|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
neutrinetta teraz to się zajmij fotografem i kamerzystą jesli chcesz ich mieć bo co lepsi to już nie maja terminów.
madzialnka dobry pomysł ale może też jakieś fajne rzeczy się chodciąż trafią
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dalej sie zbieram aby zadzwonic do tego biura pracy bo nie chce mi sie isc w tym tygodniu do pracy a przynajmiej nie w weekend a cos czuje, ze jak zadzwonie i beda mieli jakąs prace to kurde w weekend ![]() neutrinetta w holnadii powiadasz, ja tez tu mieszkam
|
|
|
|
|
#2433 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
witaj trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniego zespołu/ DJ, może być trudno, ale kogoś na pewno znajdziecieCytat:
najchętniej to bym płaszcz zimowy już nosiła, ale jakoś przeboleje, dobrze, że mam blisko do pracy![]() Dzisiaj może się kopnę na miasto |
|||||
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
my wlasnie sie zastanawiamy kiedy kupic obraczki, slub juz w kwietniu ...
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
My z obraczkami nie bedziemy sie spieszyc... spokojnie w nastepnym roku sobie kupimy. z suknia tez poczekam az wróce do Polski (chce choc na tydzien pod koniec roku) TZ mówie, ze wrocimy juz nowym samochodem i tam go zarejestrujemy wtedy (on sie tym zajmie) a ja polatam za suknia slubna z mamą no i jeszcze za garniturem.smokingiem dla T choc w sumie nie wiem czy to nie za wczesnie bedzie dla faceta kupowac juz garniutur w tym roku co??
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
ja w pracy ...dokumenty robie
Cytat:
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja zaraz bede dzwonila do tego mojego biura pracy wiec trzymajcie za mnie kciuki bo sie panicznie boje, ze powiedza mi ze np. musze isc do pracy na weekend a ja nieee chceeee
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
hm ty w spierpniu slub ja w kwietniu i narazie nie mamy zamiaru wybierac sie po garnitur heh, to zalezy od was, ale w styczniu ju chcemy ostro sie wziac za tzta, ja bylam w salonie oblookac i popytac ile trzeba miec wczesniej wybrana suknie, zanim ja to uczynie minie sporo czasu jeszcze, gdyz mnostwo sukien chce przymierzyc bo az tyle mi sie podoba;p
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Miłe Koleżanki. Powiedzcie mi z kim najlepiej wybierać sukienkę?
Przyszla tesciowa , czy mama
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogole to wczoraj udal mi sie zalatwic skrzypaczke, spiewaczke i flecistke do kosciola na slub
ciesze sie jak glupia, |
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzis nic nie robie straszna nudę dziś mam, a na codzien tez dokumenty robię, podpisuje umowy i takie tam. No i z klientami rozmawiam.A nieoficjalnie to na wizazu przesiaduje ![]() Emilia --> Ja z mamą na pewno (najbardziej obiektywna osoba - tylko ona mi powie - wygladasz jak pasztet z lukrem ) i może ze świadkową
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie zdecydowanie mama. Ale to chyba indywidualna rzecz, zalezy jakie masz z mama kontakty... A w ogóle moim zdaniem najlepiej mama i siostra.
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
mama
![]() ja z tesciowa nie chcialabym wybierac sukni, bo ona ma troche inny gust jak ja a moja mama jest taka sama jak ja
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta kobieta ubrałaby mnie w suknię wielką jak beza z milionem falban! Już mi pokazywała jakie suknie jej się podobają- kompletnie nie w moim stylu! Pójdę z mamą ona ma przynajmniej podobny gust do mojego.
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w tej kwestii zaufam tylko mamie (w sumie i tacie bym mogła ale z tatą chyba chodzic nie bede, choc kto wie)
w koncu kazdy moze mnie w niej zobaczyc oprócz TZ a jak bedziemy jechac do wawy to przeciez taty nie zosatwie w samochodzie
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia, najl;epiej z mamą i teeściowa i jeszcze jakąś koleżanką. Mama zna Cię całe życie więc będzie wedziała czego szukać, teściowa może doradzić jak w dantym modelu wyglądasz, ale nie chcąć Cie urazić może zataić prawdę, a szczera przyjaciółka wygarnie wszytsko co nie tak
![]() w zalezności od tego jakie masz relacje z tesciowka. |
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
a moja zakryla by mi kompletnie ramiona i nadpiersie heh, bron boze gorset, kiedy mi sie on podoba !
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe
Czytając pościki sądzę,że nie lubicie za bardzo swoich teściowych![]() hmm... ja myślę,że z mamą najlepiej, bo jak się pokłocimy to odrazu pogodzimy, a z teściową to różnie bywa ![]() Cytat:
relacje są oki, ale wydaje mi się ,że gusta mamy inne
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-18 o 10:47 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu nalezy korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie są zasady forum |
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
mowie o tesciowej oczywiscie
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię swoją teściową
Ale uważam, ze co mama to mama, stlamsi Cie krytyką, a jak się pokłócicie, to zaraz i tak jest zgoda. A poza tym mojej mamie na pewno bylo by przykro ze ja pominęłam w tak ważnej kobiecej kwestii ślubnej, jaka jest sukienka. |
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
o losie ![]() ![]() Cytat:
Ja nie powiem,że nie lubie swojej teściowe, bo lubię, ale mama to mama Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-18 o 10:47 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu nalezy korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie są zasady forum |
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
hh, ja eja bardzo lubie, ale szczerze nie chcialabym z ia wybierac sukni slubnej, jakby np moja mama wyjechala, to wolalabym wziac kolezanke :P
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam dziś podły nastrój. Cały dzień się kłócę z Tż. Bez przerwy się ostatnio w ogóle kłócimy- o slub, o szczegóły, o pracę, o niemal wszystko... czasem to mnie już takie wątpliwości nachodzą... Czy nie będę żałować tego kroku do końca życia... Ja mam trudny charakter, on ma piekielnie trudny charakter, pozabijamy się kiedyś chyba. W ogóle nie umiemy ze sobą rozmawiać ostatnio...
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna33333 nie wy jedni ostatnio nie umiecie ze soba rozmawiac heh, tak to juz chyba jest przed tymi slubami,
ja sadze, iz po bedzie juz okej, taki stres przedslubny... |
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego tak sie dzieje,że przed ślubem ludzie zaczynają widzieć jaka jest ta druga osoba???
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana po wspólnym zamieszkaniu dopiero sie widzi jaka jest ta druga osoba
ostatnio mi TZ powiedziala, ze mnie do konca nie znal, ze dopiero teraz widzi jaka jestem ale mu dałam za to hehe ale tak serio to sie bardzo docieramy i ostatnio mu powiedziałam, ze mam nadzieje,ze do slubu sie dotrzemy. dlatego bardzo sie ciesze ze razem zamieszkalismy bo wiele sie o sobie nauczyslimy, poznalismy sie lepiej i mam nadzieje, ze w koncu sie dotrzemy bo coraz lepiej nam to wychodzi
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
tak to juz jest...
prawdziwa milosc przetrwa wszystko..
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas bo fali nieustanych awantur i kłótni, jakiś błogi spokój nastał. Co prawda kłócimy się, sprzeczamy, ale nie tak bojowniczo jak miesiąc temu.
Wiec to u Ciebie moze tylko stan przejsciowy |
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, dziewczynki, ja kończę pracę na dziś. Napiszę jeszcze z domu albo już jutro. Idę na czekoladowe zakupy- na chandrę.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

ale może też jakieś fajne rzeczy się chodciąż trafią

najchętniej to bym płaszcz zimowy już nosiła, ale jakoś przeboleje, dobrze, że mam blisko do pracy

ciesze sie jak glupia, 

straszna nudę dziś mam, a na codzien tez dokumenty robię, podpisuje umowy i takie tam. No i z klientami rozmawiam.