Poodpuszczała sobie wszystkie przyjaźnie, popaliła mosty. Poodpychała mnie, inne przyjaciółki. Zrobiłam - co mogłam- zaznaczyłam, że jest dla mnie ważna, że nie chcę jej tracić, że może na mnie liczyć. Ale widziałam, że w jej życiu nie ma dla mnie miejsca - więc zrobiłam co mogłam najlepszego- zajęłam się sobą i swoim życiem.
|
|
|
|
#3378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na pierwszym roku, pierwszy semestr to 11 zjazdów praktycznie weekend w weekend, a gdzie czas na pracę, na odrobienie obowiązkowych praktyk. A kwota czesnego za rok nie byle jaka bo 5200zł. Drugi rok zerknęłam na zjazdy oni 16 weekendów pod rząd . Planowanie oszalało.Cytat:
|
|
|
#3379 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sabbath, my byśmy się dogadały nie tylko na temat szpil Cytat:
a te z linka bardzo ładne, chociaz nie przepadam za obuwiem wiązanym wokół kostki.Abstrahując od tematu obuwniczego - u mnie w bloku włączyli ogrzewanie A na katar i wszelkie przeziębienia polecam Tabcin.
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Eh - co do zdjec na nasza klasa.
Ot jesli sie czlek udostepni to wiadomo, ze wlezie byla kolezanka, byly, byla bylego, obecna bylej itp... Ja jak mialam tam jeszcze profil - zanim sie pojawily te nowe opcje, ze widac kto wlazi szybko galerie mialam dla znajomych. Po co mi tam, zeby moj ex czy kto tam inny wiedzial co tam u mnie. Teraz mam facebook i myspace. Ot dla jaj. Siedze tam - na Fejsie to mam kilkoro faktycznych znajomych. Cala energie ostanio jak nastolatka wyladowuje na wbijaniu szpil i kontraszpil z pewnym osobnikiem w opisach. Majspejs to moj spejs. Ot takie bleblanie. Nic sie w sumie z niego nie mozna dowiec a i znalesc ciezko. Te dwa portale zaspokojaja cala moja potrzebe ekshibicjonizmu. No i blog (i). No i co wazne - nie wiem, kto i kiedy na profile mi wlazi wiec spokojna moja od tygodnia nieczesana. Ja mierzylam ostanio szpilki barbie. Obacisk, czubek, roz lakierowany. Tylko kurde takie pantofelki bez zadnych obwiazan kostki czy innych paskow... leca mi z mojej niewymiarowej stopy. Nie kupilam
|
|
|
|
#3381 |
|
BAN stały
|
Miałam okazję dzisiaj zobaczyć Tour de Pologne, jechali przez miejscowość w której pracuję, wylazłam z pracy i stałam na chodniku, współczuje im bo zimno jak diabli.
Pije kawkę...gorącą! |
|
|
|
#3382 | ||||
|
Wiedźma
|
Do usług!
![]() Cytat:
Niechże ja juz będę chora. Walnę się do wyra z Dawkinsem i... I nic się w sumie nie zmieni. Robotę i tam muszę zrobić. nie walnę się. Cytat:
![]() Cytat:
) finansowane przez UE. 1000 zeta wpisowego na pierwszym roku i eldorado do końca. Tylko do druku i oprawy pracy jeszcze dołożyłam. Wiem. Wiem. Nie mogę się doczekać okazji do tego "dogadywania". ![]() Cytat:
![]() Co zaś do obuwia wiązanego wokół kostki - jak pasjami, z namiętnością godna lepszej sprawy uwielbiam wszelkie paseczki, sznureczki cy szarfy wokół kostki.
|
|
#3383 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz 1700, no chyba że jeszcze w W-wie wyląduje to tam 2000zł, ale nie biorę tej opcji pod uwagę Ale wiecie co i tak się dostanę...nie ma innej opcji i czuję że będzie dobrze |
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz drugi dzień siedzę w domu i się nie ruszam. Jeszcze jeden dzień i ja się jakiejś deprechy doczekam. Już mnie to szaro bure i mokre coś za oknem wkurza. ja chce alno slonka albo zeby było choc sucho.
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
Za kilka dni wyjeżdżam do Włoch, wiecie może jak wyglądają tam ceny w perfumeriach w stosunku do naszych ? Mam problem czy zmieniać więcej pieniędzy..
|
|
|
|
#3386 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
).--- Podobno jutro maja włączyć nam ogrzewanie Czas najwyższy!
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Biedni, zimno im było jechać, mimo kurtek widać że im zimno było. |
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
czyli za miesiąc?
powariowali czy co? U mnie już grzeją
|
#3390 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

Wzięłam się na sposób i teraz też wchodzę na jej profil bez jakiegokolwiek komentarza - wet za wet. Widzę, że przestała. Acz nie ukrywam, że mam ją ochotę wywalić. Nie odzywa się 2 lata, olewa mnie i zbywa totalnie mimo usilnych prób nawiązania kontaktu. Dziewczyna nie ma ochoty - to widać, słychac i czuć - pytanie- po co włazi na mój profil. Złości mnie to okroponie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zrezygnowałam dziś z możliwości uczęszczania na kurs językowy finansowany przez firmę... Po prostu nie chce mi się chodzic na lekcje, robić zadania domowe, uczyć do klasówek... Leń ze mnie.
i rozważam właśnie, na jaki język się zapisać...
Problem w tym,że ja kolegę lubię i nie chcę go dawać na czarną listę. A jeśli on chce się dowiedzieć co u mnie słychać, to przecież wystarczy zapytać, nie rozumiem po co to podchodzenie do tematu od za przeproszeniem d... strony

a cos Ty za kierunek obrała, a skąd wiesz może akurat sie uda