|
|
#2401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Nie, no wiem, że nie mogą. Chodziło mi czy ktoś bliski, z rodziny czasem nie jeździł i dlatego miałaś bliski kontakt
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
bandola - nie, inne wesele, Izy i Dominika
![]() ale jazda, nie wiedziałam, że tam są dwie sale... już myślałam, że na jednym weselu wylądujemy szkoda, że nie...ale dzisiaj się napracowałam - rany, wyszłam z pracy po 18:00, i nie miałam nawet czasu się przysłowiowo w "tyłek podrapać" ani nawet zjeść cokolwiek... obiadu w domu też nie miałam, po drodze jeszcze zakupy i jakaś prowizorka na szybko do jedzenia.... masakra pomarańcza wyciska ze mnie resztki sił, jakiś dom wariatów jestem taka zmęczona, że ledwo w pionie siedzę.... zaraz zwałka na kanapę
|
#2403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby było ciepło to sptkałybyśmy się na zewnątrz a tak pozostaje mi tylko życzyć fajowej zabawy. No to już wiem gdzie pracujesz ...
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
niom... chociaż z tą pogodą, kto wie... może nie będzie tak tragicznie.... i być może nawet dane nam będzie się zobaczyć
![]() a co do pracy - opowiadałam chyba kiedyś na spotkaniu, ale ja sama nie pamiętam wszystkiego co mówiłyście, więc to zrozumiałe...
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem jak to jutro się będzie jeździć ciężko po mieście
http://www.tourdepologne.pl/4etap_trasa.asp
|
#2406 |
|
Wtajemniczenie
|
oj, raczej się nie będzie jeździć... a miałam w planie iście do biblioteki i poprawianie bibliografii do mojego mgr... ale chyba się skupie na czymś innym
Byłam dzisiaj na Wall-E, sympatyczny filmik ![]() A na nasze 17 stopni w domu praktykujemy gorąco-zimne prysznice, drechy plus szlafroczki i termofor w łóżku. No i naleweczki mojej mamy "dla zdrowotności" |
|
|
|
#2407 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wszystko na raz to za dużo chyba w niedziele zabrałam od nich swetry i kurtki na jesien bo ta pogoda nie rozpieszcza![]() Cytat:
a Zuzia to pewnie bedzie jego pierwsza laska![]() Cytat:
![]() Cytat:
no ale samochodzik zostawimy gdzies dalej i na piechotkę ja spadam spaciu więc miłej nocki życzę
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy dziewczynki, kładę się już spać- jutro znowu przed 5 pobudka
![]() Może jakieś spotkanko przy grzanym piwku?
|
|
|
|
#2409 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
No ja z chęcią się piszę
Siedzę właśnie i oglądam dywany, bo musimy kupić, żeby przytulniej było
|
#2411 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
))))Cytat:
a dywanik fajna sprawa, odrazu sie przyjemniej robi i przytulniej w domciu ty cale gniazdko urzadzisz zanim maz wroci,a to sie zdziwi, co zona w wolnym czasie robila ))![]()
|
||
|
|
|
#2412 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no proszę, widzę ze wznowiłam sezon polowań... Cytat:
i to chyba sami faceci licytowali, oni przesądoóóóóóów nie maja, liczą się tylkoo względy praktyczne (ze taniej?) ......no teraz to juz pestka...poleciało....... ... no niezle, jeszcze jak mu sie te slowa skojarza bedzie wołał na panny... Cytat:
Edytowane przez martuko Czas edycji: 2008-09-16 o 23:40 |
|||
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry żonki
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!
No co z tą pogodą? Już tak będzie? Z łóżka wstawać się nie chce... a już na dwór wychodzić wcale...Selka! Ty tu o staraniach i o piwku! No! A co do spotkania, to ja jak zwykle za! Buźki!
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
Tak czytam, że większość z Was dziewczynki planuje już dzieciaczki... My jeszcze na ten tamet nie rozmawialiśmy tak na poważnie... Narazie lekki remoncik (dziś idę malować
) od poniedziałku do pracy i zamarzyło mi się pójść w tym roku jeszcze na dodatkowe studia podyplomowe.. tak więc pewnie z dzieckiem jeszcze poczekamy z jakiś rok. No chyba, że jakaś miła niespodzianka nam się przydarzy to będzie wcześniej Płakać z tego powodu nie będziemy
|
|
|
|
#2416 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny! Nie było mnie kilka dni bo mieliśmy konferencje w Kazimierzu. Fajnie było tylko strasznie zimno brrrrrr.
Selka owocnych staran. Bede trzymać kciukasy. ![]() My również zaczelimy pracować nad potomstwem ale w tym m-cu nic nam nie wyszło. Dzisiaj przyszła @! Życze miłego dnia.
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
kto wie, może i tak....?
![]() tylko u mnie to telefonicznie bardziej ![]() a u mnie wczoraj już cieplutkie kaloryferki były, i dzisiaj rano w domu upał ![]() tym gorzej się z domu wychodziło....
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
No to może jakoś spotkamy - mam nadzieję, że tym razem więcej nas będzie
Może w przyszłym tygodniu po południu ? jodie kiedy będziesz w Lbn ? Cytat:
|
|
#2419 | ||
|
Rozeznanie
|
dzięki
tak mi się skojarzyło bo mnie od tygodnia gra internetowa wciągnęła (patrz link w podpisie )Cytat:
chyba byłam za bardzo w tżta wpatrzona i innych ludzi nie widziałam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2420 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Ale Was dużo zalogowanych ... Uśmiałam się na temat Waszych przemyśleń nad "dupskiem" ![]() Myślałam, ze popiszę ale mój łobuz zrobił sobie drzemkę ale tylko 10 minutową i teraz nawołuje mnie z łóżeczka , nauczył się ostatnio piszczeć i coraz częściej trenuje gardziołko.
|
#2421 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
Ale zimnica
|
|
|
|
#2422 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdzie kupiłaś bajki Tuwima - bo ja też właśnie chciałam coś takiego kupić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
No rzeczywiście coraz nas więcej
Cytat:
|
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
A mają stronkę internetową żeby pooglądć - ba jeszcze nie kupiłam dywanu. A jak długo już masz, nie wygniotły się za bardzo, jaki mają skład?
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak fajnie że nas coraz więcej ![]() U nas od wczoraj cieplutko, zaczęli już grzać... Nawet do sklepu po pieczywo nie chce mi się wyjść! A wczoraj zaszalalam i postanowilam zrobic wlasnoręcznie domowej kiszonej kapustki Teraz tylko czekamy na efekty
|
|
#2426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wiersze kupiłam w Empiku w Plazie , ale tam mają burdel, ile się nachodziłam pomiedzy półkami aby w tym bałaganie coś znaleźć. A mój pełza teraz w stronę pilota do tv, żywo go interesuje ten przedmiot, ale słyszę, ze już stęka, męczy go takie leżenie na brzuchu, ale sam sie przekręca, ja go znów na plecki, on na brzuch i tak w kółko- masakra
|
|
#2427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wyrośnie z niego mały mądraliński, już takie inteligentne spojrzenie |
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dywan mam jakoś 3 lata, dobrze się utrzymuje
|
|
#2429 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, ale chyba lepiej na żywo pooglądać bo oni taki dziwny podział na tej stronie mają - powinny wzorami poukładać i dopisać dostępne rozmiary a nie tak.
Właśnie ciekawi mnie ten skład bo one w większości są z czegoś sztuczego i nie wiem czy to za rok nie będzie szmata - możesz zobaczyć jak wrócisz do domu? Powinna byc matka na spodzie dywanu. |
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

W Polsce kobiety nie mogą jeździć na żużlu

pomarańcza wyciska ze mnie resztki sił, jakiś dom wariatów 

05.07.2008 

) od poniedziałku do pracy i zamarzyło mi się pójść w tym roku jeszcze na dodatkowe studia podyplomowe.. tak więc pewnie z dzieckiem jeszcze poczekamy z jakiś rok. No chyba, że jakaś miła niespodzianka nam się przydarzy to będzie wcześniej

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)