900zł,wrzesień i fajne samotne wakacje? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-03, 17:07   #1
evilminded
Raczkowanie

900zł,wrzesień i fajne samotne wakacje?

Kochane Wizażanki.
Mamy początek września,2/3 wakacji za mna a ja jak dotąd spedzalam je w domu/pracy. Mam okolo 900zl i zadnego pomyslu na fajny wyjazd,a chcialabym bardzo cos zobaczyc w te wakacje,pobawic sie a nie tylko siedziec w domu...
Myslicie ze jest sens jechac np na mazury we wrzesniu?
Jestem studentka, jechalabym na te wakajce sama, wiec zalezy mi na jakiejsc integracjiMoze znacie jakies ciekawe wyjazdy dla studentow?
Moze lepiej zarobic wiecej pieniedzy i wybrac sie gdzies na ferie dopiero?
sama nie wiem co robić...
Marzy mi się podróz samolotem i jakies cieple miejsce, ale na to chyba mnie jeszcze nie stac..
Pozdrawiam!
evilminded jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 18:26   #2
corka_rosy
Wtajemniczenie

Dot.: 900zł,wrzesień i fajne samotne wakacje?

oj na podróż samolotem w ciepłe miejsce nie stać Cię na 100%. Wyszukaj w google wyjazdy studenckie, wakacje studenckie itd. Obawiam się, że za 900 zł to jedynie coś w PL, a z pogodą we wrześniu bywa różnie.

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 19:23   #3
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Ja w tym tygodniu sprzedałam 2 ostatnie miejsca w ofercie super last minute do Tunezji - łącznie od osoby wyniosło to 930 złotych, na 1 tydzień, wyżywienie dwa razy dziennie, hotel ***. Więc trzeba tylko czatować na największe promocje - zwykle dwa, trzy dni przed wylotem - i od razu kupować

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 21:51   #4
nadia_denki
Raczkowanie

GG do nadia_denki

Ja własnie wrocilam z Turcji, za tydzien w hotelu 2* (nie wiem czym sie roznil od 3*) z HB zaplacilam mniej niz 850zl, oczywiscie to bylo last minute.
Pzdr
nadia_denki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 07:33   #5
Galatasaray
Raczkowanie

Evilminded --> 900 zł na ciepełko to już trochę za późno. Tym bardziej ze chcesz jechac sama a to zwieksza koszty bo dopłacasz do pokoju SGL. Takze wyjazdy w pojedynkę sie nie opłacają. Za to mogłabys "dozbierac" do wyjazdu grudniowego np. W alfie star masz takiego lasta na 10.12. http://www.alfastar.com.pl/oferta,La...imprezy,38467/
spokojnie opcja TRAF wystarczy. Do tego bierzesz 100 $ i wypoczywasz.

Opcja 3 --- zbieranie na wyjazd czerwcowy lub majowy. Wtedy hotele w Turcji są za 700-800 zł nawet i da sie cos upolowac.
Galatasaray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 19:43   #6
sss7
Zadomowienie

jesli chcesz jechac sama to na wakacje samolotem faktycznie cie niestac bo bedziesz miala sporą doplate do pokoju jednoosobowego.
To jeszcze zalezy od szczęścia ale ja dosyc często w systemach znajduje turcje lub tunezje ponizej 900zl juz z samolotem zakwaterowaniem i wszelkimi oplatami9 lotniskowo-paliwowymi.
Do moich kolezanek z innych biur podróży - słuchajce trafiłam na fenomen za 930zł 3* All inclusive w Turcji, a chyba 950zł była grecja - chalkidiki 3* All inclusive, ale oczywiscie przy zakwaterowaniu w dwujce
sss7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-13, 12:49   #7
ladyinred85
Rozeznanie

zobacz sobie oferte biura ois do Chorwacji bylam z nimi w Biogradzie za niecale 900 zl, ale do pokoju bez kuchni mozna bylo pojechac za ok 700, a na wrzesnien jest chyba jeszcze taniej ja bylam zadowolona, choc wiem tez ze kilka wpadek sie zdarzyło na innych turnusach. sa to wyjazdy studenckie, autokarem.
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-13, 12:49   #8
ladyinred85
Rozeznanie

aa i wiem, ze ludzie jezdza tam sami
Stary 2008-09-14, 19:40   #9
ewelinafalko
Raczkowanie

