|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
a co tu dzis taka cisza?? akurat jak mi net działa
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się. dacie radę!
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka no aj się zatsnawiam właśnie
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zastrajkowały czy takie zajęte??
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
ja rozmawiam z TŻ na gg.
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
madzia powklejaj jakieś zdjęcia z tej holandii.
![]() aha no i gratuluję takich oszczędności - kupicie samochód i jeszzce na wesele i mieszkanie zostanie. ![]() a jak będciecuie tam dluzej to hoho. |
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
a ja leze w łózku jeszcze bo sie boje ze jak zestawie laptopa z kolan to mi net padnie
![]() brzuszek juz mnie nie boli bo to juz drugi dzien @, a poza ty musze dzis zadzwonic do mojego biura pracy a mi sie nie chce edit: kliwia a ja wklejałam kiedys fotki i holandii i mojego mieszkanka widziałas?? a nowych nie mam, bo jakos czasu nie było by latac i zwiedzac jak cos to na zakupy szlismy hehe a moze orientujecie sie w jakim kraju teraz najlepiej kupic samochód?? załozylam dzis wątek na auto maniaczce ale narazie cisza
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
okres?
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
tak wczoraj dostałam. dobrze ze do pracy nie szłam bo był bardzo bolesny skubaniec
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No popatrz, a jak im napisalam mejla, zeby mi podali adresy gdzie mozna kupic ich buty, to mi oddeslali namiary na wawe i Poznań
|
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
bo może tam są salony firmowe
![]() a w salonach ślubnych zawsze mają jakieś slubne buty;] a growikar to popularna firma. madzia, tamte widziałam, liczyłam na coś nowego. ![]() co do samochodów, ciagle wydaje mi się ze najlepiej poszukac w poslce uzywanych, w komisach na aukcjach. pomija się oplaty celne itp. A jak się sprowadzi to... ech. no jakoś nieufnie patrzę na sprowadzanie
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już po raz 3ci piszę, że tylko takie obcasy tolerują moje nogi. Taki obcas odciąża stawy.Torba ładna. Ciekawe jak będzie wyglądała moja beżowa. I dobrze, że jest taka duża, przynajmniej w nią swoje rzeczy (czyt. śrubokręty, mietrówki) popakuję. ![]() Śliczna ta sala. ![]() Scio, cena, jak pisała Martucha, nie powinna przekraczać 200 zł. No i nie wiem czemu tak Tobie napisali. Mnie normalnie podali adresy w moim mieście. No i wydaje mi się, że są to właśnie salony ślubne. Dowiedziałm się też, że nie prowadzą sprzedaży detalicznej tylko przez salony.
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
jak na weekend nie dadza mi zadnej pracy (oby nie bo mam juz dosc , ze w tygodniu siedze a na weekend lece do pracy jak TZ ma wolne) to jedziemy do Leiden do banku i na zakupki to postaram sie cyknac kilka fotek bo te miasto szalenie mi sie podoba
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
jaga ja mam po prostyui sklerozę
![]() a torba ma trzy kieszenie (nie wkliłam foto bo zamazane wyszło) jedną główna na grube akta i dwie po bokach węższe. ![]() Do niej jest też pasek na ramię taki aktówkowy przypinany Na tych rączkach co są nie da się załozyć jej na ramię, Jedynie do ręki i przed łokieć.Torba jest zapakowana tak, że w trakcie transportu nic się jej nie stanie, każdy element ma swoją folijkę lub zabezpioeczony gąbką. potm cała jest wsadzona do worka materialowego, a potem sprzedawca umieszcza to w worku DPD i potem w drugim oklejonym taśmą ![]() Mam nadzieję, że będziesz tak zadowolona jak ja. Mi akurat szara bardziej pasuje do płaszcza szarego jaki obecnie noszę. I lepiej się z czerownymi butami zimowymi będzie komponować. beżowa to zaraz czarna by była w moich łapkach. ![]() Growikar też mógłby listę sklepów co sperzedają ich buty umieścić na stronie i nie byłoby tylu kłopotów z odpisywaniem PM'kom
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja im zaraz pokaże Sprawdzilam jeszcze raz te adresy, to sa namiary na salony slubne - ale czemu w warszawie i poznaniu, hmm... Napisze im drugiego mejla Moze jakos zle go sformulowalam. Jaguś podpowiedz co napisałaś
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, co za pogoda. Siedze w biurze, szef pojechał
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż wolałabym się jeszcze pocić niż marznąć. |
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
justyna ja siedzę w biurze i marznę
brrrr az się owinęłam szalem, a nos to mam lodowaty.Dziewczyny jakich perfum uzywacie?? Szukam na wątku perfumy na zimę czegos ciekawego i nioe wiem co sobie spisać.;] Coś co pachnie latem i długo na zimę. słodkie jakieś - cukierkowe bym chciała. |
|
|
|
#2419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja na swoją właśnie czekam. A właściwie na dwie. Ja też mam szary płaszcz, ale mam sporo beżowych lub brązowych butów, więc lepiej mi będzie się beżowa komponować. Piszesz, że beżowa będzie zaraz czarna... TO i ta szara też taka będzie, bo też jasna. ![]() Cytat:
No i te buty można też kupić na necie. www.bialebuty.com.pl
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
no ale nie jest taka jasna jak Twoja
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam jakiegoś doła dziś...
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
uuu może czekolada pomoże?
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze u was tak zimno a u mnie tak słonce swieci ze sie opalac można a ja kuźwa mam okres
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja siedze sobie na moim małym stosisku i tez marzne, klientow dzisiaj brak. Nuda, nuda... Ale wczoraj przegladajac wizaz znalazlam super album dla rodzicow w prezencie, w drewnianej okladce, napalilismy sie z TZ i tez chcemy takieego zmajstrowac. Jak tylko znajde to wkleje linka
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
No na moim monitorze wyglądało to tak, że to szara jest jaśniejsza od beżowej.
![]() u mnie jest tak zimno, że juz ogrzewanie włączyli.
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
jaga no u nas w nocy jakieś jakby przymrozki, spółdzilenia też włączyła ale gorące to one nie są, takie ciepłe. a w pracy nic, byli tylko odpowietrzyć grzejnik yhyhyhyhy jak się pochoruje to będzie wspaniale. poszłabym na zwolenienie
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za to w pracy zimno i raczej cieplej nie bedzie, siedze tuz kolo wywietrznika z ktorego caly czas wieje. W ogole dali mi lapka 9'' - oczy muszę wybałuszać, zeby cos zobaczyc
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
współczuje wam tej zimnicy. ja to jestem taki zmarźlak , ze juz pewnie bym w zimowej kurtce chodziło
![]() a w mieszkaniu obok cos sie dzieje, własnie wyszłam do ogródka patrze a tu wielki kontener na smieci postawili i wsyztsko z mieszkania wywyalają, jakies krzesla, monitor do komputera, wielka złota klataka dla ptaków hehe i kto wie co jeszcze. tam generalnie od poczatku nikt nie mieszkał (to mieszkanie od razu przez sciane z moim pokojem) tylko jakis składzik był. moze jak sie zakrece to mi coś dadzą hehe, albo jakąs wystawkę z tego zorbia, no i ciekawe co teraz z tym mieszkaniem?? moze kolegów Tż przeniosą
|
|
|
|
#2430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety wszystko musze robic sama bo moj TŻ siedzi w Holandii do marca Czekam teraz na odpowiedzi wizażanek na temat DJa i myślę, że w przyszłym tygodniu już bedzie. Następny krok to dowiedzenie sie jak to jest z wyjazdem urzednika stanu cywilnego w plener.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Już po raz 3ci piszę, że tylko takie obcasy tolerują moje nogi. Taki obcas odciąża stawy.