|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrołęka wita
Cytat:
a jak nie... to cie siłą sciagnę hehe
|
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dawno nie obsługiwałam wesel, ojjj dawno ale fajnie popatrzeć na te zakochane pary
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy zamierzasz wrocić do obsługiwania wesel??
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to już bym mogła
musze dać znać p. Tomaszowi i czekac na telefon
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
Ewelina, nie wiem ile mi zapłacą to zalezy od zlecenia, a od każdego dostaje 3% ... wiec żadne tam kokosy ;P
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu to Twoja twarz jest fotografowana i wykorzystywana do różnych celów
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Niby tak - ale dostaję prawa do tych zdjęć i mogę potem dowolnie je wykorzystywać i sprzedawać ... a z resztą co tam
mi to sprawia przyjemność - stawanie przed obiektywem aparatu Ojojo - już DZIŚ rozpoczęcie roku szkolnego!! za 9 godzin ![]() Jak ja nie chcę znów siedzieć w szkolnych murach po tyle godzin dziennie i w dodatku Tż dziś wyjechał na 2 tyg. do Zakopanego, do pracy a co tam u Was Ostrołęczanki? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoła... yhh a ja siedze na wizażu z mokrą głową ![]() A ten Twój Tż to nie idzie do szkoły :| tylko się tak wycieczkuje i wycieczkuje, ciągle Cie zostawia.. ? mmm.Ja byłam wczoraj ostatni dzień w pracy i ja zamiast wczoraj siedzieć tam 5 godzin to siedziałam 9 ale ostatni już raz
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-09-02 o 08:47 |
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka tutaj cisza
![]() Wybieram się w piątek do Arkadi obsługiwać bankiet ^^
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
I jak było na bankiecie?
![]() Nareszcie WEEKEND!!! Jak ja sie zmęczyłam już tą szkoła... ![]() WEEKEND, WEEKEND, WEEKEND |
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
Widzicie jak się zaczął rok szkolny to i na wizaż przypada mniej czasu... :<
a co do tego mojego Tż to owszem idzie do szkoły, ale zaocznie... a w tygodniu niech pracuje nie chciało się nosić teczki, trzeba nosić woreczki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odzwyczaiłam się od takiego długiego pracowania. Ale spoko było byłam od 15 do teraz :P jest lepiej niż na weselu bo mniej posiłków, nie ma gości ważniejszych czy też wyróżnionych, nie podaje się szampana i nie ma oczepin^^ jednym słowem mniej pracy. Ale dostałam za to stoliki z największą ilością osób i miałam 44 osoby nawięcej ze wszystkich. Bankiet na 150 osob i 4 kelnerów do obsługi, dalismy rade ale było nas o jedną osobe za mało... Cytat:
![]() Uciekam spać bo mi się jakieś kropki robią na oczach
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek nam stoi już od dłuższego czasu, co się dzieje? Gdzie się wszyscy podziali? Gdzie Madziaa
Idę dziś znowu do Arkadii, tym razem obsugiwać poprawiny. Teraz co tydzień będą do mnie dzwonić ^^ fajnie tak sobie móc zarobić na swoje zachcianki ![]() Taką miałam wczoraj potrzebę, żeby sobie kupić kwiatka do pokoju Kupiłam Dracaena Golden Coast jest śliczny stoi sobie u mnie na biurku i zapach do pokoju i normalnie teraz moge stąd nie wychodzić uwielbiam takie drobiazgi. Tymczasem zmykam do pracy. Może ktoś się tędy przewinie
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
oj kochana ja ostatnio zapracowana byłam. cały weekend w drukarni pracowałam. po 4 rano musiałam juz wstawac a po 18 dopiero do domku wróciłam
![]() oj tak super jest tak zarabiac na wlasne zachcianki. my aktualnie z TZ zbieramy na samochód. jestesmy tu dopiero 2 miesiace a TZ mówi, ze w tym roku to juz spokojnie na samochód uzbieramy i sobie go kupimy jestem w sozku bo w POlsce za chiny by sie to nie udało i napewno by trzeba było brac kredyt bo odłozyc tak ze 25 tys by sie nie dało (a przeciez oplaty za mieszkanie, na jedzenie i inne zachcianki spora częśc wypłaty odejmują) tak wiec jeszczebardziej kocham tę moją Holandię
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No No No :P nieźle a macie już jakiś konkretny samochód upatrzony? pewnie po ślubie spowrotem do Holandii ? ![]() Byłam ostatnio na poprawinach i widziałam rachunek z wesela 25 tyś szok, ja myślałam, że dużo mniej się płaci a tu ładnie wyszło... wesele na 165 osób.
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
oj wesele to droga inwestycja
ale nam finansuja je rodzice co do samochodu to jeszcze nie wiem jaki. zresztą ja sie i tak na nich nie znam. ja bede od strony wizualnej auta hehe![]() a wczoraj z TZ liczylismy ile juz tu zarobilismy i tak: TZ pracował w sumie 2 miesiące ja tylko miesiąc (bo najpierw czekałam 3 tyg na prace, potem tydzien wolnego i tak wyszło) i odliczając od tego mieszkanie i inne wydatki na czystko wyszlo nam , ze przez ten krótki okres czasu odłozylismy juz 14 tys zł jestem w szoku bo w Polsce po dokonaniu wszytskich opłat za chiny byśmy tyle nie odłozyli. tym bardziej sie ciesze, ze postawnowiłam wyjechac i to za gotówkę a nie na kredyt jak by to muisało byc w Polsce
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dosłownie Ci zazdroszczę (choć to nie ładnie ![]() A jak z językiem? Dajecie radę? Jak porozumiewacie się z ludźmi ?
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam kochana, zapraszam
tylko pamieta abys 1 sieprnia była w Polsce![]() wiesz z językiem nie ma problemu bo wszyscy tu mówią po angielsku na szczęscie, bo holenderski jest okropny hehe. czasami jak kogos słysze co mówi w tym jęzku to mam wrazenie jakby chciał mnie opluc hehe a poza tym słyszałam ze w Polsce teraz juz tak zimno wiec tym bardziej w szoku bo tu jest tak cieplutko ja przed chwilka w ogródku sobie siedziałam bo pranie wieszałam i takieee słoneczko swieci, ze od razu humor lepszy. |
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę będę ![]() Jak po nagielsku to spoko ja mam ciotkę w Holandii (taką doszywaną :P ) i jak kiedyś przyjechała ze swoim facetem a on po holendersku nawijał, to szok... słyszałam przeplatany niemiecki z czymś tam ![]() W Polsce to okropnie, ja już szukam kurtki zimowej ale jeszcze nie bardzo są... takie jesienne dopiero ![]() A Ty droga Madziu chyba specjalnie tak piszesz, żebym do Ciebie przyjechała bo tutaj ani słońca ani ciepełka nie ma
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
bo ten Holenderski to taka mieszanka niemieckiego z czyms tam
![]() okropny ![]() a wiesz podoba mi sie tu jeszcze ze w dzrwiach wejsciowych są takie otwory jak na filmach do wrzucania listów co od razu do mieszkania ladują. no super rozwiazanie. i to ze masz odsłoniete okna a nikt ci w nie nie zaglada, ze nie wysokich płotów, tylko krzaczki posadzone albo płotki do kolan |
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak świetnie to takie amerykańskie u nas tak nie ma hahah ![]() Chcesz żebym przyjechała do Ciebie hmm ? nie kuś losu
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz jak cos to zapraszam
![]() juz i tak u nas wesoło bo 2 jego kolegów spi u nas w salonie od miesiaca hehe
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwóch kolegów mówisz ![]() hehehNie no ma mam tutaj szkołe i maturkę za pasem, pracę (choć wcale nie jestem tam potrzebna ) i mojego Kochanego Tżcika
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja bez mojego TZ tez nigdzie bym nie pojechla
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe Mi się marzy taka wycieczka, wyjazd gdzieś dalej tylko ja i mój Tż najlepiej na Karaiby bo uwielbiam słońce, plażę, wodę mmm i jeszcze obok mój ukochany i żyć nie umierać
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wyjatkeim tych Karaibów heheale kurcze 7 lat jestesmy razem a dopiero od 2 miesiecy razem zamieszkalismy ![]() oo patrze ze i ty zapuszczac włosy ja juz prawie 3 miesiąc zapuszczam i nie moge ich obciąc az do slubu buuu a ja juz bym tak chciała. ale kit maja byc liczki na slub to trzeba cierpiec
|
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam miałam długie włosy, ale zniszczone od prostowania, więc poszłam dwa razy do fryzjera.. obciachała mi tak że włosy jakoś odzywają no i powoli se rosną bo studniówka w tym roku Ja z moim Tż jesteśmy razem 2,5 roku i nie mieszkaliśmy razem, ew. czasami uda nam się razem spać albo to jak nikogo nie ma w domu
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
ale pewnie tez juz bys chciala razem z nim mieszkac co??
a na co sie wybierasz na studia skoro matura w tym roku?? |
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

a jak nie... to cie siłą sciagnę

rozpoczęcie roku szkolnego!! za 9 godzin 
ale ostatni już raz
ale nam finansuja je rodzice