GG do ewelinafalko

Polecam wyjazd z AZS Politechnika do Czarnogory 19wrzesnia za 699zl. Zostaly 3 ostatnie miejsca, tutaj jest link: http://www.azspw.pl/wyjazdy.html
Sami studenci, ciagla impreza, zakwaterowanie w fajnych apartamentach z kuchnia w pelni wyposazona. Jade z nimi czwarty raz, nigdy nie nawalili, bo nie jest to biuro podrozy, tylko organizacja studencka i organizatorom zalezy, zeby kazdy byl zadowolony
ewelinafalko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 18:16   #10
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilminded Pokaż wiadomość
Kochane Wizażanki.
Mamy początek września,2/3 wakacji za mna a ja jak dotąd spedzalam je w domu/pracy. Mam okolo 900zl i zadnego pomyslu na fajny wyjazd,a chcialabym bardzo cos zobaczyc w te wakacje,pobawic sie a nie tylko siedziec w domu...
Myslicie ze jest sens jechac np na mazury we wrzesniu?
Jestem studentka, jechalabym na te wakajce sama, wiec zalezy mi na jakiejsc integracjiMoze znacie jakies ciekawe wyjazdy dla studentow?
Moze lepiej zarobic wiecej pieniedzy i wybrac sie gdzies na ferie dopiero?
sama nie wiem co robić...
Marzy mi się podróz samolotem i jakies cieple miejsce, ale na to chyba mnie jeszcze nie stac..
Pozdrawiam!
Przecież byłaś w Tunezji
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 23:12   #11
evilminded
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
zobacz sobie oferte biura ois do Chorwacji bylam z nimi w Biogradzie za niecale 900 zl, ale do pokoju bez kuchni mozna bylo pojechac za ok 700, a na wrzesnien jest chyba jeszcze taniej ja bylam zadowolona, choc wiem tez ze kilka wpadek sie zdarzyło na innych turnusach. sa to wyjazdy studenckie, autokarem.
Wlasnie rozwazalam wyjazd z oisem...ale jak szukalam informacji i wyjazdach z nimi to czesto na forach pisala jedna osoba pod roznymi nickami (admin forum wstawial info ze posty sa pisane z tego samego adresu ip) i to mnie zrazilo...
Czy moglabys napisac cos wiecej o wyjazdach z nimi?
Z gory dziekuje

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Przecież byłaś w Tunezji
Nic mi o tym nie wiadomo.Nie pomylilas mnie z kims czasem?
evilminded jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-16, 10:14   #12
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Nic mi o tym nie wiadomo.Nie pomylilas mnie z kims czasem?
Właśnie pomyliłam z evil minded , bo nicki identyczne i się zdziwiłam o co biega w tym wątku (sorki za zamieszanie )
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 20:17   #13
okilju
Raczkowanie

Lokalizacja: teraz Wrocław, czasem inne miejsca z dolnośląskiej ziemi

teraz jest ogólnie porażka wszystko wyprzedane.... jedyne co ratuje to last last minuta
okilju jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 22:40   #14
ladyinred85
Rozeznanie

Cytat:
Wlasnie rozwazalam wyjazd z oisem...ale jak szukalam informacji i wyjazdach z nimi to czesto na forach pisala jedna osoba pod roznymi nickami (admin forum wstawial info ze posty sa pisane z tego samego adresu ip) i to mnie zrazilo...
Czy moglabys napisac cos wiecej o wyjazdach z nimi?
Z gory dziekuje

Bylismy z ois w biogradzie z chłopakiem w terminie od 26 sierpnia. W willi Ugri, mielismy studio z kuchnia i łazienka Moim zdaniem warunki były super, czysciutko, schludnie, w pełni wyposazona kuchnia. Znajomi byli w willi Teresa i tez mieli bardzo fajny pokoj. Nie wiem jak w innych willach, podobno niektórzy nie byli zbyt zadowoleni z warunkow, ale mysle, ze ludzie czasem przesadzaja, wyobrazajac sobie jakies luksusy za 700 zl Bylismy bardzo zadowoleni z pobytu, Biograd jest przepiekny, pogoda dopisała, skorzystalismy z 1 wycieczki, do Splitu. Bylismy tez autobusem w Zadarze Wiem, ze zdarzały się wpadki, np niektorzy ludzie dostali nie ta wille, za ktora zapłacili, poza tym na kilku turnusach były jakies problemy z autokarami (awaria po drodze, ale nie jakis wypadek). Wiem tez, ze ludzie narzekali na brak organizacji przy zakwaterowaniu, wyjezdzie. U nas wszystko było ok Masz jeszcze jakies pytania?
Stary 2008-09-17, 09:27   #15
vanadis
Wtajemniczenie

biorąc pod uwagę że jesteś studenta to polecam http://turystykastudencka.pl/ coś jeszcze taniego i fajnego powinnaś znaleźć
vanadis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości